Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes při sklizni jsem narazil na velké kapky pryskyřice a ihned udělal super fotky , komu se líbí ???????????
Škoda že tu krásu nechcou ocenit naší poslanci ,možná že se při hlasování ukážou , tak co vy na to ???????????
Na fotu č 3 je ještě jedna kapka v záběru vlevo dole , Odrůda PPP od Nirvány a kapek tam bylo hodně , sám jsem se dívil . dém ještě foto květu z dálky kde je vidět .
Nevím jak to myslíš s tím postřikem, ale v květu to nestříkám. Kytka ale byla od ostatních zbarvena spíše do měděné barvy , jako kdyby se bránila ,možná proto pustila tolik pryskyřice. Na jednom malém spodním květu byly zelené mrchy , asi tři ,myslím že svilušky,škoda že mne nenapadlo je vyfotit , proto jsem tomu začal věnovat pozornost a důkladně pozorovat, jinde už nebyly.
No a v čem jsem to vypěstoval , no 250watt sodík , hlína , skříň je v galerce, květ 64 dnů . Foto kousku kterých tam bylo víc.
Podobnu kvapku som mal aj ja.Po podrobnejsom preskumani som zistil ze obal je skutocne zo zivice no vnotrajsok je naplneny vodov.Skus ju zobrat a dat vysusit,scvrkne sa tak na jednu tretinu.
Ja si nic nepředstavuju , a hašiš mne ani nenapadl , mne fascinoval ten pohled ve foťaku. kapku jsem ani nezkoumal , už to schne . Invalido nesmíš to s tou trávou zase tak prožívat.
Brutus kamo a za tu kvapku ti davam K+ vipada to jako medovina ale mislim mravcia v afrike to domorotci hladaju v termitisti tak mi to pripada hodne zdaru
Než jsem začal rostliny fotografovat podrobně ,netušil jsem co na některých listech nebo květech žijí za potvory. Nejlépe kdybych mněl všechny škůdce aby se mohly zdokumentovat do článku boj proti škůdcům aby je někdo zdokumentoval pro začátečníky a pro ty kteří je ještě nemněly jako já. Lépe by pro mne bylo kdyby jsem je neměl vůbec , ale fotky jsou super , dám jich tu několik podobných ale všechny mají své kouzlo. Teď budu aplikovat BIOl a uvidíme účinek. Některá fota budou samostatná pro ty kteří chtějí detail v rámci možnosti , velikost zhruba 450 . Kytky jsou už jen dvě , 9 týdnu kvetou tak těch pár dnů už vydrží. Myslím že to jsou klasické svilušky, mám pravdu???????????????