Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No já sem ten problém vyřešil zálivkou wuxalu, ale železný piliny nebo rez, by mělo taky fungovat. Mě se tohle stalo u feferonek a ty světlý listy se už nezazelenaly, ale nový co vyrostly, byly krásně zelený...
zdravím...
na fotkách je řízek Crazy Daze který chci zachovat na příští rok jako matku.. takhle blbnout začala už přes léto kdy ji furt něco ožíralo, po přesazení do lepšího substrátu a přemístění pod výbojku vyrostly první listy normálně, další se ale čím dál víc kroutily až to vypadá nějak takhle taky mi přijde že kytka má dost silný stonek a krátké internodia, ale to přičítám na vinu nedostatku modrého světla
svilušky jsem zlikvidoval sprchou , kromě toho jak jsou listy hnusně pokroucené vypadají zdravě, žádné tečky, žádné breberky
(osvětlení 70W HPS + 9W 10000 K zářivka , substrát: kokos, perlit, zahradnický substrát, vermikompost a nějaká kyprá hlína z venku, lehce přihnojeno vermesfluidem)
byl bych nejradši kdyby se tu našel někdo kdo se s tím taky setkal a ví o co jde a čím kytce pomoct
pro rejpaly: prohledal jsem celý grower a nic takového tu není, takže prosím bez komentářů typu UTFSE
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Původní příspěvek od indicky-konopi Zdárek, momentálně jedu asi 9 odrůd ve skřini a jen jedna odrůda dělá to samý co tobě crazy daze (G13xBB), řekl bych, že ta odrůda je prostě jen nachylnější na menší vlhkost, větší teploty, teplotu zálivky apod., jinak si to nedokážu vysvětlit...všecy maj přeci absolutně stejný podmínky, ale jen tomuhle modýlku očividně něco nesvědčí...jinak všechny kyti maj krasně tmavě zelený listy bez známek nakažění nějakejch mrdek, tak nevim jestli nečemu vadí, že ta BB má kapku pokorucený listy...?!
no, kdyby to byl problém jenom CD tak je to jasné... ale během léta mi to postihlo skoro všechny holky, na některých jenom pár listů a pak nic, stejný problém měla i Passion #1 a Silver haze, ta k tomu měla listy ještě zkrabatěné (asi plíseň, ale nějak se z toho vyhrabala a teď pěkně kvete)
# SpudGuns # OUT07?? #
Ludia Prosim help dal som aj vyhladavat ze Skrutene listy ale nenaslo my to nic take Listy su skrutene a mierne flakate a v bedni my lietaju male cierne musky neviem co mam proti tomu robit Hnojim Krystalonom A ten problem je to ze kvetiny som mal v kvete prepnute aby som zistil ze co su baby a teraz som to zase prepol na rast tj 18/6 a ona stale rastie do sisiek co stym ?
pH odtékající zálivkové vody je okolo 6,5, to se mi zdá v normálu... zatím jsem to diagnostikoval na přebytek dusíku (http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22499), ale nechápu kde by se tam tolik dusíku vzalo...
# SpudGuns # OUT07?? #
JA si myslim (podle toho co mi poradil jeden typek z Hydroponicu) ze ty kytce (predtim hlavne substratu) chybi MgO... pry v ceskych substratech je ho malo... ja mam Bionova MgO 8% 250ml/130kc a docela to pomohlo jedny kytce na ktery se mi to delo...
Cau, mam problem s kytkama,po prepnuti na kvet mi zloutnou listya konecky listu jsou mirne ohle. viz par fotek. Nevim cim to je.Pouzivam tyto hnojiva http://www.greenhome.cz/subkategori...ve-hnojivo---AH a k nemu tyhle bonus hnojky http://www.greenhome.cz/subkategori...ives-power---AH . Nejak den mi padalo PH dolu az na 4,5 dvakrat sem to nechal proplachovat cistou vodu a az na potreti se PH ustalilo na 6,4 (myslim si, ze ideal hodnota). Lampa 400 W je od kytek 50 cm(taky v pohode) teplota v noci 19 stupnu ve dne 26 stupnu. Odtah 500 m krychlovych/hod. + vetsi otocnej vetrak. Kytky jsou v rockwoolu v tomhle systemu http://www.greenhome.cz/katalog/451001 poustel sem jim 12 krat denne vodu po 30 minutach.(podle znamych z groowshopu je to moc) tak jsem to zmirnil na 10 minut 12krat denne a pridal jsem hnojky tak aby EC bylo 1,2 . zmenu po 2 dnech jsem pozoroval jen v tom, ze se listy mirne narovnali a EC kleslo az na 0,2 (coz je haluz, melo by spise stoupat). tak pleas radte, sem vdecnej za kazdou radu, diky
no prehnojeni pochybuju, kdyz sem to tyden proplachoval cistou vodou a nepomohlo to a kdyz je malo horciku, tak to vypadaji kytky podle fotek na groweru jinak. spis premyslim, jestli to neni preliti.
Pokud to sou svilušky tak použij jedno z toho.
Svilustop,talstar.omite nebo biool.
Biool je nejmíň agresivní ale zase ho musíš nastříkat vopravdu nejpečlivěji.
Zdar takze svilusky jsem zadny nenasel takze to asi nebudou.
Phytaminem to strikam 1x tydne
Dela to jenom zatim tady ta kytka a nemyslim si ze je to prehnojeny davam jenom root a regent a wild guard. A moc ta kytka nezere jinak to byl dar od bratra je to skunk special ze seminka.