Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Klasicky se radí zakrýt výhonek pytlíkem (třeba papírovým, aby to větralo); větev si údajně myslí, že jí klesne osvětlení, a vyroste jí pohlaví :-). Velký klonovač phmh doporučuje ořezat výhonky, zasadit do rockwoolu a nechat vykvést.
Dá se to poznat - pro lepší ilustraci tu máš obrázek. Ještě před vlastním kvetením dostatečně stará kytka ukáže své pohlaví. U každé variety je to jinak brzy
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Doufam ze nebude vadit kdyz zkusim odpovedet za Carlose... On me kdyztak usmerni ze
Je to individuální u kazde odrudy nebo modelu nebo jak tomu chces rikat...
Ja jsem to u svych kyti pozoroval (upozornuji ze slo o mix semen) po 1 - 2 tydnech na kvetu (behem vegetacni faze tj.4 tydny se to neobjevilo)....
Mam lehky dojem ze sem nekde precet ze kytka ukaze sve pohlavi za cca 6-8 tydnu...
IMHO Nebude to urcite pravidlo...
Podle rychlosti rustu to poznas jen kdyz pestujes stejny model. Me rostly 3 kytky rychle (myslel sem ze to budou samci) a byly to samice nebot jsem pestoval vice modelu najednou...
Narizkovat a rizek dat na 12/12 a za tyden az 10dni to vis....
Tommy: Nechci se hadat, ale na 18/6 se ti ukazou jen samci a to jeste asi ne vsichni Navic kytka ukazuje sve a ne SAVE pohlavi Leda bys mel nejaky masozravky s THC Ale ted uz rejpu...
Díky za vaše odpovědi. Ten obrázek je skvělej, zdá se to podle něj jednoduchý. Ale velkou radost jsem z toho neměl - ze 6-ti kytek mám 4 samce! Jsem smolař nebo je to normální??
Travička zelená to je moje potěšení, travička zelená to je moje peřina...
Muze to byt smula, ale muze to byt taky podminkama ktery byly kolem semen kdyz klicily a rostly. Tim mam namylsi napr. mel si kyselou pudu nebo bylo v ni moc fosforu nebo atd...
Ale muze to byt i nahoda.. Ja sem sadil 13 semen mel sem 13 kytek dve sou outdoor (takze nevim co sou zatim) a 11 sou samice (neuveritelny) z tech 11 sou 2 hermafroditi.. Bud sem mel stesti nebo nevim.
Cau
hermafroditi??? to znamena ze maji i samci i samici kvety? ale to je pak svinstvo ne? vzdyt pak muzou opichat i sami sebe. a seminek jak nasrano. A co se thc tyce? maji to jako samci? jako samice? nebo neco mezi?
No podle mě jsou hermafrodi špatný.Nemají takový obsah THC.Kámoš měl na zahradě 2 hermafrodi a nedaly se hulit.To už víc zhuloval samec kterýho tam měl.
Myslel jsem, že jedině genetická výbava semínka určí, jestli bude rostlina samčí nabo samičí. Musí to být přece stejné jako u lidí, po spojení vajíčka a spermie už je pohlaví určené a nic ho neovlivní.
Travička zelená to je moje potěšení, travička zelená to je moje peřina...