Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
řeknu vám , kdyby se mi ten buze*ant co to psal dostal do rukou , tak by asi poznal pořádnou "Smažku" .....
Ten celej článek mi přijde neslušnej a dosti urážející , takže bych se nedivil , kdyby brzo skončil jako udajnej sebevrah.Že se ani nestydí dát něco takovýho na internet ?
je to fakt humáč a já bejt na jeho místě , tak chodim kanálama
Smazky byli,jsou a budou.....Kdyz mam svuj den tak se taky dokazu pekne vykourit ale je to uplne neco jinyho nez piko,hero atd.Bavi me experimentovat s kytickama ale abych fedroval k tomu bych se nikdy nesnizil!Smazka nemysli na nic jinyho nez kde sehnat love aby se mohla co nejvic roztrilet nasracku.SMRT KEDRAM!!!!
jinej nazor no. kazdej ho ma nejakej ze jo. bych mu ho nebrala, a kdyz rika ze sme pro nej smazky tak asi jo. ja tomu rikam jinak. ale nema smysl o tom špekulovat
sinuhet - náhodou sou tam některý docela rozumný věci - konkrétně ohledně Petra Uhla, genderové politiky, adorace homosexuality atd - čimž neřikam že by se tam nenašlo i spousta píčovin
Me by taky zajimalo co si za cloveka??Ty ses asi velkej frajer,svetem zbehlej vid,na co si to hrajes prosimte....Rozhodne nesnasim smazky a co je kurva na tom,kdyz si slehaj tak at s tim aspon neobtezujou normalni lidi,vsude se od nich skoro valej buchny.....Me by zajimalo ty frajere kdyby si sel se svim ditetem ven a pichlo se treba na piskovisti o buchnu nakyho kretena kterymu mu je uplne u prdele kde to vyhodi!A ted mi rekni ty az moc pobavenej panacku,co bys takovimu dementovi udelal co??Ne,ze bych se dival na svet cernobile,ziju narozdil od nekoho v realite,je to jasny.....
to tekknou: žij si kde chceš, ale moh bys mě prosimtě zvopakovat, co ti vadí na mym komentáři??? to, že mě zajímá co je to za člověka? vadí ti, když se někdo o někoho zajímá? nebo ti vadí to, že sem se pobavil? jak jinak bych měl ten článek brát než s nadsázkou? žiješ až v moc tvrdý realitě, kámo...
... internet je priserna studnice nenavisti, netolerance a nepochopeni. To, ze si kazdy muze bezpecne psat cokoliv a potom to vystavovat vsem ostatnim zpusobuje, ze temer zadna internetova diskuze se neda brat vazne a je proste zakonitost, ze clovek narazi na zcestne nazory. Tenhle ten manik je typicky pripad malomestskeho, zahorkleho paprdy s predpotopnimi nazory. Jestli si mysli, ze kuraci marihuany sou smazky, tak by mne potom zajimalo co je zac on. Z mych asi 40 znamych hulicu nebude kvuli tomuhle kroku volit US ani jeden a to nebudu mluvit o tom, ze se casto jedna o vysokoskolaky a ve vetsine pripadu znacne inteligentni lidi....
dokud je clovek vzhuru tak muze byt vzdycky vic zkoureny 0_o