Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lahvan_FlaskiCZ - Myslim,ze to na tech 50x100 pujde tezko ukocirovat.Doba rustu u outdooru je hodne dlouha a ted si vem,ze na tu plochu budes mit 4 kytky jako v indooru.No jsem zvedavej jak dopadnes.Sam hodlam vyzkouset neco podobnyho,ale na vetsi plose.
jasny, tu plochu beru jen orientacne, uvidim kolik mista vysockuju, ale snad vetsi plocha bude.
4 kytky jako v indooru sice ano, ale tyhle by se měly, pokud to pujde uhlidat hnát mimo toho ohnutí puze nahoru, ne snad tolik do šířky. mno, uvidím, s tímto nemám zkušenosti jak to bude ve finále vypadat, ale však jsem kluk šikovný, problémy zvládám hravě.
tak, kytičky se mi zacínají motat, je třeba jim trošku upravit směr růstu (nahoru zatím), což, do dalšího přesazení a zasypání budu muset udělat špejlemi a nití.
flaski: že budou rostliny stejné nemůžeš předpokladat ani u klonů (pakliže nemáš všechny stejně starý a ze stejné pozice ufiklé)....a u semínek už vůbec ne
4CO?: jasny, to chapu, ale udivují mě takové diametrální rozdíly při totožných podmínkách.
4Jahudka!: jasný že neuhlídám, mám tam ještě rezervu. navíc, jak jsi napsal, kytky v outdooru, kdy na ně nepraží v přesných cyklech sodík, mají host dlouhou vegetační dobu, kterou hodlám využít k co největšímu zužitkování prostoru, živin a kytek obecně......
jinak fotoZZ: udělal jsem novou prozatímní verzi záchytného systému, který zabraňuje květinám se nějak extrémně naklánět kurz SLUNCE.
kytku už mají dvě pěkná patra, třetí je na cestě.
mám zde fotky technicého vybavení mého skleníku (jediné), a to pneumatický otevírač oken v závislosti na teplotě okolního vzduchu. tím šroubem se to dá regulovat od 20-35 stupňů celsia. ve skleníku je ještě jedno okénku na protilehlé straně, jenomže to už musím otevírat růčo.
jj, taktéž by mě to zajímalo, protože kytky zkouším ohýbat prvně. fyzicky by se neměly dotýkat země, dám pod ně nějakou konstrukci, jestli myslíš od kontaktu se zemi. jinak jsem koupil včera Kuprikol, boufám, že plísně zlobit nebudou.
jj, tak na metru bych to viděl. ale stejně vím že to nevyrdžím, takže tak reálně osmdesát centimetrů.
ohnu je až ve finální výšce, postupně pomocí drátu, vidím to tak na týden postupného ohýbání, pak si v klídku fixnu axiální větve, FIMnu vršek kytky a ADIOS KYTKOS! necham ji se hnát hore kopcom.
Nebo dej na zem netkanou textilii. Takova ta cerna latka,maj to v kazdym zahradnictvim.
Vyhody- prohratejsi puda
-mensi odpar z pudy
-zadny plevel
a myslim si, ze by to tady mohlo taky pomoct. Ja s tim mam na outdooru nejlepsi zkusenosti.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
další fotoupdate, květinky pěkně sílí, narůstá třetí patro, při výšce cca 10cm, ale ještě tak 1 cm dosypu substrátem. pěkně mi provoněly patro, prckové.
nechci nechávat kytky na zemi, přemýšlím o vytvoření alespoň nějakého dřevěného rostu, aby to aspoň trochu luftovalo.