Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak jsem již psal,strašně rád fotím,a obzvláště se mi líbí západy slunce.A proto jsem založil tento thread.Pokud máte nějaké fotky se západem slunce a chcete se podělit s ostatními,budu jenom rád.
P.S. Prosím přispívejte fotkami pouze s touto tématikou....děkuji.
jsme dneska vyrazili na houby,našli jsme pár hříbků,prolezl jsem i louku vedle lesa,našel jsem i malé houbičky-leč byly to notoxic.Pak jsem tak sám v pohodě chodil bez myšlenek na najití čehokoliv po strži s kapradím a potokem,a jak tak lezu do kopce a kochám se-byl tam...Vypadá na loňský,je trochu ohlodaný od myši....
nechcu Tě teda moc nas...,ani se chlubit,ale asi je to tím,že nacházím už delší dobu.Výtvory přírody jsou nádherné, čeče asi je nepřeříznu...líbí se mi tak jak jsou...navíc teda nosím jenom hodinky,snubní prsten jsem měl na sobě na svatbě a pak asi ještě 5* za 15 let... no a vyřezávat do parůžoviny jsem se ještě nenaučil,aby to stálo za to..Jdu hledat nějaké západy...Hodně ščestí v hledání, za chvíli začínají padat ! beze srandy,no a jeleni tak cca v únorovi.