Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ytum: to s tím malým množstvím pomalý způsob to sice je, ale já to úvaděl jenom pro začátek, než si vychytáš všechny mouchy. až to zvládneš, tak můžeš fermentovat celou sklizeň. samozdřejmě ti nic nebrání fermentovat celou sklizeň hned napoprvé, ale když to nevyjde, tak to as idocela na*ere.
rozhodně bych nedoporucoval ferm. celou sklizeň,pac to je jiné účinkem a asi je obrovská škoda nezakouřit čisté zelené. Já teda dávám jen když mám více kyti jednoho vzoru,jinak jsem rozhodnut zůstat u zelené vyrianty,ale každý něco --- někdo kávu , jiný zelený čaj
přesně tak, sušení a fermentace je věda. dá se tím sklizni pomoci, ale tak se to dá po*rat. nejlepší je sklizeň rozdělit na části a každou zpracovat jinak. potom alespoň člověk otestuje více druhů HIGH. nehledě na to, že pokud se mu jeden druh zpracování nepovede, tak nepřijde o celou úrodu.
to janda: sušim puze palice, veškerý listy na kterých neni patrná priskiřice ostříhám i z palic a sušim jen olepené palice, je to trochu piplačka, ale baví mě to, nehledě k tomu, že po takovýhle práci si pak z prstů seškrabu celkem pěknou kouličku haše , kvalita je zaručená (samozřejmě podložená kvalitním semenem)
myslim že to nemá na sušení vliv, jestli sušim celou kytku nebo jen palice, pro mě je to mnohem praktičtější sušit jen palice, dám to do malý skříně a pěkně pomalu to sušim, pokuď se mi zdá že to jde extra pomalu, tak stačí u skříňky otevřít dvířka a pustit tam tim víc vzduchu a hned se to zrychlí, takhle sušim už pár let a ještě si nikdo na kvalitu mých modelů nestěžoval
To mi pripomina ,ye jsem ted bzl na Palave a tam jsem si ujel na tri dny na lanejch kyti, soulal jsem se a soulal az jsem nasoulal skvely carasek. vsem doporucuji jet nekdy soulat caras,je to parada odpocivat ve stinu ganji. zdur
Já sem teď sušil hulení přímo v bedně PC,Je tam sucho,teplo a tma. Nestrácí to barvu ani chuť a ani THC(nejspíš).Trvá to sice trochu dýl než to sušit pod halogenkou ale je to good.
To ja v mikrovlnce susim fakt kdyz uz je ta nejvetsi nouze.Jinak taky rad susim v knizkach.Nekdo rika ze to je na prd ze se pryskyrice lepi na stranky a nezustava na paldach,ale ja si myslim ze to je ffakt minimum pryskyrice.A kdyz se to susi v knizkach tak ty paldy i pekne vypadaj.
ted zrovna sushim na monitoru vod kompa a jeste mam nad tim rozsvicenou lampicku je tam naka usporna zarovka(docela hreje)
jinak v mikrovlnce sem uz taky parkrat sushil nejlepsi to bylo jednou na benzince kde sme si k bagetce prihodili jeste par palicek a uz sme sushili...pumparka na nas koukala sice divne ale nez se ji to rozlezelo v kebuli uz smebyli pryc..hehe
ja naporcuju kytku na jednotlivy vetve a soupnu to na pudu do skrine je tam tak cca 23*C a tma jak v prdeli a po tejdnu az deseti dnech otriham palky a dam je do sklenic
Hej sušení na půdě je to nejlepší co mlůže bejt.Doporučuje se tma sucho a chladnu. a to jsou pudy uplně skvěly..teda někdy je tam spíš vedro.Já jsem letos sušil u sebe v pokoji na skříni protože žádnou pudu v paneláku nemáme.Ale na skříni je sucho teplu udělal jsem tam tmu a taky je to z dosahu viditelnosti našich...ti jsou zaím ještě v cestě no a jak ten člověk tam nahoře nepochopil tu otazku,tak ja jsme to pochopil tak že když má moc pryskyřičný palice tak je nechce sušit někde na novinách aby se mu to nepřilepilo...bo co,,,asi to taky nechápu...asi jdu psat
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
V KNÍŽKÁCH A MIKROVLNCE OPRAVDU NE,PÁNOVÉ.
HOĎTE DO VELKÉ EL.TROUBY S ODSÁVÁNÍM,CIRK.VZDUCH.POD 50 CELSIÁNŮ A JE TO.CHE,JÁ TO SUŠÍM V NĚMECKÉ MIELE.TA JE TÁÁÁÁKHLE VELIKÁ.
co se sluší,abys o svém životě prozradila
/MmARIJUANA
Že jo kluci