Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Jeden good typ na zpracování ganji na hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Palec nahoru Příspěvek č. 1

tak jednu vychytávku


Vemte nějakou zavařovačku naplňte to čerstvejma! ( hned po sklizni)palicema tak aby to nebylo zase tak upěchovaný,no normálně je tam prostě házejte až to bude plný a neupěchovávejte to .... pak to závíčkuj te nechejte to tak asi 5-10 dní stát až to dostne takovej hněděj až černej nádech ...pozor nesmíte to tam nechat moc dlouho nebo z toho budete mít sračky,prostě to musí tak akorát trošičku poplesnivět

Pak to vyndejte a dosuště ... BUDE TO FAKT SILNY A JEMŇOUNKÝ /no nesmí to bejt ždánej shit,ale z good trávy vám to udělá "very" good

Dodatek : Pokud máte nějaký šlechtěný skáňo tak to asi nebude best,jelikož vám to změní všechny vlastnosti tohoto modelu....ale klidně to skuste budete mile překvapeni ...i za tu cenu jiný chuti či síly

nevím já si takhle každou sklizeň tu jednu zavařovačku až dvě udělám ...namixuju tam nejlepší ganju ...a to je good

Naposledy upravil 13-03-2005 v 10:36 AM

Old Post 08-03-2001 v 19:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deu
Grower Team

Karma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% Pěstitelská

Registrován: Dec 2000
Příspěvků: 300 

Příspěvek č. 2

Mas recht, je to sila . Ale ja to moc rád nevidim, trošku mám z těch toxinů strach .

Deu

Old Post 09-03-2001 v 12:27 PM
Deu je offline   Profil uživatele Deu   Find more posts by Deu   Foto galerie člena Deu   Click here to Send Deu a Private Message   Add Deu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Deu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matt
Nový Člen

Karma uživatele matt - 0% Pěstitelská

Registrován: Jan 2001
Příspěvků: 9 

suseni Příspěvek č. 3

Ja susim podobne. Akorat, ze tu cerstvou ganju necham nejdriv na vzduchu lehce uschnout a az potom ji davam do tech zavarovacek a klidne nacpat (mozna je to i lepsi) a zavrit... pak kazdejch par dni otevrit flasku,vyvetrat, kdzy se mi zda moc vlhka, tak ji necham otevrenou dyl, kdyz uz se mi zda sucha, tak zavrit az do pristi konzumace... pro lepsi chut a vuni se da pridat kousicek pomerance (kury) nebo jabka a naky koreni by asi slo taky ;-))

Matt the Black <http://fly.to/joint>

Old Post 10-03-2001 v 10:14 AM
matt je offline   Profil uživatele matt   Find more posts by matt   Foto galerie člena matt   Click here to Send matt a Private Message   Add matt to your buddy list     Navštiv homepage uživatele matt! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future


Registrován: 54278
Příspěvků: 2351 

Team Member: ADMIN

Palec dolů Plíseň Příspěvek č. 4

Já osobně plesnivý hulení zásadně nehulim. Nikdy nevíš co to s tebou může udělat

Suším tak, že nejdřív palice pověsím na chladnější temný místo, kde je aspoň nějaká cirkulace vzduchu a nechám je tak 3 - 4 dny, až se smrští.

Pak je tak na 4 - 7 dní dám do papírový krabice, nebo pytle. Tam už neschnou tak rychle, ale nechám je dokud je ještě stonek jakžtakž ohebný.

No a pak hned to skleněných vzduchotěsně uzavřených lahví. Každý den otevřít a vytvětrat vlhkost. Tam zůstanou tak dalších 14 dní a je to OK.

Ve všech fázích je třeba důkladně kontrolovat jestli se neobjevuje plíseň. Důležité je nenechávat na teplejším vzduchu, který plíseň podporuje. Takže žádný topení.

Je fakt, že můj způsob je trochu dlouhej, ale není nad tu úžasnou chuť, když si dáš půl roku odstátou Blueberry! :p

Pro ty netrpělivý doporučuju zahřátí v mikrovlnce (nastavit na rozmrazování) a to *velice* pomalu.

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 10-03-2001 v 13:29 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muf
Stálý Člen

Karma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2001
Příspěvků: 337 

Příspěvek č. 5

O kolik se zmenší účinky v mikrovlnce? Dejme tomu, že aroma to mít určitě nebude, jako po půl roce...:-)

Old Post 30-03-2001 v 18:49 PM
Muf je offline   Profil uživatele Muf   Find more posts by Muf   Foto galerie člena Muf   Click here to Send Muf a Private Message   Add Muf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muf
Stálý Člen

Karma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2001
Příspěvků: 337 

max Příspěvek č. 6

Ještě by mě zajímalo za jak dlouho můžu z kytky nárazově střihat do mikrovlnky. Jestli palici useknu brzo, tak přece nemá dostatek toho skvělýho THCCCcccccc, ne??

Old Post 30-03-2001 v 19:31 PM
Muf je offline   Profil uživatele Muf   Find more posts by Muf   Foto galerie člena Muf   Click here to Send Muf a Private Message   Add Muf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BORGOVE2001
Stálý Člen

Karma uživatele BORGOVE2001 - 100% Pěstitelská

Registrován: Mar 2001
Příspěvků: 67 

Nic proti mikrovlnce Příspěvek č. 7

ja sem to teda jeste nezkousel , nebude nahodou ta mikrowlnka smrdet jako rasuv pytel ???
Ja vim jak smrdi trouba , kamos byl dva dny pred sparkou trhat , pak sme to museli hodit do trouby a toho smradu !
Tak nevim.


Free Palestine!!!!
Allahu Akhbar!!!!!

Old Post 29-04-2001 v 02:54 AM
BORGOVE2001 je offline   Profil uživatele BORGOVE2001   Find more posts by BORGOVE2001   Foto galerie člena BORGOVE2001   Click here to Send BORGOVE2001 a Private Message   Add BORGOVE2001 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele BORGOVE2001! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
roofer
Stálý Člen

Karma uživatele roofer - 0% Pěstitelská

Registrován: Apr 2001
Příspěvků: 34 

Palec dolů Příspěvek č. 8

Hele, nechci byt negativni ale nechapu panacky co hazou hulco do microwawe-owen protoze to 1) neobsahuje zadny THC ale jenom sprosty surovy CNB a 2) je to peknej humus a vubec to ani nechutna jako ganja, spis je citit chlorofyl. Ja sam jsem to nikdy nezkousel. Boom.

Old Post 02-05-2001 v 21:17 PM
roofer je offline   Profil uživatele roofer   Find more posts by roofer   Foto galerie člena roofer   Click here to Send roofer a Private Message   Add roofer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Julius Caesar
Stálý Člen

Karma uživatele Julius Caesar - 50% Pěstitelská

Registrován: Feb 2001
Příspěvků: 95 

Pohodička Příspěvek č. 9

Nooooo, pekne. Ja som to urobil zas tak, ze zelinu som nechal par dni pekne posusit, potom som odkrojil jablkove supky. Takto prichystane som to naladoval do 0,7l zavaraninovych flias a pridal po jednej dvoch tenkych jablkovych supkach. (Zelina nebola uplne sucha ale ani nie mokra, tak akurat v strede). Zavaraninove flasky som umiestnil do kuchty s vodou, a na malom plameni som to takto nechal asi pol hodinky vyvarit. Pekne to scuclo vzduch a jablckove supky tam udrzovali miernu vlhkost spolu aj s aromou. Takto som to tam uzatvorene nechal asi tri mesiace. Ulozil pekne do tmy a nestaral sa viac o osud. Ked som to konal netusil som ako to dopadne a isiel do toho s tym, ze riskujem. No tak som to po troch mesiacoch otvoril a zadelil som.... K slovam som sa dostal az po nejakom case :7

Old Post 22-05-2001 v 08:59 AM
Julius Caesar je offline   Profil uživatele Julius Caesar   Find more posts by Julius Caesar   Foto galerie člena Julius Caesar   Click here to Send Julius Caesar a Private Message   Add Julius Caesar to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Julius Caesar! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
laky
Stálý Člen

Karma uživatele laky - 78% Pěstitelská

Registrován: Feb 2001
Příspěvků: 48 

Příspěvek č. 10

NO to vůbec neni špatnej nápad zavařit si hulení aj s tim jabkem, máš recht to jabko tomu dá aj dobrou chuť a nikdy to brko nepřeschne, do tabáku se taky dává aby byl takovej akorát na balení.

laky

Old Post 22-05-2001 v 11:13 AM
laky je offline   Profil uživatele laky   Find more posts by laky   Foto galerie člena laky   Click here to Send laky a Private Message   Add laky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
salsaverde
Nový Člen

Karma uživatele salsaverde - 0% Pěstitelská

Registrován: Apr 2001
Příspěvků: 4 

Upozornění Příspěvek č. 11

Tahle " schnilá " tráva je možná silna, ale musite si uvědomit že vlastně hulíte tu plísěn, která způsobuje ten pocit " síly ", když to přeženu v podstatě hulíte penicilin.

Old Post 22-05-2001 v 11:59 AM
salsaverde je offline   Profil uživatele salsaverde   Find more posts by salsaverde   Foto galerie člena salsaverde   Click here to Send salsaverde a Private Message   Add salsaverde to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
herian
Stálý Člen

Karma uživatele herian - 58% Pěstitelská

Registrován: Apr 2001
Příspěvků: 56 

Pohodička plíseň__? Příspěvek č. 12

NESMYSL!
ta tráva neni ZPLESNIVĚLÁ, ale ZFERMENTOVANÁ a to je rozdíl!
žádná plíseň se tam nesmí dostat, jakmile tam je, tak to vyhoď, protože pak je to na h...o

[Edited by herian on 22-05-2001 at 01:23 PM]


> compiled with THC++ <

Old Post 22-05-2001 v 12:21 PM
herian je offline   Profil uživatele herian   Find more posts by herian   Foto galerie člena herian   Click here to Send herian a Private Message   Add herian to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Julius Caesar
Stálý Člen

Karma uživatele Julius Caesar - 50% Pěstitelská

Registrován: Feb 2001
Příspěvků: 95 

Pohodička Příspěvek č. 13

Ta plisen tam nema moc moznosti ked sa v tlakovom hrnci zduje stadial kyslik. A ano treba zvazit ako preschnute to tam umiestnis. Alebo v case neistot a nedockavost podchvilami pohladom na zavarinovu flasku kontrolovat stav... ;D

Old Post 22-05-2001 v 12:44 PM
Julius Caesar je offline   Profil uživatele Julius Caesar   Find more posts by Julius Caesar   Foto galerie člena Julius Caesar   Click here to Send Julius Caesar a Private Message   Add Julius Caesar to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Julius Caesar! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 193 

Příspěvek č. 14

OKi, panove (a damy?) zkuste toto: vzit uz ususenou ganju a rozdrtit, nastrihat, ...., a prosit pres sitko... vemte sluknicku s co nejmensim kotlem a sitkem (jednoprdovka) a par kotlu si dejte .... ja osobne tim usetrim az 50% ganji oproti jejiho baleni do speka a mam stavy jeeeje hustyyy mimooozy ) codename STRELNY PRACH
let's grow

[Edited by pan_dan on 14-09-2001 at 01:04 PM]

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 14-09-2001 v 12:01 PM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marcus
Stálý Člen

Karma uživatele Marcus - 54% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 45 

Carlos... Příspěvek č. 15

Fermentuju podle tvého návodu, ale nevím, nevím...
Sušil jsem dva dni a palice schnuly hodně rychle, tak jsem přeskočil tu papírovou krabici a dal je rovnou do zavařovačky. jak často mám vypouštět vlhkost? Každej den? Co se stane se semínkama co jsem tam zapomněl? Asi už použitelný nebudou co? Za jak dlouho je taková fermentace hotová? Ještě jedna věc, ta sklenice není nahoře úplně plná, je tam tak 1 cm místa, vadí to? Čím by jsi to případně doporučoval docpat?
Už dost otázek, zdarec

Marcus
---------------------------
Welcome to the soft parade

Old Post 20-09-2001 v 10:21 AM
Marcus je offline   Profil uživatele Marcus   Find more posts by Marcus   Foto galerie člena Marcus   Click here to Send Marcus a Private Message   Add Marcus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Marcus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mave
Nový Člen

Karma uživatele Mave - 44% Pěstitelská

Registrován: Oct 2001
Příspěvků: 13 

Nápad Fermentace Příspěvek č. 16

Mam velmi dobre zkusenosti s fermentaci nasledujicim zpusobem

Vostriham palice a polozim je na takovou tu igelitovou potravinarskou folii (nevim jak se tomu presne rika, prodavaj to v takovejch tech rolickach) a pak to poradne do toho zabalim (zmackam aby to bylo co nejvic napechovany a nebyl tam pokud mozno zadnej vzduch). Osvedcilo se mi delat "koule" o velikosti mensiho vejce. Je dulezity to dukladne zabalit tou folii aby nic neproniklo dovnitr ani ven. Pak tyhle koule jeste poradne zabalim do alobalu aby tam byla tma. Pak to dam do pestirny nekam k teplu (ale asi ne na lampu to je mozna az az... doporucena teplota prostredi by mela bejt kolem 50C) Ja mam uvnitr pestirny starter, kterej primerene hreje a je nahore kde je preci jen tepleji, takze to pokladam na nej a jak je to zabaleny v tom alobalu tak se ta teplota vcelku slusne rozprostre.
Takhle to ponecham tak 3 - 5 dni (mozna by to slo i dyl, ale vzhledem k tomu ze takhle osetruji to nejlepsi, tak jsem si nikdy netrouf to tam nechat - moznost zplesniveni a uplneho zniceni... no zanedlouho bude zase sklizen takze neco malo zkusim a pak reknu jak to dopadlo). Z pocatku bych doporucoval to aspon 1 denne kontrolvat jestli nahodou nezacina plesnivet, casem si to kazdej vychyta. Ja kontroluju 3ti - 4tej den jen pro jistotu a pak az to odtud vyndavam na dalsi dosuseni.
Jeste chci zminit ze je mozno do fermentovaneho materialu pridat ruzna "dochucovadla a aromatizovadla" - pomeranc. kura, jablko, ale zkousel jsem pridat trosku levandule (zabalenou v cajovym sacku) a bylo velmi exkluzivni :-). Pripomenu jen ze staci velmi malo techto prisad, tou fermentaci je jejich ucinek znasoben.
No, ale zpet k tomu co dal, ted uz je to hracka. Po vybaleni je zrejme nejlepsi material rozlozit (ne na papir, ponevadz se do nej vsakne stava, takze lepsi je nejakej tac, nebo talir) a nechat nekde ve tme (pokud mozno v nizsi nez pokojove teplote) asi tak 2 - 3 dni (zalezi na podminkach). Z pocatku 2x denne obratit pozdeji az uz trosku proschne staci 1x denne zkontrolovat a jen prsty lehce prohrabnout.
Tot vse, na objemu se sice trati ale na kvalite se vam to vrati takrikajic i s uroky.
Urcite aspon kousek urody takhle vyzkousejte "vyskolit" a kdyz mi poslete i vase postrehy a tipy tak budu jen rad.
email: maximave@iname.com

[Edited by Mave on 15-10-2001 at 11:30 AM]

Old Post 15-10-2001 v 10:16 AM
Mave je offline   Profil uživatele Mave   Find more posts by Mave   Foto galerie člena Mave   Click here to Send Mave a Private Message   Add Mave to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:28 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.4176960 seconds with 23 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív