Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mno ja mak skrin dost podobnou mam nad tim jednu 120 sodik a cely vymlaceny alobalem, Kyti se celkem v poho dari, takze proc ne, alobal je levnej a vsude k dostani. Kytkam se fakt nic nemoze stat. ASPON DOUFAM)
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
Já pěstuju teprve 3 měsíce a mám stěny polepený obyčejnym bílim papírem a když otevřu skříň je to dost dobrý bílí světlo je vidět že ten papír odráží celkem dost světla a to mám jen 50W (Strašná sračka - kupuju novou)
Ale jestli sis vsim, tak sodik ma takovou nazloutlou barvu, coz je idealni spektrum, takze ta bila nebude zrovna to pravy vorechovy, radsi tam dej folii, nebo v nejhorsim aspon alobal...
2 manhuntt: jo jasny mylar taky doporucuju ale rozhodne wyde lewnejc a to pomerne o dost nez ho kupowat w gruw sopech zkus si dat do hledani "mylar" a urcite ti to wyhodi i thready we karejch budou linky na sopy ponekud lewnejsi nez gruw
Cus mel bych dotaz nechal sem si udelat skrin z drevotrisky s bílou povrchovou upravou,myslíte ze to bude stacit,(nevim jestli je to odstín 1000) nebo mam koupit folii Dik
hmmm sem sice novacek.. ale mel sem i alobal i folii!! asi bude lepsi ta folieee ale hlavne kuli tomu ze nemeni pomer zareni lampy... jinak vim ze s alobalem byla pestirna vice ozarena a svetlo bylo vic oranzovesi... a po nahrazeni folii ta oranzova stratila intezitu...i svetlo se mi zda slabsi..teplota mi klesla asi o 6-7 stupnu(v pestirne u vrcholku je asi o 0.7 stupne vic nez v mistnosti)ale kwiti rostou rychleji.....coz je dobre...
preju hodne zdaru peace.
Pyromane, jestli máš prachů, že nevíš co s nima,
tak si tu fólii klidně kup, ale jinak pokud máš už skříň
s bílým laminem, tak ti určitě i tak vyrostou krásný kytky
a ušetřený prachy za tu fólii mi můžeš poslat na účet.
Číslo účtu když tak do PM Uvědom si, že konopí je poloviční plevel,
sám o sobě roste dobře a ten rozdíl (pokud je) mezi bílým laminem
a speciální ultramegahypersuperkanabisovou bílou 99,99999999procentní odrazivou fólii nestojí za ty vyhozený prachy. Uvědom si, že jde hlavně o kšeft a marketink. Znáš to, uklízečka dnes už není uklízečka, ale operátorka čistících služeb.
já mám vyloženou skřín isotermickou folii je z jedné strany zlatá ,a z druhé stříbrná!!Dá se sehnat ve zdravotních potřebách používá se myslím na spáleniny!!A není drahá 80kč a sou to 2krát1,5M!!
Odrazná pokovená fólie Mylar je produktem kosmického výzkumu a má několik význačných vlastností:
Vynikající odrazivost pro světelné a tepelné záření (až 99.8%)
Velká mechanická odolnost při minimální tloušťce, váze a rozměrech
Dobrá zpracovatelnost pro různé účely použití
Nízká cena s možností opakovaného použití
odrazi i 99.8%tepla coz neni zrovna zadouci a v lete asi tezko uchladitelny...
pokud se to vubec da??jestli stim mate nekdo skusenosti tak to trochu vysvetlete plz...