Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od VEGAN hej ludia a do tejto témy aj niekedy niekdo prispel cennou a užitočnou radou ? kua, zatial mi napisal len jeden grower.... asi to je tu zbytočne ... škoda ...ked chcem radu mám sa uspokojiť z FAQ ? to môžem FUCK
Cis, jake mas PH? Jaka je teplota? Prekontroluj si zakladni veci
zdravim!
Na nekterych listech se mi vytvorily takove podivne utvary. Vypadaji jako miniaturni puchyre nebo nadory. Sem tam je tam dirka skrz list. Nevite nekdo co to je? sry za foto, lip mi to vyfotit nejde
dalsi fota zde: http://grower.cz/forum/showthread....6705#post766705
Naposledy upravil cannastrike 19-02-2009 v 13:00 PM
Čaute mám velký problém ráno s eprobudím a skoro vsechny spodní listy u kytky sou žluté... a navršku se začínající listy kroutí prosím Vás poradte mi...
Zdarvím prosím o informaci. Ve skříni se mi začli oběvovat malé černé mušky někdy jim svítí tělo trochu do zelena. Po kytkách myslím nejdou. Myslím že žijí v hlíně a každopádně je tam nechci poradí někdo prosím jak na ně?
Hoj, dloouho jsem tu nebyl, dlouho jsem nepestoval. Letos jsem zakoupil 5 semen Jack Diesel, spatna volba na outdoor asi, jsou s tim samy problemy. O co jde: po presazeni z kvetinace do zeme (smes Zahradnicky substrat B s aktivnim humusem + perlit) se jedna kytka svěsila, a uplne prestala rust. Ostatni jsou v pohode (i kdyz jsou vsechny malinko zdegenerovany, nevim zda je to odrudou ci prostredim). Tahle kocka ale hodne zesvetlila (nezezloutla, proste takovou brcalovou barvu mela a male listy ve finale vypadaly jako pauzovaci papir, proste skoro pruhledny), bohuzel nemam foto, nez jsem ho stacil poridit, kytka dneska komplet zdechla, nema cenu fotit. Fakt je ze byly msice a asi i dalsi, strikal jsem po prostudovani Agrionem Delta (nejdostupnejsi), hnojim Kristalonem Start 1x tydne cca 1mg/1.5l (koupim Plagron, kristalon bych rekl jim moc nevoni) a zalival jsem destovkou vzdy vecer (ted uz budu brat odstatou z vodovodu asi, ta destovka bude asi kysela). Po zmereni ph pudnim testem, coz asi neni nejpresnejsi, ale tak lepsi nez dratem do oka jsem jeste posypal hasenym vapnem. mam celkem strach i o ty dalsi, videl jste nekdo neco podobneho? Jo a jeste jeden "detail": pri presazovani dotycne kytiny se mi podarilo asi trochu natrhnout koreny Ale zdalo se ze to bude ok, svesila se asi tyden po presazeni.
zdravým všetkých mám taky problém z jednou kytkou...zatial jediná o ktorej viem že je samica .... zastrihol som ju fimkou... zhruba po tyzdni začala pekne rychlo rásť má asi 80cm a je strašne chudobná vypadá ako kostra tak sa chcem spýtať čím by to mohlo byť? ..dik za odpoveď každému
Původní příspěvek od mmaall zdravím a prosím o radu nevíte někdo co to je?Je to plíseň?
No neřekl bych že je to plíseň. Jestli to není na všech listech. Tak bych řekl že je to zaschlá sůl z hnojek jestli ti to nekáplo na listy. Jinak nevím.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Původní příspěvek od Mr.MEN No neřekl bych že je to plíseň. Jestli to není na všech listech. Tak bych řekl že je to zaschlá sůl z hnojek jestli ti to nekáplo na listy. Jinak nevím.
Ahoj,jsem začátečnice v indooru a mam takovej problém,kyti jsou 14 dní v boxu a první týden šly docela hezky ale ted mě zlobí,vrcholky jsou hodně zkroucené a jejich špičky až černé,možná lampa byla blízko?? Taky některý kiti jsou světle zelené.pH kontroluji,zálivka okolo 5.5-6.6 mam to v kokosu ,ten má taky 6 . Tak nenvim nevim a jsem neštastná,takové kyti nikde nafocené ani popsané nejsou,help me?
No odpovědi bych se nedočkala,ale asi jsem to uplne spalila lampou.....takže čekám,co mi z kytiček zbyde a co to jeste rozdejchá......snažim se udržet pořádnou vlhkost a teplotu něco pod 30 ,tak uvidíme....zítra je ještě přesadim do většího....growu zdar
mám takovej problém na svých dvou kytkách mají tmavje uschlí konce listů uš sem si toho všiml asi před třemi dny... Vyděl jsem tam molici tak sem to preventivně postříkal Biooilem a od tý doby se mi to nějak rozlíza možná plíseň ale na to by trochu mněl taky bejt biool tak fakt nevím..
< Tady je list Manga.
< A ještě mám u Kholi svěšený listy.
< Todle je list u Kholi.
< Ale u jedny Kholi neni ani jedno a to se o všechny starám stejně.
caf ,hele mel sem stejny problem ,po postrikani bioolem ,za 14dnu sem to musel posplichat znova ,a nekolika nasobne se to zhorsilo !! Prakticky me nezbyly zadne velke listy . Fotky dodam jak budu mit .Je to fakt smutny pohled ,ale sem na 35dnu a jeste 35dnu zbyva nevim jestli to vydrzi ,scela urcite sem dostal plisen ,mam takove bile cosi (jak kdyby rasily koreny ,ale je to furt stejne male jne se to na spodku kmene, sesichaji listy a rozsiruje...
JO jeste dodatek kytky rostly asi 1.7 mesice .Jsou 35-55cm vysoke.
myslím že to je špatným ph půdy takhle vypadala indica crystal extrem která byla náročnější na ph a a značně to projevila na listech ale dojelo to v pohodě jak jde vidět )