Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hmmm, Adéla ještě nevečeřela...je to fakt krutý, ale jsem zvědavej jestli v květu nenastanou problémy s plísní. Jinak navrchu už ti moc místa nezbývá, jak to chceš řešit?? Možná roztahování pomocí provázků...
nahoře jsem to sesekal a sekat ještě budu, ale to můžu provádět jen do začátku květu, který bych tipnul tak na konec srpna. už jsem jednou stříkal Kuprikolem a pokračovat v tom budu, i když tam není kdovíjak hrozný vlhko, profukuje to tam docela pekne. Na řešení objemu na květu se nijak moc netěším, bude to hardcore. Ale asi bych to viděl na pavučinu z provázků.
pěkné, moc pěkné, jak jsou momentálně vysoké? Plánuješ částečně demontáž skleníku? Jestli ne, tak by mě zajímalo, jak budeš řešit růst a pak květ kvůli plísni? (větrákem + otevření všech možných otvorů ve skleníku + jakým preventivním postřikem proti plísni - previcur? )?
být tebou,možná bych již začal přemýšlet,jestli by nešlo do květu prostě přepnout hned.
například obložit stěny neprusvitným materialem a na střechu hodit plachtu,jejímž stahováním budeš regulovat fotoperiodu,možná by to nebylo od věci...
další fotoupdate, pouze to roste a roste. zkouším lámat, udržet je prostě v takové výšce jak jsou.
zatemňovat nemůžu, páč by to byl provar vůči sousedům jaxviň, natož oddělávat vrchní skla.
2 fištekk: Za měsíc už bude i na skleník pozdě, ne? Možná řezy by se ještě trochu rozjely, ale to nevím...
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
fištek:Hele jako jestli zasadis za mesic tak ti to nestihne vyrust - akorat to rovnou zacne kvest, takze zasad tedka a bude to dobry...nekdo tu psal ze zasadit na zacatku prazdnin je dobry, tak zkousim jestli budu moct potvrdit. Jo a s tou plisni to neni tak jednoznacne - podle me jde hlavne o to jak se vetra - protoze predminulej rok jsem mel ve skleniku taky veliky kytky a normalne se skla dotykaly - nicmene bylo otevrene okno a dvere takze zadna plisen...