Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele lidi, nemáte někdo zkušenost s tím přikrýváním kytek? Zajímalo by mě, jak rychle to přikrytý vykvte a jestli nestačí přikrej třebe jenom jednu větvičku...
Ano, pry staci prikryt jen vetvicku. Treba papirovy sacek. Vykvete to asi stejne jako kdyz zakryvas celou rostlinu, takze tak max dva tydny a melo by byt jasno.
K zakrínaniu vetvičiek:
1. - ak zakryjem výhonok napr. papierovým vreckom, tak ho mám aj na niekoľko hodín odkrývať? Aby som rastlinke vytvoril vlastne periodu na kvet? Alebo to netreba robiť? - jednoducho to nechať celý čas (cca 10 dní) zakryté? Thx
Lahvan_FlaskiCZ: jasne ze musi stacit zakrejt vetvicku ... kdytka nema mozek kterej by ji ovladal celou
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
Neni jednodussi v pripade outu si jednoduse udelat rizek,ten nechat v klidu doma na okne zakorenit a pak mu udelat 12/12 (napriklad zaviranim do skrine) a tim snadno zjistit pohlavi?
Já sem zasadil 5 semínek, vyrostlo mi všechno a už po tejdnu je jasně vidět že jeden je samec, roste to mnohem víc do vejšky a má jen 3-cípý listy. U samiček je na vrchu kitky takovej shluk lístků, ale u samce sou tam takový bílý sráče...
Mám to pod oknem, a aji ty samičky sou hodně vytáhlý... mysim že je tam toho světla moc, kámoš co to má taky pod střešním oknem má ty kitky tak vytáhlý že semu klátěj. Ale mě to nevadí, to tak do měsíce přesadim ven.