Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od motor tvor 2everybody: pochopil sem to spravne ze kdyz se spravne provede fim na tretim patre, tak na nove vyrasenejch vetvickach se da provest znovu, s umyslem mit nizsi kosatou krasku??? pokud to mozny je, tak kdy znovu fimovat - zas po tretim patre?? Vse je zatim pouha teorie ale osadily sme sklenik a co sem se tady docetl, tak v nem to prej frci rychle, tak potrebuju kere...
thanx
ps: prvni prispevek tak mi neutrhnete hlavu... budu se ucit slibuju
Dalsi zastrihy uz nemusi byt po trech patrech, to uz muzes jak chces. Ano muzes to delat furt dal, ale samozrejme, zadna kytka neuzivi 3000 vrcholku po te co 100x provedes FIM.
jo mas asi pravdu sinuhet, s tim prilisnym zastrihem. no uvidime, je to vse na zacatku tak provedu nejaky experimenty. . .uz se mooc tesim : )
doufam ze holky moje nadseni prezijou. . .
drzte palce pestu zdar..a dik
Hehe to je drsna tahle technika.....jak sem prvi zastrihnul svoji kyticku tak sem to strihnul stejne jako FIM a to proto ze sem na to pouzil velky nuzky a nechtel sem tomu ublizit taem to fiknul nad tim jednim patrem a ne primo u nej....a najednou vylezly dalsi dve stonky a taxem to delal furt bo se mi to zalibilo a zvysel se mi vynos protoze sem mel 4 stonky coz byly 4 vrchni palice sem rad ze to takhle jde mejte se
hruza jak se tady vsichni ptaj v kolikatym patre smikat,vseobecne znamo ZE PO TRETIM PATRE SE MUZE ZASTIPAVAT!!! muze se driv nebo pozdejc ale tohle je zlatej stred.a su velice zklamany ze nikdo tady nedodal foto dokumentaci FIMu.(hl. zkuseni groweri ktery tady akorat rikaj jj je to supr tak si to udelej jak chces) carlosuv obrazek je pekny,ale ne uplne vystizny,a vypliva to z toho ze tu porad spousta lidi nevi jak to zastrihnout. ja procetl tento thread od zacatku a furt nevim kde presne idealne v jakem stadiu vyvoje patra apod. strihnout....timto tedy prosim zkusene growers kteri vi jak na to o foto pred, pri a po FIMu...diky
Po zastrihnuti fim texnikou rastlina uz visie nejde stoji a tvori jeden celok ktori starne a drevnatie,hore idu len bocne vihonky.Kazdy grower si zvoli lubovolne zastrihavanie bocnyx novix vetviciek takze styl rastlinky si tvaruje sam...je tam nespocetne vela novix a dalsix x vihonkov.....Tento priklad je len maketa,obrazek berte len ako priklad texniky zastrihnutia..ak to je nanic nex pisne ja to zmazem s trendu Ja jen tak s nudy
Po zastrihnuti fim texnikou rastlina uz visie nejde stoji a tvori jeden celok ktori starne a drevnatie,hore idu len bocne vihonky.Kazdy grower si zvoli lubovolne zastrihavanie bocnyx novix vetviciek takze styl rastlinky si tvaruje sam.W porovnani s clasic texnikol je tato texnika efektivnejsia a vihovuje to hlavne pestitelum indooru.Je tam nespocetne vela novix a dalsix x vihonkov.....Tento priklad je len maketa,obrazek berte len ako priklad texniky zastrihnutia..ak to je nanic nex pisne ja to zmazem s trendu Ja len tak s nudy