Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"řízky no name 25 ks" v príspevku č.2
Stačí len pozornejšie čítať,naposledy bol ten príspevok upravovaný 13.5. 13:06,takže včera tam imho už tá informácia bola
ha...kazdej se pta na model...je skoda ze newis co to je ...ma by to totiz taky zajimalo.....wypada to fakt nadherne...je to aspon naka lahudka...???....
Jsou to maly kytky (50cm).Urcite to bylo pestovany v malejch objemech substratu v sogu.Alespon vidite,co nafukuje palice.Je to hlavne svetlem.Mit dobre prosvetlenej room je proste zaklad a vsadim se,ze tyhle kytky mely svetla dostatek.Zadna bush - to je k hovnu.Ani se tomu vynosu nedivim.Vypada to dost podobne jako ty moje salamy co visely vzhuru korenama he he.Jsem rad,ze jsem si to vyzkousel,uz jinak ani pestovat nebudu.I 1000w je k hovnu pokavad to neni prosvetleny odshora az dolu.
no jednou sem mel northen lights/haze taky to kvetlo 12 tejdnu a do kvetu se tomu moc nechtelo, ale vynos sem mel pod 400W na necelym pul metru ctverecnim asi 250G a to prosim z jedny kytky (scrog).
ja bych to tipnul na nejakou hazy. (hodne lidem kdyz hori pripomina kadidlo, me teda ne...) no a je to poradnej nakur
Taky bych to viděl na Haze nebo nějaký Haze mix-mám teď ve skříňce Silver haze a ani po deseti týdnech se mu s kvetením nechce končit(vidím to fakt na těch 12týdnů, jak píše Mad Lion)...mám sice jenom 100w, ale ty paldy jsou nafouknuté, jako u žádného modelu
NO neverim ze by nekdo pestoval takhle a nevedel co je to za model,jedine ze by to byli nejaka bonus seeds od zakerne banky ktera te chce prekvapit a zjistit co je to za model neni tezke:-)) ta kytka ma tolik specifickejch znaku ze to snad poznas...prohledej googlem fotky kytek a mas to...prinejhorsim se zeptej toho kdo ti to dal.
Mno podle fotek to pozná myslim si málokdo,ne-li nikdo.Viděl sem jednu odrůdu,pěstovanou v různých podmínkách a každá ta kytka vypadala úplně jinak,nebo tak zhruba podobně,ale abych podle toho moh bezpečně určit genetiku,to pochybuju...
sog to nebyl.Jel jsem to bush style.Celkova výška byla cca 140 cm.
Asi pět kytek bylo hezkejch, zbytek horší. Paldy byly dlouhé díky světlu , které se dostalo vtom řídkem bushi až naspod.Jinak preferuji kokos.
Díky všem Growerům za ocenění
Je to hezký koníček Musí byt na to podmínky a dobrá genetika.
Všem začinajícím : vyplatí se dodržovat zakladní pravidla
hmm fakt nadhera, parkrat se mi povedly takovyhle palice v bubleru pod 600kilem, ale mel sem peknej problem s plisni tehlech obrovskejch palic.
predchazel si ty plisni nejakym postrikem, nebo si s tim nemel vubec zadnej problem?