Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim.Maji tam velice zajimavy vyber za docela morbidni ceny.A ano katalog ti poslou zdarma ale nevim jestli i do Ceska.Tady po Anglii je to free.Peace
Nezkousel jsem, ale maji zajimavy modylky...ma s nimi uz nekdo zkusenost? ...Skoda, ze u tech hub maji, ze jsou nedostupne, dokud se jim v Anglii nezmeni zakony.
Kazdopadne bych mozna mohl nascanovat katalog Sensiseeds...i kdyz me ted napada, proc to sem davat, vzdyt maji vsechno na netu :-)))
Spis si dash prda, a vobjevi se pred tebou Bruce Willis a rekne ti: no taxi tu holku vem, kdyz se ti tak libi, ale beda ti, jak ji pri tech prasarnickach zranis, to si me neprej...:-)))))))))))))
S tema houbama me pekne se*ou!Uz je tomu mesic aspon se mi zda co setu zmenily zakony ohledne houbicek a od te doby jsou k dostani jen na Camden Town.Coz je ode me asi 3-4 hodky autobusem takze jsem si docela uz zvykl ze houby uz zrejme nebudou!Dnes v sobotu ve 14:30 letim po roce na 'kratkou' dovolenku domu.Nemuzu se dockat zeme Ceske!England sucks!