Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 
Vědí vaši rodiče že hulíte?HulÍ S VÁmi ObČas RodiČe? - Klikni zde pro originální téma
pyroman
Vacsina ludi na groweri ma okolo 16 - 25 rokov... napiste sem, ci vasi rodicia o tom vedia a ked ano/nie ako s tym zijete? Ako sa to dozvedeli ??
miki
mati o tom vi, dokonce mi obcas zaleje kyticky, s fotrikem neziju jezdim za nim jen na vikendy a ze kourim travku ( cigara nekourim, to by asi neprekousl ) vi taky, zadnou vedu z toho nedela, protoze co vim, tak za mlada byl taky celkem rebel :)
fotrik se to dozvedel, kdyz sme jednou sli s kamosema ven, zapalili si ja se otocim a najednou fotrik za zady ( pro mne celkem sok, ale on to prijal v pohode ), no a mati se to dozvedela tak ze sem loni zasadil a ona se porat vyptavala co to je, tak sem ji to rekl a bylo to.

MIKI
pyroman
No Moja matka o tom vie... Dajako sa s tym zmierila, ked videla moj stol plny vseliakych materialov stiahnutych a vytlacenych, a to najma z groweru... A to, ze vlastnim domenu http://www.ganja.sk sa tiez dozvedela... Hmm, dufam, ze o tom ze hulim vie... Neskor som zacal aj pestovat... (mam toho plny balkon:) poslem i foto... Nevlastny otec o tom asi vie... Ale najvecsia haluz je to, ze o tom vie cela moja rodina... Dokonca aj moja BAbka si pestuje marisku :)
OK

Ano, resilo se neco podobneho v threadu "porozumeni generaci". Svuj vek nebudu komentovat, ale rodice sou v pohode. Mama na me jeste pokrikuje, ze mam ty kytky nejaky zvadly, tak jestli to nema zalit ;-)
Takze ja mam tohle zvladnuty. Jinak vitam slovenskou komunitu na Groweru :-) ! Vivat CSFR :-)
ekolog
Ja mam rodiče docela v pohodě, mama ve svejch maledejch letech taky pěstovala a ted se mi stara i o moje květinky. Myslel sem, že budou problemy s tátou, ale nebyli -- pochutnal jsem si s nim na chatě u kámošů. čau
evergreen
Čau tady evergreen,
čo sa týka našich, tak je to absolutne v pohode, pretože podľa ich a samozrejme aj môjho názoru je lepšie, keď si sem-tam ubalíme nejaké to brko (5xdenne:o)), než aby som do seba pumpoval to alkoholové svinstvo. A ako sa o tom dozvedeli? Moja cesta k ich konopnej akceptácii bola tŕnistá. A najlepšie na tom je, že si vlastne už vôbec nepamätám ako to bolo. Ale mám takého tucha, že som im to proste povedal na rovinu.
A nakecal som im kraviny typu, že neviem o čo sa jedná, ale že to bolo strašne drahé a môj otec, materialista jak "hovado" mi povedal, že teraz to predsa nevyhodíš, keď to bolo také drahé. Moja mama len súhlasne prikývla. A potom to už išlo "raz na raz" a teraz v podstate kúrime všetci....

THClovek
Moje máti to ví taky. Tušila asi už delší dobu, ale před měsícem jsem se ozral a zhulil a nějak jsem dostal náladu na povídání si s máti a s tetou. Tak jsem do nich spustil, že ganja je dobrá atd. Kdyz jsem pak vystřízlivel (na druhý den) Tak máti řekla, že sice není ráda, ale když tedy nejedu v nečem silnějším, tak ať si hulím. Ale fotr - nevim jak se k tomu stavi.


[Edited by THClovek on 12-08-2001 at 03:13 PM]
Cpt. Pierre
Zajímalo by mě jak to ty mladší dělaj doma s rodičema když třeba přijdete domu na mraky a matka vás prudí jak to že si zase chlastal když si jel autem....U mě to neví a kdyby to věděli tak jsem doma skončil. Tak tady naházejte pár fíglů ja to doma s rodičema koulíte vy at se ostatní poučí...
Majkl
Nemyslím si, že by hulení a chlast bylo něco pro ty "mladší"....
Ale pokud už si někdo nemůže pomoct a nevydrží to, tak ho rodiče aspoˇn držej trochu na uzdě. Mimochodem řídit ožralej mi nepřipadá ani trochu sranda!
Walhalla2000
stejne tak si nemyslim, ze rodice jsou od toho, aby se ochcavali... Uz to slovo v souvislosti s rodici neni uplne to nej... Jde jim leccos zatajit nebo nepriznat, ale ochcavat je???

Zkus radsi usporadat svuj cas, tak abys nemusel chodit domu uplne zmastenej/ozralej - nemluve o tom, ze bys v takovem stavu nemel sedat za volant, ty se klidne zabij, ale proc pritom jeste vzit s sebou nevinne kolem - a nebo se snaz rodicum poukazat na tu mene temnou stranku huleni. ostatne, kdyz se po groweru porozhlednes, tak je tu dost clanku o skodlivosti a neskodlivosti. Ja osobne jsem kvuli huleni obetoval chlast. Piju jen maaaalo kdy a jen maaaalo. A tak muzu aspon s cistym svedomim vsem kteri maji neco proti huleni rikat, ze oni se zabijej chlastem, tak proc jim vadi, ze ja si hulim? a kupodivu to docela funguje. Nesmim ale chlastat taky. to bych si takrikajic sral do vlastniho hnizda.

A kdyby se ti zdalo, ze tu nemuzes najit zadny clanek o "neskodlivosti" marihuany, tak si dej vyhledavat a jako autora muj nick... rekl bych, ze ti toho vyplyvne docela dost...

cili drzim ti palce, at to nejak s tema rodicema sfouknes a at je pri tom nemusis moc "ochcavat".
Cpt. Pierre
Můj příspěvek nebyl asi zcela pochopen....Moje mum neví že hulím a když mě vidí zkouřenýho, myslí si že jsem opilý.Ona ale ví, že alkáč nepiju s vyjímkou piva(a to mi taky moc nejede) a já už se jen bojím kdy jí to dojde a to bych nead páč jí mám dost rád a nechci jí nasrat ona je na nás s bráchou sama a k marihuaně má silně negativní vztah.
2 Majkl: Apeloval jsem na ty mladší zejména proto, že ti mají doma rodiče.......
P.S. Za volant si v životě nesednu po pivku!!!!!!!!!!!!!
Mios
Ak sa snazis rodicov podviest vacsinou ti to nevide ak prides domu zhuleny a tvaris sa ze nic. Ja mam taky závazok ze nikdy nehulim neskor aho 3 hodiny predtym nez idem domov, a zatial mi to vychadza
sativa
s rodiči se musí vycházet, ja sem je postavil před hotovou věc, řek sem, jim, že to mám jako okrasu v pokojíku a to ve skříni je pokus pěstování pod umělým osvětlením a to je vše, nic víc sem jim nikdy nevysvětloval
hh-top
Ještě ke všemu vlastní mámu? Vysyp jí to na rovinu, ukaž jí jednou doma co to obnáší a ujisti ji, že se není v porovnání s chlastem čeho bát.

Nejlepší lhář je ten, kdo mluví vždycky pravdu!
Lackyfree
Heleď lidi, někdy je daleko horší to vysypat na rovinu než neříc vůbec..... radit ti je těžký, rodiče má každej jiný a jen ty asi víš jak na něj...... znám ty typy zatvrzelých rodičů - žádná prča. Spíš se pokus zamyslet sám nad sebou, jak to vyřešit - užívat si aniž by jsi zarmoutil matku.....tzv. cesta kompromisu - hulení taky není všechno.......
OŇAF
Já si myslim, že by rodiče oi hulení měli vědět. Jednak je to pak větší pohoda a za druhý, což je taky dost důležitý když hulení obhajujete před rodičema tak na něj třeba změněj názor a čim víc lidí si bude myslet že je hulení OK tim blíž k legalizaci ne???
Kdyb\ rodiče všech huličů věděli že jejich děti hulí tak by pak věděli že to neni nic tzak strašnýho a neposlouchali by takový blbe jako Severa, Komorous atd...
maslox
Moji rodice to pochopili tek nejak sami. Nejdrif jsem si na zahradce zasadil par kyticek do parniku. Jednou pridu a uz byli fsude mozne na zahonech zasazeny [zlatej deda] Chvilku to tam rostlo pak sklizen..:D.. Celou dobu delali fsichni jako by se nic nedelo. Fsichni vedeli co to je a dokonce mi i zalejvali. Jakmile jsem mel fpokoji plny flasky huleni tak jim to tak zaclo dochazet... A hle matka na me jednou vytahla ze mam nejaky cerveny voci! Co prej mi je? Tak jsem jen odpovedel ze jsem si dal brcko s kamaradem a vod ty doby je to uplne v cajku...:bounce:
HoumBoj
Vy co to můžete říct svejm rodičům to jste teda f pohodě.Já gdybych to řek tatoj tag ten by to pochopil ale moje matka by to nigdy nepřežila a proto je musim dá se říct taky ,, ochcávat,,.Já vim není to správný , hlavně proto že mů otec je faqt dobrej,ale matku bych faqt vyměnil.No ale ted k tomu ochcávání , většinou když sem nahulenej tag si asi tag deset minut před tím než du domů nakapu do wočí oční kapky Visine a to tě zbaví :satan: efektu ve vočích.No a pak už jenom doma pozdravit moc nedejchat a jít rychle do pokojíčku.toť fše.Cau Houm
Bobby Digital
Neviem ked som bol mladsi (na gympl)i furt sme delili v skole a pohoda .....maximalne Visine. Ked som sa vracal domou vecer z vonku po milonTriciatom bongu tak som si dal Visine a mal som oci jak namalovane ...(zato do reci mi moc nebolo..) Neskor som to mame nasupu povedal ze try roky hulim SEM TAM mrišu (HOHOHO) to bolo ....tak rok-dva trvalo kym to mamas stavila a vdnesnej dobe je to pohodicka ...usetrilo mi to vysvetlovacky ako: mamas pride s prace a akurat sa na balkone zabijam s jointom... tak to iba:Ahoj jak bolo v praci kuc-kuc a vseco je oky. Ide oto ze ked vidia ze nesji kokot (pevne verim) tak ti nemaju co vycitat ,aj ked vedia ze delim SKORO kazdy den (to ze som 3xdenne na kašu uz viac ako 4 roky penamentne to asi nevedia..) TAK ZE VISINE ..ALEbo RADSEJ NEHRAT DIVADLO... STOJI TO ZATO!!

Shorty
Za prvý si myslim,že jezdit zhulenej,nebo vožralej je totální kokotina,se smrtí si fakt nezahrávám.A jak ochcávám rodiče.Zásadně nechodím hned po jointovi.Skuste je někdy poslouchat zhulenej,fakt hustý kecy.Jinak klasika Kapicky.Hulim tak tři hoďkyp než se s nima vidim.Jinak matka to ví kdyz jsem to v patnácti vybalil ze uz hulim 2 roky tak se psychicky zhroutila fakt to nepřekousla.Otec docela jo.myslím že on jedinej ví kdy jsem zhulenej a kdy ne,ale ňák to neřeší,narozdíl od matky.Kdyby jí to zase došlo že laufuju tak bydlim pod mostem.Občas člověk lhát musí.Toď můj názor.
juleni
Podla mojho nazoru ocne kvapky mozu vyriesit podstatnu cast problemu. Moji fotrovci nevedia, ze kurim, ale mamka uz nieco sipi. Vedia o tom, ze som to uz skusal, ale netusia, ze pokial oni pozeraju TV, ja si vo vedlajsej izbe robim ganja party. Kazdopadne potom uplatnim ocne kvapky. Nemyslim si, ze byt v pritomnosti rodicov vyficany je az take neprijemne. Mne sa to celkom lubi.Su to super srandovni ludkovia a rad ich vykureny pocuvam, ked sa rozpravaju o ich kazdodennych starostiach a radostiach. Sem tam nieco zapotim (aj ked je to niekedy odveci) a v duchu sa celkom dobre zabavam (samozrejme len v tom najlepsom zmysle slova).
Zatial sa nechystam im hovorit, ze kurim dost casto, necham tomu proste volny priebeh a ked usudim, ze je na to vhodna prilezitost (alebo ked mi jednoducho na to pridu), potom s nimi hodim rec.

2Cpt. Pierre: Asi som ti velmi nepomohol, ale dufam, ze ani neuskodil...

2Shorty: Totalna blbost je jazdyt ozraty. Na jazdenie v stave ganjoveho opojenia mam vsak uplne iny nazor. Velmi rad jazdim vykureny (a jazdim velmi casto a taktiez velmi casto som vykureny) a paci sa mi to. Viem si tu jazdu uplne precitit a prave v tom stave pocitujem ovela vecsiu zodpovednost a jazdim opatrnejsie ako ked nie som zhuleny (a nie je to len moj nazor). Samozrejme ten, kto sa nevie poriadne kontrolovat, nemal by v ziadnom pripade sadat za volant.
marc
Chce to presvedcit rodice, ze huleni neni horsi nez alkohol. Chce to snahu a trpelivost. Ja lhat nemim a pokud lzu tak to kazdy na me pozna(zvlaste rodice) a proto sem rozhodl to s nima probrat, ukazat jim nezavisle materialy, filmy, atd. Ted mam doma kytky a je to fpoho.
Schle
Kloním se k variantě všechno ven ať to stojí co to stojí. Průser je když na zo přijdou sami a nebo jim to někdo cvrkne. Když jsem začínal neptal jsem se a sadil do rodiného skleníku, to už je pár let, vysvětlil jsem klady a zápory a rodičové pochopily. Není na škodu odhadnout nakolik se dá s rodiči v tomto vyjít - otec má zelený zákal, tak užívá medicinálně :-), Takže se pokuste na to jít třeba takhle.
hh-top
S pravdou je to jako s lacinou holkou. Všichni ji chtěj mít, ale nikdo se k ní potom nechce znát!

Nejlepší lhář je ten, kdo říká pořád pravdu.
dagga
Moje máti byla vždycky v pohodě. Nikdy sem jí nic netajila a máma mi taky nic nebrala.Když byla mladší taky se prý k ňákýmu tomu jointu dostala, takže poho. Hulení jí nikdy nevadilo spíš si myslim naopak. Postupem času( a jejího věku) se, ale všechno změnilo. Najednou byla nevinná kytička ďábel a máti chytaly psychózy a začala mi dokonce ganju ZAKAZOVAT. Se mnou je to ale těžký, a než abych jí něco namlouvala, tajila a podobný hovadiny, stála sem si za svým. Tak sem s ní ztrávila hodiny a hodiny v hovorech H, den co den. A výsledek ? Dneska je už celkem v klidu. Nemůžu říct, že by byla to co kdysi, ale aspoň už uznává, že alkáč je větší sračka a že s tim požíráním mozkovejch buněk ( a jinech nesmyslnejch výmslů amerických petrochemiků, průmyslníků a vneposlední řadě zkorumpovaných vládních funkcionářů) to asi taky tak horký nebude. Prostě se mně naučila tolerovat i s tím věčným oderém ganji a tak vlastně i tu kytičku. A zbytek rodiny - nemůžu si stěžovat- starší ségra si už taky občas zahulí a babička? Tak ta vážení je the best of grower a to bez prdele. Jelikož už nebydlím doma, ale skříň mám ještě tam, stará se mi o kytičky jako o vlastní. A co z toho plyne- ŠIŘTE OSVĚTU VŠUDE KDE TO JDE - TA KYTIČKA NÁM ZA TO STOJÍ !!!!!!!!!!!!!!!!
Bryant
Ja to vyresil taky tak, ze jsem je postavil pred hotovou vec a bylo to naprosto v poradku.Dneska uz to dopada tak,ze i moje mladsi segra a bratr kouri a ve finale kdyz je cas se zkourime uplne vsichni vcetne maminy a tatika....Neni nad rodinou pohodicku :-)
paras
Fakt je nejlpsi kdyz o tom vedi to pak muzete rict s klidem cao Visinum (zbytecna starost)
Cpt. Pierre
Mate to vpoho ale moje mum mi tohle prostě tolerovat nebude nemůžu to na ní vyblít to by mě hned poslalla pod most a ja chci dostudovat tak bych se rád zdržel jaště nakej rok doma.Za hlavní argument, až jí to jednou řeknu, považuji to že hulím 6-tým rokem a nijak výrazně mě to nezměnilo. Jo jo můj sen- joint s matkou...
Roman Dirda
Když má někdo matku hysterku a tatu alkoholika,může se třeba stát,že na něj zavolají policajty(a to beze srandy).Ty jim to vysvětlíš rozumně,ale oni chtějí mít svýho hodnýho synáčka bez návyku na tu strašnou DROGU i za cenu že ho to odnaučí ve vězení.Největší sranda ovšem je,když policajti rodičům řeknou ať si to vyřeší mezi sebou a krabicu ganjy si ani nevezmou.To pak mám pocit že i cajti jsou lidi(a někdy moc hodní).
ddevil
osobne jsem na tom tak napul,
doma mi pred rokem nasli celou urodu zavakuovanou do igelitu a dali mi to v pokoji na hromadku na stul, ja prisel, nic, vyjdu do pokoje a na stole hromadka pytlicku s ganjou :) ....... nejhorsi byl ten boj kdyz jsem prisel zpet do obyvaku.....nemelo cenu si vymyslet neco o pokusech a podobne nebo trpne delat ze nic...
Vysypal jsem to vsechno jednim dechem s klady zapory, ze to nekupuju, zavislost a vod ty doby klid, jen jsem jeste nikdy nedosel dom totalne vyhuleny, i kdyz to o me vedi, zatim jsem nesebral odvahu a asi bych se pred nimi i stydel.......... :)
Ale jinak dunim snad den co den...... :) :devil:
Kyng
Jo jaxe tu někdo zmiňoval o špekovi s matkou, tak zas tak skvělý to nebylo. Já se zkouřil jak prase, matka na mě koukala a nic. Pak to ještě vyprávěla všem návštěvám co k nám přišli, že "Adam měl ty svoje pocity, ale se mnou to nic neudělalo" :D Ale aspoň že to toleruje.
Cpt. Pierre
Kdo pravidelně pálí s rodičema by moh nám, který si o tom necháváme jen zdát, napsat jak některé tyto hulby dopadly(viz Kyng).....Nedokážu si představit mojí matku zkouřenou i když někdy mi tak připadá, hlavně když má dobrou náladu tak jí podezřívám(v duchu), že je vypálená
Bryant
Tak tady to nejak zhruba popisu. Nase jsem s hulenim seznamil zhruba kdyz me bylo 16 a ja byl poprve na mistrovskych kurzech v Brne (JAMU).Pres jednoho kamarade jsme se dostali poprve k huleni.A ja byl z toho tehdy tak moc nadsenej, ze jsem okamzite jakmile jsem dorazil domu, ve dverich stojic s filmovkou nejakych listu,nasim oznamil ze jsem poprve zkusil teda tu travu a ze je to moc dobre a ze to proste budu kourit :) Nevim,rekl jsem to tak bezprostredne, ze me ani nenapadlo myslet dopredu, ze by to vubec takhle v pohode nemuseli vzit.A oni na to ze no tak dobre, ale hlavne at prej se pres to nedostanu k tvrdym drogam, coz jsem slibil ze jasne...pohoda... Trochu odbocim, ono je to taky mozna trochu tim, ze mi rodice jsou profesionalne hudebne zalozeni, maji tudiz za sebou pestry kalici zivot jako muzikanti (myslen alkohol :)Tim padem, to je ma domnenka, ze tyhle veci ohledne mekkych drog maji sami zmapovane,diky casopisum a hodne otevrene se o tomhle normalne bavime.No a zpatky....Tak ze po tom mem prijezdu.Tatik odesel hrat a ja zustal s maminou sam doma a ona, tak ze by to teda rada zkusila, ze za jejich mladejch let tohle nebylo atd... Ja jsem se jen zaradoval a ze pujdu ubalit jednoho specka.Tehda jsem to vubec neumel, bylo to ostatne dva tydny po tom,co jsem si poprve zahulil ze? Jeste ted si vzpominam jaxem slozite manipuloval s nejakou prupiskou a sanzil se nejak ubalit jointa hehe... No a tak jsme to teda odpalili a mamina pekne popotahovala s dodatkem ze to smrdi jak bolave nohy nebo kdyz se pali podrazky :) a zacli jsem kecat a resit a resit a resit...No byl to docela dobrej mazec, jeste si vzpominam ze nejak padl navrh,ze dame particku sachu a dodneska nevim jaxe sachy samotne premenily v damu :) No a pak dlouho nic, s nasima jsem nehulil ale oni vedeli a tolerovali to bez jakychkoliv problemu.Behem let jsem postupne zacal zjistovat ze ma mladsi segra (ted ji bude 18) taky nasla tohle poteseni a nekdy prinasela i dobre modylky, do toho i muj mladsi bracha (bude 17) to same v blede modrem :) a tohle vsechno vyvrcholilo tesne na konci prazdnin v hromadnou hulbu.Popis zhruba takto: cely srpen jsem byl v Holandu s orchestrem a pri prijezdu domu jsem mel tyden pred odjezdem do Finska na studia, kde jsem ted v soucasnosti.Posledni rozluckovy vecer RODICEversusSYNATOR.Bracha se Segrou nekde venku a ja z nasima sam.Neco lehce vypito, pocumovani na TV a pokec.A ja mel porad v hlave to, ze mam jeste z Holandu v supliku schovanou bilou vdovku.A porad jsem myslel na to co s tim bude kdyz zitra odjedu do Finska a tam se mi to brat moc nechce...tak jsem jen jemne nahodil, jestli bychom si nedalil jedno poradne brko na rozloucenou a nasi na sebe mrkli a ze teda jo.Tak jsem to sel slavnostne ubalit, ne ted si vzpominam, ze jsem si rekl ze to ubalim pred nema,at je to proste na rovinu a at vidi co a jak...neni co skryvat.A takovy ty dotazy ri baleni...hmmm pekne kurva pekne, kde ses to naucil, a odkad to mas atd... No srandy kopec!!! Zapaleni jointika, vune se rozlezla po celem byte, do toho prichod brachy a segry..a to byl nejvetsi zasek, ja, mamina a tatik uz pekne vycazeni a bracha se segrou naprosto zasekli ve futrech s dotazem...vy tady hulite???? No to snad neni mozne, ja se na to... atd... No a konec uz nemusim dopisovat...probehla jeste nasledna spolecna kurba, a muzu rict ze to byl jeden z mych nejkrasnejsich veceru s moji FAMILY. A casto rad na to vzpominam, kdyz tady ve FINLANDU nekteri ani nevedi co to MARIJUANA je a kdyz je mi trocha smutno a doufam ze to taky nebylo naposled.... Jo a pardon!!! trochu jsem se ted asi vypsal co? :wink:
Schle
Pěkné, moc pěkné, gratuluji a můj největší hlubokosklon tobě a zvláště pak tvým rodičům.
Cpt. Pierre
No to je přímo idylka ani se nedivim, že se ti styska po dalšim rodinnym jointikovi. A to že ses tak rozepsal vůbec přece nevadí od toho tu G je... Napadlo mě že bych to moh doma vybalit na Ježíška, ale bojim se abych tím nezkazil rodinnej večer (a taky možná svůj dosavadní život tak úspěšnej v očích mojí mum).Proti hovoří hektická doba vánoc, ketrá na matku dost doléhá, ale sou to svátky klidu a peaceu tak nevim. Já si chci ale svou skříň přinést domů od kamoše co nejdřív!!!!
crap
Takovýhle problémy jsem já nikdy neměl. Mí rodiče jsou naprostý kokoti. Kolikrát jsem přišel domů namol a ani jednou ani stín podezření.
Mirax
No ja osobne sem si s mamou zahulil (dala si dva pavy a ze prej "nic moc" :)) a od ty doby pohoda jazz.Vono zahulit si v klidku ve svym pokoji,poslechnout fajn muziku a sezrat lednicku ma taky svoje kouzlo:)) .....proste to strasi generaci nejak vysvetlit!
Tomasino
Můžu ti říct, že ti docela rozumim. Měl jsem něco podobného doma, naši dneska už nějakou tu dobu vědí že hulim, ale taky to nebylo jednoduchý, ale proběhlo to asi následnovně. Hulil jsem na škole a domů chodil kolikrát pěkně na kaši a taky jsem dostával sodu, že chlastám a já nevim co ... bylo mi to líto, ale bál jsem se přiznat pravdu právě proto, že jsem si zatvrzele myslel, že mě naši normálně vyděděj, když se dozvědi, že hulim. No viděl jsem to jako normální peklo .... no a jednou se stalo to, že jsem přišel domů zkouřenej jak motorový prase a máma mi zase začala dávat sodu, ať se na sebe podívám jak jsem zlitej. Něco jsem jí odpověděl a ona najednou, že ze mě netáhne alkohol, tak co že to se mnou vlastně je?????? No a bylo to .... sedl jsem si s ní a všechno jí to řekl. Po našem rozhovoru bylo sice peklo ... naši mě chtěli vyrazit a já nevim co všechno, nazvali mě feťákem a bylo. Nicméně já byl moc, takže jsem si šel lehnout a druhej den jsem jim řekl, že s nima chci večer mluvit s oběma. Byl jsem hezky v pohodě nezkouřenej a proseděli jsme společně skoro 4 hodiny a vedly dlouhou debatu na téma hulení. A stalo se to, čemu bych nikdy nedokázal uvěřit a to to, že naše jsem přesvědčil o tom, že nejde o nic špatného, že přesně tak jako někdo pije alkohol nebo kouří cigára nebo si třikrát tejdně dává bůček tak já si prostě občas zahulim ... musel jsem jim odpovědět na docela dost otázek, ale prostě to klaplo a je bylo vymalováno ... dneska jsem v pohodě, protože naši vědi, že mám super práci, že jsem v klidu jako každej normální člověk a jen si prostě občas zahulim to je všechno :) a byly časy, kdy jsem si mylsle, že kdybych to našim řekl, tak mě zabijou ...... oni rodiče nejsou vždycky tak špatný, jak si myslíme a kdo už by nás měl víc chápat než právě naši rodiče :) zkus to promyslet, nemyslim si, že by tě máma zabila, když se dozví že hulíš .... pokud jsi jinak v pohodě a nejsou s tebou doma problémy, tak si myslim, že to vezme docela v klidu .... záleží na tom, jak jí to podáš a už se nebudeš muset bát, že až se na ní podíváš těma zarudlejma bulvama, že tě zase zprudí :) tak hodně štěstí :)
Ondrash
2 Tomasino,

jo tak nějak to asi bude...
ale přece jenom někteří mají tak zatvrzelé názory, že je těžké uvěřit tomu, že by se s tím měli smířit.
Moje mamka například byla vždycky ve všech věcech dost otevřená a tak jsem jí jednou vykládal, že jsem zkoušel trávu a jaké to bylo... no já jsem byl v té době na vojně, takže mimo kontrolu... a jenom jsem slyšel, ať si dám pozor a ať radši přestanu, ne že by mi to přímo zakázala, ale nebylo to ono :)... No a pak jsem si zasadil inkognito na zahradě kytku, a když byla tak metr a půl vysoká (byla celkem nenápadná v rohu zahrady mezi ovocným stromovím), mamka na mě: cože to je za kytku tam u potoka ? Že to je jenom takový pokus, ale věděla že to je konopí a myslím že už dlouho, takže mi jenom řekla: no ať na to nepřijde tata. Tak jsem v tom koutě vždycky sekal strávu a všechno tam robil, aby se tam tatík nedostal a nedostal :). A pak jsem objevil Grower a už jsem o tom začal hodně mluvit doma, ale vždycky jenom před mamkou nebo bráchou :).. Pak jsem si postavil skříň a přišla mi sodíkovka a už to začalo, v odlehlém pokoji, který se neobývá jsem to všechno zapojil a už to jelo. Mamka už je v pohodě, už mi kytičky občas i zalije a já v pěstírně pěstuju kromě dvou skančíků i petržel...
Akorát otecko žije v přesvědčení, že dělám nějaký experiment s tropickými rostlinami a taky že jo a důsledek ? Výborný modýlek :) :)
Je to pohoda, ještě tak zpracovat mamku od přítelkyně a je to vychytané :D.. musí pochopit že občas si zapálit není nic špatného... a není nic lepšího, než přátelé s kolujícím jointíkem :)...


mějte se :smoker::)
Cpt. Pierre
2 Tomasino:
Takle nějak si to představuju do budoucna ale myslim, že ještě nenadešel ten správnej čas.Doma se mnou problémy nejsou to je v poho.Matka je bývalá kuřačka (malá) to je taky další mínus, páč má ke konzumaci jakéhokoli
kouře odpor a 'už to nechce nikdy vidět'.A hlavně moji rodiče sou hrozný sportovci!!!!!
Tomasino
To musíš vědět nejlíp ty sám, kdy bude ten správnej čas jim to říct. Jediný co je jistý je to, že to nemůžeš tajit do nekonečna .... a uvidíš sám, že to projde v pohodě, tak jako všude jinde ... prvotní reakce sice nemusí bejt úplně o.k., ale pak o tom budou přemýšlet a uvidíš sám, že si to přeberou po svym a je to ..... budu ti držet palce :)
Sido
Moji rodice se s tim ze hulim nesrovnali zrejme do dnes.Pro mamu je hasis stejnej jako herak a vysvetlovani nema cenu.Rekl jsem jim to normalne bez toho ze by me nekdy vydeli na plech.Nevzali to.Nicmene po nekolika mesicich vzajemneho mlceni se rodice postupne umoudrili a do huleni me alespon nekecaji.Ja si bydlim v klidku sam, mam svoji pestirnu, zahulim si kdy chci, ale pred rodicema proste zhulenej nebejvam. Ne ze bych se jich snad bal, to ne, ale proc je zbitecne drazdit, takhle jsem spokojenej ja i oni :o))))))
Charles
muj nazor na rodice je ten,rici pravdu,ale musis to rici,kdyz je na to vhodna chvile ne v dobe nejakeho stresu,hele,oni se to stejne jednou dozvedej jako u me s kourenim cigaret,zezacatku jim to vadilo,ale ted uz stejne vedi,ze s tim nic neudelaj.
u marihuany je to trochu jiny oni si mysli,ze marihuana je takovy meziclanek na tvrdy drogy,ale to neni zadna pravda a to jim taky musis rict.
Ja jsem hlavne argumentoval,ze marihuana je zdrava.Ja mam modrou na alergii,to sem jeste travu nehulil,a kdyz hulim,tak ji nemam a tohle moje mama vidi a nehlede na to,ze je zdravotni sestra a uz si neco o marihuane precetla.
crap
To s tim přechodem na tvrdý je blbost. Na tvrdý přejdou lidi, kerý k tomu maj sklony. Je jedno jestli přejdou od piva, cigár nebo přímo. Lidi co tvrděj že tráva je mezičlánek asi nepřemejšlej.
hh-top
říkáš to sice s dobrým úmyslem, ale stejně trochu zmateně. Nemyslíš, že všechno mezi naším narozením a smrtí, je jenom mezičlánek? A všimnul jsi si, že kdekterý hňup má potřebu věci kategorizovat, paušalizovat a pak z nich vycedit své vlastní formulace? Pro tebe to asi nebude zrovna mezičlánek na cestě k héru, ale zato to klidně může být mezičlánek na cestě k moudrosti, rovnováze a světu o jakém sníš.
Setth
Tak trochu chápu tvůj problem. Já mám doma něco podobnýho. Co se týče toho hulení, tak mamce bych to snad nějak vysvětlil, ale kdyby se to dozvěděl můj táta tak mě vyhodí z baráku skrz zavřený dveře. Ještě štěstí, že to je námořník a že je právě na moři. Otázkou je co dělat až přijede. Jinak je lepší chodit domů nezhulenej, protože to co by pak mohlo následovat opravdu za to nestojí. O tom Visinu jsem už slyšel a plánuju si ho časem koupit. Takže hulení zdar...
tobex
Vo mne to rodice vedi, ale horsi je to na intru - 2x podminecny vylouceni, doma se to vysvetlit da, ale ve skole tezko, ted mi hodne pomahaj kapky.
satan
ja taky strasne nerad ochcavam sve rodice ale kdybych jim rek ze hulim tak bych to asi neroschodil.mi rodice jsou dost staromodni a jen proto ze jim nejakej debil v televizi rekl ze trava je droga,tak jsou pro ne hulici fetaci.ale alkacem se sjizdeji a vubec je to nesere ze je to horsi "droga" nez huleni. no kdyz prijdu domu tak jenom reknu ahoj a hupky dupky do pokoje.zatim to vychazi
stepik
mnoo, tak já to mám celkem fpoho, tatík hulí nejenom se mnou, a máti slíbila že si dá koláčky (vona nesnese kouř, ale vodnici se už naučila) A s tatíkem je to celkem fpoho. Dycky je to sranda... Naposled do mě začal jebat neskutečnym způsobem, že jsem anarchista. Mnoo, a jinak je to okey, doma pěstuju, máti mi to touhle dobou zalejvá (jsem out of home) a nemam ani skříň. Mam to norm u zdi a mam tam pověšený světlo... tetička (máti sestra) za mládí hulička (na vysoký) ale ještě jsem jí neukecal aby se mnou špeka dala... Ale měla nějakej old scool model, tak mi ho dala, sice to nedalo, ale stejně to cenim (bylo to 5 let starý)

Mějtese, Štěpík...
GreenMary
Když jsem řekl mojí puritánské mamince, že hulim, dvě hodiny brečela, jako by mi zbejvalo pouze 5dnů života. Nebo jako bych měl aidu nebo raka... hrozney zážitek.
Kdyby se to dozvěděl otec, tak bych zůstal na ulici.

Joo někdy se prostě lhát musí. Dobrá lež je totiž často lepší než krutá pravda...

Aloha... GM

[Edited by GreenMary on 03-01-2002 at 09:51 AM]
Setth
Moje řeč. Sice je fakt, že takhle lhát rodičům, je dost na prd, ale někdy to může být ta lepší možnost. Co se týče mamky tak tu na to tak nějak postupně připravuju (myslím, že to i tak nějak tuší), ale dozvědět se to táta, tak končim na chodníku. Zatim je to v poho, ale rodičům to plánuju říct až budu mít vlastní bejvák.
Ale stejně, jak znám tátu, tak ten se mnou i potom alespoň měsíc nepromluví.
malasorte
Každej má sice jiný rodiče, ale podle mě je nejlepší to na ně ve vhodnou chvíli vybalit se všemi klady i zápory. Já jsem to měl fpoho, jelikož má babička trpí reumatismem a mastí z konopí si pomáhá od bolesti.(Kytky má na zahradě mezi slunečnicema :-)) Jinak si myslím že nejhorší je když na to rodiče přijdou sami nebo jim to někdo napráská.
hh-top
Zdá se, že co rodina, to individuální průběh problému. Rád bych to nějak srozumitelně shrnul.
Nejlepší lhář je ten, kdo říká neustále pravdu!
Svět chce být klamán!
Posel špatných zpráv je kamenován vždycky!
Co je dnes nepředstavitelné, dá se uskutečnit pozítří!
Není kam chvátat, když dělal Bůh čas, udělal ho hodně!

Mohl bych pokračovat, ale není kam. Pravda je všechno, čemu věříme, každý nás řeší stejný problém jinak. všichni to vyřešíme, všichni umřeme. Jsem dlouhá léta sirotek a proto se mě téma "Jak ochcat rodiče" vždycky bolestně dotýkalo. Teď bych ho pro danou chvíli shrnul slovy Johna Lennona:

Je mi jedno jak to uděláš
Je mi jedno jak projdeš tmou
Každá cesta je dobrá
"What ever gets you through the night!"

Kdo nehulí s námi...!
Tonnoror
citace:
Původní příspěvek od Roman Dirda
Když má někdo matku hysterku a tatu alkoholika,může se třeba stát,že na něj zavolají policajty(a to beze srandy).Ty jim to vysvětlíš rozumně,ale oni chtějí mít svýho hodnýho synáčka bez návyku na tu strašnou DROGU i za cenu že ho to odnaučí ve vězení.Největší sranda ovšem je,když policajti rodičům řeknou ať si to vyřeší mezi sebou a krabicu ganjy si ani nevezmou.To pak mám pocit že i cajti jsou lidi(a někdy moc hodní).


neco podobnyho sem mel doma:-), otec chlasta jak cisterna a matka je silena hysterka...a kdyz to zjistili, tak nejdriv me chteli poslat na leceni a pak chteli volat policajty, nakonec mi dali ultimatum, ze se to dozvi este jednou a fakt to udelaj, pak volali do poradny pro rodice, na naky protidrogovy leceni atd.:-))
i_oNe

"Pravda může být někdy neomalenost."
Piskot
No vidim pratele,ze to mate nekteri opravdu tezke.
Co se tyka mne tak jsem to mel celkem v pohode.
I kdyz uplne v pohode taky ne.Vybalil jsem to narovinu hned v zacatcich.Proste jsem si oblibil konopi a ostatni se s tim musite vyrovnat....anebo nemusite.....to se taky stalo.Ale nebylo to tak hrozne.
No ale me bylo dvacet kdyz jsem zacinal.Takze zase trochu jina situace jako napr. u sestnactileteho studenta.
Muj nazor je,ze jsou "rodice" kterym je to lepsi opravdu nerikat a snazit se to utajit.Pokud nejste kuraci "everyday" tak se to s pomoci Visinu a trochy filipa v hlave da celkem utajit(aspon do doby dospelosti).Ale musite davat opravdu pozor a ne mit faju a vonavy pytlicek v kapse bundy na vesaku v predsini.Nezapomente,ze vsechny zeny jsou od prirody velmi zvedave :D.....skoro vsechny.Maji to proste v sobe.Takze bacha.
No ale zase na druhe strane.....Vam kterym jeste neni ani 18 let....ja nevim,ale neni to trochu brzo?....ja vim,ze to chutna....ale rozhodne byste to nemeli kourit casto,protoze s kazdym jointem ztracite kus detstvi.Po kazdem silnejsim jointu se dal a dal vzdalujete od toho kluka kterym prave jste.....uz nic nebude jak byvalo....pokud hulite pul roku tak to jeste nevite,ale po delsi dobe to asi zjistite.No nic to je na Vas.Hlavne si neudelejte problemy z frajeriny a navadenim od hloupych kamaradu.VY ponesete nasledky na cely zivot a ne oni.Oni budou v pohode,ale VY mozna ne....fakt bacha....nenechte se vyprovokovat pred holkama k blbostem.Vzdycky chladnou hlavu a nohy v teple.Protoze nakonec muzete skoncit se svyma problemama sami a ostatni budou hrat roli "mrtveho brouka".A vam nezbyde nez si zaplakat a pak si dat toho jointa presne toho ktery VAS kvuli VASI blbosti dostal do sracek.Muj pripad to nastesti neni ale znam takove clovicky a je mi jich lito a proto nechci aby tam byli i ostatni.
Proto hulte s rozumem pokud to teda jde....:frog:
Setth
Na tom něco je.....................K+4Y!

[Edited by Setth on 05-01-2002 at 05:37 PM]
Cpt. Pierre
Souhlas s Piškotem. Je mi 22 a původně sem kouřil proto abych si prodloužil dětství protože sem s tím takové zkušenosti měl ale postupem času si říkám že mi nějak dětství uteklo právě díky hulení ale je to možná jen tim tlakem a rostoucí odpovědností s přibývajícím věkem.Doufám.....
P.S. Nic sem doma o hulení samozřejmě neřek(sem prostě měkejš) a dochází mi, že když to tak šlape už těch 6 let tak to měnit nemusím.Zatím.
Staré známé všeho s mírou je u hulení obzvlášť pravda.
Mějte se.
adam13
nooo ja sem to vyresil nasledovne : vsechno to zacalo gdyz sem ve trinascti zacinal kourit ... do 15ti to matka nevedela (ziju jen s matkou) pak to zjistila pokousela se mi to nak vymluvit a pak to stejne vzdala :D hulim asi od 15ti. jednou se me zeptala jestli sem skousel "marijaaaaaanku":D ja sem rek ze jo a ona ze je to DROGA a ja ze ne ze je to jako chlast ale ze chlast je horsi :) nak to snesla :frog: Asi pred trema mesicema sem nanetu narazil na :)Grower.cz:) a uz sem zacinal planovat svoji skrinku :) nejdriv sem dostal od kamose kyticku a dal sem ji na skrin prisla mama a prej ze tady mam marijaaaaanku :) ja ze sem dostal darek a od ty doby je to jaks taks OK ted ji mam ve skrini a je to jeste vic ok ............ vochcavani neuznavam ale fakt je ze nekdy je to docela potreba :) preju fsem maximum stesti a pevny nervy

Prs: hlavne kdyz se da s rodicema mluvit :)

mozna je to malinko zmateny ale pred 10ti minutama som dal brcko :frog:
psycho
Noo...lidi, kdybych to měl tak lehký jako nekteří z vás.Bude mi devatenact. Kouřim trávu tak 2.5 roku. Poslední rok docela dost, až jsem se dostal do stadia, kdy jsem hulil pořád. Přestal jsem se učit atd... Když jsem se tak nějak probral a uvědomil si, že mi ve škole teče do bot, tak jsem kouření omezil na minimum, a začal jsem zachraňovat co se dalo. Bylo mi to prd platný, a tak, když naši zjistily mý známky, tak sedli do auta a vyrazili do školy. Tam jim jedna profesorka řekla, že jsem zřejmě narkoman(v tom případě jsme škola narkomanů). Před rodičema nemělo cenu nic zapírat. Řek jsem jim to narovinu, tak jak to je. Trochu to nerozdejchali. Teď jsem zamčenej v byťe, rodiče obvolávaj různý protidrogový centra a příští týden plánujou, že mě odvezou do nějaký léčebny. Zejtra du k psychiatrovi, dneska jsem byl na celkovym vyšetření. Když jsem začal trávu obhajovat, tak mě neposlouchali, že jsem prej nemocnej člověk a že se musim léčit. Četli v Blesku příznaky drogový zavislosti : Vaše dítě se vám jí bude snažit obhajovat, bude říkat, že je léčivá. atd..atd..
Tak před rokem mě táta nachytal jak hulim.Řek jsem že to bylo podruhý. Tak mě tak zkopal, že jsem byl uplně vyřízenej. Proto jsem od tý doby hulení tajil. Momentálně jsem na tom hůř, než kdyby mě zmlátil. Pořád mi předhazujou memento. Já řikám, že nejsem žádnej perníkář, v životě jsem to nezkusil a mam z toho strach. Nezabírá nic. Uvidim, jak se to všechno vyvrbí.
A nejlepší na závěr: Když táta obcházel mý nej. kamarády, jestli náhodou nekouří taky, a nebo jestli neví od koho to mam, tak řekli, že jim to vozim já z Prahy. A přitom já jsem o nich neřek ani slovo, a když se ptali, kde to beru, tak sem řek, že to v životě neřeknu.
Už chápu, proč všichni říkaj, že až půjde do tuhýho,tak se na mě kamarádi vyserou.
Teď je můj jedinej cíl, vrátit se do školy, dohnat učení a odmaturovat. V životě jsem se neučil a vim, že teď bude těžký začínat, ale vim, že když budu chtít, tak tu školu s přehledem udělám. Dřív mi byli přednější kamarádi, teď , když skoro žádný nemám, tak jediný co mi zbejvá je škola. Ale problém je v tom, že naši mě chtěj dát na půl roku do tý !!léčebny!!! a pak mě chtěj dát na učňák. A když nebudu chtít, jít se léčit, tak mě nechají zbavit svéprávnosti.
Píšu to sem, aby si z toho někdo moh vzít příklad (ale vím, že ty , pro který je to určený, to stejně vážně brát nebudou, tak jako já).
Hulení neni život, ale jen jeho zpestření. Škoda, že na všechno přicházim až tak pozdě.
Mrzí mě, že mi už rodiče nic nevěří, ale já bych si asi taky nic nevěřil. A mám strach, že teď si něco jenom namlouvám, a že až se vrátim do školy, tak to povedu zase stejně.
No, taky jsem se nějak rozepsal...Ale v hlavě se mi teď honí tolik myšlenek, že je to na celou knížku.
Nejvíc mě ale štve, že za všechno si můžu sám, a nemůžu to ani v duchu na nikoho svádět. To už je špatný. Ale věřim tomu, že za rok si na to ani nevzpomenu:-)
Walhalla2000
tenhle thread uz nejakou dobu nesleduji, ale ted jsem ho otverel a zrovna na prispevku piskota. zaujal mne natolik, ze dostava karmu...

je videt, ze stale jeste jsou nastesti taci, kteri to vsechno vidi realisticky... Kteri vidi jak svetlou, tak temnu stranku veci...

proste k++++++
Piskot
to Walhalla
Jsem rad,ze se ti to libilo.


to psycho
No clovece moc ti tu situaci nezavidim,ale pokud mas opravdu pocit ze to dokazes tak do toho jdi hlava nehlava!!!Na huleni momentalne musis zapomenout.Ale tu skolu dodelej nebo toho budes litovat jako ja.Ten napad s ucnakem je sice hezkej ale vykasli se na to a tu skolu dokonci.
Zkus se s rodicema domluvit a hlavne v takove situaci neobhajuj travu tim jak je z ni dobra mast nebo teply zabal apod.Oni nechteji ze sveho syna narkomana a na tom jim asi nejvic zalezi.Nekterym rodicum proste nevysvetlis ze existuji mekke a tvrde drogy atd.Pro ne jsou to proste DROGY a to je to ZLO o kterem porad mluvi v TV a pisi v TISKU.Takze jim asi nic nevymluvis.Byt tebou omezim to a dam si majzla aby me pri huleni nikdo nevidel a dokoncil bych tu skolu.
Tak se opatruj.
psycho
Tak dneska byli naši v K-centru. Přišly totálně vyřízený.Byli tam přes tři hodiny a rozebrali tam celý rodinný vztahy, moje dětství atd... Nic víc mi neřekli, a zejtra v devět tam jdu zase já.Vypadá to, že jsou tam inteligentní lidi, protože tátovi rozmluvili aspoň tu léčebnu (sláva!!! - myslíte si vůbec, že existuje nějakej léčebnej program na odvykání marihuanové závislosti?Podle mě kdyby o to tatík moc stál, tak mě šoupnou někam do Dobřan,kde mě narvou práškama a vylezu s pěnou u huby.... ). Tak sem zejtra napíšu, jak to dopadlo. Ale zatim to stejně neni nic moc, protože teď se ze mě všichni snaží vyhnat drogu/satana. Budu jim muset říct, že do matury na jointa ani nesáhnu, ale po maturitě si ubalim takovýho laufa, že se z toho po.... Bude to krutý, ale aspoň mam motivaci. Možná že je dotlačim k tomu, že když dobře odmaturuju tak ho vodpálim s nima.................

..............no už zase trochu fantazíruju.
marc
psycho : Naprosto te chapu a soucitim s tebou. Proste ver, ze se vsechno spatne v dobre obrati.

Ver si a zacni se ucit. Matura je pro tebe nejlepsi vychodisko.

Poreferuj o navseve toho centra, docela by me to zajimalo.


[Edited by marc on 22-01-2002 at 07:53 PM]
Lionhead
To JÁ kdybych našim řek že hulim...fotr by to možná vzal, ale matka by me ZABILA!!! (a to myslim DOOPRAVDY) jsem asi nejmladší člen GROWERu (tak teď nevim jestli to mam napsat)...a je mi...13...okay...tak je to venku...Teď mi to semínko dost slušně klíčí, ale nevim jak z fotra vymáčknout 200 na lampu (halogen) a matka má pořád starosti co je to to moje "semínko"...

P.S.: Cigáro nebo chlast bych do huby nevzal, ale Ganja... to je moje :)

P.P.S.: Žijeme aby jsme hulili...hulíme aby jsme přežili...

P.P.P.S.: Doufám že sem vás tim nerozhodil nebo tak něco (tim mym vjekem)
marc
lion : Myslim, ze ses prvni, komu ten halogen doporucim ...
kutor
No ja si myslim, ze ked sa chcete priznat rozhodne to urobte samy od seba,bez toho aby na to dosli oni samy skor ako im to povies.Povedz to este pred tym a tvoje slovo ma este aky taky vyznam, ale ako nahle ta niekto bonzne alebo ty na to nejak samy dojdu,tvoje slovo ma nulovy efekt (ziadny vyznam)..
A inak ja nemam problem dojst domov max.zhuleny, mne to vobec nevadi a ani to nejak nezistia (stacia kvapky do oci) a vedet sa ovladat, ovladat si stav, a este sa dobre pritom pobavis, jak ty oni trepu nejake picoviny a ty si maximalne na sracky (a navyse nic netusia)
viridis
2 psycho (a vlastne proc ne i pro ostatni :sun: ):
Pokud se da s rodici komunikovat alespon v tom smyslu, ze poslouchaji, co rikas a nevedou pouze hluchy monolog, coz takhle: Kdyz se divas kolem, vsichni doma uzivaji drogy: rano se nakopnou kofeinem/teinem, k tomu se prida zdibec nikotinu. Po obede alkohol (pivo) - ten se ostatne v koncentrovanejsi forme zneuzije vecer s prateli. Do toho opet nikotin. A tobe prece cigara smrdej, kafe nechutna a alkohol ti A) nikde neprodaji B) stejne ti je z nej akorat blbe. Takze sis nasel neco, co ti je blizsi. Vetsinou nasleduje argument, ze to je neco jineho. Inu, proc ne. Kdyz je to jine, ba dokonce ne tak skodlive, nerkuli primo zdrave, nebot ty sve drogy uzivaji s mirou a rozumnem, proc neprestat spolecne? Jak mas vzdorovat te hrozne drogove zavislosti, kdyz Te rodina nepodpori ? No a jako takova podpora je prece uplne nejlepsi vlastni priklad ;). Pokud na navrh nepristoupi s tim, ze zavisli nejsou :), tak takhle prece argumentuje kazdy fetak. Takze jste na jedne lodi. Tady by mohli rodicove zacit neco chapat nebo tusit. Pokud se domluvite, ze drogy ne, je vyhrano. Protoze bez drog to proste nejde. Nejen ciga, kafe, caj a alko, ale i cokolada ci pripitomely TV serial (ted me jeste napadl sex, ale to uz je podpasovy). A pak uz staci jenom upozornovat, ze ty si svou cast zavazku plnis - coz lze, neni-liz pravda ;) ? na rozdil od ... viz vyse. Najdi si (a vytiskni) kratky vycet rizik jednotlivych drog - je tady toho dost. Zapomen papir - nenapadne - tak, aby byl precten. Jsem si jist, ze po dost kratkem case dojde minimalne k tiche dohode o toleranci, zvlaste, pokud si s tvou mirnou pomoci uvedomi svou rostouci podrazdenost atd. - symptom neuspokojeneho navyku.
Je mozne, ze rodice vytrvaji a zbavi se navyku na nektere skutecne nebezpecne drogy. Nebyl bych tim prilis preqapen, pokud jsou, jak pises, ochotni z vlastni vule venovat dost casu a osobni iniciativy pro Tvou zachranu. V takovem pripade musim gratulovat: malokomu se podari vratit svym rodicum jejich starost, lasku a peci - a zlepsit tak qalitu jejich zivota...

Je to lepsi zakladna pro vzajemne pochopeni a toleranci, nez lhostejnost, ustici do postoje 'kdyz chces, tak si treba scipni'.

Mejte se pekne a myslete na to, ze vasi blizci jednaji v dobre vire a ve strachu o vas zivot. :sun:
psycho
Tak šéfíci, byli jsme v tom káčku.
Nejenže jsou tam lidi inteligentí, ale navíc vážně ví o čem mluví a neříkají info ala blesk atd. Výborně jsem si popovídal (asi nejlíp v životě....:-) ). Neřekli, že marihuana je cesta do pekla !!!/tak jak mi to řek obvodní lékař, kterýmu to naši taky naprášili!!!!/. Dokonce mi řekli (resp. řekla nějaká moooc milá psycholožka), že neni nic na tom, dát si jointa s kamarádama o víkendu a tak,ale že je největší píčovina dát si jointa ráno, v poledne a večer 10...(což jsem věděl i bez ní, ale hůř se to dělá). Řekla : "To máš jako s jídlem, který máš rád. Když ho jíš jednou za měsíc, tak se na něj těšíš jak malý dítě, ale když ho jíš pořád, tak už je to fakt humel a nedá se to vůbec žrát!" (což jsem věděl taky, ale jak řikám, něměl jsem žádnou motivaci hulení omezit.) . Naši aspoň ví, že v nejbližší době neskončim ne kedře a že se nebudu prodávat na hlaváku kvůli další čárce do buchny. Musim změnit názor na drogový centra....Nejsou tam žádný doktůrci s plášťema atd...Dneska jsem měl prostě dobrej den. Na to že předevčírem jsem měl den nejhorší, tak to ujde.............:--))))
psycho
Jo, ale něco jsem nedodal: táta řek, že jakmile zjistí, že jsem se toho svinstva ještě někdy dotknu, tak mi
1)ihned zabalí kufry
2)zpřeráží ruce (aby se mi to hůř neslo)
3) -"- nohy(abych nemoh odejít :-)

(bod 2 a 3 jsem si vymyslel, abych to nějak zlehči... jinak je doopravdy odhodlanej mě vyrazit z domu!!!)

(teď jsem samá sranda, ale před dvěma dny mi moc do smíchu nebylo....dokážete si to snad představit)
Cpt. Pierre
Když sem todle téma otvíral, netušil sem že mě tu něco tak šokuje jak příšpeček od psycha!
to psycho: já ti fuck držím všechny palce u nohou a kdybys potřeboval ňák helfnout s maturou tak mi dej vědět já tu ještě nákej materiál mám. (Aj,Čj,Biologie,Zemák)sem z gymplu. Fuck to není problém sem z Prahy a sem na vejšce to by rodičům nemělo vadit esli se budou nák pídit
Teď by to chtělo je poslat znova k tý psocholožce a ta jim osvětlí že to vlastně vůbec nejni tak v hajzlu jak to oni viděj!(paradoxně dělám zitra zkoušku z psychologie tak sem zvědav..)Drž se!
Piskot
to psycho

No to je prima,ze to tak zatim dopadlo.Ted je to na tobe.
Drzim ti palce a jenom takovou malou poznamecku jak ti Cpt.Pierre nabizel tu pomoc jako ze ma pro tebe...."nejakej material"....a dale ze...."fuck"...to neni problem....sem z Prahy.....
No ja nevim,ale v te situaci jakou ted prozivas....hlavne opatrne pred otcem,protoze kdyby se to domakl....napred drogy a ted zase tohle....

Tak jo opatruj se a hodne stesti.

ojooojjjjj ted sem si to asi u Cpt.Pierra pekne posral...no nic...ale kdyz ja sem se ted tak hezky vyhulil...ze je mi to vlastne uplne jedno..........
Cpt. Pierre
Teď si mě fuck rozesmál!!!K4you
To psycho:Myslel sem opravdu pomoc s maturou.
Šebík
Musim rict, ze tuto thema nabralo fakt dost hustej smer.

2 Psycho. Mam radost, ze jsi se nasel. Myslim, ze tvoje vlastni strachy o tebe sameho a tvoje vule je to hlavni na celym tom pribehu. To je desne dulezity umet si rict co clovek vlastne chce a ty si to rict umis. Staci uz jen za tim cilem jit (i kdyz je to nekdy pekelne tezky - to znam :) A je dulezity, ze te maj radi rodice. Uvidis sam, ze az jim predvedes, ze nejsi uplne vymastenej, a ze huleni je v poho, az udelas maturu a dostanes se na vejsku a tam se vklidu udrzis - rodicove z toho budou mit radost a nebude jim uz tolik vadit, ze si i obcas das jointa.

Rodicove zkratka chcej mit z deti neco poradnyho. Ani se sam nedivis, ze to bylo tak jak bylo. Je to kvuli tomu, ze jsi jim nepredvadel vlastne zadny vykony, co by je ujistovaly o tom, ze z tebe neco bude. A pak navic zjisti, ze fetujes ( a kdyz to hulis rano, v poledne a vecer, tak to podle me je fet - stejne jako cigarety ci chlast) tak se jim fakt neni co divit.

Podle me je nejdulezitejsi duvera. A to uplne vsude a temer za jakoukoli cenu. Kdyz budou vasi vedet, ze jsi slusne vychovanej a dobrej clovek, kdyz uvidej, ze z tebe neco bude; uvidite sami, ze se vam pak bude rodicum daleko snadnejc rikat, ze hulite a bude se vam rikat lip uplne vsecko. :) Nejni nad cisty svedomi .)

Pisu to tady proto, ze me treba matka skoro nezna, ponivadz ted studuju v Pragu, domu jezdim malo a nic nevypravim. A kdyz jsem pak o Vanocich sedaval po vecerech v POHODE, tak se me pak matka s ustaranyma ocima ptala, jestli nahodou nezacinam mit problemy s alkoholem a byla chudera uplne vydesena. nespala a cely noci se tim trapila. Uplne zbytecne. Stacilo s ni o tom mluvit. Takze se mi zase akorat potrvrzuje to, ze nejdulezitejsi je komunikace mezi lidma at si rika kdo chce co chce. Howgh.

PS: Psycho - drzim pesti abys nasel silu se nevzdat, az ti ta priprava k maturite uplne nepude :) a az budu priste hulit, tak za tebe dam praska. Cuves
psycho
Lidi, nemá už cenu psát o tom, co se dělo, protože by to bylo zbytečný a o ničem....Čím víc se člověk maže v h..., tím víc smrdí....

Ale:
Děkuju Pánu Bohu, nebo nějaké vyšší moci, ža se stalo právě to co se stalo. Já sám jsem věděl, v čem jsem, ale neměl jsem tu sílu to zabrzdit.Stal se průser a já za něj upřímně děkuji, protože se začaly věci řešit:

Teď o mě máma ví úplně (doopravdy!!!) všechno. LSD,THC, MDMA....A teď jsem si teprv uvědomil, že tyhle věci nepotřebuju!! (nebyl jsem zase žádná smaha - za dva roky 15 XTC, 4 tripy....). Ale já ty věci nebral kvůli poznání, ale kvůli zábavě!!! Když jsem jí řekl, všechno, tak ze mě spadl kámen, něco jako brouk na prsou!! Cítil jsem v hlavě pocit jak na tabletě a v břiše pocit klidu jak po jointu, jestli chápete, jak to myslim. Uvědomil jsem si , že lidská psychika nepotřebuje "berličky". A že do těch stavů se můžu dostat nechemickou cestou. Taky jsem mámě řek, že se do maturity trávy nedotknu, a ona řekla, že až odmaturuju, tak si dá jointa se mnou!!!. Zjistil jsem, že se nic nevyřeší samo, že to , čeho jsem se bál není tak velkej bubák , jak se zdá. Poprvý za mejch 18 let jsem se s tátou bavil jako chlap s chlapem. Táta zas neví o jinejch drogách, ale jemu už to nemusím říkat, protože vím, že on by to přes srdce nepřenes, a taky jsem si slíbil, že už nebudu dělat věci, kvůli kterejm se mu nebudu moc dívat do očí!!! Máma mi schválila jednoho tripa za rok, když jsem jí to vysvětlil. Ale já ani nevim, jestli se budu potřebovat radit! se svym mozkem na týhle látce. Věřim, že by mi to mohlo pomoci, ale vím, že když bych k tomu neměl spravnej přístup, tak mi to uškodí víc, než si teď dokážu představit.

Teď mi připadá, že se na svůj dosavadní (feŤáckej!!!) život dívám jakoby odněkud z výšky. Mám zase nějaký sny, o který jsem se připravil sám, tím, že jsem zneužíval blahodárných účinků konopí. Kamarád mi k tomu všemu napsal :

TO CO SE TI STALO BY SE TI PŘIHODILO DŘÍVE ČI POZDĚJI, PROTOŽE
ZÁKON KARMY JE NEVYHNUTELNÝ A NIKDO MU NEUTEČE A STEJNĚ VŠICHNI
SHNIJEME V PEKLE...... ALE NA DRUHOU STRANU MŮŽEŠ BEJT RÁD ŽE TO
PŘIŠLO DŘÍVE NEŽ POZDĚJI PROTOŽE ČÍM DÝL BY TO POKRAČOVALO TÍM BY
TO BYLO HORŠÍ...

Ještě před týdnem bych to možná nepochopil (vlastně bych to pochopil) ale neuměl bych s tím správně naložit.

A já jsem se nevasral na kamarády, jak by někoho mohlo napadnout. Dneska jsem se s nimi sešel, a řekl jim, na čem jsem. Hulili přede mnou jointa, a já POPRVÉ v e svém životě na něj neměl chuŤ!!!!! (Omlouvám se za používání vykřičníků, vím že je to projevem nevyrovnané osobnosti).

Ještě by se dalo napsat tolik věcí, ale už vážně nemá cenu dál psát...

Chtěl bych poděkovat všem, kteří sledovali to co jsem tu psal, a pomáhali mi vyjádřenou podporou. Teď bych Vás chtěl jen poprosit, aby jste se k tomu, co jsem napsal vůbec nevyjadřovali. Myslím, že to tak bude lepší z mnoha různých důvodů. Nikdy jsem si dříve nepředstavoval, jakou sílu může dát jeden člověk druhému . Nyní jsem odhodlán, dát strakonickému krizovému centru určitý sponzorský dar na zakoupení vybavení, atd.. atd....Vím, že ničím jiným než tímto a vděkem jejich službu pro mne nevynahradím. Vím, že tu milou paní potěší, k čemu jsem se dobral, ale pro mě by to nebyl patřičný projev vděčnosti. Když můžu něco udělat, tak to udělám. Protože nebít jich, tam možná za rok smažím peří!!! A i když jsem si vždycky říkal, že do toho bych se nedostal, tak jsem k tomu určitě směřoval.

Pro všechny kdo pochybují:
Marihuana není nebezpečná a lidskému duchu je přínosem, avšak nebezpečný je život , jaký se s ní dá žít, tak jak je tomu u každé jiné drogy!!§

Nyní už se nikdy nechci vracet k tomu, co bylo dříve, a proto o tom už nebudu psát.

PS: Víte co je absurdní, že ještě před týdnem jsem viděl svou budoucnost takovou, že bych se jednoho rána jistě probudil v kriminále. Teď si připadám jako nepopsaný list papíru, a dám si "zatraceného majzla" , komu dovolím co na něj napsat, a budu se snažit ze všech sil, abych pisatelem byl převážně já sám. Ještě před týdnem jsem chtěl dodělat školu a začít žít, i když pravda by byla, že bych začal pomalu umírat. Teď je mým snem jít na vysokou školu a studovat psychologii. Už jenom z toho důvodu (i když třeba sobeckého) , že žiji mezi lidmi a s lidmi budu muset umět jednat a ten kdo to dokáže, ten dokáže všechno. Hlavní je jen chtít, vydržet a nepolevit.

......Hodně mých znamých si myslí, že jsem se zbláznil, ale já vím, že je tomu právě naopak, ale nechám je při tom, co si oni myslí, neboť časem pochopí, že jsou to oni, komu život utíká před očima. Myslí si (tak jako jsem si myslel já) že teď právě žijí, ale v duchu ví, že o tom ten život není. A já bych jim chtěl pomoci, ale vím, že teď musím nejdříve pomoci sám sobě, a také vím, že až budu schopen pomáhat , tak to bude těžší, než by to bylo teď.

Ještě bych chtěl apelovat na lidi (ale nechci , aby si ti, kterým to patří mysleli, že si o sobě myslím, že jsem nějaký znovuzrozený spasitel) , kteří hlásají proti této společnosti a proti konzumu atd..., a přitom žijí životem, jaký jsem popsal, že to co právě dělají je jenom konzum a podpora téhle společnosti.

Snad už poslední věc: Pokud se vám zdá, že čím víc toho vykouříte, tím víc to posílí vašeho ducha, brzy se dostanete do stadia, že to co činíte způsobuje praví opak(a vy si toho BUDETE VĚDOMI), avšak již nebudete schopni sami se ze svého "biče" vymanit (a budete si proto něco nalhávat). Pak se nebojte požádat o pomoc, protože nemusíte mít štěstí jako já, a ta pomoc nemusí nikdy přijít.

Ještě.....už ne.
marc
Souhlas s tvrzenim, ze tvoje osobnost je znacne nevyrovnana. Chce to hlavne klid, v pohode zit, neco delat a postupne si plnit sve sny.

Cim vetsi si delas cile, tim vice potom boli pripadny neusech. A cloveka s tvoji osobnosti dvojnasob.

Jinak LSD si vetsina lidi bere pro pobaveni a ne kvuli poznani( ?? ).
GreenMary
Tak toho se musím chytit. Že si lidi berou LSD čistě pro zábavu? Jooo??!! A proto to tady na tomhle špinavym světě takhle vypadá!!!! Lidi, co berou drogy jako drogy nezkončí nikdy dobře. Ale lidi, co chápali drogy trochu v jiným rozměru, nikdy nedojdou k nějaký závislosti! Je to přece úžasná možnost poznat něco opravdu fantastickýho!! Můžete bejt přece průzkumníky a poznávat a překračovat hranice svojí mysli. Můžou vám odkrýt věci, o kterých jste nikdy nečekali, že je uvidíte.
TO ŽE SE TRIPY ŽEROU PRO ZÁBAVU ukazuje, kam se tahle společnost sere a že normální teenager už nedokáže hledat a ani NECHCE hledat zábavu někde jinde než v drogách. DROGY jsou všechno- filosofie(ganja), poznání i rituál, jen prosim nee ZABAVA!!!!! Po tom ta generace vypadá jak vypada. Pátek večer a oni hledaj dealera, aby se "pobavili", protože je je už nebaví třeba chodit krmit kachny nebo vyrazit do lesa. Nebo si hrát se psem. Vyjít s kámošema na pifko nebo prostě jen tak sednout k bedně, zahulit a povídat si o politice..
Obyčejný věci dělaj život. Obyčejný věci dělaj zábavu.

To sem se zase vybil.... nebo vyblil?

Sbohem.. GM
hh-top
Využiji tudíž své vlastní slabé chvilky a protože se ti teď , Psycho, nějakou dobu čas možná trochu povleče, posílám básničku na cestu. Je jí tak patnáct let, psal jsem jí v Austrálii a prdel je, že mi od té doby ubylo jedenáct zubů. Tak zatím...
hh-top

Bezzubý úsměv.

Odchlípnu prstem roletu a škvírou pozoruji svět.
Zalitý sluncem směje se mi do očí.
Chvíli naň hledím s nechutí a pak se stáhnu zpět,
nevěřím, za chvíli se to otočí!

Tak, jako vždycky! Život je mizera.
Na chvíli uvěříš, dáš ruce dolů,
prásk, v zubech se šklebí mezera
a před očima tančí nohy stolů.

Jako zajíc jsem se zpátky drápal,
dychtivý smýt palčivou urážku.
Roztrpčen záští útoku, aniž bych život chápal,
vstával jsem jen pro další porážku.

Mládí je nemoc, která sama rychle přejde,
není k ní třeba ani lékaře.
Jednoho dne z ní prostě sejde
a člověk kouká stáří do tváře.

Bezzubý úsměv, krásný ve své hrdosti,
směje se každému dnes do očí.
Navyklý neustoupit tvrdosti,
nevěřím, věci se vždycky otočí!

Bezmezně věřím jenom sobě,
cítím svou sílu znovu vstát.
Najdou ji jednou se mnou v hrobě,
bezzubý kostlivec se nepřestane smát!

Za roletou se začínají čerti ženit.
Takhle tě poznávám, starý soupeři,
na stará kolena se těžko měnit,
dej mi jen vteřinku, už letím ze dveří!

Běžím si lijákem a vidím tvoji tvář.
Leskne se v kalužích, s ní první blesky.
Déšť duhovou dal svatozář,
sluníčko nakukuje, za chvíli bude hezky!
Šebík
Za takovou básničku
posílám ti karmičku ;-)
marc
to GM :

Co je na tom spatneho, ze se drogy berou kvuli zabave ??

Me to prijde naprosto normalni. A ja se rad bavim :)

Nekoho bavi holt chlast, nekoho treba THC, nekdo do toho parkrat da Tripa ... co je na tom spatnyho ??

To, o cem ty mluvis je prece prave ta zabava ...

P.S. : Podivej se na popisek u fora Kurarna.

[Edited by marc on 28-01-2002 at 08:15 PM]
GreenMary
hmmm.... jak to tak po sobě čtu, tak sem musel fčíra bejt celkem nasupen. Je to nějaký tvrdý. Každopádně můj názor to vyjadřuje stále celkem přesně.
Marc: Jen doufám, že mi mladí jednou přídeme na to, že drogy prostě zábava nejsou. Nebo jen z části. Protože na začátku je zábava a na konci.. ... .. jen čtyři bílý stěny.
Ale je to tvuj názor, jsem tolerantní, neberu ti ho, ačkoliv s ním nesouhlasím.
psycho
4marc:1) No, momentálně jsem tak v klidu....
2)Nedávat si vysoké cíle , abych nebyl zklamaný? trochu to zavání slabošstvím a něčím jako předem odsouzeným k neúspěchu. Ale chápu, že to bylo míněno v dobrém. Ale proto si budu dávat ty nejvyšší cíle abych alespoň poloviny z nich dosáhl....
4gm: souhlas...
4 hhtop: výborně! Trošku smutné je, že ať každý dosáhne sebevětších úspěchů, tak se v určitém věku za sebou ohlédne a připadá mu, že toho ještě tolik nedokázal a že jeho život není naplněn a zmocní se ho docela deprsivní nálady. Ale tadoba mě teprve čeká. Krize středního věku....
Jak se říká: trochu života do toho umírání....
Ondrash
jojojo,

myslím že mámstejný názor jako ty člověče, a proto že s těma drogama to beru jako ty (vždyť zahulit je posvátné a pro mě to vždycky znamená aspoň chvíli odříkání :):)), posílám ti karmu :D

ostatní si říkejte co chcete...
Piskot

to GreenMarry

Presne tak clovece!!!Mas zdravej rozum a to je hezke potkat.Co dodat K+

to marc

Jsem rad,ze to nevidim jako ty.


to hh-top

DOBRRRYYYYYYY !!! K+
Me to neprislo tak smutne jak se zminoval psycho...spis realita zivota... hehehe
....tak v Australii???
Teda clovece jak po tobe(Vas) ctu celkove ty prispevky.
Opravdu rad bych mel nekdy tu cest.
Zkusim se ted podivat na toho Neviditelneho psa nebo jak se ten server jmenuje.Tam kam pises.Nebyly by nejake odkazy na tvoje veci???
A nepremyslel si nekdy o napsani par knizek???Treba jako Bukowski nebo tak neco?Bylo by to urcite zajimavy.
Tak se opatruj(te) a ja jdu na toho psa.

hh-top
To víš, že jsem se napřemýšlel, to víš, že píšu, ale internet je úplně nová věc a tak do ní teprve zvolna vplouvám. Co do setkání, nepochybuji o tom, že má-li k němu dojít, nepomůže nám ani stěhování do Chile, asi bychom se tam někde setkali na večírku krajanů. A že by to byl zážitek, to je jasná zpráva. Zatím tedy alespoň virtuálně třesu tvou pravicí a tu a tam přiložím pár písmenek. Zatím mi ale tak trochu klečí strach na prsou, so to speak.
warial
nevim jak vy ale mě připadá že když přijdu domu zhulen,tak to na mě všichni poznaj a když chci předstírat normála tak ještě víc pojebu a začnu dělat takyvý přitroublý grimasy v obličeji a hlavně začnu uhýbat očima což jinak nedělám.tak si myslim že jde o to jak se doma chováte když ste zkouřený-jestli agresivně a nebo jste free
maestro_007
marc: ty jsi jeste nic nepochopil.....

psycho: TLESK, TLESK.......

Lip to snad nemohlo skonci. Vzdyt o tom ty drogy jsou, neni to zadna zabava jak pise MARC!
Drogy se nesmi konzumovat, ale uzivat. Uzivat za nejakym ucelem. Uziti kazde drogy musi mit nejak ritual.
Travu kourim jako relaxaci jedenkrat tydne. Tripa si dam jedenkrat za rok jako dalsi stupinek na ceste za poznanim, ocistim svou dusi atd...

Presne jak to rekla ta psycholozka s tim jidlem....

Vzdyt napriklad v Cine kourili nejvetsi filosofove opium (heroin = a to uz je nejaka droga) a
pritom nikdo na nem nebyl zavisly, lide neumirali diky je uzivani, protoze koureni opia byl pro ne ritual.
Kourili ho nekolikrat mesicne a vzdy za nejakym cilem. Napriklad jako relaxacni prostredek pri svych filosofickych rozpravach........
Tak bych mohl pokracovat od Arabskych zemi az po veskere jine kultury, ktere uzivali halucinogeny k ruznym ritualum.

Na konec bych dodal:
Myslim, ze tato diskuse okolo PSYCHA prerostla uplne myslenku nadpisu tohoto threadu.
Navrhuji, aby se tato diskuse nejak protridila, hodnotne prispevky se daly k sobe a dalo se to na uvodni stranu groweru jako povinne cteni.
Kdyby aspon polovina lidi pochopil o cem je tu rec, hned by byl ten svet krasnejsi .................
sativa
sice tu už probíráme úplenej off-topic, ale když už jdem u toho, tak rastafariáni taky nehulí, aby se zhulili jak prasata jako součást kalby, oni toho vyhulí hodně, ale aby se dostaly do takovýho stavu, aby mohli promlouvat se svým bohem- Jahem

...ale to by rodiče nepochopily [a jsem zpět u tématu:-) ]
marc
No ja nevim .....
jenom premejslejte o slovu zabava ....

co si pod tim predstavujete ???


Ja tedy sqely zhuleny pocit kdy si vychutnavam kazdou myslenku a proste se bavim ...

Podle me mezi slovem zabava a tim o cem vy mluvite neni moc velky rozdil ...

to maestro : Ja kdyz si bavim tak si uzivam. Konzumaci LSD a THC mame zhruba tak stejne pravidelnou ...

[Edited by marc on 30-01-2002 at 11:02 PM]
Cpt. Pierre
To marc: nemůžeš se přece na drogy dívat jako na zprostředkovatele zábavy(jak vyplívá z tvých příšpečků).Odporná je představa týnejdžra jak v pátek večer slupne piluli nebo čtverec a tím podpoří tu jinak nudnou kalbičku v nějakém podniku....Lidi možná v začátcích berou drogy pro prdel, ale ta se záhy může proměnit v hromadu sraček. A to si naštěsí vetšina lidí z Groweru plně uvědomuje.
Psycha nekomentuji jak bylo jeho přáním.... ale ta nabízená pomoc s maturou platí.
A co vy ostatní a rodiče?Mimochodem včera jsem se vrátil z hor a máti mi přišla jako totálně zkouřená.Takovou měla radost že mě zas vidí.
sativa
normálně mě rodiče přestěhovali z mýho pokojíčku do jiný místnosti, abych nespal v jedne místnosti se svoji skříní s kytkama, jsou už asi 47 den v květu a oni si myslím, že tu vůni (oni to nazývají smradem) nesmím dýchat, protože se pak budu ráno budit sfetovanej :-)
Cpt. Pierre
Tvoji rodiče sou starostliví, to je fakt ale možná bys je moh zavřít do svýho původního pokoje a nechat je tam třeba přespat aby jim to došlo......Jo taky mě zajímá jak ten smrad řešíš?myslim žes někde psal že máš filtr....Já to chci odvádět v paneláku do digestoře ale bojím se že to bude cítit nahoru..Co myslíte lidi?Když si smažíš řízek cejtí to lidi v bytech nad tebou?Za tenhle offtopic sory ale ještě sem se nedočkal kloudné odpovědi na tenhle můj dotaz....http://217.11.251.45/forum/showthread.php?threadid=1434
sativa
oni by tam nezůstali dýl jak 10 minut, jim ta vůně strašně smrdí, mám ultimátum do 3 dnů kytky dát pryč jinak to udělá otec, ještě, že jsou už zralý na sklizeň :-)
Ant
Tak rodiče máma ví....... když třeba někam v pátek du a mama je doma tak její obviklá věta je A NÉ ABYS PŘIŠEL MOC ZČOUZENEJ tagže z toho => máma je absolutně v poho s tatíkem je to trošku horší že hulim ví tak na 99,9 procent ten zas povídá ZASE DEŠ DO NĚJAKÝHO HAŠIŠOVÍHO DOUPĚTE :D :D

A že si pěstuju vědi oba dva babička bratránek protože gdyž přídou do mího pokoje tak je jin to jasný a těď už to ví taky celej GROWER :)
Ant
Jo mam já si neztěžuju .... tada občas se s tatíkem pohádam ale jeho jenom sere že nejdou kvůli kytkám už ani otevřít okna :D :D

Skus si nechat jednu kitičku a uvidíš jaká bude reakce rodiču po návratu i gdyž většina rodičů to asi nepochopí....... ale to chce čas a oni si zvyknou :D
drinker hulič
s matkou jsem se normalne bavil o trave, pak se me zeptala, jestli jsem to zkousel, jsem rek jo. uz predtim rikala o trave tolerantni reci, tak jsem ji o tom rek, a pak se ji zeptal, jestli to nechce zkusit, a ona ze jo! tak jsem ji dal jointa, ale zatim si ho schovala do skrinky, ze az bude prilezitost. otecn to taky chce hulit, a pestovat me dovoli, jenom pokud se nenecham zavrit, ze. jini kamosi to maj s rodicama o hodne horsi...
flunatko
Moje prvni kytky sem vypestovala na popud moji mamky..miluje kytky a jdnou prisla,ze nekde cetla,ze se to da pestovat doma,tak at prej sezenu seminka a ze chce videt jak to roste..??Mati se o ty kytky starala lip nez o me..:p:..uroda paradni a mamka z ni mela vlikou radost...jednu celou kytku si nechala pro sebe a asi ji i zhulila,vim ja ?? Ale hasis je prej lepsi,nema po nem v hube jak v polepsovne..mi jednou rekla..:D...takze mati v poho a to dost a otec ?? Nevim! At si mysli co chce..:slizoun: Svagr vobcas dovezl nakej model na oskouseni a vobcas si dal i semnou...Zbytek rodiny asi tusi,ale je jim to jedno....je to preci muj zivot a ja si s nim muzu delt co chci,ne ??:smoker:
Al-Ban
to Dino:
Říkám to furt a řeknu to znova, nejdůležitější je OSVĚTA! Jak chceš, aby rodiče byli ke ganje tolerantní, když je necháš žít v nevědomosti, kterou čerpají z nějakých bludných informačních toků. Pokud otec pije alkohol, tak je to nejlepší čeho se můžeš pro začátek chytit :). Dej mu přečíst nějaký statistiky a pak zlehka pokračuj dál.
Teď mě napadá jak by ti poradil kámoš :D :"Chytni fotra za držku a řekni-hele, fotr, naval prachy na semena, květináče a hlínu a o úrodu se pak šábnem. Nehulíš? Neva, alespoň zbyde víc pro mě." :D No, to jen tak pro zasmání :).

to Drinker Hulič:
Tak matku teda obdivuju, já kdybych si schoval brko někam do skřínky na pozdějš, tak to pozdějš nastane nejpozději ten samej večer :D.

to flunatko:
Když už sem píšu, tak tě mezi námi vítám a pozdravuj maminku, starostí o naše kytičky se té mojí dost podobá ;). Mimochodem za toho hezkýho slona v mazlíčkách máš ode mě karmu :D.

P.S. Koukám, že než jsem to dosmolil, tak to blue raven napsal za mě. Tak je to správně :).

[Edited by Al-Ban on 24-04-2002 at 08:38 PM]
frexam
Takze co se tyce rodiny (nejen nejblizsi rodina ale i pribuzenstvo) pohoda - bud si treba taky jednou dvakrat za rok zakourej nebo nekourej a nevadi jim to. A babicka ta je taky v pohode a navic protoze je uz stara a ma nekdy problemy s nespavosti a po tech sajrajtech od doktoru ji nebylo dobre tak ted kdyz nemuze spat tak si da travu (ne nekouri ale pije ji) a je s tim strasne spokojena protoze ji po trave neni spatne.
Co se tyce mladech z rodiny tak s tema kdyz se sejdem tak si zahulime a popijem a sme radi ze sme spolu.

Proste vetsina lidi kolem me je uplne v pohode a fsichni to vedej.

Huleni zde slo opacnou cestnou nez cigarety a alkohol - mladsi generace to dala ty starsi.

[Edited by frexam on 24-04-2002 at 09:04 PM]


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma