Mellian |
to Soundsystem:
Tak to upřímnou soustrast......Jestli ti můžu něco poradit, tak se jim to nesnaž vysvětlovat. Protože mám pocit, že tvoji rodiče to nebudou chtít pochopit. Jsem na tom stejně¨a radši o tom s nima už nemluvim. Nemá to cenu. A je lepší je zbytečně neprovokovat....Zvlášť, když ještě u nich bydlíš. |
|
|
Aryan |
to Soundsystem:
A co jim rict ze se potom cejtis jako po par pivkach akorat ze za 2 hodky je to pryc. Nejni ti blbe a tak. To by mohli pobrat aspon trochu ne? Je to sice kec ale kdyz o tom nic nevedi tak by to mohli vzit. Ja kdyz zacinal tak sem se fakt cejtil jako opilej a za chvili to bylo pryc ..... Asi sem hulil naky hnusy :) ted uz je to "trochu" o necem jinym |
|
|
Taker |
Jo s Novou máš rech BohouR, jak ta začne něco mlýt vo trávě tak to fakt stojí za to. I teď to poslední šetření taky pěkně podali: tady to je
Jinak k tim rodičům: hlavně jim nelhat - to je základ. Stejně to jednou praskne a pak je lepší když aspoň něco tuší... |
|
|
Cicmon |
2BohouR: akorat psa, protoze moc rad beha po zahonech a tim padem obcas neco zlomi :D
Cicmon |
|
|
Soundsystem |
Uf tak ta reportaz z Novy je hodne kruta ( ale to pole travky co tam natacej je docela slusny). A to je presne ono. Ja bych rek ze moji rodice neveri vsemu co vidi na Nove, ale jak je tam zminka o drogach tak tomu hned slepe verej :( Jinak jak v ty reportazi rikaj ze travka je vstupni droga k tvrdejm drogam je pekna kravina. Vubec me nelaka nejaka chemie, ecko, herak nebo podobny sracky. Vim ze s timhle uz by si clovek nemel zahravat a navic travka mi uplne staci. Navic jak jsem se docet tak 97% mladejch lidi ma zkusenost s travkou ale jen 3% se dali na cestu tvrdejch drog, jenze to NOva vypustila, protoze by to uz nebyla takova sokujici zprava. A navic kdyz me matka tahla na protidrogovou pobocku tak tam vedle me sedel dosti sjetej manik a nevypadal moc zdrave. A matka hned " NO koukni se takhle chces dopadnout ?". Mela pravdu takhle bych opravdu nechtel dopadnout ale to ze me THC neudela (pokud teda nebudu hulit 50 speku denne, to uz asi pak pekne vypatlava) a proto jsem proti tvrdejm drogam. jo a strasne se mi libi jak ma tady nekdo pod jmenem hlasku " Neberte drogy, kurte travku " Mejte se krasne lidi ! |
|
|
Taker |
Máš recht, a tej Nově se nemůžeš divit když jako jejich hlavní drogovej poradce byl jmenován pan Komorous (sice vás teď mystifikuju ale většinou to tak vypadá:)) |
|
|
Aryan |
BohouR: jasny ze to nejde srovnavat jenze kdyz to mas vysvetlit rodicum ktery o trave vedi akorat z TV Nova. Ale s tim ze kdyz to nechtej pochopit tak muzes rict cokoliv mas rozhodne pravdu. Jenze ono kdyz furt slysis z bedny ze trava = startovni droga tak se jim vlastne zas tak nedivim.
Btw na diskusi na Idnes nekdo napsal ze 90% kuraku travy prejde casem na heroin. Prej to rikali v nejaky nemecky TV. Asi to melo bejt ze 90% heraku zacinalo s travou ale nevim.... |
|
|
Soundsystem |
Ok zkusim nejaky pravdivy informace stahnout, ale uz vidim jak po pruseru s hulenim prijdu a na mami precti si to, je to velmi poucne. A ona rekne " A tim mi chces jako naznacit co? " a ja reknu "No ze to neni zas tak skodlive" a ona rekne "........." nevim co na to rekne netroufam si predvidat, ale nevidel bych to na happy end |
|
|
blueberka |
Nova je prostě Nova a nikdo s tím nic neudělá ... naši tomu fakt nevěří, protože znali kolikrát všechny okolnosti nějakýho případu například z pořadu "Na vlastní oči"? .. a bylo to tak překroucený, že to raději vy/přepli .. Naštěstí tomu nevěří ...
Horší je, když tomu rodiče věří a doma to je hodně velkej problém, ale hlavní je říct rodičům pravdivý informace - viz. BohouR .. co třeba jim sehnat knížku "Marihuana mýty a fakta" - nečetla jsem ji, ale když jsem si ji jen v knihkupectví prohlížela, tak mě to přišlo hodně dobrý(snad je i obsah takovej :) nebo sehnat jinou knížku, která se zdá objektivní) ... jen to chce, aby si to chtěli přečíst a když si to přečtou, tak aby si z toho udělali vlastní závěry a ne aby prohládili "Jsou to stejnak bláboly!!" ... ale chce to zkusit a moc je nedráždit, nic jinýho asi člověk udělat nemůže |
|
|
Soundsystem |
blueberka: Ok blizi se vanoce tak najde knizku pod stromeckem :) Ale to uz tam pak asi nic nenajdu ja |
|
|
pitko |
zdar druzstevnici:pimp:
no a ja to zas mam trochu obratene:D
syn uz nehuli, dcera je este na zakladnej.
vedia o tom,ale tiez si este pamataju ako som chodil domov ,,vozralej jak prase,, . vsetko sme si v pohode vydiskutovali a zhodli sme sa v jednom, radsej ma vidia zhuleneho, ako ozrateho. A ,,byvala,, to tiez odklepla:D.
No a tento ,,peace,, uz trva 7 rokov:D:
myslim si, ze vasim rodicom by rozhodne pomohli 2 knizky: ,,Marihuana - myty a fakta,,
od;Lynn Zimmerova / John P. Morgan
vydalo to nakladatelstvo:www.volvox.cz
a k nej este pribalit knizku: ,,Marihuana zakazana medcina,,
Drzte sa a peace s vami. :pimp: |
|
|
Turret |
blueberka: presne takova knizka je od J.X.Doležala, jmenuje se docela vystižně, "marihuana", takova mala zelena... sam tam pise, jak celou knizku psal pod vlivem teto rostlinky :-) vsem zdar |
|
|
fasmos |
moje rodiče blbne TV NOVA:flick:
prej gdyž to budem kouřit tag všichni pudem na léčení
ale taky sem si všimnul že nějaká generace rodičů to chápe a nějaká ne no....ale stejně nepřestanu:D |
|
|
Cicmon |
ad reportaz: jsme zeme s nejvyssim (procentualne) poctem mladych hulicu a zaroven jsme zeme s nejnizsim poctem uzivatelu tvrdych drog v Evrope. Dokonce je to uvedeno i v te reportazi, ale hned na to je uvedeno, ze policie to admita a mysli si, ze mj je prestupova droga (uz ovsem nedodavaji, ze policie nemysli vubec :D) a hlaska policisty "a priori, ja bych ty drogy nedelil na lehke a tvrde, droga je jednou droga, jako jed je jednou jed" me uplne uzemnila
Je primo do oci bijici zaujatost novy. Tuto reportaz bych ukazal rodicum tech, kteri jsou proti mj, protoze kazdy clovek si musi vsimnout jejich protireceni a nesmyslnych zaveru
Cicmon |
|
|
vondRASH |
moc to lamete prez koleno! myslim ale, ze hodne zalezi na veku rodicu, na tom, jaci byli zamlada atd...jestli byli domaci mysky, tak je to zly, jestli se za komousu snazili nejak vodvazat, tak mate na 50% vyhrano! Kdyz jsem asi pred dvouma rokama domu pritahl kyti, tak se me matinka ptala, co to jako je, co to jako dela a jestli jsem to kouril. Tak jsem ji to vysvetlil, priznal barvu a je klid! Nepta se me na to, protoze ji to nezajima, akorat obcas pritahne nejakej clanek z novin - proste ma strach, ze me zavrou...ale dobre chape, ze marijuana je hodne zmedializovanej problem a kecum moji babci(na ktery je krasne videt vekovy rozdil, kostel a medialni natlak), ze jsme fetaci, se jenom spolecne smejeme..... chce to trpelivost :sun: |
|
|
Soundsystem |
Me kdyz se poprve mati zeptala jestli jsem to uz kouril rekl jsem "Ano, ale nic mi to nedalo nevim co na tom videj" mluvil jsem pravdu me to opravdu poprvy nic neudelalo (nebo jsem si to mozna neuvedomoval). Pak jsem na to prisel a zjistil ze je to dosti o pohode a dokonce me i s hodne lidma svazalo vic nez kdy predtim. Pak ale prisly problemy .................. :( |
|
|
Fawkes |
Jóoó TV NOva je fakt shit ...
Poslední dobou mě sere otec, furt si ze mě dělá prdel že čadím a že su výmaz a když sem ho zeptal na co je brufen tak mi řek že si z toho dělají fěťáci koktejl a prej že to je lepší jak tráva :( ... BITCH :) Zrovna on moje hulení ze začátku překous nejlíp ... no zklamal mě :(
Ale teď mě (neska a vůbec poslední dobou) potěšila skvjele mamka .. třeba neska sem se jí zeptal jesli můžu mít doma na zimu pár kytek a ona mi řekla že to nechce moc podporovat ale že když budu nosit ze školy dvojky tak že můžu, ale že se eště mám zeptat taťka (sice mě sere, ale je to zahradkář takže si myslím že mě-farmáře pochopí :) |
|
|
Fawkes |
No stejně si myslím že mám dost libelární rodiče aspoň mezi mýma kámošema ... na to že je mi 15 mám docela v pohodě výhody :)
Jóo už se těším až zaplením zahradu :) |
|
|
vondRASH |
ty vole tak v patnacti by me matinka vyliskala az na pudu, ale dnes je jina doba.....mate to hold dobre zarizeny!super je, ze i mezi "mladakama" je hodne groweru, je lepsi, kdyz si kyti pestujou sami, nez aby kupovali a corovali...... |
|
|
|
to fawkes: No nefím, v 15? To je dost brzo... |
|
|
blueberka |
citace: |
Původní příspěvek od Soundsystem
blueberka: Ok blizi se vanoce tak najde knizku pod stromeckem :) Ale to uz tam pak asi nic nenajdu ja |
myslím si, že jo, to se neboj :wink: Ale je fakt hodně důležitý, abys jim to podával do té míry, jak to sou schopni přijmout ... trochu diplomacie a snad to půjde :), ale je pravda, že některým lidem můžeš říkat co chceš a ani se nad tvou myšlenkou nezamyslí. Taky tudíž musíš myslet trochu na jejich pocity ... jak by Ti bylo, kdyby Ti syn hulil a pěstoval a ty bys byl přesvědčenej, že to je "špatný"? Pokud Tě rodiče neznaj tolik dobře, tak se jim nedivím ... neví co od Tebe mají čekat a tak Ti raději všechno zakážou, aby Tě "ochránili". Je to normální ... mají Tě rádi a chtějí pro Tebe to nejlepší - takže představa toho, že jejich syn hulí musí být hodně strašná, zvlášť, když věří žvástům Novy apod.
Držím palce !! :) |
|
|
Soundsystem |
No jo ale snazil jsem se jim to vysvetlit nejlip jak sem mohl snazil jsem se,ale nejak to proste nevzala. Proste trava je startovaci droga a basta fidli, ja nevim ale kdyby vedeli jakej je strasnej rozdil mezi THC a alkoholem urcite by jim doslo co a jak. Jenze ....... moji rodice na to asi nemaj odhalit ten rozdil...skoda. Jenze to jeste potrva nez se odstehuju a to me strasne mrzi :((((( |
|
|
Fiky-Thc |
ja to mam na pohodo matku sem poucil a tak kdyz nejsu doma tak se o me milacky stara ona. |
|
|
|
ja to mam podobne jak Mellian - je mi uz hodne pres 25 :-) a bydlim sam takze je nema cenu zatezovat necim co by stejne nepochopili, kdyz je pro ne i obyc cigareta a pivo neco naprosto nemoralniho ........ |
|
|
edamaslo |
mno kdyz sem skous po prve hulit tak me potom capli nasi, to mi bylo 14... celkem v klidku sme si pokecali(tatik takovi to jako: co ti to prinasi?) ten rok mi dovolili pestit 1 kviti ve skleniku s podminkou ze to bude jen pro me(k 15ckam sem dostal od sestry knizku marihuana zakazana medcina)... nemel sem zkusenosti tak bylo kviti mali, ale pekny:"]... mno pak sem mel 18 doma zase kiti(az dotet) a to uz je v poho(miluju svi rodice)... kourit konopi se jim nechtele jelikoz to sou odnauceni kuraci(tatik prestal kolem 40tky a mamca asi v 35)... tak co asi? se sestrou sme udali pekne kureci rizky na divoko a k tomu bramboracky:D/mamca o tom vedela, ale tatik ne a byla to fakt sila:D/... tatik zbastil jenom 1 a uz nechtel ja si dal se sestrou 3 a mamca zdlabla 4(uz driv sem mel podezreni ze mamca byla takovej hipizacek za comansu a tohle me utvrdilo)...
premejslel sem jestli je naka rada... a ona je! bejt v klidu, rozhodne se s rodicema nehadat a hlavne ty informace(jak pro tak proti jinak vam neuverej)! rozumny rodice uznaj ze je lepsi dat si fajku/spicka nez nekde vychlasta 2flasi vodky a pak se rvat, blit a buch vi co este...
drzim palce vsem, kazdej sme nako zacinali at uz v 14 nebo 24! |
|
|
Paul.2000 |
Jak tak koukam tak mate skoro vsichni vpoho rodice ... jakoze bych je chtel mit taky [kua]. Jakoze poprve kdyz nato prisly tak sem se jeste vykecal ze sme to z kamosama zkousely a byla pohodicka ale podruhe to me nasli v postely palku bigbloodu [cca 15g vrsek a celou kytku samana ] jakoze vse skoncily nekde nevim kde .... dva dny potom co to nasli tak matka hlasi " ty me ktomu nic nereknes?" no a ja rikam k cemu? no k tomu ze ses dyler .... jakoze v tu chvily sem nepochopil , zeli sem nikdy nedyloval jakoze ve velkym . Matka dome hned zacala valit na co sem tam mel ty dileraky ... [ mel sem v posteli tak cca 200 2g dyleraku] a ja sem ji rekl ze to bylo na elektro soucastky do skoly .. no jakoze to jaks taks proslo a pak se ptala na co sem tam mel tydve kabele listi a ty palice ... [Matka ani nevi co se stoho huli ... haze vsechno do stejne skupiny je ji jedno jestli hje to huleni nebo crack ... pro nu sou to drogy a ja su pry fetak ] jakoze tak 21 tydny sem mel doma peklo a od te doby uz nemam doma nic radsi ....
P.S. nechcete nekdo vymenit rodice? |
|
|
blueberka |
paul.2000:: myslím si, že to je/byla blbost, když si ji "lhal" - s těma dýlerákama ... Kdybys ji to možná řekl normálně popravdě na co to máš, tak by si nemyslela že dýluješ apod. připadne mi to horší než kdyby veděla, že hulíš - jaks sám říkal, tak o tom "věděli" už předtím... Dalo by se to třeba v pohodě vysvětlit ... ale je to u každýho jiný ... Jen je chválihodný, že už doma ničím nepokoušíš :)
Já například dávám do dýleráků většinou úplně jiný věci než duno :) |
|
|
edamaslo |
2Paul.2000: presne jak rikala bb lepsi je nelhat!
vzivote sem nekupoval konopicko, ale jednou pred 3 lety sem mel v lete strasnou chut na nakej caras tak sem si koupil na jednu kallllllllllbicky cca 4 gramiky(jelikoz out este nebyl zralej:')... a co se nestalo? mamca me dala prat kalhoty a hned to zacalo"ty to jako dyyylujes?" tak sem rek "ne mami to mam pro sebe..." dle me vestina rodicu bude mnohem raci kdyz budou vedet ze to mas pro sebe nez ze se to snazis prodavat (logicky -> prodej -> moch bys sedet docela dlouho => toho se rodice nejvic bojej!)
happy holy(smoked) days :jumper: |
|
|
Dan.Bass |
Naštěstí moji rodiče nebyli v mládí ti nudní a nuzní gaučáci, to právě naopak. Táta hrál v kapele, máma chodila na koncerty... A protože na nich vidím, že sice nejsou odpůrci trvního systému, ale zároveň se o tom se mnou nechtěj bavit, takže o žádnou diskusi jsem se zatim nepokoušel. Navíc jim vyhovuje, že nechlastám, dobře se učim, neflákám se... Akorát s babičkou jsem se o ganže bavil a ačkoli to moc nebrala, snažila se mě aspoň vyslechnout. Ehm, a teď mne omluvte, mám jízdu v autoškole... |
|
|
Paul.2000 |
blueberka:
No jakoze fakt neznas moje rodice jim je jedno jestli bych to mel na zeli nebo na neco uplne jinyho proste moje rodina je zabita ve veci huleni a pestovani coz me dost sere ... :( |
|
|
adamo |
Ja byvam s fotrom a s jeho priatelkov. O tom ze hulim nevie a ani sa mu to nechystam povedat (mozno casom), ale porozpraval som sa s nim o pestovani a bezproblemu mi povolil zhotovit aj skrinu...
Teraz mam 3 krasne rastlinky a najblizsie planujem takych 7... |
|
|
Cicmon |
2adamo: to si mu rekl, ze to mas na okrasny ucely :D?
Cicmon |
|
|
adamo |
On sa ani nepital naco to chcem pestovat, inac som mu povedal ze sa mi trava ako rastlina paci. Akurat pripomenul ze si mozem spravit pekny maler...:cool: |
|
|
blueberka |
Původní příspěvek od Paul.2000
blueberka:
No jakoze fakt neznas moje rodice jim je jedno jestli bych to mel na zeli nebo na neco uplne jinyho proste moje rodina je zabita ve veci huleni a pestovani coz me dost sere ... :( |
O to nejde, jde o to, že si takhle myslej, že to prodáváš!! ... Jediná podmínka u mě doma byla ta, že to nebudu prodávat, pak ať si klidně pěstuju, ale nesmím to prodávat, kvůli tomu aby na nás nepřišli a já(nebo nedejbože i rodiče) z toho měla postih ze strany naší milované Policie ...
Rodiče se bojí nejen o Tebe, ale i o sebe ... pořád to jsou ještě tvý rodiče a bojej se co by se mohlo stát ... A ještě k tomu, jestli to viděj jako hodně lidí/rodičů jako "rozjezdovou" drogu, tak se nediv, že to berou takhle ... "Pak bys mohl začít prodávat herák a nebo ho dokonce brát" .. myslím, že to je taky věc, která by je napadla...
Chce to jako u předchozích "případů" to v pohodě vysvětlit ... mírovou cestou :) |
|
|
blueberka |
Původní příspěvek od Soundsystem
Tak jak to dopadlo? .... teda pokud si to uskutečnil. Snad seš živej a zdravej :) |
|
|
awsak |
na mojí maminu si nemůžu stěžovat.. nikdy trávu nekouřila, ale moje první zasetí konopí okomentovala pouze: "doufám, že mě za to nezavřou!" :)) no a teď se o kytí fakt ráda stará, protože je to taková zahradnice a kytky všeho druhy má fakt ráda.. ke kouření nebo jinýmu požívání trávy bych jí asi nedonutila, ale hlavně že je tolerantní.. :) přeju všem takový rodiče.. |
|
|
luckyBOB |
no moje matka uz nema co rikat. Uz bouzel vi ze neprestanu kourit travu. takze mami: DEKUJI ZE ME NECHAVAS
ale jiste ze me nenechava akorat sem nezjistil kam dava to huleni co me zabavuje....ale urcite to nevyhazuje :):) |
|
|
luckyBOB |
vyhulenec jeden.....zhulena matka..tak to by asi fakt dopadlo jako z te pernikove veze :) |
|
|
olo |
a co jako ze kluk pestuje |
|
|
clothinguntero |
Malá masáš:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
|
|
GREEEN |
rofl a jeste ke vsemu ucitelka v matersky skole =) |
|
|
olo |
Greeeeeeen nemusis vsecko vykecat nebo reknu ze mas salmonelu nebo co at stebou nikdo nehuli |
|
|
Shadoow |
f poho naši to asi tušej(věděj) když si doma pěstuju a zabavily mě 2kg ze sklizně ale furt pruděj nic nekuř nehul nechlastej-ale vo chlastu se zminujou je málo kdy |
|
|
Muth |
2 kg. To docela nasere.
Na co jim rikas, ze to mas? A co po sklizni, co jim reknes, kam se to podelo? |
|
|
Shadoow |
2 Muth:
ja už fakt nevim co jim řikám že je to kámoše nebo tak něco. fakt nevim co stim udělaly asi to vyfajčily:D |
|
|
lordWilliam |
Vědí o Vás vaši rodiče že hulíte? A co si myslíte že by Vám asi řekli kdyby Vám na to přišly?
O mě například rodiče vědí že hulím, schválili mi cestu do Amsterodamu s tím že nebudu nic pašovat :-°) -což jsem bohužel nedodržel- Můj otec si loni dokonce pěstoval 6 kytek a párkrát si ode mne půjčoval fajfku :-°)
Zajímalo by mě jestli taky máte takhle liberální rodiče? |
|
|
Hovoja |
jo tak ja doma zacinam pestovat ale nerikal jsem ze hulim ale je jim to asi jasny no proste everybodysmokingmarihuana |
|
|
Time4Tea |
Tak vedi, ze sem to skusil nekolikrat.
AA je jim asi docela jasny, ze se tomu nevyhejbam... :-) |
|
|
dote |
Mati to ví tata tuší |
|
|
Krychle |
To, ze hulim, jsem jim oznamil jako fakt. Vse jsem jim vysvetlil a zodpovedel jejich dotazky. Je to muj konicek a oni to tak berou.. Mamince se to tedy zprvu moc nelibilo, ale s tatkou jsme ji ukecali.:D
Takze mi ted tatinek pomaha pri stavbe skrinky:) Matkarna uz frci a tak ho obcas pristihnu, jak mi smiruje krasotinky.:) |
|
|
PiosOne |
moji staříci to ví a jsou v pohodě, abz ne, když jim to pěstuji na zahradě a starají se mi o kytí |
|
|
hYp3r |
heh :c)
mno tak nevim jestli to nekdo z mych rodicu vi nebo ne (mozna matka, ale s tou jsem se nevidel par let a ani mi to nechybi) a je mi to uplne ukradeny...mam svoji hlavu a ziju si svuj zivot kterej me bavi a vyhovuje mi... |
|
|
ZEta |
Maminka to vi zhruba od mých 17-8, kdy jsem se stehovala do Holandu. Toleruje to a i si se mnou zkusila dat brcko. Zas tak ji to neuchvatilo....jen mi obcas rekne, at to moc neprehanim:D |
|
|
cybermik |
Ví a nevadí jim to |
|
|
Fiky-Thc |
Nasi to vzali v pohode jen mamka se chvilku cukala tak sem ji to vysvetlil co a jak se ma.Proste sem jim rekl ze to hulim a pestovani je muj nejvetsi konicek a ze bych toho nikdy nenechal a bylo.Dost by me zajimalo jestli nekdo miluje pestovani tak jak ja. |
|
|
sewo |
raz mi to zistili a nepytali sa ci som s tym skoncil ... iba obcas ked pridem domov 100% triezvi ale unaveny a idem si lahnut tak mama otravuje ze si som zasa skureny a ked ide v telke v spravach daco o ganji tak ma foter trosku podyebe ale inak fpoho ... dokonca raz bol na ct dokument o bobovi marlyim a ja som o tom nevedel tak mi foter vravi dnes vecer bude dokument o tom fetakovi co ho mas nad postelou(nad postelou mam obrovsky plagat boba) ...takze asi tak :frog: |
|
|
Dan.Bass |
Já to mám vůbec zajímavý. Rodiče se sice tvářej jakože ticho po pěšině, ale jeden z nich (a nevim kdo) mi v bundě našel mou Krabičku (nůžky, filtry, papírky, zapík), a vzal si z ní ty nůžky. A já to nechápu. |
|
|
Eli |
Nie nevedia a bol by som rad keby to nikdy nevedeli!!!!!!
Vzhladom na to ze kolko mi je tak by ma asi zabili!!!!!! |
|
|
Dan.Bass |
to TIME : právě že to by proti tomu už začali bojovat, né ? (kdyby jim to tolik vadilo) |
|
|
koupala |
Ja si neco pestoval na balkone a kdyz prisel cas presadit kytku do prirody tak mama na me,at tu mariuhanu nenosim pryc,ze je to takova hezka kytka,ze se mi o ni bude starat.(ted me napada,co by asi rekla na takovou mensi skrin) Ona je jinak maniak na vsechny rostliny.Ale asi si mysli ze jsem to pestoval ciste jen pro radost a po sklizni hodil na hnuj,nebo ze hulim max. jednu za rok:rolleyes:.No a kdyz onemocnela leukemii tak chtela at ji neco prinesu,ze to zkusi, jestli ji to nepomuze na nechutenstvi a tak.Nastesti to zvladla i bez hula.Fotr nic nevi,asi by me zabil.
A taky je dobre,ze kdyz prijdu domu mirne zhuleny,tak sidokazu s maminou paradne pokecat,zavtipkovat a rozebrat veci,na ktery se jinak rec nestoci.
A u kamosu,s kteryma pestim,je to podne.Tatik jednoho nam radil pri pestovani,matka druheho rika: "Ty jdes zas ven! Hlavne zas nechlastej to pivo."Neboj mami,stejne nemam prachy,jenom si zahulim." "No,ale neprezen to." Ale celkove to neschvalujou a rozmlouvaji nam to. :D |
|
|
kowonator |
Vedia, ze hulim. Matka to zistila tak, ze mi raz isla oprat rifle a ja chuj som v nich zabudol fajku, makak a zapalovac. Myslim, ze jej to hned bolo jasne. A fotrovi to zreferovala matka. Vzdy ked teraz idem s chalanmi von, tak foter nikdy nezabudne dodat: "A nezabudni dojst domov zas vyhuleny." Inak myslim, ze mi to celkom toleruju. |
|
|
PiosOne |
kowo: tak doufám že otci plníš jeho přání :D |
|
|
attaker |
no este nie mozno len nieco tusia ... ale horsie by to bolo zo starymi rodismi ti keby sa to dozvedia slak ich trafi |
|
|
lSlUlPl |
Vedi a dokonce se me o rostlinky i staraj. |
|
|
Time4Tea |
No jo! Taky by me zajimalo, co moji starousci na to. ?? |
|
|
ZMonica |
ja si myslim, ze to vedi, ale nerikaj mi to..jenze jelikoz mi je sestnact a chodim do skoy..:/ no, kazdopande, nesmim to prehanet pokud jdu hned domu..ja myslim, ze to tusej, ale nic nerikaj..kdyz delam veci co mam a nejsem dement, tak to neva... |
|
|
Janghala |
Zdarec vo me to vi kazdej z mesta,ale rodice moc nekerujou |
|
|
TruMAN |
Ja som to mal psycho. Raz niekto na mna natrel, ze hulim. Vonku sme boli s partiou total-brutal na sracky. A ona mi zavolala uplne z nervu. Tak som rychlo prisiel dom. Tam to na mna vybalila, skoro sa rozplakala. Povazuje to ako vstup k chemii. A ked som sa jej to snazil vysvetlit, tak ona ze sa este dokonca o to aj zaujimam. Tak uz jej radsej nic nevysvetlujem. Vsetko sa uz skludnilo. Mamka uz ani nic k tomu nepodotkne. Ale aj tak to raz, postupom casu a ich pripravenosti, VYBALIM :)
Cusssss |
|
|
TruMAN |
...a samozrejme UBALIM :):):) |
|
|
m.i.c.i. |
Já bych to mamce asi nevysvětlil. Já si myslim, že všichni, co to odsuzují a nevyskoušely to, by měli zavřít hubu, vyskoušet to a až pak jí votevřít a říct svůj názor :rocket: |
|
|
m.i.c.i. |
A taky se mi zdá píčovina že je chlast legální a ganja ne. |
|
|
Ahoy |
Má máti ví, že hulím a bohužel to netoleruje.Ale souhlasím s těma, co psali, že rodiče to netolerují kvůli neinformovanosti, protože vše, co má máti o tom ví, nebo chce vědět (protože já jí snad už 100x vysvětloval, jak se věci mají) je, že mám pak červený oči a "nevím, co se se mnou děje".Nechci být na ni nějak zlej, ale je strašně staromódní a myslím, že ani nechce vědět, že tráva není přestupní tvrdá droga..má na to svůj kreténskej zkreslenej á la televize Nova názor a nikdo s tím už asi nic neudělá :( |
|
|
Pesbliz |
matka semnou dokonce hulila brko dokonce i hasis ale o tom nevedela totiz prisla na balkon a ja zrovna hulil hasis ubaleny do cigarety a mamka si chtela zakourit tak jsem ji to proste podal a bylo pak mi rikala jak prisla z mesta ze byla nejaka oblbnuta tak jsem se jenom zasmal a nemusel jsem ani nic dodavat a tatka ten o tom vi a dela ze o tom nevi takze se s nim otom vubec nebavime |
|
|
lordWilliam |
Moji o tom vědí, ale šalvěj co mi dneska přišla už se vysvětlovala
hůř :-°) |
|
|
la resistance |
tak to mate vsichni moc fajn,ja si myslim ze nasi to tusi,matka ma obcas kecy,ale na druhou stranu doufaj ze<bych prece nemohla bejt' fetacka '>:) ale sem rozhodnuta ze jim to jednoho hezkyho dne reknu...hehe,to bude mazec..:punk: |
|
|
Dicius |
Neviem ci moji fotrovci vedia, ale aj ked vedia, tak sa robia ze nevedia... A tak je to dobre... Aspon nemusim pocuvat sproste narazky... Ale Salviu mi mamka zalieva ked niesom doma.... |
|
|
felipe |
tatik - bydli v praze, ja na morave tzn. to mi (a mu) muze byt jedno
mati - nevi, kazdopadne uz mam doma naklicenych 15 kyti, z toho 14 pude na policko, jednu si budu rozmazlovat doma, takze ji budu muset vysvetlit, ze mam noveho konicka :) Ale vim ze sem po ni, takze az na podzim sklidim, treba si spolu sednem a zakourime si :) |
|
|
ganjoman |
matka to ví ale nechce si to přiznat. Tak se mě už asi 15x zeptala jestli kouřím tu márihuanu:) |
|
|
Reewer |
u mně netušej vůbec.
Myslim, že kdyby na to přišli, tak by se to těžce vysvětlovalo. Mám celkem konzervativní rodiče a tak sem rád, že to neví.
Matka možná tuší, ale mlčí, protože ví, že nejsem pablb a že neskončim na heráku... |
|
|
redmann |
:bong:
no máma už to tuší pár let ale v pohodě nikdy mi nic neřekla,"jsou i horší drogy na kterejch může člověk skončit "tak tohle říká moje máma |
|
|
Kash |
rek sem jim ze hulim kdyz se me jednou zeptali pri filmu kde bylo fuckt fura marihuany :) podle me tomu moc neveri nebo sou jen radi ze nejdu s drogama dal ... necham to na nich co sebude dit dal :D |
|
|
|
Teď už to mám s rodičema v poho ale když sem mel tak patnact tak furt kerovali ze je sere že hulim a takovy ty kecy. Tak sem se jednoho dne nasral a rekl sem jim že hulim a hulit budu a ať se s tim srovnají, no pak bylo tak měsic doma dusno. Tedka mam devatenact a matka se mě ptá jak mi to roste, teďka pisu odní z compu, páč sem si došel pro nějaký květináč na balkon. Myslim zě némá cenu to tajit lepší je říct pravdu §přece se za ganju nestyd횧 |
|
|
Pan_Ho |
No matka mi nasla seminka,fajku,nejakou tu ganju a nic nerika,musi ji byt jasne,ze hulim.Tatik rikal at to donesu dom,aby se mohl podivat jak to vypada.Uvidime co reknou na to, az na zahradce najdou kytky.
myslim,ze budou fpohode.Dam jim precist grower. |
|
|
Dan.Bass |
to Pan_Ho : já dneska postavil na okno prá květináčků. A kdybych se mamky nezeptal, jestli už je zmerčila, tak by se mě snad ani neměla odvahu zeptat. Jo, a na ten můj dotaz, jestli si už všimla mejxch botanickejch pokusů, odpověděla otázkou, prosč jsem nechal pytel s půdou na gauči... Pak se zeptala, jestli mám v těch kelímcích marjánku a esi je to nelegální. Já řekl že jo, a tim to zhaslo. Prostě úplně v pohodě. Fakt jsem z toho úplně vyvedenej z míry (a ještě dlouho budu) |
|
|
Nebulaquest |
No lidi tak naší to vědí ale mají o ganje představu kterou jim udala třeba tele vize NOVA.Ty to tak všechno skreslujou.Minulej rok sem měl doma taky dvě kytky a bylo to v poho.Táta mi i dává rady jak to maskovat ale asi nerad vidí že to hulim často.Do nedávna si mysleli že hulim tak jednou za měsíc ale teď už jim to asi trochu trklo.No říkaj abych nešel na nic tvrdšího-ale to já neudělam takže v poho.Máma má přehled vo knížkach tak máme doma hromadu knížek vo drogach,některý skreslujou některý jsou zase docela v klidu.Zdá se mi že votom chtěj vědět čím dál tim víc.Nedávno jsem našim dělal čajík a blo to v pohodě.Máma mi pomáhala i s konopnou mastí nebo vanilkoganjovejma rohlíčkama.Tak zdarry |
|
|
Mr.Ja |
Ja sem mame rekl ze bych chtel si skusit vypestovat jednu kytku a mama mi rekla jakou a ja rekl Marianku a mama na me "hulis?" ja ze jo a mama na me.Kolik to bude stat a ja rekl ze si to vsechno zaplatim sam.A mama na me a potrebujes s necim pomoct?A ja sem ji poprosil o neakou starou garníš a ta mi sehnala skrin s.v.h 130,150,70.
V pohode skrinka.A kdys nejsem doma tak mi to zalejva. :)
Ze prej kdys byla mala tak taky hulila. |
|
|
havrman |
Moje máti to tuší nebo už ví a zvykla si na to.Myslím že by si na to každa máti zvykla. |
|
|
spiro |
tak to wam moooc zawidim. foter nasiel njake prazdne gripaky (ale spinave od gresu) a bolo mu jasne... snazil som sa im wyswetlit ze neprestanem ale oni ze proste musim prestat! kaslat na nich, hulim dalej. ale najviac ma stwalo ked foter powedal ze som fetak! to fakt nestrpim, proste njesom! |
|
|
Bamboo |
Tak to ja mam doma pohodu... mamka mi radi jak spravne na kytky (preci jenom kdysi holka z vesnice :) ) a taky driv hulila takze vsechno v cajku. Tatik s nami nebydli a nevim jestli vi (mozna jo) ale taky by z toho asi nic nedelal |
|
|
canman |
muj fotr by to nestrpel je to z..d (seru na neho!!!)ale matka mozna jo |
|
|
rroman |
ja mam v poho ... mama sem tam picuje ale je v poho. |
|
|
Kristl |
naši to vědí, babička to ví :D fakt nevim jag bych to skrejwala :D
.......tolerujou i pěstování
jen fogi má občas kecy, žeje toho až moc :D |
|
|
Airwalker |
moje mati to vi od te doby co jsem ji to sam rekl. ted kdyz kam koliv jdu tak ma takove ty blbe narazky jako nezapomen si zakourit tu svoji marijanku, a ted postupem casu vidim ze i mati na me vidi ze me to hodne zlepsilo a to ve vetsine veci. aostatnim o kterych to rodice nevedi bych z vlastni zkusenosti doporucil aby to taky radeji rekli sami a byly na ten rozhovor pripraveni nez aby te pak rodice zacli solit za ze ti nasli papirky a nejakou plechovou krabicku ktera nejak zvlastne vonela. PEACE ! |
|
|
Chláma |
Máti ví že hulím. Našla mi grypáky, semínka, skla, a taky hulčo. Akorát mi, ale říká, ať neskončím jak nějakej feťák na ulici s jehlou v ruce.... Nejsem blbej a tak sem jí to vysvětlil... A OTEC... Fuck OFF. Ten se o mě nestará... takže zatím v poho..:D |
|
|
wendy |
nasi me maji za fetaka a absolutne se s tim nechtej smirit, mysli ze sem prestala a kdyby se to znova dozvedeli tak me vyhodi....zavidim vam....dat si s mamou brcko tak se z toho 3 roky nevzpamatuju...to by slo jenom v mych predstavach |
|
|
|
Realist má pravdu...já jsem natom stejně jako on...dokonce jsem dal babce prda...mazec |
|
|
elis :-i |
No myslim si ze mama to tusi uz delsi dobu - jak by ne kdyz mam plnej pokoj kytek:) Ale po vcerejsku uz si je tim asi jista... Susila sem si na topeni prvni zastipky, a mama: "Uklid si uz tu travu co se tady povaluje!" No a ja suverene vezmu ledvinku, vytahnu z ni energitku, dam do ni to huleni a uklidim ji zas do ledvinky. Podivam se na mamu, ta ma vytresteny oci a prej: "Ty hulis!" "Nehulim, proc jako?" "No ze to nosis v ledvince!" Na to uz sem nemela co rict, tak sem rekla ze jen tak, aby se mi to neztratilo az to budu chtit dat kamaradum:) Ale nevypadala na to ze by mi to zrala:) |
|
|
grizly |
No nasi to tusi uz delsi dobu.ale asi to nesnesou)-:ja jsem na stredni takze jsem pres tyden na intru takze na jednu stranu je to vo pohode a na druhou ne.na intru si muzu hulit jak chci ale doma v baraku no to by asi neproslo.dneska mi nasla matka doma kristalon start a nusticky na zastipovani takze mi vecer volal bracha ze jsou rodice nasrany jako svine!tehle vikend jsem jim chtel rict ze hulim a ze pestuju ale jak to tak vypada tak by to asi neproslo.bracha totiz rikal ze kdyz jim reknu na ferovku ze hulim a pestim ze bych taky mohl letet z baraku a to jse mi moc nechce!!!!!!!!zavidim vsem kterym to tolerujou!vaste si rodicu kterejm to nevadi.zatim cus
dam vedet jak to o vikendu dopadlo.drste mi palce!!! |
|
|
ppeettrr |
Nazdar mládeži
Já mám problém opačný. Ještě tak 2 roky a mladej mě bude chodit krást na zahradu úrodu |
|
|
ppeettrr |
Dobře zhulit se dá v každém věku.
Tati co to sázíš? To je tabák synku. Zatím mi to žere. |
|
|
|