Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 
Vědí vaši rodiče že hulíte?HulÍ S VÁmi ObČas RodiČe? - Klikni zde pro originální téma
Jasně že to ví...mamka mi zalíva moje dětičky...
Jasně že ví.
Evicka
jojo, matka to ví, teda tedka ji presvedcuju ze nehulim, ale stejen to nema cenu..nakonec..aj moje sister zacala ve svych 24 hulit, tak co mno...tatík je v poho, myslim, ze by to taky zkusil, negdy mu to navrhnu..:) vijou ze hulim, a myslim ze to aji tolerujou..
Mr. Plow
Moji rodiče se dozvěděli tak ze jednoho dne uviděli kytku za oknem a bylo jim to jasné. Horší je to s babkou a dědkem ti se furt ptají co to mám v pokojíku za kytky a co mi to tam furt svítí. Uz me nebavi jim to furt vysvětlovat, ale s otcem jsem se domluvil, že jim to radši říkat nebudem.
Death
u nás to ví babka a říká ať nekoušu tu mahulenu (neví co se s tím dělá) a bojí se že přídou benga a já to svedu na nu :satan: .Máti to ví taky a moc jí to neva.Jednou když sem byl nemocnej tak sme si uvařili čaj.Taky si párkrát četla Grower a pomáhá mi s kytičkama:bounce: .Tatík to ví a vůbec mu to nevadí. V POHO!!!:beer:
lordWilliam
já jsem tenhle tejden stavěl skříň a bez pomoci několika členů rodiny by se mi to ani nepovedlo. Jinak ségra se mi bude s mámou starat o kytky aby hezky rostly, já přece jen květinám tak nerozumím a táta za malou provizi v mé nepřítomnosti bude hlídat výbojku, bubbler a všechny ty technický věci.
A mě moje kytíz vyroste tak si ani nepřeju vědět jak to dopadne :-°)
Mr.Hanka
Pokud jde o me, tak moji starousi zatim nic nevi..... Teda lespon si to myslim. Ikdyz podle tech stavu, ve kterejch se vracim zpatky domu je docela pravdepodobny, ze to vedi. Nebo aspon tusi. Popravde je me to uplne jedno jestli to vi nebo ne. Stejne je mi jasny ze na to driv nebo pozdeji prijdou.......pokud se nas*ru tak jim to asi vyklopim sam. Ikdyz nevim jak se ke me potom zachvoaji.
Bamboo
no vi jak uz sem psal ale nechce mi mamka dovolit skrinku .... muzu jedine na svem balkoniku
Kash
cus Bamboo :D
... nasi to newi ze hulim, ale az skldim vedet to budou :D
moloko17
Problemy z mati. Hulim vetsinou kazdy den a tak kdyz prijdu domu tak si na ni musim davat pozor.Pro jistotu si kapu kapky aby mi vybelili oci. Ona to totiz vzdycky pozna na tech ocich. Nekdy kdyz nejsou kapky tak to samozrejme pozna a to by ste mely slyset.Co ja se od ni nedozvym. Pry ze jsem fetak.To totalne nesnasim! Hulic prece neni fetak nebo jo?? Pak ze jestli to jeste budu kourit, tak mi zabavy internet a takove ty pic.... Hlavne ze kytky mi dovoli pestovat. Fakt ji nechapu. Tatik je vpoho ten se to pokousel taky pestovat, ale nejak mu to chciplo. taky si myslim ze to i nekolikrat skousel. Mati sem se ptal a ta by to do huby pry nevzala. Ale ja si ji vycihnu a udelam kolacky :D
Mr.goldie
Zdrawim:D
2 Moloko17....Hele osobně nedoporučuji dávat rodičům nic o čem nevědí,hele může to napáchat pěkný škody..a kor žrádlo...hele oni nebudou chápat nic ale v lavje jim to bude kurevsky šorotvat..nakonec usnou (když to přežijou) a ráno tě spruděj ...v menším případě pochválej...Umíš si představit že by rodič dokázal takle rychle změnit názor?? já teda ne... Mě to trvá dodnes...jsem jen o kousek dál..a myslím ,že neučinější recept je čas...prostě jim říc.t..hele hulim tak a tak dlouho...a stejně si na mě nic nepozoroval..co ti může říct?? Pokud si bude stát za svym....tak stejně jako Blueberka...nemá cenu do toho dál rejpat...jestli ti neřeknou nic..prostě too nech uležet...rodiče se o nás všechny bojí a proto tohle všechno....Media jsou kurvy...proto by bylo faj dělat nějaký dobrý kurzy lidí co ot om vědía školit rodiče jak poznat když ej někdo zhulenej...a tak...víš aby ti porozuměli...
sakra sem se ale rozepsal...No zkrátka...dejme jim čas aby nás pochopili..sami je nechápeme:)
ganjoman
tak dneska mi rodiče našly jointa. Odjeli na 3dny do Prahy tak jsme u nás 3dny kalili. No a špek sem špek tam a nějak jsem je nemohl spočítat a jeden mi chyběl. Říkal jsem si že jsem ho asi zhulil. Po dvou dnech si mě matka zavolala že ať jdu za ní. Přišel jsem a na stole špek. Zeptala co to je. Tak jsem ji řekl že to je ten co mi chyběl (byl pod stolem). Otčím mi řekl ať to vyhodím a jestli jsu inteligentní tak ať to nezkouším :D ale přišlo to co jsem nečekal. Matka se mně zastala a řekla ať to dám nějakému kamarádovi že kdoví kolik to stojí :).
moloko17
Ted jsem rikal mati jestli by nechtela dat nejaky listky od marihuany na kure ktere pece. Jsem to tady nekde cetl ze to tak nekdo dela. A ona zas, ze ne, ze s takovych veci si nemam delat srandu. Je divna :)
jestedman
ganjoman: drsna mati
system_failure
takovej trochu offtopic:
jesli to jeste neznate tak se na to mrknete. zvlast kruty sou downloudy :rolleyes:
system_failure
http://everyday.wz.cz
fnuk
:slizoun: vedi a tolerujou.
Majky
jo asi to vedia...lebo proste mamca mi este sama howori ze by som mal presadit rastlinku alebo ju viacej poliat...a mozno to nevie..ale tak asi jej to doslo samo ked to pestuji....
Kinder
Heh. Tato diskusia dostava sto bodov. Matinka to viez snazi sa ma presvedcit, aby som s tym prestal. Ako jej to mam asi vysvetlit a ako jej to mam asi najvhodnejsim sposobom ukazat tak, aby tolerovala aj hulenie, aj pestovanie a aj to, ze to je ilegalne? Ale uz to bere lepsie ako pred pol rokom:). A foter? Ten to asi vie. Bo fakt netusim kto z naseho sidliska nehuli a fotrik trenuje dorast prevazne z nasho sidliska:).
Astahoe
Mama se mě už i ptala na hulení. Oslavovali totiž dole se sousedkou a budila mě kvůli tomu ve 3(!!!) v noci. Taky mi zalívá kytinky, kupuje květináče a přispěla mi na stimulax. Výměnou za to jí dávám většinu listů, protože ona skoro nehulí a já skoro nevařím :D A táta ... tomu je to jedno
loweNature
moja mati zistila že hulim ked mi našla vodáro a zopar krat fajku v pradle pred pranim.Snaží sa ma presvedčiť že nech prestanem,že to neni dobré ..........))))))ale ked ja tak raaaad
Muth
moji rodice to nastesti nevi. mama by to ale podle me prekousla, ale tata ten asi ne.
dudla
moj kokotny tato vyhodil umelu rastlinku ktora mala listky kus podobne jak trafa z prihovorom o tom ako mozu neco take vyrabat..vjac asi netreba co k tomu dodat
UdL
Dudla: podobnou umělotinu jsme jednou obdivovali v jednom divadle... :D
:mutant: tak moji starky o tom newedia ( vedia ze som HULIL) ale to uz bolo pred par rokmy taq newiem :) ale isto iste nieco tusia proste ked sa vyhulim a smejem sa na cely dom ta mati len kruti hlavou ze aha zasa mu jebe :sun:

Ale asi nema vyznam im to ani rozpravat pretoze pestim mimo domu fotrik je zeleny takze zbytocne problemy si nexcem robit

Inak :beer: :)
cru_ci_fix
Moja mati sa to dnes dozvedela, ked objavila v garazi skrinu aj s rastlinkou. Neprijala to tak ruzovo ako som si myslel. Najskor chcela aby som to znicil, samozrejme ze som nechcel, tak som sa jej snazil vysvetlit, co to marihuana vlastne je a vytlct jej z hlavy tu hanebnu myslienku, ze ta rastlinka je DROGA. Vsetko chce cas a aj ona pochopi. Problem bude este s tatkom, ten je v Cechach a o nicom ani len netusi.
lordWilliam
Jen tak dál, šiřte osvětu kde se dá a možná se jednoho dne dočkáme ....
:-°)))
yaRRo
ludia do riti ja vam vsetkym zavidim.mate uplne v poho rodicov.ti moji si myslia ze trava je vstupna brana k tvrdym drogam a ze na nich skoncim.teraz si myslia ze nehulim ale pred rokom... 4 krat mi mam nasla fajku alebo sulec aj s gresom.ze s tym okamzite musim prestat ze som zavysly a ze ma poslu na liecenie.chory narod.a potom ma este poslali k psychiatrovi.chodim k nemu do teraz ale aj toho som musel osrat ze uz nehulim.a uveril.takze teraz hulim ale ziadne take ze prist domov co i len trochu vyhuleny.matka to hned vie.takze cest vsetkym vasim rodicom.keby boli taki aj moji.vychodisko je len vlastny byt.dovtedy sa s tym musim zmierit.caute pozdravujte a dakujte rodicom za to aki su k vam tolerantni.ja to peklo uz v zivote nechcem zazit
dart^^
Zítra jdu na nějáký testy . Sem docela v <>.
Sleepy
Mati vi ze hulim a toleruje pestovani na zahradce v omezene mire (coz znamena 1-2 kyticky), otec ktery je z domu si mysli ze pestuju jednu kytku na pokus jak to bude vypadat a babicka s dedou z mamciny strany o tom vi taky. Ale kdyby to vedel otec, tak je za me mrtvola, trpi podivnyma predsudkama a pritom chlasta jak duha.
Alver
Mamina to vi a jeste ma u sebe palicku, co mi posledne zabavila.... Kousek chybi, ze by se k "nam" pridala????
Bobík
heh no ja bydlim jen s mamou v byte a ta uz to asi ví, nebo spíš tuší, ale spíš vi, když příjdu totalně sjetý dom a začnu se ji smát do gzichtu tak to asi nebude tím že foukal silný vítr a taky si všimla že mi nějak svítí skřínka :D ale stejně se furt ptá za co ty prachy utrácím :)
Clone
yaRRo drzim ti palce ,malsom podobné skúsenosti.Vydrz ,platí ze njekdy je lepsie ustúpiť(Neznášam túto vetu)
Tounny
Rekl sem to matce a byla prekvapena, protoze sem jejich pycha. Kluk do 19 let zazranej di sportu.Nekourim cigara o to vic hulim travu :-) s bratrem, kterej je policajt jsme ji to vysvetlili tzv. politickyO tec ten nevericne krouti hlavou.Co jim jinyho zbyva, ze?ASamozrejme, ze jim rikam,, ze se zhulim tak 1-2 krat do mesice.Takova milosrdna lez, aby meli klidnej spanek...... :-)
Paran
Oba rodiče o tom vědi a na otazku ''a ty se za to nestidiš'' jsem prohlasil '' ne ja sjem na to hrdej'':mutant:
glider04
tak já to mám asi dobrý...rodiče jsem já..:-)..mám třeba třináctiletý dítě...a vy klucí nejste o moc starší..někteří..:-)..protože rodiče jsem já, můžu hulit kdy chci a jak chci...a abych mohl hulit a ještě jim kupovat čokoládu a tramvajenku, tak jsem grower...:-)))
peace to all
ppeettrr
Já jsem na tom stejně.
"tati co si to děláš za koktejl"? No tenhle pít nemůžeš.
oustrof
Podobne....v 16nacti jem to doma ozanamil jako fakt vse vysvetlil zahrnul rodice spoustou info {casaky Jiont, spousta literatury apod.} tak to celkem f pohode pobrali, co se tyka petovani tak jediny co pome chtej sou baky za energii
cannabio
Tátu už nemám, a máti ví. Bodeť by neveděla po těch letech. Škoda, že četla ty nesprávný články a já jí nemůžu za boha ( ani nechci ) vysvětlit, protože vim, že už to nikdy nepochopí, že ta pokáž se kterou kouřim tu jedovatou marijánku sou to nejlepší co mě v životě mohlo potkat.

"I lowe my friends"

Sorry mami, ale dal bych za všechny ruku do ohně. Jo a hulit možná někdy přestanu, ale ne v nejbližší době, jelikož se chystám sklidit parádní ourodičku.
Peace for all
wendy
muti nechce abych vubec hulila, ale ja se snazim ji tak zpracovavat, rikam ze nehulim, ale presvedcuju ji ze na tom neni nic spatnyho...neveri...ale pride 18 a bye a budu hulit jak chci, ted si musim davat bacha aby na to neprisla, a fotr??? ten by me zabil...uz me jednou poradne zmlatil, je to zmrd, sam chlasta, kouri strasne moc a do me se sere jenom kdyz udelam pruser aby me zmlatil, jinak se nestara... jo a nechapu proc treba rodice uznavaj chlast a kourení, teda moje zrovna ne,ale rozhodne jim to vadi min nez hulo...a to me sere, prastenej stat...LEGALIZE PLEASE!!!
S~th
mě na to přišli asi před dvěma roky - s kámíkem jsem šli do jednoho rozbořenýho objektu , že si tam zahulíme a nažerem se baget k večeři - jenže ňáký babky tam sbírali šípek a byli to takoví sv**ě , že zavolali fízli. Mno co asi člověk uděla když je uvidí a má u sebe litrofku hulení - zdrhne , jenže jsem byl spálenej a když jako že utečem , tak nevim proč , vyndal jsem svuj mobil a položil ho na okení římsu a aniž bych něco čekal ... tatíkovi asi za 2hod. volal fízl z mého mobilu ... ať se dostavim fruhý den na policejní stanici k vyzvednutí telefonu a přátelskému popovídaní s panem fízlem ... heh :)
feftan
Mě na to neska přišli ve škole(je mi 14 sem na základce), píšu sem protože potřebuju poradit, co mám dělat zejtra mám pokec z ředitelkou, byly to moje vlastní kytky a byly to už jenom listy plus ňáký samičí palice, řekl sem, že sem si to sám vypěstoval na pláních ze semen, poraďte co mám zejtra říkat?!
PiosOne
feftan: no jestli jsi jim dneska říkal, že jsi si to vypěstoval sám na pláních, tak asi těžko budeš zítra tvrdit, že nevíš o co jde.
navíc hochu ve tvém věku pěstit a hulit? měl by jsi si najít nějaký koníček a ne hulit.
tenhle server je pro PLNOLETÉ uživatele konopí, takže tohle je asi poslední rada, kterou tady dostaneš.
I když já začal až po 20, tak má máti projevila jisté obavy
nad mou budoucností. Tak jsem jí to vysvětlil a poté máti
spolusdílela několik koleček z mé fajfky, kde byla WW.
Dopadlo to tak, že já byl naprosto na mraky a s máti, ač silná kuřačka,
to ani nehlo. Asi po hodině řekla, že se jí chce spíš spát a šla si lehnout. Takže od té doby, má máti o té hrozné droze své mínění.
wolverin
vsetci co mate tolerantnych rodicov a starych rodicov buder RADI a dakujte bohu ze tak je. a ti co ste na tom tak ze sa nemozte o tom ani zmienti tak vedzte ze aj vas cas pride. moja mam bola cela bez seba ked sa to dozvedela (tazko to skryt ked som mal 50 priesad na obloku ), riesila to po dobrom, po zlom , vyhrazkami , prosbami ....
ale ja som nepovolil. je to zacarovany kruh. teraz som sa prestahoval do vlastneho, a mam poriesene. jedine co ma hneva ze z casti prebrala ulohu mami moja zenska - to je furt, nehul tolko, zase si hulil,
preco tolko hulite, preco nedate pohulit aj mne :))))))
cannabio
2wolverin:

Jo jo. Je to boj.:rejp:
Naši mě kvůli tomu pořád prudí, že jako přídu do kontaktu s tvrdším apod., a pořád nemůžou pochopit, že já do toho kontaktu přijít nechci, a ani se nijak nesnažim. Prostě si hulim a ostatní věci jdou kolem mě a nic nevnímám a jsem v pohodě.
Ale jim to nevysvětlíte.
COB
Jojo naši to věděj!Akorát po sklizni maj vždycky námitky na kytičky který suším na půdě!
Vecino
otec tusil, odhovaral,odstrihaval (nie "zastrihaval")
sakra, hlavne ze nosi tricko od svojich studentov, na ktorom je 50 marihuanovych listov :- /
glider04
to vecino..:-)))))...to je nejlepší, když odstřihávači nosej tyhle trika...já byl překvapenej v Chorvatsku u pláže ve stáncích, na každým třetím ručníku, tričku je list, joint, rádoby vtipný zkouřený průpovídky...:-)))...prostě, hulit to nesmíš skoro nikde, ale prachy se na tom daj vydělávat všude, to nevadí nikomu..:-)))
Vecino
re: Tolerancia-
kamos sa dostal k tomu tak, ze jeho foto to pestoval koli semienkam pre andulky(ci co to maju,proste nejake ftaky)a kamo samozrejme trhal samce,davali sme atd. Dokonca do dospelo tak daleko ze to jeho otec uz aj predaval(svojim znamym) Kaamo bol nasraty(ani pokurit nebolo co,ale hlavne to uz slubil inemu typkovi za 2nasobok(inak nediiluje,ale tohoto bolo fakt dost!) Bol z toho taky nestastny,ze mu mama povedala nech sa netrapi, ze mu skusi od znameho doniest nejaku tu "sedemdecku"
TO JE PROSTE SEN
wolverin
to neni tolerancia, ani sen ..........to je sci - fi :)))))))
Harvest....
já to mám v pohodce jednou jsem přišel domu a prej ty ses nejakej hovornej travicka byla ja na to jasne hafo strasne speku jako sem to rek ze srandy a prej dejchni na me na fogyho matka a pak na mě ..a prej z tebe něco táhne jinýho než cíga,,a fogy na ni to se ti zda....
luckymeg
No yako mamina to wi, newi yak czasto ale wi ze palim. Dokonce sem s ni taky dala dwakrat jointa, ale jenom w Holandu, protoze ji se priczilo porushowat zakony w CR. :) Je to w poho dama, ta moje mama. ;)
Joohny
Jo tak moje rodice vi ze jsem to zkousel, mysli si ze asi vickrat, ale taky si mysli ze jsem prestal. BTW mi zabavili dve sklenenky, pekne zashitovany :-) Doma rozhodne pestovat nemuzu, moooooc zavidim tem stastnejsim lidem tady...
frankie.cz
Ja to mam asi takhle: já se nepletu do života fotrovi ani matce a oni zase mě ne. I když by je asi zrovna nepotěšilo kdyby našli u mě ve skříni moje sedmikrásky, ale časem by jim to bylo jedno. Špeka by si rozhodně nedali, protože si myslí že je to něco jako herák což mě přivádí na myšlenku proč si s nimi nesednout , nepopovídat si s nimi a vysvětlit.
cilum
2 PiosOne:
tenhle server je pro PLNOLETÉ uživatele konopí
-tak tím si mě teda lehce namíchl proč pro plnoleté všichni tady propagují legalizaci, aby nám nějaký debilní stát neříkal co smíme kouřit a na druhou stranu sem motáš plnoletost, která taky záleží jen na státu. To dybys býval v USA tak bys začal hulit až od 21?!
Já sem osobně začal hulit asi v 15-16 nehulím moc dlouho a taky zastávám ten názor, že by se s tím nemělo začínat příliš brzo ale PLNOLETOST to snad ne.
No a taky něco k tématu:
naši teda newí že pálím a asi by nebyli moc nadšení spíš bych řekl že by to bylo hoooooooooodně špatné. Už to slyším že sem feťák, půjdu z domu atd. šak to znáte. I když poslední dobou asi něco málo tuší: červený oči divný smrad nález špeka
A jak tady někdo psal že je jednodušší to říct no jo ale dyž mě pak vihodí tak si asi moc nepomůžu že takže závidím vám všem co to máte v pohodě dybych si tak mohl doma bez problémů zkouřit :mutant:
natrhprdel
No, trikrat jsem sazel do skrine pod usporku, trikrat mi na to prisli, tak mi to radsi povolili (nasi sou rozvedeny, ale tatka u toho byl taky...), mamce to moc nevadi, chodi se na kyticky koukat, a nevim, jestli ji je jasny, ze to budu hulit, ale asi jo. Jestli to vi, vi, hulim jenom malo...
Dejva
jo nasi to vedej a je to v pohode, mama mi dokonce pestuje na zahradce rizecek, no proste ideal. dofam ze az sklidim, ze si zahuli
punkejt
No moji rodiče to víceméně vědí, s máti jsem o tom mluvil, že jsem to párkrát zkusil a fotříkovi je to naprosto jasný. Ten mi to i na fairovku řekl, že je mu to jasný, tak ať mu nevěšim bulíky na nos. :-)
Teďka v pátek jsem byl na oslavě narozenin jedny moji kámošky a její máti se mě ptala, jestli se tu budou kouřit jenom cigára a šíša. A já řikal, že možná i něco jinýho a jestli se přidruží a ona že jo. Tak jsme zašli ve čtyrech na dvě brčka a ona byla zaskaná jak sviňa... :-D Jenom stála a houpala se a pak se šla nachálovat a koukam na nějakej film... Byla fakt docela na kaši, ale přišlo mi, že se toho trochu bojí, protože čadila poprvý v životě, tak jí ten stav přišel takovej "divnej", ale bylo to fakt moc hezký... :-) Zkouřit kámošce máti... :-D
scratcher
vi to,s otcem sem parkrat hulil (+daval mu shota:),matka je drogofobni ale huleni u me jakztakz toleruje (zalejva mi kyti)
jožka
jasně že to ví... a pohoda.... ví že je to v klidu... je to jen čudka...
i když mi někdy říká... ty jsi zase máslo :D
PiosOne
no fotřík mě včera zase potěšil, když mi na zahradě říká "máš s sebou něco?"
a pak mi říká něco o tom, že je lepší dát si špeka nebo sklo, než si dát půlku (jako alkoholu).
Mr. Knorr
MAti si obcas zahuli, ale jenom gdyz nejni doma segra (11), fotr huli pravidelne, casto a rad. Babka se mi starala vo kyti, ale pyskovala u toho. Kdyz hrozila ze me púraskne fizlum, tak sem ji rek, ze to ze je to na jeji zahrade z ni dela spolupachatele, tak sklapla.
Dephp
heh Mr. Knorr mas f klidu babku:)
Avron
Ja to mam asi tak foter húli viem to lebo si odomna vypožiciava drtičku a davam mu čast urody a matka zasadne proti ale na pestovanie na balkon som ich presvedčil...A foter ešte ked ja som mal 5 rokov tak pestoval s jeho kamaradom krasne 1,5 m indici...maximalne krasne-rodinne video....
mejsk
někdy mam jede rouru se mnou - pohoda
Dephp
Matka u me naslo nejaky palo ve skrini, tak se me ptala co a jak atd..ale nakonec jsem ji rekl ze jsem to jen zkousel :) A ze to byl pekny hnus a za barakem ji roste outdoor:p
warior
naši ví, že jsem to zkusil a zrovna dneska dneska měla matka asi 15.min. proslov, že jestli se dozví, že to hulim pravidelně, tak stratím její důvěrua podobný sračky.Asi až příjdu zas jednou dom zhuleneja matkabude mít blbý kecy, tak jí to řeknu a ať si myslí co chce...Jinak ocko to asi ví a je v poho, jinak growering mi tolerujou(i skrinku uprostred pokoje ;) )
GODOT
Nasi to ani len netusia (I hope so) ale ked ideme s frendikmi na chatu tak pravidelne pocuvam fotrikove upozornenia typu ze ak tam dakto dovlecie ''drogy'' tak ze to nemam brat atd.... Keby on tak vedel kto tam vacsinou nosi hulco. P
Dudu
Ja to mám v poho, žiju u rodičů a od svých 18 si můzu delat co chci, mati sice remca, že když toho ma plnou zahradu, že nás všechny zavřou. Z rodiny hulim jen ja, ale stiham to napravit za všechny ostatni z naši rodiny. Otec je uplně v poho, ten se mi o rostinky nadherně stara. Takže dik tatovi.
Herbie_Smokes
Otec vi ze palim a nijak to nekomentuje. Bavime se o huleni v klidu a myslim, ze na to ma spis kladnej nazor.
Matka nevi.........a ani vedet nemusi:D
jumpp
jo vedi to uy docela dlouho a sou obdobi kdy to je doma hruza a kdy to je ze to jde oba to vedi ale muj otecko je ne moc zrovna tolerantni a vymejsli na me ruzny pasti:D ale mati je fakt v klidku je tolerantni a hlavne ma v hlave mozek a ne jako ty livanci co sedi ve vlade a necha se sni komunikovat je vlastne asi to jediny co me doma jeste drzi protoze s nikym jinym se tam poradne mluvit neda ale jinak to jde vedi to a ja sem rad ze to vedi protoze to jinak nebude:D
vrrn
rodice vedi uz dlouho, tolerujou, maminka poskytla mistnost, tatinek obcas
pomuze s el. zapojenim, apod...:punk:
SaTTaN
moji rodicia to nevedia, ved len nedavno som s tym zacal, ale raz ked som prisiel domov este primerane :) zhuleny tak som mame trepol nejaku haluz a zacala sa na mna divat dost krivo. otec by moju uz zalubu pravdepodobne nepochopil.
ale nakoniec, ved je to moj zivot, do toho ich nic :)
Zipsy3x
Vedia, sam som to povedal mame, ked mi vravel ako ma rada pravdu.
Ocino ju asi nema až tak rád - myslím tu pravdu. Ale už pokročujú,
však piestíreň,...
ganjaboss
právě začínám pěstit a naši se mě ptali na co to je tak sem jim řek na technický konopí a voni jestli to náhodou neni na normální tak sem řek že možná a otec mi udělá elektriku a řek že NÁS MLADÝ asi nepochopí že už je na to moc starej !! PEACE
cerwiq
o me to matka moc nevi, jako vi ze sem to urcite mel, to fotrik myslim taky i sourozenci, ale v duchu tusej ze kdyz sem se nima o tom bavil ze si delam prdel. Mno kazdopadne sem jim nekolikrat vysvetloval:rejp:, ze je to to sami jako kafe nebo caj, ale nedaj, mno taky sou uz stary. hold driv to bylo trochu jinak noo... :popcorn: :mutant:
God_mars
o me to vedi ,sere je to obcas je to s nima docela bes ted zjistili ze jsem mel parkrat i houby. pokousel jsem se jim to nejak vysvetlit ale vubec se o tom se mnou nechtej bavit myslej si ze jsou ty nejchytrejsi,ale jsem docela rad ze to vedej i kdyz to neberou dobre aspon jim nemusim lhat. Kdyby legalizovali bylo by to v pohode!
lulugang
Jo no mama me nejdrive vubec nebuzerovala ted obcas jo ale to musim byt maximalne v p..i:)nastesti mam takove psycho oci ze mi vubec necervenaji..uz sem holt prohuleny...ale ted uz tak do me nekuti tak je to v poho a tatik tu nebydli takze ok jenom obcas hodi blbou poznamku ale zas mu to tak neva...
Pyromen
No moji fotrovci to nevedia ale teraz sa chystam im to povedat, lebo by som chcel velmi pestovat.Je mi 18 a myslim ze ma za to zabiju ale ja proste im vysvetlim ze ja to hulim a budem hulit a nikdy neprestanem a ze bude lepsie ked si to budem pestovat ako vlastne ako keby som to mal kupovat od nejakeho dilera s pochybnym povodom.Chcel by som im urobit nejaku tu prednasku o marijane, zohnat nejake casaky a literaturu...Ale Chcel by som vas velmi poprosit keby ste mi napisali sem alebo na PM nejaku tu dobru literaturu o marihuane. Dakujem
punkejt
Pyromen:

Myslim, že si nad sebou uzavřel ortel... Pár lidí trochu dojeli na jeden aspekt, kterejs zmínil. Takže až ti smáznou account, tak se nediv... :( Nepřeju ti to, ale dva kámoši už na Groweru kvůli tomu nejsou... :(
Jinak si myslim, že lepší než rodičům citovat literturu je lepší jim prostě vysvětlit, proč hulíš, tvůj přístup k tomu a tak... Prostě si o tom s nima popovídat, ale ne jim citovat, co se píše v knížkách. To je nezajímá. Zajímá je spíš jejich syn, než knížka... ;)
Teda u mě to teda bylo lepší a s knížkou by mě asi poslali do háje, kdybych jim tam lil do hlavy, jak to strašně prospívá a jak to zamezuje děsně moc věcem. Tadyty argumenty by je asi moc neuspokojily a ani se jim nedivim.:p: Hlavně se s nima o tom nehádej. Prostě si věcně promluvte. Bez emocí. Když se kvůli tomu chytnete, tak je to v háji... Ve vzteku člověk nemá moc náladu akceptovat názory toho druhýho. To ti pak leda daj přes hubu a naserou se, ale rozhodně je nepřesvědčíš o tom co chceš. Taková je teda moje zkušenost...:cool:
Landrover
Vie a toleruje nic ine jej neostava...Ale uz si zvykla:vampire:
hena
Vedej a sem rad, pac uz tak nestresuju dyz sem spalenej :) , brachovi na to prisli fcera a myslim ze prisli vo svoje iluze hodnejch deti :) . Jinak s fotrikem kutim lamparnu, pomaha mi fest ( sehnal stinitko, starter,lampu, KOR!!!)
Dokonce minulej tejden daval mliko a krapek to prepisk a koroval :)
Pohoda.

Svetlu cest
MorB0TT
Joo ja mam taky celkem liberalni rodice vi ze hulim vi ze pestim a parkrat sem kupoval tatovy pytel... :)
Pyromen
Dnes mi rodicia prisli na to ze hulim. Je to hrozne:( Nie oni na to prisli ale ja ssom im to povedal. Teraz neviem co mam robit:( Budem chodit na drogove testy a neviem ci vidrzim. Ludia co mozte hulit s rodicmi, tak vam zavidim! Mate supernych rodicov tak si ich uzivajte! Ja neviem co mam rooobit!!!:( Som hrozne zufali, coho sa boja ked uzivam marihuanu? Nechapem ich.

Majte sa a Peace
Creed
Já je chápu udělal bych to samý.
Myslim že sem te v jinym threjdu varoval ať jim to neříkáš.
God_mars
Jasne rikat jsi jim to nemel? o me to vedej jenze jsem uz dost starej, na to aby s tim mohli neco udelat ,ale myslim si ze jsem pro ne proste fetak i kdyz to neni jen kvuli ganje ale hlavne kvuli houbam. Rikat jim to neni rozhodne dobry nejlepsi je nechat v nevedomosti dokud se to neproflakne. Pak uz to nejak dopadne je to lepsi nez si nabehnout. Jeste pred pul rokem jsem byl normalni syn kdyz to nevedeli a ted uz fetak ( no to je mozna moc silny ale sklamany jsou urcite dost).
Wladimir518
no nevim jestli to o mně ví, sned ne a nevim jak by se zachovali, když by se to dověděli nebo sem jim to řekl. Hulim dost často doma ve svojom pokoji, no jednou to bylo s chlipem, vypaluju u okýnka a najednou máti po schodech ke mně do pokoje (nebylo to jen tak, hulil sem rituálně při svíčce, protože sem mněl jen jednu sirku a nechtěl riskovat zhasnutí)... nao když už byla skoro u dveří taxem svíčku i faju schoval pod polštář bez uhašení přeskočil rychle do postele a dělal, že spim........(hrozně nenápadně, funěl sem jak medvěd a pokoj smrděl naštěstí ne spálenou ganjou, ale tou svíčkou, asi byla vonná nebo co......)

snad štěstí nebo to, když co moc často nemám při sobě, když to potřebuju, noa dneska sem zas spálenej u kompíku a píšu tenhle sloh(((((((((------------- přičemž mě napadá, že bych mněl napsat sloh pro naší profesorku, a kua to už sem nepatří
Pyromen
No ja som im to ani tak nepovedal len som sa priznal, povedali ze nech sa radsej priznam ako by to oni mali zistit sami. Lebo som hulil doma rano a potom tam bol trochu smrad a foter sa ma spital co som tam robil. Ale nie je to az take hrozne len mi zobrali vsetky moje prachy a musim chodit na drog. testy. To je vsetko. Len nesmiem hulit. Ale porade, mam sa s nimi o tom porozpravat? Lebo ja ani neviem co maju proti marihuane:( A ked sa ma spitaju preco to hulim tak co mam odpovedat?
hey tak doufam zhe se toho doziyu taky....mati ma brachu co byl w krymu za brka a twrdy drogy takzhe wy yak wypaday kytky,wi yak to smrdi..ale ya sem kurwa opatrney takzhe newi zhe si dawam =)))
a myslim zhe by nebyla zrowna rada...ale co uz..nehdy na to pridou zatim ye necham tak yak sou..
hey taky me uz matky widela yak balim ale mel sem nastesti po ruce tabak taxem tam rychle nasypal tabak a nakecal yi zhe si balim welky ciigo...sezrala to ty kapky sou dobra wec myslim zhe si ye taky poridim..
indicky-konopi
ja sem nasim rek, ze kourim trawu tehdy, kdyz sem poprvy dones kytky domu a nasledne presadil do skleniku, sice mi do dneska rikaj "fetaku tebe jednou zavrou", coz me na nich docela sere a musim jim vsechno vysvetlovat napr. jako ze trava neni zadnej fet a ze me nezavrou a ze to je stejny jako chlast, a ze sem mala ryba proti dílošum...atd atd. ale uz mam tak řikajic klid...pestuju, susim, skladuju tam, kde bych to normalne delat nemoch a to je fakt velka vyhoda....
Wavra
Moje mamka určitě tuší že hulim a ted jsem ji musel překecat na indoor všechno v poho jen muj tata který u nás nebydlí neví ani že kouřím
KROTWA
Hulím zhruba od svojich 15 .A mám docela štěstí na rodiče. Prvního špeka sem ukradl tatovi(budiž mu země lehká už není mezi n¨áma a pokuřuje skunk někde s Hendrixem nebo třeba s Bobem).A mámě to taky neva .První rok sem sadil venku a máti mě řekla že než by mě měli někde vychytat flojdi ať to radši píchnu na zahradu.
Přemek Odvaha
Když sem v 15cti pěštoval doma za voknem tak sem to jěště hrál na rajčata,:baby: ale potom co sem loni neměl kde sušit s kámošem kytičky a přines si domu 6 vonavejch bestiií který sem sušil za voknem byl cejtit po celým bytě.Tak už to asi bylo jasný:smoker: ale ródové byly naštěstí v poho.
McGregor
Ja pěstoval poprvý na zahradě,tak to mati došlo že taky hulim(mati ne,ale když byla mladá tak hulila),mno,po první sklizni prudily sousedi,tak sem pěstoval na chalupě,tak na to přišla babka(stejně s toho nic nebylo,někdo sklidil,co já zasel),mno,fotrovi je to jasný,když k němu občas zajdem na návštěvu,tak jen pokejvá,udělá sváču a donese pití bez otázek jestli něco chcem,o ví že chcem.
Accipiter
No ja jsem mel jednou predpestovany kyti v kelimcich na stole za oknem (tehdy mi bylo 20) a tvrdil jsem nasim ze je to jeden pokus s .. Jmeno jsem si vymyslel. No ale kdyz kyti povyrostli, tata je poznal a prisel se me jednoho krasneho rana s matkou zeptat, jestli hulim. Lezel jsem jeste v posteli a rekl jsem, ze jo , ale ze max jednou za mesic(hulil jsem tehdy podstatne vic). V tu chvili byl obrovskej pruser. Matka zacala histericky rvat, ze ma doma fetaka, co udelala spatne a tak. Otec smetl kyti ze stolu a na koberci prede mnou je rozdupal na ... a odesel. Pak se vratil asi za 10min a oznamil mi, ze me bohuzel odmitaji dal zivit a ze musim odejit z domu. No tehdy jsem byl v prvaku na vejsce, bez prachu a tedy docela nahranej. Mam si prej sbalit veci a vecer odejit. No tak jsem zustal v tej posteli jeste chvili lezet a premejslej co dal. Situace byla dost v ... ponevdz se nedalo ani s jednim z nich promluvit-vzdy pouze rekli, ze stanovisko znam a dal se o tom nebudem bavit. Celej den jsem skousel ruzny finty na rodice, ale nic. Kdyz uz jsem fakt zacal pomalu balit, podarilo se mi s matkou navazat kontakt a nakonec ji prekecat, ze kdyz s tim okamzite seknu, muzu zustat. Otec nejprv nechtel, ale potom ho matka prekecala. No a ziji dodnes s nimi. Tot vse. Doma ale o huleni radsi ani neceknu a kdyz jde neco v telce, ze by na to mohla prijit rec, jdu radeji pryc. Ale ziji stejne prevazne v Praze na koleji, domu jezdim jednou za 14dni radeji cistej a jinak si do davam vesele dal. Tak si to davajte take.....
cilum
citace:
Původní příspěvek od nabster.man
matka se to dozvěděla když mě nachitala jak si balim špeka tak jsem jí řekl že mi to chutná a že to hulim už tři roky a vona čuměla pak jsem jí řek že toho nechám pod podmínkou že mi vrátí věci(gitku s hulenim ,patery papírky asi desatery filtry ...)tak mi je vrátila já jsem si koupil kapky do očí a hulim dál

:D :D :D tak toto mě fakt hodně pobavilo :D :D :D
warior
tak to je docela nážez... Já jsem se o tom máti řekl pěkně v klídku, když jsem byl nahulenej a máti mi řekla, že dokud si budu plnit veškeré povinnosti ve škole a doma, tak ať si klidně hulim... A shodli jsme se, že je to méně škodlivé, než kdybych chlastal nebo kouřil(opravdu téměř nepiju-jen tak občes pivko na žízeň- a vůbec nekouřím)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma