Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 
Vědí vaši rodiče že hulíte?HulÍ S VÁmi ObČas RodiČe? - Klikni zde pro originální téma
ChaoticRoman
2 warior: Taky tak a jsem víc v poho než kdybych chlastal jak hovado...
Máti to ví, fotr ani netuší a tak by to mohlo zůstat tak 5 let a pak mu to řeknu. Ale to je ještě daleko, takže uvidíme!
silacik
no nevedi ale vedi ze pestuju ale ja beztak pecu predevsim:)
Shrek
Otec to nenavidi a dozvedel se to tak ze mi nasel plnou gitku a jeste mi nasel par sklenenek v bunde matince to rekl a to byla hruzna 30minut trvajici prednaska mam dvojce tak se furt vyptavají co a jak ja to s nim ale ja stim neprestal a valim dal otec vyhrozuje vyhazovem z domu ale ja ho ser*!!! on je strasne netolerantni a neda se snim o tom mluvit
Tančící Lemur
mamka to bere v pohodě a dost se mi stará o kytičky(bez ní by asi dávno pochcípaly). fotřik to taky ví ale dělá, že neví vůbec nic. v podstatě ideální stav.
Dela_Negro
no o me to vi uz sakra dlouho,von se soud kvuli treve pred rodicema neutaji....:) a vite za co sem byl v nasi krasne tolerantni zemicce souzen?za podani speka mymu kamosovi bohuzel jsem stal na miste kde se udajne schazeli ksefteri s pikem....smula no.ale hovno mi dokazali...hehe
má pravdu, byla to maškaráda jaxvině, dva soudy měl, skoro za nic
Dela_Negro
dva roky se ro tahlo,akorat me nasrolo ze jsem musel platit 20 háků za advokata.....ale byl dobrej :)
_morbid fancy-
Raz som pestoval na balkone....rastlinka rastla ( s povolenim rodičov , nemohol som povedat že je to rajčina ked su polnohospodári) tak ked už bola pekna velka dal som si testovaciu jazdu (joint) bol som tak vzhuleny ye som yaspal a mama prichitila ....... DA END
weeman
nasi to vedi a kdyz prijdu nahodou zhulenej tak mi tata rekne at jdu do postele ze to nejak ututla.
kapitán Kirk
Zjistil sem jedno. Kdyz matince vysvetlite vo co de a dokazete ji, ze to nemeni nic na vasi schopnosti se chovat zodpovedne (do delat stredni skolu, jit do prace, atd..), tak se muze stat, ze si vase matinka necha udelat dredy, zacne motat 3x lepsi jointiky nez vy a k narozkam vam koupi vodnika. Obcas je docela zabava ji sledovat pri vyrobe zmrzlinovyho poharu ve 2 rano:-)
vaava
jojo, chce to rodicovstvu poradne vysvjetlit. o me to uz chvili vjedi, ale je to este ve stadiu, kdy ja delam ze nevim ze to vedi oni a oni delaj ze to nevjedej o me...divna to vjeta:)...ale pomalu a jiste je zpracovavam, zadny jednorazovy napory! Ted mi este ke fsemu tomu snazeni mrte pomoh Reflex a jeho CC...
Zjistil sem ze zatloukat uz neni to pravy orechovy, v pravde se zije lip.
DnF
No jeje... Maminka to vi, akoratze me porad varuje at ze mne neni fetak :) Ale to me varuje i proti alkoholu a tak, je proste starostliva...
Jedna takova domaci historka: Pecu doma kolacky, uz to mam primove pripraveny, pekne kolacky pripraveny na plechu, dve varky uz z trouby venku. Mamka nechce ochutnat, ze prej travu ne, a prijde na navstevu babicka. Mamka ji povida: - Vem si kolacek... babicka si vezme, ma tak pulku snedenou, a mamka na ni: - Vis co v tom kolacku je? - No nevim - Marijanka! Babicka spraskla ruce a povida - Jezismarja a ja to snedla! Mamka z toho mela ukrutnou srandu, a ja nakonec taky, pac jsem to projektoval tak na 5 kolacku aby se muselo snist :)
Je lepsi zit v pravde, a mamince to poradne vysvetlit.
goldenboy
to mate v pohode ja ma doma :flamer:
ani mati ani foter proste nik len ta moja kocka tak trochu inak vsetci proti okrem kamaratov xixi
uz to vedia uz sa to prevalilo 2x a vyhrazaju ze ma vyhodia z domu najme foter :devil: mam 22 takze co narobim ale uz bolo aj horsie uz som sa naucil kontroly
rada: ked ste na mol alebo len tak a idete domov tak si ratsej dajte 2-3 pivka a mate po probleme vyskusane je sa na co vyhovorit ked nic ine nezabera skusal som vsetko nejde ich vobec presvedcit maju svoj nazor a nemienia ho vobec menit no co uz mam smolu ale ja neprestanem davat je to moj life radsej povedzte ze ste opity ako zhuleny zoberu to omnoho lepsie :beer: :beer: :jumper:
DnF
To je fakt, ze je to docela v pohode maskovani. Cestou dom si das nekde treba i jen jedno pivko (ja na huleni piju strasne zridka, a kdyz uz, tak nejake super vino) a pak na ne dejchnes, reknes ze jich bylo 5, a je to doma, je to jen stare dobre konzervativni opijeni a zadne zle a zabijejici drogy ... ;)
Jo, nekteri dospelaci se nikdy nezmeni :)
Špičnik
mno zadaravim...
tak ja to mam doma celkem v klidku, ale muselo se na tom taky trosku zpracovat..
melo to svý fáze vývoje...
nejprva sem asi rok hulil a nikdo nevedeli nic,,pak se to mamina nejak dozvedela (moje parta na to fakt vypada.. ) tak ji to pomalu doslo... hustilal do me ty rodicovsky blafy, a tak jednou sem ji to zmastenej na ferofku rek ze si obcas dam...
pul roku peklo.. pak to zacalo polevovat, jen obcas takove ty narazky znate to..
obcas sem ji pod ruku prihodli par zajimavejch publikací a clánku...
mno a rok 2004 mi dovolila pestovat doma i na zahrade... na ktery se mi o to taky stara babicka kdyz sem nekde v prachu..
takze uz to mam vychytany a uplne v pohode...jen obcas kdyz prijdu dom s uplne cervenejma ocima tak ji je to jasny a pronese tu jeji poznamku.. ty si zase hulil vid..no a tot vse...
brko si se mnou jeste nedala ale rodinna rada se usnesla ze az se budou slavit 50tiny strejcu.. coz je za rok tak jim z bratrankama mame ukuchtit nejakou dobrotu ze to teda taky zkusi...
peace...
Accipiter
Tak to je hustej zavjer - bejt na tvym miste: bych jim teda udelal na ty 50. poradnou brutalitu-aby na ne nazapomeli - protoze znas to, kazdej kostne jen tak trochu aby neudelal vostudu, kdyz to nezna a kdyz to bude slabota, nebude z toho nic. Doporucuji radne ukuchtene mlicko. To pak bude prdka.
smarter
To ja tutove vim, ze moje rodice by to tak lehce nebrali. Fotr je pohodar a kdyz mu to nebude prekazet pri sledovani vecernich zprav tak muzu klidne hulit. Jenze matka, to je jiny terno. Kdyz ma horsi naladu tak je na mne nasrana jak prase i kdyz prijdu v nalade s hospody Ze bych pry mnel radsi najit brigadu a neco delat. Pred dvouma rokama jsem se ohanel v tehle situacich tim, ze nehulim, jenze ted to radsi nerikam co kdyby mi na to nakonec prisla. Kazdopadne hodne se snazim a peclive vsechny toolkity na huleni schovavam (zatim mi nasla jen jednou papirky), kdyby nasla ten zbytek tak se muzu stehovat to vim na 100pro
Semenej nářez
Nasi predevcirem zjistili, ze hulim. Bylo to takovi nedopatreni nasli mi omylem muj zhuleneckej denik. Matka z toho byla hafo spatna a fotr jen rek, ze si mam davat bacha. Ale horor prej jestli si chci znicit zivot a tak... Ja je chapu voni nikdy travu nezkusili, tak nevi jaky to je, ale nerikam, ze je to uplne bez rizika.
Accipiter
Co si pises do denniku?
Semenej nářez
Prvni strana
Dnes jsem zase hulil ...(popsany nejaky haluze a tak proste zhulenecky stavy a definice, myslenky prevazne kdyz jsem zhulenej pac ty myslenky dycky zapomenu)
Druha strana
Dneska jsem nehuli, ale mel jsem vyhulenecky mysleni ...
A tak dal, ale po tehle zkusenosti ho bud zrusim nebo si budu davat vetsi pozor.

P.S: Doma uz je to v poho. Kdyz to vi je to lepsi pohoda a normalne se vo tom bavime(vo stavech, legalizaci...)
Ralf
fotr s matkou to vědí, nemyslej si teda asi že tak často a tak dlouho ale jednou se to dověděti musely a docela v poho to vzali.
Sice sem se přiznal až asi tak kolem třech let ale přiznal a to se počítá. :-)))

Takže HULU ZDAR!!!
Crusty-vyhul
Mě je 18 a doma to ještě nezjistili.Prostě normálně přijdu zhulenej dom ,samozřejmě počáteční stavy byly fakt mazec to sem dycky počkal venku až přejde stav. Hlavně když přijdeš zhulenej domu tak se snaž chovat uplně v poho nedavej najevo strach nebo tak něco. Prostě prindi, pozdrav a uz se dekuj do svyho pokoje tam chvilku vybrn(treba si pust hudbu) no pak zajdi za mati. Hlavně když se tě bude na něco ptát tak ji odpověz ale pozor na zhuleny kecy hlavně zachovat klid.Ja to takhle delam uz 2 roky a v pohodě
Marv
jo to soulasím jen mám prolémy s těma vyhulenejma kecama vždycky s zapovídám a äni nevím vo čem mati pak kouká co to povídám a sama mě radši zdekuje před fóťou páč to by byl pak mazec
swen
můj zkurvenej fotr si myslí,že ganja je stejná jak háčko.starej komouš,mamina si už zvikla.už to bere líp než když zjistila že čadím jak dobytek.viva la marihuana.peace:mutant:
Katchaba
Matka se s tím už tak nějak smířila, fotr si myslí, že jsem přestala. Je škoda že každej nemůže mít rodiče který by to schvalovali :/
swen
citace:
Původní příspěvek od Katchaba
Matka se s tím už tak nějak smířila, fotr si myslí, že jsem přestala. Je škoda že každej nemůže mít rodiče který by to schvalovali :/

přesně tak,mluvíš mi zduše.rád bych chtěl přes plíce navštívit jamajku s máti,ale myslím že na to nebude možný,snad někdy................... a s fotrem:toho bych kurevsky zhulil,ať ví vo čem to naše zelené zlato je.jednou mu upeču :pimp: dobrý :pimp: koláčky.
PEACE
Attatititat
podle me je dulezity jim ukazat ze to neni tak spatny jak si myslej. nejlip na sobe. Gdyz budes hulit a mit sami jednicky a slavit i jiny uspechy tak te nebudou kuli tomu prcat aspon ne teda tolik
smarter
Uz nejaky ten patek planuji, ze to rodicum reknu, pokusim se nejak vysvetlit, ze to neni tak spatne jak se o tom vsude hlasa, poukazu na to, ze uz skoro nepiji alkohol atd.
Ale muj nedavny rozhovor s fotrem mne prinutil jeste jednou si tento krok rozmyslit...
Urcite mnozi z vas se divaly pred par dny na "tankovy prapor" na nove, tak ve stejny okamzik jsem sedel pred obrazovkou s tatkou, a nejak jsme se zacali bavit o tankovych motorech, nas rozhovor trval tak dlouho az jsme prisli k alternativnim palivam. Tak jsem mu rekl, jak jsem nekde cetl, ze v Brazilii kolem 80% aut jezdi na alkohol, a on na to, ze pry ethanolove motory jsou malovykonny a tak. Ja jsem se rozhodl trosicku zavtipkovat a rikam "Ale zas to ma tu vyhodu, ze muzes jet a zaroven rovnou z motoru chlastat"
A ted POZOR.
Fotr rika "Ale kdepak, vzdyt oni tam moc nechlastaji, jsou tam sami fetaci, huleji to jejich svinstvo, a o fetacich se vi, ze moc alkohol nepiji"
Uplne mi to vyrazilo dech a radsi jsem zustal zticha. Ufff ja to doma snad nikdy nereknu.
skaff
hm, já to nedokážu skrejt. vždycky kecám strašný kraviny a prostě to ze mě leze ani třeba nechci nic řikat.

táta ví že hulim, on taky hulil, ale asi 10krat za zivot. rika mi, ze si tim kazim zivot, ze lidi ktery nehulej, nemuzou brat huliciho jako seriozniho cloveka (v praci, ve skole atd). takze sem prestal. aspon prozatim. ma to vyhody, procistim si plice, mozek.... :)
Accipiter
Pro skaff: Tedy pokud se k lidem seriozne chovas (to znamena, ze napr. v praci se nezhulujes do sra... a fungujes tedy prevazne tak jako bys fungoval bez hulca, popr. lip) , tak te za seriozniho budou brat. A pokud i pak ne, tak v tom hulco nehraje zadnou roli. Pokud te lidi znaj, vedi ze je na tebe spoleh a ze mas proste vsechny ty seriozni vlastnosti jako normalni nehulic, budou te i jako hulice brat-vim to z vlastni zk. Ale je nutny aby te lidi nejakej cas uz znali, nez jim to vyklopis.Ty predsudky z pocatku, nez te lidi poznaj, te jako kuraka znevyhodnujou. Je jasny, ze vytahnout to prvni den v praci neni zrovna nejvetsi trumf. Casem se ti ale treba podari i to, ze nekteri uznaji ze si schopnej clovek i presto ze hulis a nakonec zacnou hulit s tebou. U rodicu a pak jeste u naprostejch zabednencu to ale funguje jinak(tim nechci rict ze rodice jsou zabednenci, tam je to kapitola sama pro sebe), ale tam to pro tebe neni zadna skoda. No nejak se me to dotklo-pripadam si naprosto rovnej s naprostou vetsinou lidi a pokud me nekdo jen kvuli tomu ze hulim nepovazuje za seriozniho, tak je to pro me jenom vyhra v tom, ze spolu neztratime moc casu.
skaff
táta si myslí, že právě jesli se někdo někde dozví, že on si v mládí potáh, tak že mu okamžitě začnou podkopávat nohy a prostě je odrovnanej. Tenhle přístup nechápu. Hulicích v ulicích :) je tolik, že snad tohle už nemá nikdo zapotřebí...
d.trucker
ani netusime,kolik nasich rodicu cadilo a kolik jich to moooc dobre zna. pak jen staci prijit domu parkrat s ocima jak angorak a vymluva na chlast to nespravi.noé nekdy jo. ja cadim deset let a nasi to vedi tak sedm let a nic stim nenadelaji
Toxeus
Ja mam mati docela v poho kdyz treba nekam jedu na dlouho tak mi je zaleva ale neni moc nadsena ze rika ze to se mnou neskonci dibre atd. vsak to urcite nekdo z vas zna.Ale jinak se s tim mo c pred zbytkem rodiny nebavim ji nak bych asi dostal takovy jmena ze bych se z toho posral.
robca
Matinka ví, parkrat (chapej 2x) :) jsem s ní hulil hašiš, klasická ganja jí prej nechutná. Kytky mi občas i zaleje a jednou mi dokonce vytrhla samce !!! Otec bydlí daleko a je to pohodář, vyznavač absolutní svobody.
HALUZAK
Moja mama prichytila môjho bráxa ako si ťahal yo svojho vodarka:bong: ja som si už ležal vypečený na posteli a počúval muzičku ked v tom doletela matka s bráchovým vodárom v ruke že ho videla ako húli že takto to už dalej nejde že pojde s nami k psychyatrovi a že ten vodar ukaže ako dôkaz...Proste haluze.Pritom ona vie že hulime :smoker: ved aj pestujem v záhrade ale to dostala asi haluze s toho že ho videla priamo ako húli....Ešte musím dodať že mama robila kedysi sestričku na protidrogovom tak si viete predstaviť tie protidrogové prednášky čo skoro stále doma počúvame:afro:
*PSH*
Moje mati mi pred prani nasla pul sacku skanku, hned vedala co to je... sem se celkem divil... Rikala ze nechce to uz videt, ale posledni dobou je mirnejsi a mirnejsi, nejdriv mi vyhazovala naklicene seminka a ted mi zaliva jednu rostlinku;) , ale to jeste nevi ze bude mit doma skrin haha:D
herb,mrs. herb
Moje muther to ví od mejch +- 17...To si takhle sedim doma, a řikam si že si teda nabiju ještě šluknu, než přivalí z práce..Mno, tak sem jí nabila, a po pár práskách se zjevila ve dveřích...Samozřejmě že hůř sem na tom byla já(pekelně vyschízovaná),ale vzala to v pohodě, hlavně ať se s tim neukazuju na ulici,a nic neprodávam...Řikam o.k., a taky že to je o.k. ...Ale bohužel se mnou nepálila, ani jí to cpát nebudu, pak by mi mizela úroda, a co já pak...
Ale hustý bylo když sem jí představovala svého přítele-pak mě šíleně zjebala že tady s tim feťákem nebudu(znala ho od vidění) atd...A pak když sem se k němu stěhovala, tak mi pomáhala nosit pár krabic k němu domu...Vešli sme na tu zahradu, a hned jak spatřila ty kytky "uprostřed prázdný" zahrady,tak jí spadla brada(věděla že pěstujem, ale ne v tzakovym množství:sun: ),ale pořád šla, a jenom řekla něco jako: Co to... a najednou se v těch kytkách vynořila jeho babička(mimochodem statná growerka)s úsměvem na rtech, a hned spustila, chudák máti nevydejchala ještě ani to množství těch kytek, a teď bábi...Mno,kvalitní akce...Ale přítelova rodina má ke ganje velmi blííízko...Tak možná něco mamině vymluvěj,a k něčemu jí umluvěj....Uvidíme:vampire:
KJR
Jednoho vecera kdyz sem chodil na zakladku za mnou prisel můj 18ti letej bratr hodil mi pytel a řiká ´´toč to!´´ tak sem to stočil a šli sme ven a on se stavil v obejváku a řiká otcovy at de podrbat psa (otec se kasal jak na vojně hulil a nic mu to nedělalo) tak sme hulily a otec to v půlce zahodil ::) ze uz je to hnus tak na nej bratr zacal rvat ze je to drahy a dosel pro to napul zhuleny brko,,,,, hulily sme dál a on mě začal kérovat že to nerad vidí když hulim :) když sme šly domu tak otec dostal hroznej vytlem (my s bratrem taky) a asi za pul hodky zacal behat po baraku ze ho brni hlava ze neni blbej ze dostane mrtvici!!!!
Matka nam zacala nadavat ze sme ji zhulily tatinka (ale furt to brala docela v klidu)
Nakonec otec sedel zabalenej v dece u otevrenyho okna a zacal rvat ZAVOLEJTE DOKTORA!!!! a takle rval tak desetkrat tak sem se ho zeptal jestli nechce radsi jabko a on ze JO::)) to uz sme s bratrem fakt nestihaly... nakonec ho matka musela celej vecer kontrolovat jestly dejcha :) druhej den rano akorat na bratra ukazal se smichem fakace :) a prej to zhuleni cejtil az dva dny potom ... Od ty doby otec nechce huleni ani videt ale s nama uz je smirenej,uz nepouzivam Visinky a muzu mit na pude indoor !!!
*PSH*
No takze ta skrin bude urcite v poho matka chtela vcera namrdana zhulit :D, rikala, ze hulil kdysi s tatou a ty kecy ze se nezhulila... Ze pri fotrovi stacilo ric bagr a chlamal se jak ocas... U nas doma kazdy hulil no tak to me poser, vim ot dneska :D
tiptop
no o mne rozpravala cela rodina ze aby som uz nehulil. a to som este nezacal. odkedy som zacal tak mi to uz nikto nepovedal. kamarati mi hovoria ze na mne nie je poznat ci som zhuleny alebo nadrbany alebo triezvy. to je sranda ked ma obvinovali doma ze som spity ako delo a ja som bol triezvy. jedine co bol niekedy problem je ze sa mi chcelo moc debatovat. ale to aj po 2 pivkach takze nikto asi nic nevie... asi.
Distillers
No mě na to přišla máti když jí bylo divný že chodim moc často se dívat na zahradu za udírnu kde sem měl v květináčích asi 11 kytek.Tak jí to nedalo a šla se tam podívat taky.Pak se ptala co to tam jako je?Tak řikam že jako nevim.Ona že tam něco roste a že má podezření že je to konopí.Já ji řikam že to je asi bráchovo a že to sou rajčata.No to nesežrala.Nakonec sem nechtěl aby měl brácha průser a tak sem vše přiznal i že si občas (skoro furt) dam.A že by se divila kdo si všechno dává.Matka spustila že je to droga.Já spustil že cigarety,chlast a kafe sou taky drogy.Matka řekla ,že sou ale legální a že to co tam pěstuju že je ne.Já řek že za to nemůžu.Naši naštestí oba kouří cíga což já ne.Takže sem to aspoň mohl na něco hodit.Matka se pak uklidnila a řekla že to foťovi neřekne.Celý dlouhý léta se mi to podařilo tajit dokonce sem si i naivně myslel že s tim naši mají náký zkušenosti po tom co sem viděl fotky eště když mě neměli z Polska.Težká modá hippies matka zvony jak sviň.Fotřík otrhanou džísku.Asi sem se malinko splet.Ale od tý doby stejně hulim furt.Ale ty kytky sem radči zlikvidoval což mě pak sralo pač sem si je mohl schovat do auta a mohl sem je vysadit někam ven.To sem měl stejně v umýslu jenže to tam tak pěkně rostlo a hezky tam na to svítilo slunce a řikal sem si no eště 1 den a pak to půjde ven mimo zahradu až sem na to takhle dojel.
Ale eště mam storku jak sem jednou přišel domů uplně vyndanej.A nemohl sem najít mojí hulící krabičku kde je hafo prázdnejch přepravek a takovýto co se vše potřebuje.A řikam hm to je pěkný doufam že jí naši nenajdou dřív než já.Jenže já byl fakt mimo přišel sem někdy k ráno vůbec sem nic nevěděl.Nevěděl sem jestli sem jí neztratil,nebo jestli sem ji nenechal v taxsánu,pak sem si řikal jestli jí nemam u kámoše,nakonec sem jí teda našel doma dřív než naši.
Hawke
Stejný fígl s rajčatama sem letos použil taky. Všechno bylo v poho, než měla kytka něco přes půl metru a tatík se mě zeptal, jestli to náhodou není "ta marijánka".
Říkal sem si: "Co, seš dospělej, řekneš mu to a on to pochopí."
OMYL!

Po dávce mé upřímnosti letěla kytka i s květináčem z balkonu- a to doslova!
Ani mě tak nesrala úroda, jako spíš to, jací zabedněnci jsou moji rodiče (máti otce povzbuzovala jak na fotbale).

Jinak, že hulím je mojí matce asi už jasné. Po široké škále nálezů (skunky,fajky,skla,cíga,...) se není ani čemu divit...:)

Nicméně hulím furt!!!!
HavanaJoe
Nevedej, ale tusej (napriklad jednou nasla matinka v dzinach pri zehleni vyprany papirky...) I kdyz uz je jim pres padesat, tak maj takovy nazory, ze vysvetlit by se jim to urcite nedalo.Nastesti uz bydlim ve svym,ani me moc nenavstveujou, tak mam klid a tohle resit nemusim.
abstraxik
normalka. rodice vedi, ja hulim a segra huli.
-pred mamu sem kupowal g. husteeee to bylo pro nu.
-fotrik ten sa uz parkrat pytal ci si ideme dat :) mama nechce ale isla by keby sem to vytahel :) aj s tatem
zaujimalo by mna kdo ma skusenostii se shulenim rodicu?
GrandmammGANJA
Tag to ste tu asi wšetko štastny ludia.Moji rodičia to netoleruju,ani nexcu.To je na tom to najhoršie.Oni to snad beru ako HEROIN,GANJA=DROGA, DROGA=SMRT !!!
Neviem či tu ich intolerantnu psychiku maju na svedomi komunisti alebo čo.
Hadam viac ako 1 milion v hotovosti by som chcel mat doma wlastny maly INDOOR,ale ten bude asi až wo vlasnom byte :-(
JEDNODUCHO NEMAM STASTIE NA TOLERANTNYCH RODICOV.
TAKZE WAM WSETKYM ZAWIDIM,MAJTESA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chuck53
Tak to ja sem jednou využil přiležitosti na rodine oslave a jak byli naši docela napiti tak řikam tatovi:že pěstuju doma a na zahradě ganju...a on mi na to řekl:že ty vole šak ja už ti to tři týdny chodím zalévat.. a matka mi taky zaleva kytky ,a porad mi rika ze si nepreje abych zacal kourit travu a takove ty jedy..nevim no oc si mylsi ze stim budu delkat az to vyroste....ale treba kourit to nemusim..treba budeme porad enco varit:-D
katuš
jo naši to vědí, teda aspon myslim. Nedavno našli fotky kde ještě s pár lidma palime brko. Nejspiš si myslej ze sem to jenom skusila a vzali to v klidu. Vědět že pěstuju tak me zabijou.
KJR
ja mam stesi ze fotr me neprepere a ze je absolutne v pohode !
I LOVE MY PARENTS (akorat matka obcas vysiluje((tejden v měsíci většinou :D )
Lahvan_FlaskiCZ
rodice- pohoda. ale proti legalizaci se stavim, to jo. pak to bude kazdej neknuba pestovat na zahrade, davat detem, to se mi zda trosku moc. pro osobni spotrebu, deset kytek doma, ok, ale prodavat to po velkym? FUCK!
kopitko
hulim uz par let,obcas to na me poznaji nebo mi vzdycky najdou nejakou ganju, maji na to negativni nazor, ale to vubec neresim.
corno
No máma je učitelka a pořád f típkovala o tom,jestli ji nemůžu sehnat pry ,,nějakou tu marihuanu,, a tak dlouho jí to byvilo,až sem ji na narozky dones géčko:)
Pak sem ji teda vysvětlil o co de a že taky rád kouřím a myslím,že to pochopila,což je teď pro mně superrrr.....
onrejblesk
jo lidi ted vam povim muj pribeh
Tak jak to u kazdyho bejva nekdy to proste skusil a vetsinou mu to zachutnalo.Tak to bylo i u me a rok 2004 sem se rozhodl ze si zasadim moje prvni konopi to sem mel u kamose byla to takova cutka a moc nedavala.Rok po tom 2005(cim to) sem zasadil svou druhou rostlinku byla to ta sama cutka co byla loni ale ja sem si ji jako "skuseny"grower rozhazel vsude nejdriv doma ,ve skleniku, nekde venku a zase u kamose . Tak na to doma sem matce nejdriv rekl ze je to palma pak se od otce dozvedela ze je top konoipi (byl to jenom takovej malej pokus sem chtel skusit vypestovat bonsaj) ta matka na me na co to mam sem ji rekl ze chci jenom vuidet jak to vypada(mesice ubihlai ) a ja sem si toprdnul do sklenika kytka rostla silila mela tak 1,5m a ja sem si koupil na krk privesek my" sedmikrasky" matka co to nosim na krku ja ze je to sedmikraska a ona ze uz vi co to je a ja na ni " a co teda" matka z prej marijanka a jua " a jak si na to prisla" a ona ze prej kdyz byla ve skleniku pro okurky. Tak sem si rikqal ze matka bude asi v poho pac si s toho delala srandu otec ten byl snad jeste je taky v pohode pac ten si taky drif pestoval to svoje a jeste na chalupe mi rikal ze si doma zapomel zit tu travu co sem mu dal od kamosu(takze asi taky bude hulit),. A pak co se nestalo jednoho krasnyho dne predevcirem22.8. sem jednousel ven a¨ze musim zajit k babice pro brachu,ale ja sem si sel nachvili za kamosema pokecat a volal sem na oinfolinku proc mi nesli odesilat smsky. A co se nestalo po pul hodine prisla v bource jax svine matka nsrana jak hovado chytla me za ruku(ja trapas jax svin) a odtahla me domu jeste prisla k babice jen tak serezala brachu a sli sme(do ted to nechapu proc ho serezala) celou cestu na me ze ji neposlozucham ze mi prej posilala sms ku at dojdu pro brachu(jak sem tomohl vedet kdyz sem volal na infolinku , ale to ji nikdy nevisvetim ) ze prej jeste dvakrat volala(a to ji asi muselo napadnoutze volam kdyz sem to mekl obsazeny-krava) a takovy ze prej co to pestuju ve skleniku ze mi prej zase neco nasla a takovy hemzi .Dojdem domu tam mi mama ukaze trubicku od vodarnicky a prej co toje (taxsem si rek ze uz to nebudu svadet na kamsose ze to nema cenu ze je ted ten pravej okamzik vsechno rictú) tak sem na ni vybalil ze je to od vodarny ze taky sem to skousel ze v tom budu pokracovat a takovy.Ona se z toho malem rozbrecela a zacala do me hustit ze ze me bude fetak takovy.Pak se me zacala ptrat na otazky(jak tipicke) nejvic me dostal otazka a co ti po tom je to jako litas??(tak to sem se musel zacit smat) sem ji to vsechno popravde rekl ze i ty veci co driv nasla(papirky,fajfku,...) ze to bylo moje . tak matka ze si nepreje abych to dal kouril a ja na to ze je to uplne stejny jako alkac ,kafe ,cigara a mama na chvili ztichla a ze se prej pudem zeptat odbornika jestli je to pro moje telo dobry a tak,rikam ze nikam nejdu.Tak do me hustila ze budu zavislak a ja ji rikam ze to nebubu hulit kazdej den ale tak jednou za mesic pro relaxaci a ze vona je teda taky fetak a fotr taky , a ona ze to neji pravda, tak ji rikam ze kdyz rano vstane je ze prvni co udela je ze si da kafe a fotr si musi zapalit tak zase ztichla chviuli premejslela a rekla ze mi tos tejne ve skleniku vsechno vytrhala( a to se mi zatemleo pred ocima a ctel sem po ni neco hodit nabizelo se mobil(moc cenny) , zidle(to bych ji asi zabil) a pak jeste nuz od obeda, ale rikal sem si ze jestli se uklidnim tak by to mohlo bejt nejlepci-normalne mi z toho vyhrkli slzy do oci brecet se mi nechtelo ale normaln e sem to breceni neovladal bylo to jako by mi zabili myho milovanyho psa(zadnyho nemam) urcite to kazdej chapete) ale vydrzel sem chvili sem nemluvil a ona na to ze mam zaracha(uz proste nemela co rict) zabavila mi mobil, televize ,pocitac,...(zante to)ze prej nebudu zadnej fetak tak sem ji rekl ze ji zsezenu coi nejvic mateialu-knizky,vidae,....(neznate nekdo neco kdyz je tak nakrapla tak aby ji to uplne oddelalo a povolilka??) a proste zacala mluvit o tom kdy si koupim boty a tak(tak to sem nechapal jkak se muze takhle rychle prepnout) a pak uz jako by se nic nestalo zacala mluvit normalne co budem varit a tak
a to tam pokazdy kdyz fotr prosel tak se mi smal kak svine a ja sem z toho nmemohl na matku udelal nejakou opicku to e dycky dostalo a bylo to v pohode pak jeste
vcera mensi debatka ze to neji normalni ze kazdej to skuso a vykasle se na to a ja ji reknu ze budu pokracovat a pak volal fotr z prace a ptal se ji proc mam zaracha(on to nepochopil proc mi dala zaracha?? a to tam byl?? ten asi bude fakt v pohode) a do kdyy ho mam
jo a jeste prvni co sem udelal po tom co odjeli nakoupit cca5 minut po tom co smne skoncili debatovat?? sel sem do skleniku a vin je fakt pratzdnej moji mazlicci kdyby vydrzeli jeste mesic tak by byl konec(a to sem si den pred tim koupil za 250kc PK13/14) tak sem po zahrade zacal hledat kam je vyhodila kdyz sem je nasel talk sem je presadil zpet na svoje mista :)(snad uz je nenajde kdyz do toho skleniku nebude chodit tak casto) a korat snad to budkou brat jako presazeni(myslim ty kytky))a ziju dal

jo a zaver myslim si ze bylo dobre ze na to prisla pac jinak bych asi nenasel vhodnou situaci a nerekl bychj ji to a furt bycj ji kecal a lghal takze pouceni radsi jm to reknete dokavad je cas snad to pochopi
a to je konec myho pribehu asi sem se trochu rozepsal ale ulevilo se mi jako svin
Wokap
2 onrejblesk : Držim palec, no sam uvdíš jak se to bude vyvíjet. Fotra nemám, je to kripl, ale máti ví, že hulim a za barákem mám 3 kytky, takže f poho.

Teď máme dědu ve špitále, je to dost špatný, možná odejde a máti večer co večer leje, je totál na dně, fakt se sype a pak je na mě i na ségru fakt hnusná a zlá. Tak přemějšlim, že jí seberu flašku a smotnem brčko, myslim, že tim už nic pohoršit nemůžu... Co vy na to???

Wokap
luckynet
2 Wokap: pokud to neprohloubí depku, tak by to mělo bejt v pohodě...
jinak s dědou držím palce ať to dopadne dobře
cheebar
no me doma /rodice rozvedeny/ sezrali ze to mam jako pro kamose....akorat tata s jeho vsivackou otazkou "a to pak budes kourit?" mi to asi moc nezere ale za tejden se stehuju z domu o peknou streku dal tak uz nebudou mit prehled ;)
Jak tak koukám na tenhle thread, přijde mi to (doufám, že se mýlím a většina z toho jsou jenom silácký řeči), že rodiče jsou vlastně nepřátelé, zakyslí, dementní, hysteričtí atp. atd.
OK, je mi jasný, že spousta lidí prostě svůj názor nezmění, na to jim do hlavy moc dlouho komouši a teď miláčkové lidovci a spol. hustili, že marihuana je šílená droga, z který přinejmenším člověk přestoupí na herák.

Docela by mě zajímalo, kolik z vás, kteří víte, že rodiče kladou "všivácký otázky", matky jsou "krávy" a občas vám nějakej ten kec "sežerou", někdy zkusilo si s rodiči sednout, přitáhnout jim hromadu podkladů (stačí se podívat na www.drogy-info.cz, je tam docela dost věcí od Dr. Miovského a Dr. Zábranského), stáhnout si nějaký věci tady z Groweru nebo odněkud z internetu o tom, jak to vlastně vypadá prokazatelně s tou "gateway drug", s tím smrtícím účinkem atd. atd.? Nebo jim říct, jak se na tu kytku díváte, že máte radost, když se jí daří, že je to prostě velkej koníček?
Kdo z vás našel odvahu nejen na to, aby nadával na nechápavý rodiče, ale taky na to, aby zkusil jim dodat víc informací?

Zkusil jste někdy někdo popřemejšlet, vzpomenout si, jestli opravdu rodičovská nechápavost vašeho hulení marjánky ospravedlňuje vnímat je často pouze jako starý, hysterický dementy, který ani nemá cenu zkoušet informovat, že to může bejt i jinak? Nebo vám to za tu námahu nestojí a jste ochotni jen na ně nadávat a dívat se na ně jako na nechápavý imbecily?
DnF
Ja bych to srovnal s vinarstvim.
Uplne stejnou radost jako vy z kytky ma vinar kdyz mu zrajou hrozny, kdyz se vam susi tak vinar se raduje jak mu to kvasi ... a oba dva se vysledkem pak sjedou.
Pro oba dva to ma navic ucinky jak zdravi priznive, tak zdravi skodlive, a o techhle ucinkach u obou drog se odbornici hadaj jestli jo, nebo ne, a vlastne neni nic dokazany ;)
Radost ma vinar kdyz jeho vino lidem chutna a pekne je s nim opije, stejnou radost pak ma pestitel jehoz hulo chutna a ty lidi zkouri.
Jeden rozdil ovsem je - vinare zasijou kdyz urodu neprizna, growera kdyz urodu prizna ;)
Ryyba
s rodičema sem se o tom jeste nikdy nebavil ale jednou mi tata corl seminka a ze mu bylo jasny ze to neni krmeni pro papousky a mati ta to urcite vi ale ja delam jako ze nic takze EVERY BUDY SMOKING MARIHUANA
Rasta Dawg
2 Jedubabka: Můj případ... Táta mi hulení celkem toleroval s tím, že ať z toho nezblbnu... Když jsem přišel s tím, že si budu stavět skříň, že prej mě za to jednou zavřou a že je to prej moje věc. Nakonec mi ještě pomáhal se zapojením elektrickejch záležitostí. Dnes se tak čas od času zeptá, jak to roste, ale moc to nechce řešit... Nechlastá, nekouří a vím že ani hulit ho nepřesvědčím, tak se ani nesnažím - je to každýho volba...

S mámou to bylo o něco horší, měla o mě celkem strach abych se mikam nepřipletl, nebo z toho nezmagořil... Tak tý jsem právě sehnal na netu pěknej štos informací a nechal ji to probádat. Dnes její strach není o moc menší, ale občas (moc se nevidíme..) dá se mnou a věří mi že to zmáknu...

Musím ale dodat, že mám extra tolerantní rodiče, který nám (mě a bráchovi) dávali od malička dost svobody a důvěry, kterou jsme se snažili nezklamat a tak jsme do ničeho nespadli... Až na "drobné" chyby by to mohli být rodiče jaký by mi mohl kdekdo závidět. Ale žádný rodiče nejsou ideální a i s těma mejma je zatraceně těžký vyžít. S žádným z nich se nedá nějak dlouhodobě bydlet, ale jak se odstěhujete veškeré problémy zmizí...
Rasta: díky, že tu práci sis dal a mámě sehnal info :)
Rasta Dawg
2 Jedu...: No to víš, jsem já to taková dobrá duše...:D

Ne,teď vážně... Vím, že všichni nemaj takový chápavější rodiče jako já, ale lhaním jejich předsudky neodstraníe, spíš posílíte až to vyjde najevo... Zjistěte si o tom první i poslední a snažte se to do nich tlačit i proti jejich vůli. A nebojte se ani když vás budou chtít dotáhnout k nějakýmu "odborníkovi", pokud jste si v tom opravdu jistí dokážete to vyargumentovat i tam(Hlavně si o tom fakt něco zjistěte, ať váš jedinej argument není, "že vám to dává hustý stavy...:) ). Jiný to je když vám není ještě 18, ale to bych vám ani nedoporučoval hulit...

Shrnuto - NELEPŠÍ ZBRANÍ PROTI PŘEDSUDKŮM JSOU INFORMACE...
korkis
Moji rodiče ví že jsem to zkoušel, ale neví že v tom pokračuju, kdyby to věděli, tak bych si mohl sbalit kufr a svých pět švestek. jsou kategoricky proti. Njn není lehký žít v rodince, kde jsou oba rodiče bývalý kantoři.......
Ondřej
To korkis: Dávám ti za pravdu. Moje matka je taky kantroka, a od jistý doby musim chtě nechtě předstírat že už nehulim...
Ondřej
Na druhou stranu ale zas mámu chápu, chce pro svý děti jen to nejlepší, jako asi každá matka...
mama
jsem z druhe strany barikady, tedy rodic, mame doma dva hulice - pestitele, nehulime s nimi aby jim vic zbylo ale hlavne jsme s manzelem propadli daleko vetsimu svinstvu (nikotin). Jak zacali hulit doma ani uz si nepamatuji, ale radim vam vsem: vzdelavejte sve rodice, neustale a trpelive, pohodte doma knizky a nechte je, at si neco prectou nebo jim sami prectete kapitolu u vecere, jednou musi prijit na to, ze trava nikoho nezabije a jezdit autem zhulenej je mensi pruser nez vozralej. Ale chce to trpelivost ne vsichni jsou ochotni naslouchat. Mne osobne to velmi zajimalo, hlavne jsem se chtela dozvedet, jestli to neni svinstvo jako pecko, heroin a podobne sracky, ale ted uz vim ze ja jsem s nikotinem na tom hur.. Drzim palce
mamo, děkuju moc za Tvůj příspěvek, to je vlastně poprvé, kdy slyším něco takového i z té "druhé strany barikády" :bounce: smekám :love:
Pitmagor
Tohle tema je tady ranec dlouho ale jelikoz sem tu novej ;), klidne bych to matce rekl ale pruser tkvi v tom ze hulil i muj starsi bratr, vsichni ho maj za hvezdu rodiny, matka to o njem vedela, dokonce s nim i davala, ale vadilo ji to. Mam celkem strach ji to rict o sobe, protoze ona si mysli ze to nici mozek. A nejhorsi je ze matka v zivote nechlastala ani nekourila, ani nic jinyho. Takze abych to schrnul kdyz ji to reknu urcite me ani nevyhodi z domu, ani nezabije, ani nezmlati (;)), ale spis to vidim tak ze dostane velmi dlouho trvajici depresy, asi ji to fakt veme... nevim jestli ji to mam rict....

to mama: Todle je parada slyset ;), ale aby to matka pochopila musel by ji to rict kdokolif jinej nez ja... kdyz ji to reknu urcite to ani nepochopi ani nevezme...
mama
to pitmagor : doporucuji knizku "Marihuana myty a fakta" kapitola 7,8,9. (ale je dobre precist ji celou) A proc ty bys nemohl taky byt hvezda rodiny, kdyz brachovi to mozek neznicilo?
Zapla
Já mám s našima vypracovaný velmi dobrý vztah.Oba ví že kouřím trávu.Ale jsou rozumní a ví že ikdyby mi to zakázali tak tomu prostě nezabrání a já budu kouřit dál. Můj tatík to dokonce zkoušel ale dle jeho slov "mu to moc nechutnalo" (jn tati,poprvé to nikdy moc nedá).Na balkóně mám nějaké kytky a pohoda.V tomto směru jsou naprosto pořešení......
Pitmagor
tomama: Kazdopadne diky za odpoved a za ten tip na knizku, premejslim ze ji dam mati k vanocum ;). Asi sem nenapsal podstatnou cast, a to ze muj bratr nedodelal stredni a momentalne zije s kamosem a videlava si taxikarenim, ale mati si proste mysli ze tu skolu nedodelal protoze zacal hulit. Nerad bych aby ve me ztratila duveru...
Underground.
ja som na skolskom vylete dunil s otcom, ale velmi prijemne to nebolo, celkom pohoda stavy ale boli z toho aj blbe flipy ze z toho bude problem alebo tak, ale nakoniec vsetko dobre dopadlo a sfajcili sme sa jak take trosky =D som rad ze sa to stalo.... aj gajna je pre ludi !
hal9000
No, naši nic nevědeli. Ale předefčírem se mě ptali co mi to hučí za bednu v pokoji, a tak jsem to fšechno na sebe prásknul a voni to vzali fpohodě. A tat se eště ptal co to je jako za světlo aby to rostlo a tak jem jim ukazal celou skřiň a bylo to naprosto Fpoho.
Takže hurrrrrrráááááá mam to doma "legálně":bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
katana
cau, mam takovy pocit, ze kdyby na to rodice prisli ze kourim, ze je asi trefi
Janísek
Když mi bylo asi 15 , tak mi máma začla nacházet fajky po kapsách. Křik. Jak jinak. Pak se celej můj svět tak nějak posral a zahučela jsem do fetu. Asi po roce a něco jsem se vrátila domů a hulení vzala v pohodě. Hlavně že už neberu.... a pak jsem si to posrala znovu a na dlouho. Nikdy mě nenechala ve štychu. Pak za mnou přijela i do léčebny. A všechno jsme nějak zpravovali. Důvěra je nazpět a minulej týden mi zas našla hulení. Takovej křik si neumíte představit. Už je zbytečný ji říkat, že do toho znova nevlítnu. Má utkvělou představu, že kdykoliv jsem začla hulit, tak to vede k heráku. Takže mýty o marihuaně mojí mamce fakt nevysvětlím.
Nicméně se jí snažím ukázat, že mám fakt pravdu, jelikož už hafo let neberu. Takže já to mám doma takhle. V poslední době neříká tak nějak nic. Myslím, že se těší, až se odstěhuju do svýho. Bude mít svůj klid a já jí ho ráda dám.

Takže si to lidi nepokažte a budete to mít v klidu. Mír všem
Distillers
Jak sem řikal u nás o tom ví jen matka.Jestliže člověk neni uplně blbej dá se hulení tajit dost dlouho.A když to člověk umí nemusí na to rodiče příjt třeba nikdy.Foťa do ted neví že hulim.Je to jednoduchý domů chodim jen když mam svoje chování pod kontrolou a svoje hulící potřeby mam neustále v batohu v autě který je moje a je zamčený.Matka to ví po incidentu s těma 11 kytkama venku.Možná že to tuší.Ale co.
onrejblesk
no tak ja se zase hlasim tak u nas to vypada asi takto matka se s tim stale (zatim) nemuze smirit ze sem ji natrvrdo rek ze hulim a nehodlam prestat a kdybyc chtel tak si s ni o tom muzu kdykoli popovidat ale ja mam malo argumentu na to co ona rekne pac je ona strasnej lajk a taky rikaly kamosum z my party ze jestli mi jeste daj nejakou "navykovou" latku tak prej poda trestni oznameni takze zatim nic podnikat nebuidu ja shanim materialy na precteni my matce aby ji to snad do pristiho zacatku sezony pustilo a taky se snazim vyhejbat vsem trablum co dou a otec ten vzdicjy jenom prohodi nejaky skurveny vety treba napriklad co ted s tema vytrhanyma kytkama budes delat?? a ja no tak je vyhodim asi(delal sem si prdel) a on na to ne to si nekde nasus ty to budes potrebovat a nebo dneska zapadla nejaka sklenicka za kuch. linku a matjka prsim te vyndal by sui mi ji a ja ja tam nedosahnu a fotr na to tak mu tam strc travu a bude venku hnedka ( a tim me uz pekne sere ) ale jinak vim ze je v pohode
tak to j vsechno
fakundo
nevedia ale často sa ma pýtajú, že kam beriem tú flašku....
zapapa
matka i fotr vědí že hulím. jasně že maj kecy, ale snažím se jim osvětou vysvětlit jaká je pravda. holt jina generace. ale myslím si že za ty léta co hulím to už berou mnohem lépe. i když fotr si neustále rád rejpne takovejma kecama, že až mě zavřou že mi to jen prospěje. no, ale stejně brzo musí nastat legalizace marihuány. protože aby mi stát zakazoval pěstovat a hulit trávu je totální fuckárna, ve srovnání s alkoholem což je mnohokrát nebezpečnější droga je to silně nespravedlivé, nebo spíš vykurvené. no ale českej národ je znám svou vykurveností hlavně ta politická scéna, tak že..:rocket: :flick:
halperin
tak mně na to máti přišla, když jsem byl sám doma, nechal nějaké hulení v obýváku na stole a šel na záchod a ona mezitím přišla. přišel jsem do obýváku a ona na mně ... CO JSOU TO ZA DROGY ? já na to tráva, chceš ? a ona jen ... nezdá se ti, že už jsi dost vymatlaný ? no a tím to haslo, dneska doma pěstuju
Wokap
citace:
Původní příspěvek od halperin
... CO JSOU TO ZA DROGY ? já na to tráva, chceš ? a ona jen ... nezdá se ti, že už jsi dost vymatlaný ?

...:sun: HÉZKÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!!
Vseved
Jediné co mě matka řekla bylo to ať mě nikdo nevidí a to mě překvapilo , protože jsi pamatuju jak jsem byl zhruba o 10 let maldší , tak říkala opovažse kouřít mariánku nebo to neřežiješ , no a pořád jsem tu :D
Kuře
Já to řekl matce dneska docela hukot přijdu domu po brčku a matka co je s tebou si nějakej zkouřenej kouříš trávu ?
A já na to Ano kouřím už půl roku (i když je to krapátek déle) a že to kouřím jednou týdně otec to vzal v pohodě ale matka ještě z toho šílí....
Můžu k tomu říct ledajedno * Tuhle situaci zažiješ jen jednou... tak si ji užij *
onrejblesk
2Kuře: jo moje rec uzivej si tu situaci jak jen muzes uz se to nikdy (NIKDY) neda zopakovat!!!!takhle se pohadat na mtku a jeste k tomu o tvych konickach:)
Bido
Naši to vědí. Tatík to přešel a máti to vzala celkem v klidu. Myslel sem, že to nerozdejchá ale ani neřvala ani nijak neprudila. Zjistili to tak, že sem se odstěhoval a když po mě vyklízteli, našli tam plechovku s listím na vaření. No prostě vzali to nad očekávání v cajku. Vono to je taky možná i tim, že máti viděla, že se o sebe dokážu postarat. Pracuju, uživim se a nejsem z toho žádnej pomatenec.:sun:
Skopec
Zdar!!! Našli mi kyti:-)
onrejblesk
2Skopec. A nechali ti je??
heikki
Mama vie foter tak isto takze neriesim:jumper:
cheops
Táta o tom ví,ale žádnou vědu už z toho nedělá.Co má taky dělat? Ví,že to záleží na mě,jestli v tom budu pokračovat nebo ne. Každý se musí nějak bavit.Já vůbec nepiju,takže co jiného mám dělat? Kůřo mi z 98% vyhovuje.
uf, to zní dost děsivě :eek: - "co jiného mám dělat?"
cheopsi, to není útok na Tebe, Tys jen obecný pocit vtělil do slov

já si občas říkám, jak já jsem se bez "dospěláckých" šidítek dostala do věku 18 let, kdy jsme zkusili "marjánku" (byla to marjánka pouze "prý" :D) poprvé, další joint byl až někdy v pětadvaceti nebo kdy, ale to už medical use, jinak jsem po mařce nikdy netoužila

to už přestaly existovat zájmy, záliby, zájem o informace, zájem o zvládnutí něčeho nového?

nebo kde se vzal takový defétismus - "co jinýho můžeme dělat"? :(
VoidMAN: jouk, souhlas s tím, cos napsal, já mám jen z cheopsovo povídání furt stejnej pocit :( já jsem zatím to vždycky viděla tak, že si jdu sednout do hospy pokecat a teprve jako cosi navíc vypít skleničku vína nebo dát špek, v tom je asi ten rozdíl, proč mi to přišlo dost depresivní, to "co mám dělat jinýho" :)
Hanyz
To je to nejhorší, co se huličovi může stát- když se centrem jeho zábavy a dění vůbec stane hulení. Hulení z nudy je zabiják veškeré kreativity, spontánní zábavy a prohlubování mezilidských vztahů. To si kamarádi vždycky řeknou:"Co budeme dělat? Zahulíme..."Tímhle obdobím jsem si prošel a byl bych nerad, kdyby se to opakovalo.

na druhou stranu cheopsovi (či cheopsině:)) rozumím. Tohle mé období se totiž vztahuje na dobu, kdy jsem byl co se týče alkoholu absolutní abstinent. A být o víkendech v hospodě, na akcích, kdekoli jediný, kdo je střízlivý, člověka, který je zvyklý se "podporovaně" bavit, dříve či později přestane bavit

Btw sorry za OT:)
cheops
VoidMAN:Přesně tak jsem to myslela.Moc mě nebaví sedět celý večer v hospě s kamošema,kteří kalí a já nic. Pak už máme moc jiné stavy a to je na prd(a) :-) Jinak zájmů mám hodně - hlavně právě ty informace - zjišťování,bádání,filozofie, historie apod.- to je moje.
juppup
Je mi 40 let,kouřím asi tak 20-25 let,nikdy jsem žádný problémy s psichykou neměl,ba právě naopak,sice je to mírně demotivační droga,to jedinné se jí dá vytknout.Mám 16 letýho syna a často si pokouříme spolu a pokecáme,myslím že nás to sbližuje a padají generační rozdíly.
Kacko
Mno já hulim už asi 6 let (je mi 20) a sem celkem spokojenej, žádný psychický vymaštění atp. že hulim rodiče vědí skoro od začátku-ve 14 nebo 15 mi matka šla vyprat kalhoty ve kterejch byla plna jetka a ani vymluva s africkejma koprivama nepomohla:) Jinak u nas nikdo ani nekouri, takze musim chodit na balkon, coz je ted v zime dost nahovno, ale da se to. Jo jinak po celejch 6 let nasi ani jednou nepoznali kdy sem zhulenej:) Celkem to prekousli. Akorat pak kdyz sem pestoval(asi v 17ti) v pokoji a nadaval sem jim do alkoholiku, tak se nasrali, kytky vytrhali a od ty doby sem od nich nedostal ani korunu a spis se tak nejak tolerujem:)

Jo jinak po vzoru JXD jim neustále vysvětluju, že k huleni me privedla babicka s dedou, kteri mi jako prvni dali okusit alkohol a ja o nekolik let dyl zacal chodit do hospod a tam pak se seznamil s ganjou a hasisem(a to je kua sere!). Ale ono do tech hospod bych stejne zacal chodit tak nebo tak..
juppup
Já jsem začal v partě mániček,jestli víš co to je,jinak ve mně i když idiotsky přatrvává postivost,a vyžaduju ji i od mýho syna a myslím že
se mi to daří.Myslím že tvůj vstah k rodičům by se mněl zlepšit,nechci tady blábolit nějaký moralistický řeči,ale jsou jediní kdo ti pomůže jak doufám,i když jsou jakýkoli a kam se můžeš vrátit a to je nadevše.
Jinak ahoj a hulení zdar
No ja hulim 7 let a nasi vedi ze kourim ale nemaji radi kdyz kourim v pokoji. Vetsinou chodim do sklepa to kdyz je zima nebo na balkon bo zahradu. Pred nasima normalne hulim,balim,pestuju a ouplne v poho. Pral bych to tak kazdymu kdo s tim ma problemy.
juppup
Disaster,někdy je to fajn že ti vaši všechno povolej,teda skoro všechno, ale to taky není ono,já si teď říkám proč na mně nebyli naši přísnější, byl bych na tom líp,prostě byli pohodlní,nehřeš na to a makej na sobě sám,holt jak si usteleš tak si lehneš.
Teď je v kurzu vzdělání a jak říká moje bývalá tchýně papír na jakékoli vzdělání.
No jo vzdelavani. O tom premyslim uz 2 roky ze bych se dal jeste na nejakou skolu. Ale zatim nic. Ale mas pravdu jak si kdo ustele tak si lehne.
Marty.SX1
Moje mati nevi ze hulim :) to jako nikdo ale uplne fpohode mam ve svym pokoji nasazenou trevicku aji se mi na to kouka chodit a ted mi bude radit jaky mam pouzit hnojivo :) A s tatikem taky fpohode ten si dokonce aji pricuchul k pytlu :) takze jako uz mam rodice fpoho :)
rika_hehe
mne matka dowolila pouziwat sklenik:Dtagze to asi wedia

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma