LoWeR |
Jej no to kdyby ještě tak fotři vědeli!!! Snažim se to fše udržet v tajnosti bo mojim fotrum bych to asi fakt nevysvětlil take pojeb fotry asi nemá nikdo, nedokažou nic pochopit! maximalně to tak tuši moji brašini nebo bratranec a tak pulka vesnice no ale jak to doleze aš k fotrum tak nevim nevim co semnou bude! |
|
|
miilliin |
Jo Jo
Mí rodiče to ví a nějak zvlášť jim to navadí. "je to lepší než chlast" říkají. Mama semnou i sem tam hulilí, jen tata občas prudí. |
|
|
kurdt |
No moje mati to zatim nevi,ale myslim si,ze by mi nic neudelala,ani nemuze,maximalne me vyhodi z bytu,ale na to me ma moc rada,takze si myslim,ze to pochopi.Ale jeste jsem neprisel na zadnou vhodnou chvili,kdy bych ji to rekl.Ona je tak trochu hysterka...Otce uz nemam :( Takze to vyresit jen s matkou...Bracha to vi a v poho a segre to taky vadit nebude...Jinak kamaradi co nehuli se to o mne postupne dozvidaj a nekteri to berou v klidu,ale nekteri si mysli,ze se ze me stava fetak(coz vubec neni pravda...).Takze cekam na vhodnej okamzik,ale moc se nebojim ji to rict... |
|
|
Varuker |
Mno...snažil sem se to sice ňákou dobu zkrývat, ale páč mám staršího bráchu, kterej si éru "každejdenjakpaprika" taky pár let úspěšně odskoušel, přišlo se na mě vcelku rychle. Červené oči a přihlouplý výraz byl pro mamču asi prvním ukazatelem, no a když sem omylem někde nechal ležet papírky-musel sem s pravdou ven. Dá se říct, že mi to toleruje, ale 2x nadšená zase asi taky není :) U tatíka popravdě vůbec nevim, na čem sem-tváří se že neví a mě to takhle vyhovuje :D |
|
|
Sexiff |
Jasné že ví, jakápak s tim věda, zaprvé hulyhuly i můj mladší brátr a navíc máti za mlada taky okusila!!!A je tio tak cca rok, co si se mnou, mojí mladou, kámošem a jeho mladou naši zahulili!!! Trochu!!!! |
|
|
thcsvk |
hulim uz njeco cez 2roky(mozno3) a prelom dosiel min.rok v januari------kamarat mi dal ak47 a tak som to isiel koštnuť na taku staru vodaren.......zhulil som sa ako debil a 5min nato som stretol mamu na aute ako hladala brata(tiez kvoli ganji).....zastavila primne a zavolala ma do auta (bol som rozbity na sračky)sadol som si knej a ona zacala ze co som robil ked mam take červene oči(wtedy som ešte nepoznat VISINE).....ja jej hovorim ze len som fajcil cigarety a ze ma nejak ztoho hlava boli(uz som myslel ze vsetko ok)dosli sme domov a foter na mna kuka ze co som robil ja som powedal pribeh o cigaretach a viac sa tym nezabivali.....o dva dni som prisiel domov zo skoly a na stole ma cakal test reku že nech naštim a uz som vedel ze je zle..............odvtedy sa to nejak ututlalo az do teraz ked zase zacinaju picovat ze to zase zacinam fajcit..............newiete mi njekto poradit ako im to mam vysvetlit ze to neni phet ale len cista priroda??? |
|
|
Richi |
vi vi... otce se mi podarilo uz i dvakrat zkourit ale ma to na neho naky divny vlivy asi uz ho repukavat nebudu :) (nezaslouzi si) a mati vi ale semnou nepukala. aar |
|
|
Špek_Ulant |
na rodicov treba napokon opatrne aj ked si clovek mysli ze ich pozna oni vsak vedia prekvapit vzdy v tu najnevhodnejsiu chvilu |
|
|
MUZsRANAMI |
isto nieco tusia, ale su zo starej skoly a ja im vzdy nieco poviem, cim ich uzemnim. napriklad ze je to moje HOBBY. |
|
|
honzacz |
Zdar, vcera sem mel s maminou takovou rozmluvu, vite jak, rikala ze je to prestupni droga etc., sem ji rikal ze uz sem to zkousel ( zkousim stale :D ), a rikal sem ji ze ji donesu naky material o tom, co doporucujete? :) |
|
|
onrejblesk |
2honzacz : taky sem tohle matce rekl doesl sem ji knizky a letaky a tadyty sracky a ani se na to nepodivala a mele si porad to svoje ale tak co postupne si zvyka |
|
|
RastaManiac |
Moje mama to asi ví :D
I když sem ji to neříkal.Furt říká že sem vyšramaný z Ganji atd že nemám hulit atd.
Ale co:p:
Ukazoval jsem ji i videjka z Canab.cupu:frog: Ptala se skoro na všecko :bravo:
Ale co :bong: navždy !!!:D
Ale kdyby sem jí řekl že si každý týden kupuju sagl tak mi asi přestane dávat kapesné :rejp: (a to je mi 18:eek: ) s výmluvou že mám asi peněz dost když si to kupuju.Tak nevím.
Ale pamatuju si jak mi ve 13 říkala že jestli požiju nějakou drogu,třeba i travu tak mě vyhodí z bytu :D
A vidíte.Řekl sem jí že sem to 3 krát zkoušel.Ale myslím že to ví.
Chci jí to nějak říct ,abych furt jak piča nemusel chodit potajnu hulit,schovávat skla matroš atd.:death: ale nevím jak začít.
Třeba to je i tím že vychovává ségru 12,a bráchu 5.
ale jebat:smoker: :pimp: :jumper: |
|
|
Tomi Poser |
Nazdarek,
takze,nasi to vedi, jsme tri brasi,nejstarsi ma 37, ja 33 a nejmladsi ma 29.Ja ziju v zahranici, starej bracha s mladym jsou v Praze a asi tak dvakrat do roka se sejdem u nasich doma.Hlavne kdyz prijedu domu ja.Mati vari, otec se diva na telku, nebo je s nama v kuchyni a keca.Jeden z nas vytahne naradi a smotne brcko.Zahulime, jako by se nic nedelo dve tri brcka kvalitniho skerka a rozejdem se do svych domovu a nebo jdeme nekam na pivo.Jen mati sem tam nadava at nehulime tak casto, ze ji pak smrdej zaclony.
Ale letos na silvestra jsme se u nasich sesli asi hodinu po pulnoci,no a jak se patri jsme oslavili novy rok novorocni dymkou miru, ovsem tentokrat si s nama dala i mama.Panove, chlamali jsme se do peti do rana a jeste dlouho jsme vzpominali.Bez alkoholu jen zhuleni.
Doporucuji vsem. |
|
|
|
OŇAF :
kdyby lidi věděli, kolik lidí ve skutečnosti hulí, tak bych mohl začít chodit jako hippy |
|
|
mittka |
rodicia nevedia ze hulim, ale oocovi som parkrat "neco na huleni" zhanala.. :D Ale nebolo by dobre aby vedeli ze hulim.. Takze nevedia.. :/ skoda, a to som mohla mat nejaky pekny vecer s ocom pri telke, plne kotliky... no jo... :) |
|
|
kafevar |
Chtěl jsem to našim říct. Moc jsem si přál, aby to věděli. Připravoval jsem je na to. Asi tak dva roky jsem se jim snažil udělat osvětu, ale nepodařilo se mi je přesvědčit ani o tom, že alkohol je přinejměnším stejně nebezpečný. Měli všechny podklady, neměli žádný protiargumenty, ale prostě se jim to nezdálo. Nedokázali to přijmout. Tak jsem to vzdal a nic jsem jim radši neřekl. Nemám jim to za zlý. Chápu je. Taky mi ve škole dali všechny důkazy k tomu, že kvantová teorie platí víc, než všechny dosavadní, ale prostě mi přijde nějaká divná. Celej život jsem si totiž svět představoval úplně jinak. A stejné je to i s našima, kteří maj za celej život zažitý, že tráva je něco jako kokain. A ten hashish je ještě horší. |
|
|
Xes |
Moje matka mi v dospivani vysvetlila tipnutim cigarety o muj oblicej, ze se ji to nelibi a tak nekourim cigara, ale hulim jointy poslednich 15 let bez jejiho svoleni, otec..nic.
Mam 13ti letou dceru a oba mame otevrenou a uprimnou komunikaci.
"Jsme tolerantni generaci, protoze verime v inteligenci nasich potomku a omlouvame nevedomost nasich predku"
preji vsem klid :-) |
|
|
supersmažka |
u nás to vý skoro fšichni ale jen máma to vobčas řeší,hlavně když je nasraná kvůli známkám:rejp:, jinak se vo tom nemluví |
|
|
RastaManiac |
Jasně.Mama už ví že hulím :D Ale prostě hulení domů netahám,protože mám 4 letého bráchu a 12 letou ségru.Ségra ví že hulím,fotr něco tuší.
Ale prostě hulení domů netahám.Jo,mám ho v šuplíku,ale jak se chci zhulit tak jdu na balkon nebo ven;) |
|
|
Everl0st |
Mě máti taky přišla na to že hulim a bylo celkem veselo...teď už je to tak nějak v pohodě...zakroucení hlavou a je po tom..... |
|
|
Lux |
moji rodice o tom nevi ale doma pestuju na balkone rek sem jim ze z matrose udelam mast samozrejme ze sem lhal |
|
|
pyroman.cz |
mno u nás to je takhle , jelikož otčín je taky dost dobrej vyhulenec , tak když jsem přišel domu zhulenej , tak se mi je smál.... ale máti to už bylo horší.... ale když mi nedívno bylo xnáct :-P , tak mi řekly , at si dělám co chi , že jsem přeci jen dospělej :D
...jinak to s tou mastí atd ... to jsem máti nakecal taky ... jinak táta semnou pěstuje out ,takze mam dobrýho sponzora :D :D |
|
|
Oomega |
heh,kouknete na my foto...ten zapalovac u palic drzi moje mati:D
ne,puvodne fotrik byl hodne proti,a mati o tom taky nerada slysela....pak jsem prinesl kykty...a vyrovnali se s tim...(zijou oddelene)tak jsem je se segrou zkouril...(je ji 35) a hrali jsme do rana na kytaru a na sago na zahrade...tak mati pochopila,ze to nebude tak strasny...no a tak jsem zacal palit otevrene...a ted,kdyz jdu sklizet a testovat sklizen,tak volam mame,at po me ted tri hodiny nic nechce,ze asi budu v <>
sice jeste nehulila,ale uz mea bramboracky,palacinky,mliko,olej...no dost:)
ale tak o me to vi kazdej...sice na to nevypadam ve svy kozeny bundicce a kosili,ale palim a pestuju a mluvim o tom naprosto otevrene..sef,zakaznik....jejich problem,kdyz to nepoberou:))
akorat uz by to mohli legalizovat...abych mohl jako kazdej hrdej tata nosit u sebe v penezence fotky svejch milovanejch deti:) |
|
|
Digital |
Moji nevedia že hulim keby vedeli tak by ma asi vyhodili s domu su zasadne proti drogám |
|
|
smoke4ever |
neví, ale příjde mi to až směšné když chodím dom zbombený...sice jednou mi fruitu našla, ale zahrál jsem to úspěšně do outu :) |
|
|
Miloush |
Ja to mam vpoho, nasi vedi ze hulim. Nejsou z toho kdovijak odvareni, ale respektuji me. Vi to o me aj babicka, u ktere jsem dokonce na zahradce pestoval! Denne to zalivala a starala se me o to a diky ni jsem mel peknou sklizen :-D
Jedna kytka byla hned vedle slepicarny a slepice skrz pletivo ozobavaly listy. Chvili nam trvalo nez jsme dosli na to, proc porad cely den slepice spi :-D |
|
|
Vladbur |
Tak to se musim zeptat,ví to jen babička s dědou,a těm to nevadí,babičku jsem jednou zhulil dobrym venkovnim skérem,to mi pak říkala že lítaj jahody,že je mám chytat,měla docela záchvat smíchu,nojono,hold radost v každém věku... |
|
|
Viva |
u mě v rodině si všichni myslej,že kdo má dredy tak hulí,,takže já sem jasná bez vysvětlování,,ale jelikož sem spolehlivá a hodná,tak si (asi)taky myslí, že vím co dělám...samozřejmě ale hulim dýl,,takže po příchodu domů sem musela poslouchat hlášky:
ty máš zas červený oči
nehul tolik,budeš blbá
mamka se po pár prdikách uklidnila,sice jí jen bolela hlava(podle ní)(já viděla jak měla záchvaty smíchu úplně u blbýho filmu a zakousla se pěkně mlsně do bagetky se sýrem a rajčátkama co sem jí připravila)
......já se smála o to víc, jelikož mi to přišlo jak ve snu..........
tak asi tak |
|
|
|
jasně že vědí, bez toho by to muselo bejt hrozný...čekat někde venku až se dostanu do stavu, ve kterým bych už snad mohl přijít domu...pořád dávat pozor, kde jsou papírky a tak...a hlavně by mi neměl kdo zalejvat kytky :-) |
|
|
Oralius |
no minimalne vsetci vedia ze hulim:D:D:D:D |
|
|
zaya.cz |
vedi nestydim se za to co delam |
|
|
fonee |
Já mám v poho rodiče. Na jaře mi přišli semínka a dal jsem si je vyklíčit. Máma se mě ptala co to mám, a já ji říkám, že to je tráva, a pak se mě zeptala co s tím budu dělat a to jsem byl docela v pr.... ,ale nějak jí to došlo a řekla to tátoj a ten byl taky v klidku. Ted mam 2m vysoký kytky a občas mi je i mama zalije a pridava travu do polivky respect!!!! |
|
|
Protest |
vědí o tom... :) vědí o tom, že i pěstuju.. nemám před nima tajemství! :D:D:D :angel: |
|
|
zaya.cz |
fonee.pridava travu do polivky?:D |
|
|
s4kuL |
Mno moje mati to vi .... a s tatou nebydlim ....
Nevim ani jak se to dozvedela ale postupem casu ji to doslo ... asi tim jak jsem dom chodil s cervenyma ocima atd.... v te dobe jsem na to mel jeste vymluvu ze jsem byl u kamose na pc a ze jsme tam sedeli asi 4 hodiny .... Ted uz je to vpohode aj kdyz dojdu dom nadymeny, kdyz si zapomenu fajku, butulky nebo asj sacek a mati mi jde oprat veci tak to mam vzdycky naskladane na policce.... Dokonce jsem mel jednou v mikine asi 15G a dosel jsem dom nasracky a sel jsem zrovna spat a zapomel jsem to vydelat, rano jak jsem se zbudil tam nebyla mikina a chytl jsem sok, podival jsem se na policku a tam to bylo vsechno vpohode a spadl mi kamen ze srdce. Jednou mi dokonce rikala ze az sklidim tak ze musim ubalit teho "jonta" a dat ji to zkusit .... Proste to bere vpohode vi to i cela rodina a pohodicka .... Jednou se to stejne provali u vsech at se snazite jakkoliv je to jen otazka casu. |
|
|
Slavka |
Naši o tom nevedia. teda tatko určite nie, mama asi niečo tuší, ale keby to vedela naisto, tak ma rovno šupne na protidrogové:( |
|
|
FlickerBird |
už jo :p: holt celá kuchyně zasraná od másla se nedá zakecal, ale mamina to vzala celkem v poho, i koláček ochutnala |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
Naši to berou tak, že je to lepší než se zlískat v putice.
Rozsekalo mě, když mi radili kterak správně dělat konopné bramboráčky, bo jsem kuchař naprT. :D:D
Zvlášť když moje konopy okupují 1/3 ze skleníku, je jasné že to s tím myslím vážně a že mě něco po dlouhé době baví.
Když přijdu domů, krvavé oči jak přejetý a zmoklý angorský kocour, tak nic, v pohodě i když sem tam plácnu nějakou dyčovinu. :p:
Jediné co nesnesou, kdž zhulenej řídím, jelikož se mi to už vymstilo. :(
ad. řízení: http://grower.cz/forum/showthread....6064#post426064 |
|
|
Tulinator |
No tak to je huste o mne to nasi us vedia a nepaci sa im to ale co maju narobit s tak blaznivim punkacom ako som ja? |
|
|
bonkwodny |
DrAkGoN
Videl som uz par clankov kde doktory pisu ze marihuanovy dym pomaha na astmu takze by to nemal byt problem moj brat mal tiez astmu aj ked len taku slabsiu stale musel vdychovat nejake cocotiny a odkedy huli nic take nepotrebuje tak isto to bolo aj s jeho alergiou na prach
inac rodicom je lepsie povedat ze hulite akoby sa to dozvedeli a nedajboze este od niekoho ineho to by ich boleleo omnoho viac ako keby ste im to povedali sami a skor to aj pochopia
2Tadeáš
a synator to zasa taji pred tebou:) |
|
|
Dr*Skunk |
rodičia vedia že to nelen hulim ale aj konzumujem heh *)
dozvedeli sa to ked som doma zasadil prvu svoju rastlinu
potom som ich visadil asi trošku viac a tak vie o tom cela rodina
dakujem týmto svojim starým rodičom že sa o to starali
a tým čo to čorli nech rýchlo zomrú v krčoch... |
|
|
|
Naši vědí, ale vůbec vědět nechtěli. Kytky se u nás v menší míře pěstujou už pár let, po mně to "převzal" brácha. Až se letos moje matka odvážila zeptat se, co s těma kytkama děláme. Na odpověď "kouříme" se mě zeptala, jestli to kouřim taky. Stručná kladná odpověď ji asi překvapila nebo co, protože se zarazila od tý doby zas o hulení nepadlo ani slovo :D |
|
|
cipe |
Rád by som pestoval doma,ale myslím ze by som si potom mohol zbalit veci :( .Rodicia asi nevedia, ale predcasom mi mamka nasla zopár nástrojov,dajaké pytlíky prázdne(naštastie :D ).Nevypitovala sa ale tipujem ze tusi..Ale myslim,ze casom uz mam vek na to aby som si mohol daco troska dovolit,tak skusim daco ;-) .Najradšej by som indoor,na out nemám podmienky určite.Inak bráchovci troxa hulily,a rodicia sa dajako na to nevypitovaly ani sa o tom nezmienovaly...takze uvidim ako sa k tomu postavia umna |
|
|
ikary-san |
Naši to nevědej a hlavně nechci, aby se to dozvěděla moje mami:D...Protože ta si tak jednou za rok da skleničku piva, nikdy neměla ani cigo...tak myslim že by ji to chudaka docela vyděsilo:(... |
|
|
waterpiper |
Taky jsem si ze zacatku myslel, ze neni mozne, aby se nasi dozvedeli, ze hulim, bez nasledku. Grower me ale moc nadchl a ja udelal pestirnu v krabici od bot s normal zarovkou, vytapetovane alobalem, tajeno dlouho pod stolem :) A dnes? Prave jsem dobalil brko na stole, vsude se valeji stonky, sklizen a kytka na okne pro radost :) Nekdy by jste neverili co je mozne, ale musite si stat za svym a mit spravne argumenty ;) |
|
|
Tayem de Tox |
Vědí i že hulím právě teď :D :D (Mamka si přišla ke mně do pokoje pro DVDčka..) |
|
|
elanius |
Tiez si uzivam tu pohodu, ze si doma uvalam johnika bez akehokolvek postihu rodicov. Vedia o tom a toleruju to, ale nepaci sa im to. Niekedy ked pride otec a pyta sa co mi to tu zase smrdi, tak odpoviem: Vonna tycinka! (oni totizto nespoznaju rozdiel, su to lamy no:) ).
A o tom, ze sa mi tu vsade vala nejaky kusok marihuany ani nehovorim :D
Casy su ine, pametam si dobu ked som mal 17 a hovoril som matinke ake to ma super vyhody, ze mozem fajcit travu. Ked si spomenem ako sa na mna vtedy pozerala...Neskor som prisiel este s tym, ze by bolo najlepsie to pestovat na balkone :D
Jedine co mi mama povedala tento rok ked videla to mnozstvo...
"To chces akoze vsetko vyfajcit?" ..... "jasne, snad to nevyhodim" |
|
|
Tayem de Tox |
oTis: To je přesný jako u nás! :D |
|
|
veggxy |
no kdyz o tom rodice...vedi tak je to feer....ale jink doporucuju vizinky--- |
|
|
Rascal33 |
No to jsem si takhle kdysi dotahl nejake seminka pichl to do hliny, a tak za tyden, kdyz uz klicek koukal ven, prisla mamka a rika mi "Jestli je v tech kvetinacich to, co si myslim ze tam je, tak at to okamzite zmizi!" Ja nijak nereagoval, sedel sem dal u compu a tak za 5 minut prisla znova a rika: "Dala jsem Ti to na balkon, je tam vic svetla." :))) takze asi tak... :) a otec jezdi s kapelama po republice a po svete asi od svych 19ti takze asi taky vi "woco go" :))) |
|
|
Ferdinand Bongo |
mati vie, dozvela sa to uz za mesiac-dva od prveho zahulenia :D aj ked sa jej to moc nepaci niake tie rastlinky mat mozem... |
|
|
kostě |
mati to vi sice semtam je nejaká ta narážta ale jinač je to v pohodě, fotr ten to neví ale myslimsi že to tuší což mě sere ja sem totiž nechtěl aby to věděl je to v fiči tak asi tak |
|
|
FlickerBird |
už jo :p: a jsem za to rád, žádné řešičky se nakonec nekonaly, máti to nese líp než jsem čekal |
|
|
MangoMan |
No jo moji rodiče to vědí už když mi bylo 15 let,takže si o mě myslí že hulim 7 let,ale doopravdy hulim 9 let,ale to nevědí,smířili se s tim,i když to pár let trvalo,než přestali mít řeči o tom že přejdu na tvrdý drogy,že budu feták,že nebudu mít práci,že stratim koníčky,že budou průsery s policajtama,atd,atd...
Ted už je to v poho,vědí že mám koníčky,že nejsem feták,že mám dobrou práci,a že neberu tvrdý drogy,a skoro nechlastám a vůbec nekouřim cigarety,dokonce mi to časem dovolili pěstovat,i když se schylovalo k době sklizni,a kytky měli 2-3 metry a vláli nám na zahradě,tak se to rodičům moc nelíbilo,ted je to v poho.Protože bydlíme v baráčku na vesnici a má dvě patra,tak nademnou bydlí máma,a já bydlím sám o poschodí níže,už se taky dozvěděla že mám matkárnu,už jí to taky nevadí,takže rodiče se s tím smířili,vlastně jeden-máma,táta se s tim nikdy nesmíří,protože je to bengálec,už s mámou naštěstí nebydlí,nežije a neudržuje kontakt... |
|
|
JAHmaican |
Včera za mnou přišel fotr, v jedný ruce igeliták plnej ganji, v druhej zavařovačku a povídá: Když mi dáš trochu tej trávy a dva papírky, tak ti to nevyhodim.
:D:D:D |
|
|
witch |
O mě otec ví že hulím.ze začátku taky chvilku prudil a teď to bere normalně.jenom mi říkal že to nechce vydět v domě.jinak JAHmaican hustě. |
|
|
MangoMan |
JAHmaican:tak to je fakt hustý,a dal si mu ty dva papírky?A to jako si chtěl dát do jednoho papírku tu igelitku ganji,a do druhýho papírku zavařovačku ganji?:D:D:D
Kamík nemusí mít starost o to jestli o tom že hulí vědí rodiče,protože hulí jeho máma,jeho nevlastní otec,strejda s tetou,a sestřenice,vždycky se na nějaký oslavě sejdou a všici pohulej:D
Minule prej za nim přišel nevlastní otec,a dá mu v džitě asi 4 gramy a povídá mu at to trochu spracuje,že si chtěj s matkou trochu pohulit:D
A jeho strejda si udělal v paneláku v bytě po babičce pěstírnu z 1 místnosti,a pěstil tam 40 kytek Jacka Herera,pak přišla babička po který dostal ten byt,a dost se divila,když vešla do místnosti kde bylo 5 600W lamp,a kytky ofukoval velkýma ventilátorama.Moc se jí to nelíbilo,tak všech 40 kytek vytrhala a hodila je do popelnice,ten kdo se hrabal v popelnici musel mít radost z toho co našel,protože kytky měli jít pod nůž do dvou dnů,prej když přišel jeho strejc domu,tak nechápal kam se kytky poděli,pak se báby ptal co stim udělala,a ona mu řekla že se v jejím bytě se žádný drogy pěstovat nebudou,a stejně je prej měl nějak nemocný,protože prej smrděli a divně lepili:D:D:D |
|
|
JAHmaican |
jo dal se slovy: tohle je ale sračka, jestli chceš dám ti něco mnohem lepšího (indoorek :) ) ale to nechtěl a ještě se divil jak sou ty papírky dlouhý :D
Mangoman: tak ten strejc kámoše je taky hustej :D a to si to s tej popelnice nevytáhl? já už sem se taky hrabal v konteineru kvuli ganje :D |
|
|
|
naši o tom vědí že hulím a že pěstuju kolikrát mi matka i zalívala kytičky! nedělali z toho žádnou vědu!...:) |
|
|
DarkLight |
Jednou to prijit muselo, a prislo to prave pred hodinou... Kdybych nebyl zpukanej ze dvou skel, a visinky takze to rodice nepoznaji, nebyl bych schopnej vypotit ani slovo... Nasli mi v energitce posledniho buka, a toho mi fotik i vratil... Nelibilo se jim to, kazdopadne si ted dam nejakej cas od brcka pauzu, od groweru taky, a pak se rozhodnu jak dal... :( |
|
|
Protest |
Ví to:D moc se jim to nelíbí, ale zvykly si na to už:D
V pokoji se mi taky pořád někde válí kousek hulení jak píše už oTis (561. příspěvek).
Jediný co jim vadí je, když hulím v pokoji, že prej zasmrazuju místnost!:D
Ale je to pravda, tak pokud není nějaká extra velká zime, tak chodím na balkónek!:D |
|
|
impozant |
nooo mne na to matka prisla asi pred rokom a pol prvykrat a presne rok potom opat na to prisla. po prvom odhaleni som sa to snazil skryvat a tvarit sa ze nehulim ale teraz po druhom odhaleni uz nejak neriesim veci ze by som ich skryval alebo tak nejak. a ked zacne picovat ze som zhuleny tak ju ignorujem. tak aspon vidi ze som neni agresivny ani nic podobne ..... peace |
|
|
JosefCorrino |
Musím zaklepat, že já jsem v pohodě, rodiče nejen vědí že hulím, dokonce si občas i zahulíme v rodinném kroužku (já, otec a bratr) ^^ |
|
|
Ono |
Teraz som prešiel okolo otca a zdalo sa mi, že to vie.:satan: |
|
|
Čert |
O mně se o tom rodiče dozvěděli když mi bylo 17. A docela to vzali...no,myslim, že jim nic jinýho nezbylo. Vůbec rodičům v dnešní době myslim nezbývá nic jiného, než se s tím smířit, protože konopí kouří už moc lidí(mladých lidí)... |
|
|
PalYno |
No ja byvam len s tatkom a keby mu poviem ze hulim tak ma asi zabije,bo moja segra predtym fetovala a bola v liecebni a tak uz ma asi skusenosti s tym ze ked by to objavi u mna nejaku ganju tak okamzite sa najdem v pezinku na lieceni,bo on nerozlisuje ci si palim do kablu heroin alebo fajcim trafku,on je stary ortodoxny konzervativny clovek co rozlisuje iba ze je to droga a ze iba ze fetujes a nefetujes....no strach s nim byvat |
|
|
pexeson |
Mám doma pěstební prostůrek.Všichni o něm ví a i na zahradě se občas něco oběví.Nikdo to neřeší,ale když příjde sestra domu trošičku v náladě,hnedle jí podezřívají a div né jí nepošlou na ubytovnu,jak je opilá.Mislý si,že kouřila trávu,a že je z toho úplně mimo.Ale já budu pořád ten slušnej,kterej by to přece v životě nevzal do pusy i když k tomu mám tisíckrát blíž něž ona.Občas mám chuť se jim vysmát a to taky dělám,ale jinak je doma neuvěřitelná tolerance.Asi to nechápu |
|
|
PalYno |
tak holt niekto ma stastie a niekto smolu |
|
|
|
o mne to vie celá rodina.. stajl, čo wám powím :D |
|
|
|
Táta mě podporuje, spíš ale v pěstování:D Je to ekolog, takže skupuje techniku a rve to do zdí, nebo z toho dělá izolace, letos mě přímo na MMM hnal:D |
|
|
kafevar |
Nedávno jsem měnil místo a vyprávěl jsem tatíkovi, že jsem byl na vstupní lékařské prohlídce, tak se zeptal, jestli tam byly testy na drogy.
Odpověděl jsem že ne. On na mě v sondovací polosrandě : "No ale určitě by se tam nějaká ta marihuana našla co?" Tak jsem mu na to řekl, že možná jo, ale jen z důvodů jako říkal Tomáš Enge, aneb já to nikdy nekouřil, ale možná jsem se toho nadýchal někde v hospodě. :D (S otcem máme na tuhle těžko uvěřitelnou hlášku podobný náhled. :) ) A on to vzal tak nějak v rámci otcovských možností. Jsem docela rád, že jsem mu to mohl říct tak, aby to věděl ale necítil povinost to nějak řešit. |
|
|
jude |
No moj fotrik je uplny pohodak. Sice nikdy nehulil(teda aspon to tvrdi), ale nema nic proti tomu. On je taky, ze mi chce dobre, ale ked som o niecom presvedceny a nijak zle ma to neovplyvnuje, tak mi do toho nekeca a nechava mi slobodu
S maminou to bolo trochu horsie, ale aj ona to uz nejak prezila. Asi pred mesiacom som pozeral nejake obrazky kvetiniek na nete a ona akurat prisla do izby. Len sa ma opytala ci to je marihuana a ja nie som debil aby som jej tlacil kaleraby do hlavy, som jej povedal ze ano. Ona na to: "Dufam ze ty nehulis a nepestujes" a ja ze ano.....Potom vybuchla a isla spat. Na druhy den som si s nou o tom pokecal a asi zistila ze nema dovod mi to zakazovat, lebo vie ze to by si moc nepomohla, tak to nejak preglgla a teraz sa o tom uz vobec nebavime... |
|
|
|
Od máti sem se nedávno dozvěděl že fotřík hulil taky, takže z toho nedělaj vědu.. A co se pěstování týče, máti dělá v květinářství, co víc si můžu přát.. |
|
|
party_zan |
hm, tak nasi to vedia obaja, mamina uz skoro od zaciatku, otec sa to dozvedel az ked som koncil na strednej skole. faktom je ze to zobrali velmi dobre, pokial videli ze mato nerozjebava tak ma nechali tak, co je vlastne do teraz.
okrem toho huli aj moj bracha, takze nejakym zakazovanim by si nas len postavili proti sebe.
a dokonca som sa dozvedel (len nedavno) ze aj mamin bracho huli. sice je len par rokov starsi odo mna, ale vypada to na peknu rodinnu tradiciu :) |
|
|
jude |
mozte usporaduvat niejake rodinne cannabis posedenia :) |
|
|
Šudo#2 |
O mňe to vie komplet celá rodina aj dedina... Je to dosť na piču lebo mam 18, byvam u našich a teraz mi to fotrovci už zatrhli. Ešte pred nejakými dvoma mesiacmi ma chceli poslať s brachom (je na tom tak isto ako ja ale ma 15) na testy ale nejako mi naleteli na to že prestanem. Teraz sú v tom, že nehulim a som dobrý chlapec. Vraj nemožem huliť kým budem bývať pod ich srechou. Ale mama mi povedala, že ak tento rok v škole neprepadnem možem si v doma v kuchini dať jedneho jointa :-) |
|
|
Soul Rebel |
prave jsem to rodicum rekl...
mama se tvari desne zdrcene, ze jsem fetak a tata rozjel ze jeho kamos ma synovce, z kteryho udelalo huleni nejvetsi trosku
kytky musim vyhodit:(
snad si je vezme nekdo |
|
|
Dýmy |
To ja ani nevim kdy se to o mne dozvedeli,proste to museli pobrat nic jineho jim nezbyvalo a nezbyva.Otec to taky drive pestil akorat ze mu z toho asi nic moc nevzeslo,tak je spise proti tomu a obcas na me vybali nejakej ten hlod a ja zfouklej se tomu muzu akorat tak rechtat a mati bydli jinde a ta ma proto pochopeni-normalne se s ni mohu v klidku bavit a jednou za uhersky rok si da taky toho vredika a navic chtela po mne seminka,tak si nemuzu nejak vic stezovat:-D |
|
|
lowerider |
muj tata vi ze hulim ale nezije tady je nekde v zahranici..takze mu to muze bejt u prdele. a moje mama? ta mi to uz pekne dlouho toleruje a hlavne uz si za ty leta zvykla ze hulim travu. jenom mi porad rika zustan jenom u ty travy. tim mysli abych treba nezacal smazit atd..driv jsem smazil a prestal jsem prave diky Marihuane. |
|
|
awokado |
u mě jo...a žadnej problém....čekal jsem sám že to bude horší :) |
|
|
DeathCell |
no,protože já už nepatřím do kategorie pod 18let,tak jim to může byt jedno...heh ale to chudaci nevěděj,že pěstuju:flamer: |
|
|
|
vědí
ale nevědí že tak často a tak moc :D |
|
|
Dr*Skunk |
citace: |
Původní příspěvek od MEDwjet
vědí
ale nevědí že tak často a tak moc :D |
presne si to vystihol :) |
|
|
petrbanan |
Nejen že vědí, zrovna minulej Pátek pomě matka chtěla špeka, tak sem ho smotnul, a byl to docela pěknej killer. Ale nebyl čas, tak čekám co tenhle vejkend, jestli si dali.... |
|
|
THE_GAME |
No před dvěma měsícema mi matka našla v šuplíku krabku s asi 50 prázdnýma sáčkama samozřejmě všechny byly zaprasený a byly cítit trávou.hnedle vedle té krabky se válel skleněnej bong, kterj jsem musel vyhodit. Naštěstí moji hlavní kouzelnou krabičku s rekvizitama nenašla :D)
No musel jsem jim dlouze vysvětlovat že nejsem žádnej feták a slíbit že už nebudu hulit .... :D:D:D:D |
|
|
Protest |
:D:D :wink: no tak to ne:D :D:D:D
Mě jednou matka vzala sklo, ale to už je tak 3 roky zpátky....
Od té doby na moje věci nešahá... ale jenom občas zamrčí, ať pořád nehulím.. jinak nic.... |
|
|
Ferdinand Bongo |
Tak o mne to už vie fakt, že celá rodina..:eek: Babka sa ma dokonca pýtala, aké to je keď fajčím tú marihuanu :D |
|
|
|
no to mě máti našla pixlu hulení kde sem si šetřil matroš na jednu mega akci takže tam bylo asi 10 napěchovanejch pytlíků různejch modelů o různých velikostí a vůní takže po otevření krabky se na ní vyvalila krásná vůně...k mojí smůle v té plechovce byla zahulená dýmka 2 černý skla, filtry, OCB,prázdný zaprasený sáčky..... ale ukecal jsem to tak že můj je jenom jeden malinkatej sáček kterej sem dostal (koupil kua ) a zbytek je mejch kámošů kteří si to ke mě schovali páč mám tak bezva rodiče kteří sou nejvíc v klídku :D |
|
|
zmetek |
moje rodice vedi ze hulim, i kdyz si asi mysli ze si dam jen obcas a ne skoro kazdej den a treba i nekolikrat, rodice sou docela v pohode, 2x sem s nima uz i hulil :D |
|
|
hudson |
Nemaj o tom ani paru...vzdycky si mysli ze jsem ozraly nebo tak, a taky chci rozjet nejaky indorek tak to asi zjisti brzo :frog: |
|
|
fonee |
no s nasima to je mazec, vedi ze hulim, ale posledni dobou si mysli ze jedu jeste v necem jinym. |
|
|
Zedy |
fonee:
tak to bych jim to radši pořádně vysvětlil čéče, aby si z toho neměl zbytečný problémy! |
|
|
Zenga |
Nasi to nevi,ale asi to tusi-tech indicii uz nasli spoustu,ale jeste nerekli ani slovo.A nebo uz je jim to jedno,preci jenom uz mi neni 20. |
|
|
Kanislaww |
hh no tak to ja sem s tim nemel nikdy naky vetsi problemy..kdyz sem zacinal ( nekdy okolo osmy-dewaty na zakladce) chodit domu zmastenej, tak sem dycky udelal to samy: prisel sem, pak do koupelny skouknout rudy oci :D w tom mam vyhodu, ze mam alergii na jarni pyly no a pak do lednicky a k telce..:D nasim nak nebylo nic napadny bo sem hulil malo, tim myslim tak maximalne dwakrat do tejdne...no ale w prwaku sem to rozjel na denni konzumaci a toho uz si samozrejme doma vsimly.Ackoli sem cekal naky poboureni, k zadnem vaznejsim potyckam s rodici nedoslo..no a tak sem pokousel jejich dobrou wuli dal a dal...no a kdyz sem zjistil ze je to v cajku, tak sem rozjel in-door ve swym pokoji :) |
|
|
Hanulkááá |
Rodiče vidim max.1xtýdně a jestli to ví nebo ne,je mi celkem jedno:),stejně jsem taková light hulička:).... |
|
|
Zenga |
Ja jsem taky light hulic,prave proto,ze vim,ze to nasim moc "nevoni" a nechci zbytecne narusovat klidnou atmosferu! |
|
|
kaasha |
Já sem se to nikdy nějak nelámal přes koleno, ale pytlíky a nářadíčko sem měl vždy na bezpečným místě. nakonec na to přišli úplně z jiný strany. babka se psem mě načapala na poli kousek za jejich chalupou, když sem dělal ohrádku z pletiva. první co sem na ni vybalil že to jsou rajčata. tak mi to zalejvala ale když sem to pohnojil a vyjelo to tak poznala ganju. a ty řeči o drogách a narkomanech a že mi to vytrhá...
co si myslíte že o trávě asi může válečná generace vědět? |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od kaasha
Já sem se to nikdy nějak nelámal přes koleno, ale pytlíky a nářadíčko sem měl vždy na bezpečným místě. nakonec na to přišli úplně z jiný strany. babka se psem mě načapala na poli kousek za jejich chalupou, když sem dělal ohrádku z pletiva. první co sem na ni vybalil že to jsou rajčata. tak mi to zalejvala ale když sem to pohnojil a vyjelo to tak poznala ganju. a ty řeči o drogách a narkomanech a že mi to vytrhá...
co si myslíte že o trávě asi může válečná generace vědět? |
nepodceňoval bych válečnou generaci. Tuhle mi týpek v práci vyprávěl, že jeho děda byl na frontě a jedli tam chcíplý koně. Dostal z toho nějakej žaludeční sajrajt a kvůli tomu si začal pěstovat. Prej to byl věčně vysmátej dědeček. |
|
|
kaasha |
moje milá babička to samozřejmě řekla otci, ale ten to vzal v pohodě, jen se lek, protože má ty informace o startovací droze... tak sem mu koupil velkou knihu o konopí ať si přečte že 7/10 prvních americkejch prezidentů taky pukalo. jo a kytky jsou v "bezpečí" u známýho :-) |
|
|
|