Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 
Vědí vaši rodiče že hulíte?HulÍ S VÁmi ObČas RodiČe? - Klikni zde pro originální téma
Onelove
ja mám 20 a mame som to povedal minulý rok sám:) ..použil som tie klasické finty ako- je to zdravšie ako cigarety a alkohol, bratia česi to majú dovolené:) neni natom nič zlé:) a že húlim od 15tich tak nech sama usúdi že či to so mňa spravilo nejaké vytreté hovädo :D..asi mi pomohlo aj to že som vtedy bez problémov dokončil strednú a vzali ma na výšku(kde mimochodom stále som:D ) ...nedávno mi našla v skrini rastlinku ale berie to športovo len sa bojí chlpatých:teef: keď bude sklizeň tak jej navrhnem či si somnou nedá a myslím že ak by mala dobrú náladu a otec by nebol doma tak by sa možno dala nahovoriť :D... vie aj to že keď je sezóna tak si rád dám hubičky:D ... s otcom je to inak, ten keby zistí, že pestujem a húlim asi ma roztrhne :D nechcem to riskovať ...aj keď možno niečo tuší keďže mám dredy:rasta:
peace:)
hollyholly
Rodice o tom ze hulim vi a sami si semnou ci beze me, take zahuli.. takze NO Problem..
skuknk
já sem došel dom skouřenej parkrát a tatík to poznal ale matka ne díval se na mn ale me sem taký stav že ani nevím že se na mna díval a jinak pěstuju doma kytky mám ale jak mile mi matka najde skrín tak mi nadá a musí t pryč :( ale tatík se koukne na kytky a popřípadě pochválí jak to hezky rozte ale že hulím to asi neví a říkat jim to nebudu.. :D pěstu zdar :D
Murph
Ty prijdes domu zhulenej,tatik to poznal,ale ASI nevi ze hulis? budto ses do toho zamotal nebo ja nepobral :D
Ja vím že rodiče to ví je mi 35 a oba občas hulí se mnou.:) :) :) :)
Skaff
Rodiče si myslí že sem feťák a že všichni huliči jsou feťáci.
Já si hulím dál, relaxuju a s podivem sleduju jak do sebe ládují nikotin, prášky a alkohol. Občas si říkám kdo je v téhle společnosti feťák...
Piestik
Mne neostalo nič iné ako to vyklopiť nakolko sa rodičia vrátili z dovolenky o 2dni skorej (úraz) a v byte našli 4 zmastených ľudí medzi nimi samozrejme aj ja neboli sme schopní súvislej a zmyselnej komunikácie a jeden kamarát sa nechcel prebrať ani potom čo ho mama začala kropiť vodou proste tvrdo spal, hned začala histerčiť , že je predávkovaný a mám okamžite ukázať to svinstvo čo sme si dali. Bolo to 2 roky do zadu mal som teda 23. Rodičia bola zo mňa velmi sklamaní hlavne mama. Od vtedy ma zotretého nikdy nevideli lebo si na to dávam sakra pozor a vždy počkám kým mi stavy úplne odídu. Aj tak mám dojem , že dôvera medzi mnov a rodičmi ostala od vtedy dlhodobo naštrbená.
haagen
Bydlim s mati a ta to o me vi :) zjistila to tak, ze u me v batohu nasla asi 7g tak sem ji rekl normalne ze hulim a vysvetlil sem ji, ze ganja neni takova, jak o ni mluvi v televizi a v klidu. proste ze ganja je rostlina, ganja neni fet :D normalne pred ni hulim, mam doma mini skrinku s rostlinkama a nekdy je i zaleje nebo tak :D takze v pohode :)
fisHunter
Vědí a jsou proti ale to me je jednoooooo... :D :D
LuckyBoy
jelikož sem už starší, tak rodiče neřeším, hulím teď se ženou ;) ale když sem byl mladej a ještě tak nějak bydlel u nich, občas si dali i se mnou :P
Peace :)
xstix
Tak u nás doma jsme k sobě byli tak nějak otevřený a když jsem v sedmnácti začal hulit,tak jsem to řekl máme a bylo to hotový...a dneska mám pestirnu a nepresahnu počet pěti kytek jelikož už bydlim se snoubenkou a s naší malou dcerkou a nechci jet v nejakejch větších množstvích...a přístup mi rodiny je fantastickej...když jdu k máme na návštěvu tak otevřem sekt(máma téměř nic jiný ho nepije)a já si ubalim a kecame...a cela rodina to ví a děda začal pestit pro sebe...mimochodem ted ma ode me ve foliaku dva great white sharky a rozplývá se jak jsou to fajn kytky :-)
Hrnek
..když jsem pryč , tak se mi o moji zahradku naši staraj , takže v poho :D
Mankey
Rodiče se mi s vervou starají o kytky, když já nemůžu. Otec doufá, že dostane mastičku (samozřejmě dostane) a matka si občas zahulí semnou a bratrama. Měla už tak 20 brk, nějaký bonga, skleněnky a tak :D Zhulená ale byla asi jenom třikrát. Jednou, když pekla cheesecake a prej se do toho neskutečně zasekala, že chodila z jednoho rohu kuchyně do druhýho a vždycky tak do pěti sekund zapomněla, co že to chtěla :D Podruhé jsem ji našel naprosto vykopřenou u televize na gauči, kde se s dědou strašně kozili nějakým kravinám v televizi :D Potřetí to bylo, když můj bratr přijel z Maroka, kde si pohrával s GoPro. Nasadil ho svojí holce na hlavu a ona natáčela asi hodinové video, kde chodila po městě, bavila se s lidmi, koupala se, jedla atd. No jenže si to nezkušeně nasadila tak, že to nesnímalo prostor před ní, ale její obličej z ostrého úhlu z vrchu hlavy :D Vypadalo to strašně směšně, viděli jste jenom obří legrační hlavu s velkým nosem a dole malinký nožičky. S matkou jsme se takhle v životě nenasmáli :D
máma si ze mě dělá srandu, když mě vidí zhulenýho, nemužu se bránit
chlapeczlesa
Jojo, mě si matka taky neskutečně rozebere, když přijdu čínskej :) a když si dá se mnou, tak je to fakt legrace! Je to chytrá žena, baví mě s ní hulit daleko víc, než s kdejakým blbečkem. Bohužel to tak často není :( Otec sice sám nehulí (ani nekouří), ale nemůže se dočkat,až přijedu na návštěvu s vapíkem a dobrotama. Je s nim taky prdel, jak vždycky popisuje, co to s nim dělá :D Někdy chytne takovej výtlem, že mam strach, že už se z něj nedostane...
techem
Zdar můj otec mě buzeroval a dával mi přednášky o drogách, když zjistil že jsem pěstoval pár kytek, ale jak jsem mu donesl mast, tak po dobrání masti přišel za mnou a že prej má starý šicí stroj a jestli si nechci z toho udělat grow box aby mi to venku nesklidili...no a tak to u mě začlo :D
Ronnie
Čau lidi, nudím se na povinné školní praxi a při pročítání fóra sem se rozhodl že taky něco přidám.
Hulím od 16,ted je mi 18.
Studuju na docela těžké škole se zaměřením na IT, ve třídě nás v prváku bylo 6 co hulí, bohužel už sem zůstal jako jediný, ostatní vyhodili, propadli nebo to jednoduše vzdali.
Pálím podle chuti a nálady, někdy třeba třikrát za týden a jindy dvakrát za měsíc. Tráva mi určitě víc dala než vzala, ten nadhled a pochopení věcí o kterých ostatní nemají ani šajn je k nezaplacení.

Jednou se mě taťka zeptal jestli jsem to někdy zkoušel, nemám rád lži takže sem mu po pravdě řekl že jo a už sme to dál neřešili.
Nikdy sem jim přímo neřekl že hulím pravidelně ani nic takového ale už mockrát se mi staly věci které se povedou jenom když je člověk vysoko takže asi podle mě tuší.

Letos sem se rozhodl že začnu pěstovat u nás na zahradě a v květináčích na terase. Následovalo teda dilema co s rodiči,jak jim to řeknu a tak. Moji rodiče sou hrozně fajn, je jim oběma 50, taťka je spíš takový oldschool motorkář, poslouchá rock a věc jako počítač je pro něj skoro cizí slovo.
Mamka je naopak hodně moderní, pořád se vzdělává, chodí na různé cvičení a žije zdravě.
Věděl sem ze nejlepší bude když prostě jeden den dojdu dřív ze školy, vezmu si už asi 30cm kytky které jsem měl u dědy ve skleníku a zasadim je u nás, prostě je postavit před hotovou věc. A tak se taky stalo. Když mamka dosla z práce začala se ptát co to je a tak, bylo vidět že ji to hodně zajímá
Rozhodně se nedalo říct že by byla proti, spíš mě pochválila že sem v sobě probudil zahradnické sklony a pořád si ze mě skrz to z legrace utahuje :D.
Taťkovi to taky vůbec nevadí, spíš se zeptal na co to mám a tak. Řekl jsem že to chci zkusit když se to povedlo vypěstovat i sousedům a tak dál.

Myslím si že kdybych se špatně učil a kašlal na sport tak určitě nejsou tak tolerantní. O to víc se teď snažím abych se vyvaroval řečí že za nějaký můj neúspěch může tráva a tak dál. Hned po dovršení 18 jsem si udělal bez problémů řidičák čímž sem je taky docela potěšil takže myslím že to bude fajn i dál.
Po sklizni máme s přítelkyní naplánované že je oba zhulíme, hlavně je potřeba opatrně aby neměly nějaký špatný stav, to by mi bylo líto a určitě by si už pak nedali.

Tak jo, zatím peace :D
RoyalHarvest
Vědí, prakticky od mých začátků. Nejprve jim to vůbec nevadilo a tolerovali to, v mých "kravských létech", kdy jsem chodil za školu, hulil a neprospíval ve studiu, se jejich tolerance samozřejmě snížila. Teď kouřím zřídka (vysoká škola a pracovní vytíženost mi častější konzumaci nedovolují) a je to prospěšné pro všechny strany:)
prof.kalitexxx
já je postavil před hotovou věc a v pohodě, když jsem poznal po 23 letech svého biologického tátu a byli jsme v Tisé lést na skalách tak jsem se ho optal jestli mu nebude vadit že si začoudím ..... v pohodě přeci táto ale já nebudu kouřit cigáro a táta no já taky ne a vytáhl docela slušný brko a rovnou ho odpálil :D :D mám 3 bratry a 3 sestry ....2 bráchové hulej a 3 sestry taky, párkrát za rok i máma s tetou pohulej a dědův bratr hulil se mnou každý den kvůli bolestem ( Zdenda 68 let ) ten měl nejradši bílou vdovu a G13 a moc se mu vždy ulevilo protože byl hodně nemocen a i o tomhle skoro všichni věděli ..... R.I.P. Zdendo ......mrkněte https://www.youtube.com/watch?v=jifdJcCNtF8 PEACE
Mard
Když jsem před mnoha lety začínal, tak nikdo nevěděl o autoflowerech a že existují nějaké seedbanky nebylo rovněž známo. To byly krásné zlaté časy, kdy se ještě konopí měnilo zdarma mezi lidmi a Veřejná Bezpečnost věděla jen to, že konopí je druh provazu. Já dostal pár paliček darem a z vyloupaných semínek jsem zasadil první sadbu na chatě u rodičů. I bez předchozích znalostí se to nějakou záhadou povedlo a co bylo nejhorší, že z toho vyrostly strašně velké rostliny, které měly kolem 3m a trčely jak rozhledny. Co pamatuji, tak to rodiče moc neřešili, dělali mrtvé brouky.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma