Graetar |
Pohůdka. Rodinka mě plně podporuje v legalizačním nadšení a bere věc s nadhledem. U nás převládá dost liberální atmosféra, často se o těhle věcech s našima (ale i s prarodičema) bavíme. Docela legrace byla kdysi s moravskou babičkou z tátovy strany. Je to neuvěřitelně vitální osůbka, která neustále dbá na zdravý životní styl členů rodiny. O to větší bylo překvapení, když onehdá na adresu bratránků, kteří si ve skleníku pěstovali asi třímetrový strom konopí, prohlásila, že je to úplně v pořádku a ještě se o celé záležitosti byla schopná bavit, jako kdyby mluvila o štamprli slivovice :D
|
|
|
Jirka1802 |
No, bohužel (nebo bohudík?) to naši už vědí - zjistili to jednoduchým způsobem (díky mý blbosti): Bydlím sám, k našim chodím tak nějak o víkendech na obědy. Jednouch jsem tam přišel, tak nějak po páteční pářce - tedy oči jak králíček Azurit, v hlavě hukot (asi většina ví o čem mluvím), najed se stáhnul kalhoty, přehodil přes křeslo a vykys na gauči.
Když jsem se asi po dvou třech hodkách vzbudil, tak mi přišlo, že se mezitím co jsem spal, tak nějak změnila u našich atmosféra. Vrhali po mně záhadný pohledy jen jsem si říkal A jé je co se zase děje???
No máti začla po chvilce, tak opatrně, jako jesli nějak užívám tu trávu, tak jsem jí na fér odpověděl, že jo, to už u toho byl i tatík, ten jen koukal.
Pak jsem se málem udusil, když se mě mať otázala, jestli se to šňupe, nebo píchá, nebo co se s tím dělá :D:D:D - no málem mě ranila mrtvice, jen jsem si představil můj rypák zalepenej listím a palicema :)
Zkrátka a dobře, výslech ukrutney... ale můžu si za to sám, protože jak jsem hodil kalhoty přes křeslo, tak ze zadní kapsy vyjel na to křeslo slušnej pytel, kterej sem tam zapomněl od minulýho dne a máti ho tam našla ležet... ta asi koukala :eek:
Ale už se s tím rodičové tak nějak srovnali, teda né že bych pálil před nima, ale mami už se snaží na tohle téma i vtipkovat a táta taky - ten věřím, že by si dal možná i se mnou :D
Jen je teď chci trošku navnadit, anžto maj na zahradě krásnej novej skleník a tak dvě kytí by se v něm nádherně vyjímaly... :D Uvidíme :)
[Edited by Jirka1802 on 25-04-2002 at 02:46 PM] |
|
|
davve |
Ale to je mi nahodicka, u mne to s nasima take zacina byt na pohudku a take mame novy sklenicek!
Asi tak za tyden se tam chystam premistit matku jejiz rizecky pujdou pekne ven :)
Sice pozde ale prece!!! |
|
|
oton |
no tak naši ví že hulim tak od 17ti let (je mi 25), s tim přišlo i pěstování, většinou si ze mě dělaj prdel, že hulim nějaký seno a myslej si že mi po tom nic neni (před nima se nezhuluju), druhej rok pěstuju i doma na balkóně, a máti ani fotříkovi to nevadí, když nejsem doma zalejvaj :-), no a loni sem zkoušel postavit skříň a rozjet to s lampama, a to už neprošlo sice sem to nečekal ale jejich důvody beru, je to jejich byt, tak sem skříň zrušil a musim s ní počkat až budu bydlet jinde,
jinak ale moje ostatní pěstitelský aktivity plně podporujou :-))) |
|
|
Total kapor |
Čumim ako blazon, vsetci ste s v pohode, ako rad by som s vami menil. moja matka je striktne proti vsetkym drogam a ked sa pokusam zacat rozhovor o marijuane tak spusti plno kecov o narkomanoch ako kradnú a dokonca "vrazdia" ľudí. netrúfam si jej povedat ze hulim, lebo by mi prestala dávať prachy a mozno by ma poslala na liecenie (zaujimalo by ma co by jej v protidrogovom ustave povedali, keby prisla s tým ze som závislí na marjánke.) Foter sa k tejto téme nevyjaduje, ale aj tak má hlavné slovo matka. pomohlo by mi keby sa v niektorom z jej ženských časopisov objavilo nieco kladné o hulení myslím, ze by to mohlo ovplyvnit jej mienku. Navzdory vsetkému pestujem in(u kámoša co nemá rodičov doma) a aj out. |
|
|
borifield |
No tak ja sem hroznej flegmatik (aspon mi to vsichni rikaj :D :D doma o tom vi matka ,je naprosto v pohode je na ni videt ze by byla radsi kdybych nekouril ,ale je hrozne tolerantni.parkrat se mi stalo ze mi prinesla palicku ,prej ji nasla prilepenou na rucniku v koupelne a jindy ze zase na schodech ,jednou jsem si nechal sklenici na posteli a ona je jakoby nic .Kdyz jsem si pestoval doma tak zalejvala a kdyz jsem sklidil outdoor (uz 4 roky ) mi vzdycky vetra aby to necejtil tata.Jenom segra di mne porad huci ,ze me to zabije :D :) jinak jako fsude asi kourim ,mam cerveny voci a mama jenom krouti hlavou .......proste PEACE :) :) |
|
|
Cpt. Pierre |
Tak co?Něco novýho domma?Co psycho?Ted sou matury za dveřma tak napičte jak to doma před koulíte s rodičema.....A budou prázdniny a to je příležitost se s paretns zkouřit ne? |
|
|
wilda |
je mi 21 bydlim u rodičů a máma mi pravidelně tak kolem 3 ráno volá gde sem a gdy přijdu domů VOPRUZ NEJVĚTŠÍ jedině se vodstěhovat a je vyřešeno |
|
|
mariman |
Milý Dino!
Hlavně no stress!!!! :) o mě ví celá rodina, že hulím, matka má z toho fóbku, otec má blbý kidy, babička mi pěstovala, strejda se mnou hulí, jinak to zas tak růžový není, naši začínaj stressovat uplně nepochopitelně poslední dobou (to měli zkusit dřív :) ) a nemůžu si zasadit na zahradě ve skleníku... to nic! oni si všichni bodou muset zvyknout!!! :) MAKE IT LEGAL!!!!!!! |
|
|
gizmo |
mě je 19 a abych řek pravdu, tak naši nic netuší. Z příbuzenstva pravděpodobně nikdo nic netuší taky, až teda na všechny bratránky a sestřenky, protože ti hulí taky :-))) až na 1 nebo 2 vyjímky. Je to celkem v klidu, když přijedete na nějakou rodinnou sešlost a můžete se pěkně zhulit s bratránkama a sestřenkama... Ale co se týče příbuzenstva ze starší generace, těm ani nic vysvětlovat nehodlám, protože jak už sem tady uváděl bůh ví kolikrát, sou prostě zasažení minulým režimem, kterej jenom dokázal všechno neznámý zakazovat a odsuzovat, takže jim z toho pravděpodobně něco zůstalo... Teď ještě bydlím u našich, takže valím outdoor, ale za 2 tejdny maturuju a pak vyrazím na vejšku a povalím si pěkně indoor :-))) Už se nemůžu dočkat... už mám objednaný nějaký řízky blueberry, takže doufám, že těch 5 let na vejšce bude pěkně veselejch :-)))) |
|
|
Wampyr |
To ja to mam taky v pohode.Nasi vedi ze hulim a tolerujou to.Sice maj vobcas kecy ale jinak OK. Pestuju normalne doma va skleniku i na zahrade. Vzdy tak 3-4 kyticky. Tatik zalejva.Pred nasima nehulim a je to v pohode.. |
|
|
techyes |
moje matka sice vi ,ze hulim,ale stale me zarazuje do skupiny lidi oznacovanych jako "fetaci". hodne se boji toho,ze bych moh sklouznout mezi lidskou spodinu a a zit na okraji spolecnosti v nejakym hasis doupeti. otec o me nema zajem,takze mu to je jedno :) nebo radsi :( ?
bydlim uz sam a zahradku ani poradny misto na indoorek nevlastnim, takze o pestovani nemohla bejt v minulosti ani rec, ale uz pres rok chodim s bajecnou holkou, ktera ma vybornou mati a jeste lepsi prarodice.
minuly leto sme se s jejim dedou pustili do stavby skleniku na jejich zahrade a pres leto sme spolecne vypestili pul tuctu nadhernejch kytek,ale ty nam nejaky zm#di ukradli a foliak rotrhali. tak sme se v listopadu rozhodli u nich vybudovat v pradelne malopestirnu,ktera funguje dodnes.
shrnuti?> moje matka si mysli,ze se travou pravidelne sjizdim,abych moh vubec fungovat a otec nezajem.
zato mati a prarodice moji milovany me v huleni da se rict podporujou:)))) |
|
|
Graetar |
Jak jsem psal, rodinka moji travní "filosofii" brala vždycky s nadhledem, v pohůdce. Nicméně, asi neměla ponětí o mých pěstitelských pokusech (doteď jsem experimentoval na kolejích). A i když mě to tolik netrápilo, trošičku jsem trnul - sazeničky na parapetu za oknem, stranou, takže na ně nebylo moc vidět...
Před půl hodinou jsem přijel z práce. Okolo svýho počítače naskládaný květináče a máma: "Tak jsem dneska myla okna, ty tvoje rajčata mají zajímavě zubatý listy!" a pusu od ucha k uchu. To samý sestřička s tátou s nějakou legrační poznámkou typu "Tak opatrně, abys nepoznal osobně Komorouse..." a nevážně míněnou "To si budeme na podzim dělat vysmátý koláčky?". Mamka pak byla zvědavá: "A kam to budeš sázet?" a ještě projevila zahradnické zkušenosti: "Vždyť tady v tom kelímku nemáš dole dírky..."
Ufff... Tak to je úlet! Jdu se dívat na Hvězdný války, udělám si čajík, protože jsem (i bez konopí) vysmátej jako lečo. Naši ode mě mají velikánskou karmu (akorát nejsou registrovaný na groweru :)). :D :D :D :D :D
[Edited by Graetar on 04-05-2002 at 01:18 AM] |
|
|
L.K.Fallman |
U nás to je celkem fajn, už mám nějakej ten měsíc občanku ale začal jsem kouřit když mi do ní ještě něco chybělo. Když jsem mynulej rok poprvé přines domu semínka tak otec na to řek jenom „Tak co, to jsou semínka toho tvýho slavnýho konopí” po nějaký době jsem zasadil a potom jen nakupoval za peníze svejch rodičů květináče a matce jsem vždycky řek jen že chci něco skusit. Matka mi do pokoje moc nechodí takže to bylo GOOD. Po nějaký době jsem si šel lehnout a po chvylce přišla matka protože mi něco zapoměla říct a když uvyděla 5 kytek tak se mě jen zeptala „Neni to ta MARIHUANA” a já na to že je, potom jsem si jen vyslech menší přednášku a od tý doby je to v pohodě. |
|
|
teksun |
no u mě to bylo tag že si máma jednou přečetla můj deník takovej deník toho kolik sem měla o wejku špeků a skym a jag mi nebylo, musím ovšem říct, že si ho přečetla mou chybou a vzala to naprosto f pohůdce. Postupem času se to dozvěděl děda a to gdyž nám stavěl skleník a gdyž sme byli pryč zalejval kytky, pak se do toho vložila babička, že ji musíme udělat mlíko gdyž už to máme na zahradě no pak přišla na řadu ségra a to jsou asi všichni z rodiny co to ví pro mě to jsou ovšem nejdůležitější lidi z rodiny mam celkem dost příbuznejch. Sem docela ráda že to berou tag fajn máma nehulí děda to asi jednou brzy:)zkusí a babička si vobčas dobře pospí, já se uvedu do příjemného stavu a vše je OK neumím si představit, co by bylo gdyby to netolerovali asi žádná bílá vdova:) |
|
|
oton |
to techyes: tak chlape tvuj příspěvek mě dostal! .-) prostě těžká pohoda, zlanařit dědu svý buchty do pěstování, to by se mi taky jednou líbilo, bohužel už nemám ani jednoho dědu, a teď ani tu buchtu :-))) tak že to musim nechat na příště
rozhodně karma pro tebe!
to teksun: hele holky si fakt píšou deník?, já myslel, že je to jen ve filmech :-))))))
ne, ale jinak to máš doma max v poho :-) |
|
|
Kosa |
O mě to ví otec a pozná vždycky když sem zkouřenej(taky hulil).Máti ta to tuší, ale když vidí mojí zahrádku tak nevim(he he) no a moje teta to ví taky a všíchni to tolerujou. :slizoun:
[Edited by Kosa on 07-05-2002 at 10:34 AM] |
|
|
teksun |
oton-no já sem ta buchta :)a ten deník no deník ne doslova psala sem si tam brutální zážitky po hulení aj.:)po tý storce s máti už žádnej drogovej deníček nemam:):) |
|
|
oton |
to teksun: tak teď si mě teda dostala, asi pohoda rodinka :-) |
|
|
Espoo |
maminka to vi, vubec si se mnou nechce dat a uz mi asi dvakrat upenlivym hlasem rikala ze o me ma strach :)
no a nebyt tatinka...nejsem tady na groweru...:))
yo, jeste to vi bratranek a ted me tak napada ze se mu stala jednou takova vesela vec, ze v praci nasel hafo travy, tak to s kemosem prodali a doma mu zustaly asi dve filmovky a pak tam jednou prisel a nikde nic...podezira z toho babicku :) |
|
|
caravell |
jedna jedina vec ktera ti muze pomoct jsou kapky do oci VISINE....nejsou po nich absolutne rudy oci..tagze jestli zhulenej ovladas svoji psychiku tag to je to co potrebujes..protoze fizicky neni absolutne nic poznat...mela sem ty samy problemy co ty...bala sem se chodit domu zkourena protoze se matka hned vyptavala co ze sem to chlastala...no a ted je fsechno f cajku diky tem kapkam...doporucuji..... |
|
|
|
Zdarec, tak právě teď sem se dozvěděl dost krutou věc. I když to zatím není nic proti příspěvkům psycha. Ale co není může být. No k věci. Před pár dnama sme byli na chatě a vzali sme si s sebou samozřejmě nějaký hulení. No a jak sme odjížděli tak sem na poličce nechal (omylem) trochu toho hulení. No a našla to matka kamoša co má tu chatu a protože věděla kdo tam byl tak teď chce obvolat naše matky. A já su v prdeli. Tak zdarec. |
|
|
Era |
2 Psycho Tak co ta matura?
2 futeW: Tak v tomto konkrétním případě :) zatloukat, zatloukat, zatloukat (pokud jste na tý chatě nebyli jen 2 :D)
Jax stár? Co rodičové, jak vypadá jejich postoj?
Prostě se všichni podezřelí domluvt na jednotné výpovědi: "Já vůbec nevím, kdo to tam mohl nechat. Nevšiml jsem si, že někdo hulil..."
Případně dodat: "Byl jsem tak ožralej, že si nic nepamatuju" :D
A nedokážou nic.
No a nebo: "Jó někdo to tam nechal. Už ani nevím kdo to dones. Sme se zhulili a byla to prča. Škoda, že to tam zůstalo, teď si dáme až zase za měsíc, až tam zase pojedeme :( Snad nám to paní Kropáčková :) všechno nevyhulí... "
[Edited by Era on 26-08-2002 at 02:48 AM] |
|
|
|
2 Era - no tak z kamoša to matka všechno vypáčila, hrozila tím, že pude za ostatníma rodičama. No ale dneska ju ten kamoš naštěstí přemluvil, aby to nedělala. Takže je to ok. Jo tak je mně skoro 17. Rodiče ? Tak jejich postoj neznám, ale dokážu si představit postoj matky, která je učitelka a otca kterej je tak trochu out a neví o tom celkem nic. Ale asi by to nebylo tak hrozný. Takže hulím vesele dál, ale trochu víc opatrně :) |
|
|
sodik |
Čau nazdárek, moje máti mi našla plného gripa...
A tak už to začlo.....
Takže co to je?
Ty bereš drogy!!!
Říkal jsi že už jsi s tím přestal....atd....
Ten kdo hulí přejde na tvrdé drogy ( ABSOLUTNÍ PÍČOVINA)
Sračky jako vždy.. :)
Já jsem to měl jednoduché, matce jsem, řekl pravdu,
Řel jsem proč hulím....
Co při tom zažívám.....
Co to je...
Na co to je.....
Kolik toho hulím.....
Jak často to hulím....
Řekl jsem a co mám dělat? bavímvím se u toho, je to pohoda....
NECHLASTÁM a NEKOUŘÍM
Tak jak se mám bavit????
Takhle se bavíme všichni, neznám nikoho kdo nehulí (5 lidí)
Moje matka: 5x brečela,vytahovala staré věci, pak poslouchala, a nakonec po 180minutách projevu povolila.....
Ale říkala nekuř toho moc.... a byloto chce to jen vytrvat v otázkách proč bych to nedělal, co je na tom horšího než chlastání....atd... |
|
|
|
2 sodik - jo tak to máš dobrý, že to takhle dopadlo. To ti aji závidím. Já doufám, že u mě to jen tak nepraskne. Hulení doma moc nemívám, takže rodiče nemají celkem co najít. |
|
|
Al-Ban |
Správně sodiku, chce to jen vytrvat a přesvědčit "dinosaury" a okolí, že tráva není ten bubák, za jakýho jí všichni považujou a říct jim celou pravdu o ní. V nejhorším i prakticky ;). |
|
|
india |
Ahoj, já patřim mezi tu skupinu, která má rodiče totální odpůrce lehkých drog. Takže moje řešení je tedy visine a rychle do pelíšku. Hele a jazda tak ožralá ani náhodou, ale zhulená skoro kdykoli, pokud to nejni taková rozsekávka, která by mi přerostla přes hlavu.
|
|
|
B@nkyBenk- |
Vzhledem k tomu ze uz mi to opet nasli(19 let je mi) tak sem si rek ze seru na to abych porad zatloukal....Stejnak si myslim ze matka si v posledni dobe uz to nechtela jenom pripustit a vduchu to stejnak vedela,tak sem se rozhod skoncovat s tim vetsnim kecanim a rozjel sem konecne (trochu) pravdy:)) Rek sem ze hulim-jak matce tak fotrovi a docela me prekvapila reakce.....tata priznal ze ji taky kouril a vi jaky to je a matka ktera to v zivote nemela a mela blby keci tak sem ji setrel tim ze az si to pokouri,tak ze se s ni o tom budu bavit...myslim ze to zafungovalo--sice nerekla jo,ale poznal sem na ni ze se toho jednou dockam............Ted do me furt prudej a tak,ale da se to---rek sem ze uz nehulim kuli skole(abych je trochu uklidnil)ale mam lepsi pocit.....Nevim mozna si spousta lidi rekne ze bud nejsou normalni nabo nevim,ale zalezi na tom jak kdo......co vy jak ste na tom?????????????????????????????????:frog:
Ale nebojte prudit do vas neprestanou--to ani do me---oni proste nemuzou rict tak si to klidne kur:) oni budou furt vyhrozovat atd.........ale myslim ze je to jejich rodicovska povinost:rocket:kterou jim nevyvracim:)takze je necham at si prudej,,,,,a asi zacnu kupovat VIZINKY protoze bude asi doma cenzura oci:)
cau rodicove..... |
|
|
nobody4 |
každopádně pravda je nejlepší. jednak si za pár let zvyknou. Navíc ty nebudeš hulit furt, protože to už na tobě poznaj. Prostě všechno zlý je k něčemu dobý.
I když to budou vědět dokonce i tolerovat prudit nikdy nepřestanou. Sice frekvence průdy se sníží, ale jednou za čas si to stejně neodpusí.
Teda pokud nejsou tim typem, že začnou hulit s tebou. N4 |
|
|
Hajavan |
ja to doma pestoval bez tajnosti odzacatku.vse jsem doma rekl, a v pohode, akorat tatka trochu prudil a mamka rikala ze by to klidne zkusila tak snad nekdy, von totiz bratranek taky pesti a jeho matka(moje teta) to nekdy pouziva na vareni. :)
ale ted nedavno docela zaprudili. mataka rika rozhodni se jestli chces hulit nebo studavat (blba otazka). a tatka: musi to jit z baraku ven nechci aby te za tohle zavreli a my z toho meli prblemy.
no a ted je to zas v pohode. :) |
|
|
mariman |
charakteristika mých rodičů: :o
Matka: :rolleyes: nezkoušela nikdy ani kouřit, ze všech drog má fóbii :eek: ,tvrdí že mám hulení jako berličku,sem tam něco svede na to, že se to stalo proto že hulím----ničím si tím život, párkrát jsem jí zkoušel dávat přednášku, moc to nedala... dal jsem jí přečíst Feťákova průvodce až za Galaxii (Fšem dopočuju fuckt sqělý čtivo :D ), to taky moc nedala!! :confused: jinak ví že hulím často,že pěstuju, že to suším na chatě, doma jsem měl malý kytky, před 3 roky mi to i opečovávala a pak to najednou zmizlo a po roce z ní vylezlo, že to vyhodila, protože se jí zdály velký a že by to někdo uviděl... :mad: teď už je to zas nějaký ten pátek, nelíbí se jí to pořád, ale povyk už nedělá, spíš jí to mrzí a občas to předhodí...
Otec: :p: kdysi v mladí zkoušel kouřit,o hulení nic neví,musel jsem mu říct jak se vůbec aplikuje,co se z ní používá,proč to lidi hulí, na to se měl ptal posledně,co z toho vůbec ty lidi mají, proč ji kouří, no vysvětlete to otci! :( ví že pěstuji a občas kouřím, nějak se k tomu nevyjadřuje, už mo i brčko našel na půdě, prohlížel, čichal, ale že by zahulil toho se nebojím!!!
už je to asi 4 roky,co jsem jim jednou jen tak přiznal,že jsem to zkoušel,reakce hmm... myslím že byla v poho,jen taková menší obava ať neuletím dál :wink:
příští rok nadrzo ve skleníku na zahradě :pimp:
ps:jó hulím se strejdou!!! :frog: |
|
|
drinker hulič |
no hosanci, to vas teda lituju... :D ja sem naprosto v pohode, normalne doma pestuju a rodicove to prekvapive berou dobre... akorat muj votec vobcas prudi ze si budu pichat protoze chci mit halucinace (to potom co sem mu rek ze bysme si mohli koupit ten pravej absint s thujonem :) ale jinak huli cela rodina! :) |
|
|
mariman |
milej zlatej! :D ne všichni mají rodiče, co hulí a chlastaj, mě to třeba vůbec nevadí, že naši nehulí a nechodí kalit, jsem spokojenej, oni se mi do toho neserou a je to v klidu!!! :pimp: |
|
|
drinker hulič |
marimam: bachanek, rodice vubec uz nechodej kalit, da se rict ze uz trochu dospeli a ty rodinny oslavy uz nejsou takova prdel jak bejvala (vsichni nazi v bazenu, to je sranda :D ), oba sou vysokoskolaci se stalym zamestnanim, no jenom aby to nevypadalo ze tady mam pankacsky pomery (i kdyz bych byl rad :) ), ale proste nejsou zaslepeni, a vo to de... |
|
|
Enfant Terrible |
Tak koukam, ze nase rodinka je asi dosti vyjimecna...kdyz jsem byla mladsi, tak jsem se doma bala rict, ze hulim...az pak se to stejne mati dozvedela...a vypravela mi ot tom, jak za mlada hulivali a pak ze mela jeden neprijemnej zazitek, tak radsi prestala. No a jednoho dne za mnou prisla, ze by to zas rada zkusila. Od te doby mame svoje vecerni sedavanky u dymcicky a dobry muzicky.
Nejvetsi sok jsem ale zazila, kdyz se moje mati dozvedela o tom, ze jsem zkousela houbicky. Celou dobu jsem si myslela, ze houby uz na ni budou moc a ze by mi nadavala. A co se nestalo...ona je chce vyzkouset taky. Dokonce se na me div nezlobi, ze jsem jich nasbirala malo (nepocitala jsem s ni). Mate nekdo podobny zazitky se svyma rodicema? |
|
|
gunman |
ja už otca nemám, ale často naňho spomínam a presne toto by som s ním chcel prežiť, trochu ti závidím :-)))
Tak nech mu je dobre tam kde to vlastne je... |
|
|
B@nkyBenk- |
Lidicky chci vam podekovat za vase nazory a prispevky:)Dostal sem totiz takovej napad:satan:...Vzhedem k tomu ze sem tohle tema zalozil hned potom co sem nasim rek natvrdo ze si obcas:bandit:dam,tak sem se rozhod tohle tema s vasema nazoram ji dat precist aby vedela jaky nazory na to maj i jini rodice:¨)tak se mejte a pak napisu nekdy(brzo)jak to dopadlo...Dikas moccccccc |
|
|
B@nkyBenk- |
maaaaaaaaaameeeeeeeeeeeeeeeeeem
mame sorry zapomel sem napsat komu to dam precist:))) |
|
|
kalistor |
Jedneho zhuleneho dna sem sa rozhodel priznat sa rodičom co robivam ve volnych chvilach.Nebili s toho zrovna nadšený.Že co na tem vidim.nekedy mam v plane upecit kolaček nech si daju a potom posuda lenže nevim či sú na to psichicky pripraveny a či bi sem to neskúr nelutoval.mohlo bi to bit zaujimavé mnet vihulených rodičú |
|
|
mr.cowley |
hmm...
Videl jsi Pernikovou vez? tam se neco podobneho stalo, akorat to nebylo umyslne a taky to nebyla ganja ale pernik. Kazdopadne si myslim ze davat nekomu ganju kdyz o tom nevi neni moc dobry. |
|
|
BRadekRB |
Mám k mému obrovskému štěstí matku, která si mládí užívala v období, kdy nemít korálky na krku, či dlouhý vlasy, znamenalo vyškrtnutí ze středu tehdejší omladiny, takže si taky užila svý a to, že hulím, bere celkem sportovně, ba co víc, občas, když nemusí "prát, nebo žehlit, či věnovat se jiným domácím pracem", zahulí i se mnou.
Opravdu lituji lidi, kteří to musejí tajit, užívají si to pak sotva na 50 proc. |
|
|
|
No tak moji rodiče o tom, že hulím neví, ale ani nějak netoužím po tom říct jim to. Taky netoužím po tom hulit s něma, i když by to byla asi sranda. Asi to bude tím, že su ještě poměrně mladej. V budoucnosti možná, ale teď ne. Přece jenom su pořád ještě rád když su někde s kamarádama a zahulím s něma. |
|
|
drew |
Vědí,netolerují,nechápou,nicméně už vzdali debaty na tohle téma.Taky jsem se od rodičů konečně odstěhoval,tak je nemusim učit hulit.Moje máma je sice hodná,ale dostatečně šílená i bez toho :D |
|
|
Honzikk |
No matka ta ví,že hulim a je s tim smířená...Otec ví,že hulim a obcas si zahulí se mnou(je mu 54 let!).Jenom minule rikal,ze ho to nejak moc skrabe v krku...:-))) |
|
|
fak.gesho |
Nasi jsou celkem v pohode, veri mi aspon v tom, ze to s alkoholem a travou neprehanim a to je pravda... Poprve to zjistili asi kdyz mi bylo 15, nasli u me fajfku, ale nejak se k tomu nevyjadrovali, nase mesto je mali a oni vedeli, ze moc nepiju a to u nas v rodine neni v mladi normalni: o ) takze si mysleli, ze bud hodne hulim nebo beru neco jinyho, vedlo se par silenejch rozhovoru na to tema, treba kdyz sem byl doma na gauci tak zhulenej ze sem koukal do vypnuty telky a oni si mysleli, ze na necem frcim, ale casem pochopili, ze to sou nesmysli a, ze jsem celkem strizlivy konzument, takze si rozumime(aspon v tomhle ohledu)... dokonce sem tedka otcoj balil speka a dal mu patricne informace jak si to uzit... to proto, ze tvrdil, ze snim trava nic nedela... |
|
|
GrowGrass |
Jasne rodice o tom vedi protoze u nas Hulime skoro vsichni Tata, strejdove, kamaradi a hlavne JA. berou to sklidem ale mamka si nikdy neodpusti rict "Ty si zase zhulej vid !?" a moje odpoved obcas zni "No Mami vypadam snad na to :)))))))" tohle je rosekavka co. |
|
|
GrowGrass |
Jasne rodice o tom vedi protoze u nas Hulime skoro vsichni Tata, strejdove, kamaradi a hlavne JA. berou to sklidem ale mamka si nikdy neodpusti rict "Ty si zase zhulej vid !?" a moje odpoved obcas zni "No Mami vypadam snad na to :)))))))" tohle je rosekavka co. |
|
|
Blejd |
Moji rodiče to taky vi, cadim ja bracha aji segra, loni nam nasli kytky co sme pestovali a dovolili nam pestovat doma, s nama sice nehuli ale nevadi jim to. se segrou planujem je nekdy zhulit..:) |
|
|
baboss |
To ja sem jednou zhulil fotra- ten z toho mel drsny chlamky a brutalni haluze, u televize se tak smal, ze kdyz to videla matka tak chtela taky, ale ona je nekuracka, neumi sluknou ani cigaro. No tak mi toho dobrýho skunka hnet vykaslala a nic z toho nemela. |
|
|
|
No nasi to vi ve 14 mi nasli faju a dylerak, no a moc to sportovne nebrali tehdy ani tet. tak asi s nima hulit nebudu:-) no mozna jak tet videla Samotare ze to tak nrat nebude ale jenom mozna |
|
|
Idea |
hehe jojo mati s otcem to vedi ,mam v pokojicku skrin tak aby to nevedeli ze jo :)) jojo jednou sem matku vytahl na chate do lesa na kole a pak na votocce sem vytahl umotany brko pana jacka herrera a zhulili sme se ,heh dotedka to nechapu... (: |
|
|
CypressPce |
Rodice o tom vedi a byl to ten nejhorsi napad rikat jim to vod ty doby co sem se k tomu dobrovolne priznal a to jenom proto ze sem mel do ty doby s mamou vybornej vztah byly sme spis takovy kamosi nez mama a syn ,tak to de zkopce neverimy a kdyz nahodou prijdu ze skoly unavenej jak prase a jelikoz letos maturuju (snad) tak se to stava docela casto a jdu si na chvili lehnou tak jediny co mi rekne je ze sem zase hulil i kdyz to neni pravda a me to sere protoze at na to reknu cokoli ona ma odpoved ve smyslu no to je tou travou ty tvoje kecy uz se ti meni mozek a jelikoz uz nejakej casek kuli skole nehulim tak se mi to moc nezda:) ale po pravde me proste prislo ze od ty doby co sem se ktomu priznal tak mi rodice neverej a nedavaj mi vubec penize na nic skoro ani na jizdenky na bus kdyz si jednou za mesic reknu vo 20(a to jenom proto ze vsude jezdim se psem a za psa se platii) a vubec furt na me matka jenom rve takze podle me je to lepsi nikomu nerikat protoze jakmile to udelate uz si vas zaskatulkujou a je to v pi..
PS jinak je to samorzejme na vas nechci radit nechci kazat... |
|
|
pála žáhí |
moji rodiče to věděj a tolerujou, ale nehulej a podle mě by měli! protože kdyby hulili tak by se tak určitě tak nehádali a nedělali by si navzájem takový psycha. musim je holt někdy zhulit:D naštěstí si matka už dávno nemyslí, že se hašiš šňupe:D je celkem už informovaná a na vlastní oči vidí, že to ze mě automaticky neudělá parazitující trosku, tak už ani neremcá, když přídu domu totálně nakaši zhulenej, naopak má většinou i docela radost, že já mám radost:D. mám štěstí, že mám tolerantní rodiče, ale ty rodiče co drsně kérujou do svejch dětí to podle mýho dělaj většinou kvůli tomu, že o tom nemaj dost informací a když už se něco dozví tak je to většinou zkreslený nebo lživý. doporučuju rodiče postupně otužovat a pravdivě informovat než jim to řeknete. když je na to nebudete připravovat tak to asi většinou neskousnou, ale je jasný, že některym rodičům to prostě vysvětlit nejde a je lepší jim nic neříkat.
mě prostě nikdo nenamluví,že je ganja větší zlo než chlast a mym rodičům snad už taky ne. vivat LEGALIZACE!!! |
|
|
Dude |
vědí asi všichni mí příbuzný + většina lidí se kterýma se stýkam trošku víc (práce/přátelé) z příbuzných nehulí nigdo, no teta párkrát zkusila, maminka taky vyzkoušela... a všichni naprosto v pohodě, tohle je nejlepší osvěta, když vidí někoho, gdo radši hulí než chlastá a zjistí že ten člověk je naprosto normální, neni troska, na heru jsem neskončil...
maminka ví i o mých "výletech" naštěstí četla Grofa, Learyho, atd... no problema
důležitý je nedělat konopí ostudu |
|
|
nemo |
Mí známí to ví vlastně všichni, protože se s tím netajím. Rodiče už jsou po smrti.... Ale moje dcera asi nehulí... |
|
|
vriter@cz |
Fotri zasadne nevi. Je to lepsi aspon jak prijdu domu zhuleny tak si mysli ze jsem opily a ja do nich v klidecku faram. Je to docela zabava. :D |
|
|
THC_girl |
Ahoj,chtela bych se vas zeptat,jestli vam rodice prisli na to,ze hulite?Jestli jo...co bylo?Diky:flamer: :girl: :pimp: |
|
|
bazooka |
1. si myslím, že kouřit trávu by měli dospělí lidi a né děti.
2. když už teda hulí děti, je to o tom, jak se to rodičům podá a jací jsou. Jaký vztah s rodiči kdo má... |
|
|
|
Jsem za spolu s Bazookou za bod 1. |
|
|
blockhead |
Jasně, seš dospělej taxi můžeš dělat co chceš, ale jestli bydlíš u rodičů tak ti třeba můžou natvrdo říct že tady s feťákem bydlet nebudou a vykopnou tě. I to se stává.... |
|
|
Trapan Šmírák |
Tak ju zas hnedka nemusíte tak peskovat, chlapi, ne? :D
Ale děti by hulit neměly... |
|
|
Trapan Šmírák |
Jesli teda ve dvaceti nejsem náhodou taky děcko... :o |
|
|
blockhead |
to vis ze se da bydlet bez rodicu, ale kdyz je nekomu treba 18 a dela skolu a ma proste zkurveny rodice tak co ma delat?
Nerikam ze je to muj pripad ale znam takovou rodinu... |
|
|
Trapan Šmírák |
Ono se to moc nezdá, ale najít si byteček (nejlíp s dobrejma známejma) není takovej problém! Peníze na nájem si vyděláš vždycky (chceš-li) a pokud máš rodiče ve stejnym městě (vesnici, osadě :) ), máš navc jistotu, že hlady neumřeš. Bohužel, tohle není můj případ - občas hlady umírám... :(
Navíc, věř, že jakmile i sebezabedněnější rodiče viděj, že si to šéfuješ po svym, diametrálně změněj přístup - budou si vážit, když je navštívíš, atp. atp. atp.
Takže buď
se odstěhuj
nebo
jim to řekni (hlavu ti neutrhnou)! |
|
|
blockhead |
No říkám že to neni můj případ, já bydlim jenom s matkou páč rodiče sou rozvedený a ta to bere....no docela v pohodě. Jenom prej nemam hulit když budu řídit a nemam to prej přehánět abych nebyl vypatlanej jako JXD...
No ale ty rady co ste napsali určitě pomůžou těm pár lidem který maj takový rodiče (doufám že jich moc neni) |
|
|
|
Je to škoda, ale matce bych o hulení nikdy neřek, páč by se zbláznila a to já nechci. Byla by z toho úplně v hajzlu brrr... má to chudák v životě dost těžký, protože si připouští spoustu zbytečnejch píčovin a hlavně fšecko řeší.
Je to smutný co??? |
|
|
ooPs |
No... nasi se me asi pred trema lety (do ty doby jsem travu kouril jen parkrat) zeptali, jestli s "tim" mam nejaky zkusenosti... mame celkem dobrej vztah a navic vim, ze by jim to nijak zvlast nevadilo, taxem to priznal. Od ty doby nekolikrat zaznelo, ze by to chteli zkusit, ale kdyz se o rok pozdejc na nejaky oslave domluvili se znamym(o 2 roky starsi nez ja) co pestuje, ze jim pujci vodarnu a nejakej matros na rodinnou seanci, stejne me to prekvapilo :eek: . Ten znamej privez vodarnu a dve palice, jednu at dame nasim a druhou at zhulime sami, prej "opatrne s tim :)". Jenze blboun brat to dal dohromady a nevedel co je co. Tak jsme to jednoho peknyho vecera namichali napul a obe palice narvali do vodarny. Mazec :bravo: . S brachou jsme oba byli uplne zhuleny... ja treba zacal vetu a u tretiho slova nevedel, cim jsem zacal, koutky od ucha k uchu, slyseli sme ozvenu. Fakt prdel.. my byli uplne mimo a tatik tam tak sedel a rikal "se mnou to nic nedela".. a mati ze "se cejti omamene", ale jinak nic. Proste to na ne nejak nezabralo a nas to totalne zhulilo. Radsi sme se pak zdekovali, protoze jsme jim museli pripadat uplne z jiny planety :slizoun: :)
Takze dalsi seance uz jsme radsi neporadali.. ale informovanost zustala.. kdyz jsem nedavno zacal pestovat doma indoor, pres tejden (bydlim na koleji) se mi o to staraj a kdyz jsem se bavil s muti o tom, co by se stalo, kdyby prisli cajti, rekla ze tu skrin "s radosti" vezme na sebe, ne kvuli tomu ze by me chtela chranit, ale proto, aby "si lidi uvedomili, co je ten zakon za blbost". Uz se na to tesim.. je MUDr u nas na tom malym mestecku a zna ji hodne lidi, takze uz slysim ty babky jaxi vykladaj ze doktorka xxx fetuje :girl: :eek: |
|
|
plexis |
Když se obnovilo tohle téma tak přispeju taky.
Hulim pět let. Rodiče se to dozvěděli hned po půl roce co sem začal. Docela mě pak překvapoli, že mi dovolili pěstovat na zahradě a od té doby jsem zatim sklidil každý rok. Otec se mnou jednou zkoušel hulit, ale moc mu to nedalo, akorát byl unavenej. Matka ta nikdy nehulila tak si myslí jaké je to zlo, ale moc mě tím naštěstí neobtěžuje. Jen když si přečte nějaký článek v novinách jak má za to jít někdo sedět tak hned, že co kdyby mě našli policajti atd. To se jí pak něco těžko vysvětluje, ale jinak v poho. Má o mě prostě starost. :smoker: |
|
|
Lora |
Tak ja taky ;) napisu.
Maminka mi kdysi pomahala pestovat,ale to uz je davno a tehdy z toho seslo,jelikoz jsem nemela nervy.Zkouset to nechce,prej je na to stara(zkousela jsem se ji tak ob rok ptat...).Ted jsem ji psala,ze si zase pestuji,tak mi pozdeji volala,jestli to chci pak i kourit ;) ,prej at to radeji rozdam(asi abych nemela problemy s police).Tak jsem ji upozornila,ze sireni je nezakonne...Pak prohlasila:"Spravne,sami mame malo.".Pak jsem ji jeste informovala,ze nez prijede,tak uz by uroda mela byt,tak ze ochutname,ale nedostalo se mi jiz odpovedi...
Tatinek ma asi dost pozitivni vztah.Jednou jsem ho videla,jak veze babicce plnou igelitku ganji.Bohuzel nevim,jak to pripravovali...Nedavno zase parkrat pronesl,ze kdyby si babicka dala radeji denne jointa,tak je to lepsi nez ty vsechny prasky(ktere bohuzel stejne nezabiraji).Je mi moc lito,ze jsem se nikdy nezeptala,jestli si da se mnou.Ale to napravim hned,jak budu doma.
:smoker: |
|
|
Bamboo |
Mno tak vostry jako Bambulion to domam nemam ale kdyz mi vylezla prvni sazenicka tak mam rekla to je trava vid (nechapal sem jak na to prisla) rek sem ze jo a ona jenom hmm tak jo no. Neveril sem vlastnim usim ani nicemu jinymu kdyz mi pak rekla ze na skole kdysi HUlila jak dabel este s jeji segrou (dvojcetem :D )tak nevim rekla mi ze az to vyroste tak mi to sklidi a zkouri aaa bojim bojim se o moje kyti :p: |
|
|
Tajné |
Bambulion: no LOL! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
|
|
|
Naši mi to jakžtakž tolerujou. Sice občas prudí, ale už nechodim domů zkouřenej, takže je to O.K. Spíš jim vadí, že sou za to postihy, než to samotný kouření. To už sem jim vyvětlil. Teď už se jenom modlim, aby dekriminalizovali |
|
|
BaBiBo |
Taky prispeju svoji troskou do mlyna: Na konci zakladky (po devitce) jsem doma zasadil kyticku. Kdyz nasi zjistili, co to je:
- MATKA - rikala, ze ne
- OTEC - "Vyzkouset se musi vsechno"
- BABKA & deda - ti z toho byli solidne vysrani a porad se bojej policajtu a zakazujou mi pit ty omamny caje :D
Ted po par letech (5 roku) mati stoji ve vsem za mnou, kdyz valim na dovolenku tak mi zaliva, otec je takovej neutralni, ale rek bych spise i proti. Babka s dedkem se bojej porad - dedek mi nasel lampu, takze aferka jaxvina, ale kytky mam na balkone a zatim nikdo nenadava... (viz R.I.P. BaBiBo...)
BTW ted posloucham - nechal jsem si nahrat odpoledne v radiu (tusim ceskej rozhlas - Kava po ctvrte) diskuzi Marese, doktora Ilji Zukova a jakesi RodiceProtiDrogam :D a nestacim se divit - je to celkem vtipny. Pokud budou opakovat, vrele doporucuju, pripadne poreferuju nebo natahnu do MP3 a uploaduju (omlouvam se za reklamu a offtopic, ale nechci zakladat tema). Ta RPD obhajuje chlast a cigarety a do travy BIJE uplne nechutne... |
|
|
fak.gesho |
No u me to bylo docela vpoho, kdyz mi otec poprve nasel fajfku (14), nic nerek jen asi tejden potom sem snim jel v aute a on na me, ze je to pekna fajfka, stara atak, docela sem se divil, ale kejval sem. Nebyla moje tak sem se mu jednou vkrad do stolu a sebral ji, vratil sem ji kamosoj. Otec zjistil, ze neni ve stole a zjebal me jak psa, ze sem zlodej a hajz, ale nemelo to nic co delat s hulenim, od ty doby snim o tom mluvim otevrene a vpohode, parkrat si se mnou taky zahulil, no a matka ta to taky toleruje vpohode, nekdy kdyz se hadame a ja jim nakladam do alkoholiku, vratej mi to hulicem, to jsou asi vsechny spory... |
|
|
deno |
taky přihodim
Když mi bylo asi 15, tak se mě mati ptala estli hulim - řek sem že ne, v 16ti už sem nezapíral a řikal sem že sem to zkoušel - no a asi za tejden mi u TV řikala, že by to zkusila někdy... - tak sem zareagoval a cca po měsíci sem domu přines nějakou ganju. NO smotnul sem brko, ale bylo v tom hafo semínek - tenkrát sem na vybírání nějak nehrál no.. Byla tam eště nějaká její kámoška, tak si daly společně :D Máti asi v polovině brka šílenej zásek na tom jak praskaj ty semínka. No já sem je tam nechal eště s jednou raketou a šel někam ven - hulit, jak jinak :) - ať si to ženský užijou samy no.. - Vrátil sem se za pár hodin - máti uplně napadrť.. já jenom svoje zhulený "hehe" ona na mě "hehe" a zasekli sme se na TV. Druhý brko samozřejmě bylo zhulený a matčina kámoška byla pryč... - Po dvou dnech mi máti řikala, že to bylo hrozný, že byla v prdeli eště druhej den.. no, ale pak mi to víceméně tolerovala - poznala, že to neni dramaticky dangerous....
Otec s námi nežil, takže ten to neví - jen tuší.. a myslim, že kdyby na to teď přišla řeč, tak to bude ok...
O pěstění neví - možná proto, že už dlouho bydlim sám a co dělám je jen moje věc. Nicméně kdyby se to provalilo, tak si dozajista vyslechnu pár hlášek o nebezpečí, policii a tak a pak bude velká smířená a možná brko... nějak to neřešim... |
|
|
robos |
mam tak malo rokov,ze by ich to mohlo sokovat,takze radsej som ticho |
|
|
hopsik |
Ahoj vespolek. U nás je to krutý. Táta je zastánce nekouření všeobecně a máma sliší slovo TRÁVA a už mě prohlíží ruce, jestli si to nedávám nitrožilně. Neví o co go. A mě to nepředstavitelně sere. Velice rád bych je pozval na nějákej ten smotek, ale máma ani táta nikdy nic nekouřily a já nevím jestli jim to neco dá. Sám vím že když sem začal hulit tak to parkrát poprvé nic neudělalo, nebo sem to spíš nedokázal vnímat jako dnes. Poraďte mi please někdo. Já na ně? |
|
|
fak.gesho |
nejdriv jim dej neco precist, nakej rozumnej nahled na konopi a kdyz nechtej hulit tak jim neco uvar, treba mliko (pozor at to neprezenes, aby je to moc nerosekalo :)) |
|
|
smokerson |
...posledni sobotu rano sem se probral a kdyz sem prisel do kuchyne mamka na me ze sem magor ze mi vypadlo z kapsy u bundy huleniii a ze jestli jeste budu kourit tohle svinstvo tak se na me vysere a nic uz od ni neuvidim:eek: taxem se ji zeptaal kam to dala a vona ze to splachla do hajzlu:eek: (/nevjeril sem:wink: )...asi po hodce sem se ji znova zeptal kam to dala a vona ze to vyhulila:p: (nevjeril sem;) ..tak sem to z ni nakonec vymaaamil:death: a rek sem ji ze az prestane kourit cigaaara tak jaaa prestanu hulit ganju hehe:bandit: a sel sem si daaat speck.....moje mamka je hodnaaa:beer:
tak to je moje story:crazy: |
|
|
hopsik |
fak.gesho:No jo, já jim dával ruzný výcuci z netu, jenže oni tvrdí že to píšou feťáci aby si to od nich lidi kupovali. Ona nerozlišuje rozdíl mezi ganjou a např. pikem. A to všechno má z tý blbý televize!V televizi se mluví jen o feťácích a jiných existencí a jak všichni začínali na trávě. Dokonce mi říká že sem feťák. Mužu za to že o tom ví hovno?zákazem stejně nic neviřeší. |
|
|
Sedma |
naši myslím delší dobu tušili, že jsem to přinejmenším zkusila a nakonec, když jsem viděla jejich nijak negativní postoj vůči tomu, že hulí babka, jsem to i nenápadně přiznala stylem že nejdřív jsem vyprávěla o tom, že kámoši na škole hulej, zase žádná negativní reakce, tak jsem to normálně jen tak mezi řečí přiznala a úplně v pohodě. od babky jsem nakonec na velikonoce dostala igelitku a od (nevlastního) strýce teď na podzim taky. plus otec žádal semínka "pro sestru", že mi to doma budou pěstovat :) matce jsem párkrát nadhodila, jestli si nechce zahulit a odvětila cosi jako že "neni blbá", ale myslím, že otec dřív nebo později zahulí :) zvlášť když koupil v turecku takovou pěknou vodnici :) maximálně se mi občas dostane nějaké poznámky ve stylu "ať z toho neni nějakej problém", nebo si z toho otec dělá srandu... staříci fakt v pohodě |
|
|
Jaban |
Joooo heh dyž se máti dozvěděla , že hulim trávu, tak to doma bylo na ostří nože .. no to my bylo 18... heh ted po 6-ti letech si s ní o tom povídám.. jednou si dokonce zahulila ale neudelalo se ji zrovna moc dobre... je nemocná a nejak to blbě snáší.... škoda..... no ale ted si dávám speky s mojim potencionálním tchánem.... MAZEC... |
|
|
|
zdravím,
tak předevčírem se mně stala zajímavá příhoda. Přišel sem dom od kámoša, du si pro něco do kuchyně a za chvílu za mnou přijde matka s otcem. Matka na mě co to je? Říkám si: hmmm co zas? No dala přede mě tři moje nevyklíčený semínka v květináčcích, popsaných afghan a whiteskunk. No hned na to se mě začala ptát jestli si doma pěstuju marihuanu ve skříni (bylo to ve tmě, jen na vyklíčení, zapomněl sem to tam). Já na to: ne nepěstuju. Matka: a co to teda je? Tak sem jim teda řekl, že to tam bylo jen na vyklíčení. No pak samozřejmě musela následovat otázka. Ty kouříš marihuanu?? No já na to: hmm (ve smyslu jo). Po té NEnásledovaly histerický scény, který sem si tak v duchu představoval. Začli sme se o tom bavit. Otec ze staré školy - odmítavej postup. Matka učitelka (kontakt s realitou) - trochu přístupnější. No vše se vyřešilo překvapivě v klidu, za co teda děkuju sám sobě, že sem se dokázal trochu ovládat a nevyjel na ně, jak mám ve zvyku. Výsledek diskuze byl takovej, že mě matka (s otcem sem se o tom už nebavil, nemělo by to cenu, stojí si za svým, tvrdohlavě) varovala, že každý zněužívání nějaké drgy s sebou nese určitý rizika, abych si to uvědomil. No večer sem o tom přemýšlel, a trochu mě to znepokojilo. Když totiž tak shodnotím moje letošní výsledky ve škole, není to vůbec pěkný. Absolutně se nemůžu soustředit. Což může, ale taky nemusí, být důsledek. Nu každopadně su vlastně rád, že už nemusím nic moc tajit |
|
|
Fawkes |
Co dělat když rodiče přijdou na to že čadíte ??
Většina mých kámošů (není mi 18) má zasadního lepa z toho že jejich rodiče přijdou na to že čadí ... Já sem ho neměl a tak se to naši jednoho krásného dne dozvěděli :) Měl bych z toho bordel ale dokázal sem jim to logicky vysvětlit, že hulím z kámošema aby byla sranda (nebo něco takovýho) ... asi bych dopadl hůř kdybych to udělal tak ji by to udělalo hodně kámošů kdyby na to jejich rodiče přišli : "Nó, víš mami ja sem to jenom zkusil, fůůj to je hnus už to nikdy nedělám" !!! Takhle to k legalizaci nikdy nedotáhnem :) A navíc dyž mě nachytaj podruhé tak už to neokecám .... teď mám doma uplnou pohodu ...
Docela mě zajímá jak na to rodiče přišli u vás a jak se na to tvářili :) |
|
|
Cicmon |
Ja jsem zacal pestovat :), nejdriv z botanickych duvodu (opravdu :D), no a nejak se to samo vyvrbilo :smoker:
Cicmon |
|
|
Taker |
Já to měl podobně jako kolega Cicmon, původně s úmyslem jenom to zkusit zasadit a pak čumět co z toho vyleze (když se to nesmí). Tehdy mi s tim matka dokonce pomáhala (jako květináče, hlína a tak) a časem se to taky tak nějak vyvrbilo :) |
|
|
Taker |
Oprava: ...ne né vlastně se to nevyvrbilo ale zvrhlo, sákra, a to je horší :frog: |
|
|
Fawkes |
To MrVoslik:
Promiňte pane plnoletý, že se vám tu pase mládež a příště než začnete do někoho rýt tak se naučte číst, páč se neptal na žádné rady od "plnoletých" ... |
|
|
Cicmon |
2Bambulion: no jasne, vsici jsme fizli :smoker:, doufam, ze to tu cte Eli :D
2Taker: mas pravdu, zvrhlo :), kdyz si vzpomenu na zacatky
mama: "nechces to kourit, ze ne?"
ja: "ne, ja nekourim :)"
a ted
mama: (pri pohledu na cast moji out sklizne) "ze ti tata vubec dovolil vypestovat takovy mnozstvi, nemej toho tady tolik a nech si jenom trochu v tabaterce, nebo ti to vyhodim" (nevyhodi ;), jen ma spis strach, abych nemel problemy)
ja: "njn :smoker:"
Cicmon |
|
|
blueberka |
u mě se to zase hodně podobalo přístupu Tetrinových rodičů ... až teda na tu matku ... Sami když jsem o tom začala nějak tak mluvit, tak mě to navrhli, ať seženu semínka a zkusíme to ... oba to chtěli zkusit(hulit), tak proč ne :) ... ale u obou po první úrodě rozdílný názory .. přesto mě v tom "podporujou" do teď za což jsem jim opravdu vděčná ... i když bylo pár problémů typu "Co když na to příjdou?" a podobně, ale všechno vysvětleno, takže ok :) Bohužel je hodně případů mých kámošů, kterým to rodiče našli a poslali na veřejnou skládku ... |
|
|
Mellian |
no problémy s rodičema, to znám....ještě štěstí, že už bydlím sama. Jednou jsem se jim to na férovku pokusila vysvětlit, ale nějak to nepobrali. Máti totiž zkoušela hulit nějakou neúčinou sračku, po který jí bolela akorát hlava, takže ani nechtěj pochopit, co bych tak z toho mohla mít. S přesvědčováním už jsem to vzdala, nemá to cenu, tak ani o tom radši nemluvím......Stejně to na mě nepoznaj a i kdyby, tak mi do toho nemaj co kecat. Ale proč si dělat zbytečně problémy. |
|
|
Aryan |
u me to estre nevedi :)
Ale tak nak je na to pripravuju a myslim ze to snad vemou v poho. Muj otec driv taky palil (mozna pali i ted ale to nefim) a u matky si moc jistej nejsem. Co palim tak sem prestal pit tvrdej a vubec sem se dost zklidnil takze kdyz jim to reknu takhle tak to vemou. Taky mi je 20 tak uz snad vim co delam ne ?-) |
|
|
Mellian |
no problémy s rodičema, to znám....ještě štěstí, že už bydlím sama. Jednou jsem se jim to na férovku pokusila vysvětlit, ale nějak to nepobrali. Máti totiž zkoušela hulit nějakou neúčinou sračku, po který jí bolela akorát hlava, takže ani nechtěj pochopit, co bych tak z toho mohla mít. S přesvědčováním už jsem to vzdala, nemá to cenu, tak ani o tom radši nemluvím..... |
|
|
Soundsystem |
No u nas to bylo kruty, vlastne furt je. Matka to proste nepobrala a otec taky ne. Docela je to zkolilo. Poprvy to jeste slo, jsem slibil ze se to nebude opakovat atd......... s postupem casu na to prisli podruhy a to byl teprv rachot. Tedka mam podminku s vyhrozkou pod trestem vyhozeni z domova, coz pro studenta, kteryho ceka matura je to smrt. Nedokazu jim proste vysvetlit ze neni droga jako droga, a ze i to kafe co pijou je droga atd.....ani nedokazou pochopit ten stav. Se me ptaj "A to si jako das tu CIGARETU a odletis nekam do jinyho sveta jo ? Proc to delas"Boze prece ja nikam nelitam. Jen mi to pomaha dostat se do relaxacniho stavu. Nevi jaka je to pohoda, kdyz po tezkym tydnu si muzes v patek dat jednoho a uplne se uvolnit poslechnout dobrou muziku, pozvat kamose a jit na pivko a na fotbalek. Proste me to mrzi ze nasi to nedokazou pochopit, a proto budte radi ze vam to vasi tolerujou |
|
|
Soundsystem |
Jestli by nekdo vedel jak jim to podat ve forme ze by je to proste presvedcilo o opaku tak pls napiste. Taky jsem uvazoval ze bych jim dal precist grower. Hlavne temata jako "Vekove slozeni na groweru" nebo "Hulite s rodicema" nebo "Huleni v praci " protoze tam vetsina rika ze v praci ne spis po praci a par lidi tam pisou docela vysoky posty tak aby poznali ze ten kdo huli nemusite bejt hned smazka s nabehem na tvrdy drogy |
|
|
Blondacek |
2 mr voslik : co mas proti nezletilcum je to jenom cislo ten vek.. to nechapu |
|
|
|