kaasha |
Endorfin: tak to je mazec, ale kdo měl takovýho dědu? |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od kaasha
Endorfin: tak to je mazec, ale kdo měl takovýho dědu? |
no je to výjimka... promile z promile. Jsme před lety prováděli trávový orgie na naší chalupě, kam jezdí i děd. Teda tenkrát jsme ho nečekali. Když nás svym příjezdem překvapil a viděl všude rozlytý zelený mlíko a ty kila vyvařenejch palic plus všude těžkej dým, tak nechápal. Od tý doby to hází do jednoho pytle s tvrdejma :p: ale hlavně že je to bylinkář :p: :punk: |
|
|
Matrixx |
JÁ NEMAM RODIČE (system default error) :D |
|
|
hulabalu |
Bydlim dost daleko od rodicov tagze asi nieee.. Ale prej o brachovy to mama vie, tak si to o mne taky moze domysliet... :D |
|
|
Protest |
Původní příspěvek od Matrixx
JÁ NEMAM RODIČE (system default error) :D |
to jako vážně??? :D:D:D |
|
|
MEDICINEMAN |
S timhle nemam vubec problem. Tata se vzdy zive zajimal o moje kytiz(hlavne in system) a tak 3x do roka si s kamosema burtika da. Vidim to tak, ze z nej taky brzo bude grower. Mama sice hulila i pojidala, ale vzdy to byl docela vykyd a moc ji to uz nelaka.. |
|
|
Sagara |
ano vedia to oco to vzal v pohode ale mama ta trochu horsie ale nema na vyber...pestovat mi nedovolia oco vzdy povie: mozes ale vo svojom vlastnom byte..problem je v tom ze sa boja zelenych hoci som im to uz vysvetloval nechceju a hotovo, mama povedala ze by mi vsetko vytrahala keby zistila ze to pestujem.. ale ja ju presvecim nejak... |
|
|
Dr*Skunk |
Sagara: TAK PESTUJ OUT aspon sa pokus je to stale viac ako len chcieť ja som spolužiakom v škole rozdal semienka a oni povedali že ich to začina baviť pestovanie a stale chceli po mne informacie o pestovani tak som im vytlacil grewer FAQ a vyzerá to tak že další školský rok bude veselý až moc :frog: |
|
|
Sagara |
Dr*Skunk: neboj autik bude to je jasne :)..ale konecne by som chcel zacat pestovat indoor no ale aj to bude casom :) |
|
|
krivkin |
naši to vědí, sice s tím nesouhlasí a můžou o tom vést i spory, ale to je asi tak vše, co se s tím dá dělat :-) |
|
|
Hy3nA |
minulou sobotu u mě máma našla v kapse rozdrcenou skleněnku, tak se ptala na co to je, tak sem jí řek pravdu a celkm v pohodě.. |
|
|
paepek |
dal sem letos klicit seminka domu a mama si toho vsimla...hnedka ji bylo jasny co to je, ale presto se me zeptala...ja sem ji to v klidku rek a vona se jeste nabidla jestli si to nechci dat na chatu:D...pohoda....jednou me zalejvala kytky a ja na ni aby to nako neprelila...a vona at se nebojim ze proc by to mela prelejvat kdyz to chce kourit taky:D to sem byl docala prekvapenej....takze to mam nejvetsi klidek... |
|
|
wasco123 |
Heh, dnes som rychlosusil materail na terase fenom na vlasy a cistou nahodou sa zjavila mama. Vie ze pestujem, ale huleni nic nevie a ani sa nemoze dozvediet. Tak som sa zamaskoval tym ze to robim pre jedneho typka za peniaze. A hned ked odisla som nabil fajku hned tam kde som to susil a odpalil som sa na smrt. Tak prisla zase a mal som strasnu haluz lebo som sa tak zhuleny s nou dohodol ze na druhy rok si outdoor posadim na jej zahradu a tiez na zahradu mojej babci. Uz len musim presvedcit, poprpade naucit fotra hulit a este ich musim zmanipulovat na kupu 600W vybojok.... haluze... Proste naucit rodicov hulit! |
|
|
HorrigEn |
no vzhledem k tomu ze mi matka zaliva kytku tak ji asi nevadi ze hulim :D
prisla na to kdyz mi praskl slepak a v nemocnici u me nasla totalne zahulenou sklenenku a papirky :D
a fotr? sam je to byvaly hulic...
uz se tesim az celou rodinu zhulim z urody kekeke |
|
|
Farář |
jj nasi to vedi uz docela long time, asi tak 5 let..mati zalejva, hnoji...a tak.a vzdycky kdyz v pokoji palim tak prijde a rekne: zase tady smrdis?
jo a fotrik tak ten jen projde a natuhuje nosem ten zapach spalenyho hula v mistnosti..on je to takovej spion:confused:
a dycky se priblble pta..a co se z toho pouziva,a kolik je jako druhu?kdyz sem jednou navlikal paldy na nite tak na mne cumel jak kunda z rosti a kroutil hlavou a rikal u toho: vis ze to smrdi az venku na chodbe??hm a ja tupe jj v pohode to za par dni stahnu do krabice a bude klid...a on na to: no ne ze by mne to vadilo ale vis jaky sou lidi svine a hlavne ten nas "pan" majitel:D |
|
|
Mr.MEN |
Naši neví že hulim, ani to nepoznají, uš kolikrát jsem byl před nima skouřenej a nic. Jen u bráchy to vi a pořát o něm říkají že mu to vygumovalo mozek atd. prostě takoví blbí kecy od někoho kdo vo tom nemá ani páru, to mně na nich trochu vadí. Jinak to že pjestuju vi oba, táta mi aji pomáhal postavi pjestírnu a mámině se to líbí :D je to trochu zvláštní... |
|
|
Wevi |
sadím u známých...Musíte chápat, že to nezůstalo utajeno...:D....Debaty....Debaty se mnou...Debaty s rodiči....debaty známých se známými.....vždy, když jedu na kole pryč, je našim jasné, že přivezu listí...Plno listí...a vždy ví, že ještě ten den přijdu domů zpráskaný z nějaké konopného výrobku...Vždy jen slyším: "měl bys to ale omezit!!"....Včera jsem kouřil záštipky a když jsem je dokouřil, přišla mamina...jen se na mě podívala, mrkla na bongo, zakroutila hlavou a šla zase po svých..... |
|
|
Vietcong-player |
wOw mega debata... Má situace-hulím už asi rok festovně...předtím to bylo tak jedou za tejden...a už jsem taky nějakou dobu plnoletý...a asi před týdnem za mnou přišla maminka a řeklami že se dozvěděla že sem si skusil travu...a že sem jí sklamal...samozřejmně že sem byl na ten rozhovor zhulenej...tak ani netušíte jakej sem měl problém udržet výbuch smíchu...bylo fakt málo dní kdy sem přišel domů nezhulenej a poroce vám tohle řekne máti...:-) |
|
|
Siafu |
Moji rodiče sou zásadně proti hulení, je to ten typ rodičů, co věřej všem těm kecům v TV a myslej si, že je to startovací droga atd.........docela mě teda jednou překvapilo, když mi otec přivez už zasazenou nákou kytku ganjy, že to posílá bratranec a že si to mám dát na okno, tak se taky stalo..........po čase přišla do bytu skřín a já už sem radoval, že to s rodičema bude f poho, páč na tu skřín mi chtěli dát i nějaký peníze :D ..................jenže když máti viděla co v tý skříni je (11 x G13xSnunk#1 a 4x SweetKiller :) ) tak se rozhodla, že ta skřín musí z bytu (že prej nevěděla, že tam budu mít 15 šlechtěnejch kytek....) :( :( :( takže ted mám tu skřín hozenou u kámoše a tam se vesele pěstí dál ;)..............bohužel ted maj rodiče na hulení názor snad jako na heroin (nevim co kde od koho slyšeli) a já s tim nic asi neudělám, takže nezbývá než tajit moje hulení dál, vim totiž, že kdyby zjisili, že hulim, tak mě asi vykopnou z bytu, nebo se mě budou snažit poslat na léčení.........doufám teda, že jim někdy někdo konečně řekne, jak to s hulenim je, mě totiž nevěřej a řikaj, že nebudu obhajovat žádný drogy............ |
|
|
400w |
moji rodiče to vědí...a nebejt groweru, těžko bych jim vysvětloval že to neni pouhá droga...když sem zkusil mámu pozvat na brčko, nesla to statečně a s úsměvem mi děkovala že sem jí spravil náladu:D smáli sme se každý blbosti (jako ostatně vždycky když sem smoked), ale je to zvláštní pocit s mámou:) tenhle zážitek hodnotim jako super:) |
|
|
Konopnik |
proste bude nejlepsi ukazat rodicum grower.cz at so otom udelaj svuj obraz o marihuane jo a jinak kourim travu od 15:) a prisli na to az letos po 2rokach :D |
|
|
JAHmaican |
Původní příspěvek od Konopnik
proste bude nejlepsi ukazat rodicum grower.cz at so otom udelaj svuj obraz o marihuane jo a jinak kourim travu od 15:) a prisli na to az letos po 2rokach :D |
hmm.. 17 a ještě k tomu blbej... |
|
|
Konopnik |
co je na tom blbyho???? |
|
|
Hy3nA |
je na tom blbýho to, že si asi nečetl jedno ze základních pravidel registrace sem ;) |
|
|
Soul Rebel |
Nic, to je v klidu. Muzes se nam taky predstavit v threadu ,,Groweri pod 18''. Jahmaican nema co delat tak prudi:p: Ja mu to vysvetlim.
Jahmaicane neprud, ono mu to dojde:p::punk: |
|
|
Konopnik |
sory jsem zmastenej jak kokot ja tam chtel po 3rokach ze na to prisli a ne po 2 |
|
|
Konopnik |
kazdej se preklepne snad ne a vystoho hned delate 3 svetovou |
|
|
Konopnik |
treba jako co??? |
|
|
danihel |
Konopnik: presne tak, ved co je na tom ze mas 17 :), kopu ludi je tu co maju aj menej :)
ale pozor, ak mas 17 tak to povedz narovinu, nie ze to budes tajit a klamat, to by si potom mohol dostat BAN som pocul :):) |
|
|
Konopnik |
toto je jak u vyslechu tak ked tu maj lidi co jim je menej tak co tu delaji me bude za 4dny osemnact no |
|
|
Rhino |
Konopnik: Hlavu vzhůru chlape! To že nejsi plnoletej neznamená, že si méněcennej :p: Akorát tě můžou zabanovat ... Ale znám tu plno lidí co jim 18 není :) A sou tu dlouho.. V poho typové, docela známí. |
|
|
danihel |
toto je jak u vyslechu tak ked tu maj lidi co jim je menej tak co tu delaji me bude za 4dny osemnact no |
chytil si sa :D:D lol |
|
|
Konopnik |
Tak co teda udelate |
|
|
danihel |
Konopnik: my nic, uvidime co MODi ;)
hu_ya: ale za tie tvoje pravidla by si dostal ban v momente aj ty :D:D |
|
|
Rhino |
Jééé hošci. Neřeště hovna zase.. Jedna pruda za druhou! :whip: :p: .. Děte na bong a napiště si do profilu 20 let .. |
|
|
Konopnik |
tak to sem tiez zvedavy co urobi |
|
|
mdfk |
ako ktorý, tatko ani nie... mama tá vie, brat má veľkú papulu a vykecal už pár x mame, že som si od neho niečo zobral, alebo raz zabalil a odchádzame z baráku a on povie mame na otázku kam idete, že ideme na brčko... piche...sa mu hovorí, ked už s nami nebýva, ale tak mama to bere statočne a vie, že sú aj horšie veci... |
|
|
|
mno ted po tom co mi v pokoji byla párkrát cítít vůně spálené marihuany (nechápu jakto když sem hulil na balkóně) mi máti už moc nežere že nehulím nijak často :D |
|
|
Tomina |
neřešim to rodiče to vi a už dlouho ale nadšeni nejsou...tak jsem si řekl že to omezim a daři se!!!!! |
|
|
mdfk |
Původní příspěvek od MEDwjet
mno ted po tom co mi v pokoji byla párkrát cítít vůně spálené marihuany (nechápu jakto když sem hulil na balkóně) mi máti už moc nežere že nehulím nijak často :D |
vždy ked som doma pálil tak rodičia neprišli na nič, no ked som nepálil, tak zas ma podozrievali, lebo cítili pach cigariet čo išiel od suseda zriedený so vzduchom a vône kytiek.... |
|
|
FaLda |
:D a nas konopnik je pryc...na ja...sam sem to mame nerek, ale kdyz doma mam kytky tak je asi nemam na okrasy ze:) mama neni blba.....a navic kdyz huli muj kamos a mama to o nem vi a kdyz delame vse spolu, tak ji to asi doslo a zatim na to reaguje dobre...parkrat mi to naznacila pri hadce nebo tak, ale nasranejsi by byla kdyby zjistila ze si kurvim zdravi cigaretama! |
|
|
L!NDA |
já už hulim naky ten rok s počátku tak jednou až dvakrát do 2.měsíců. a ted tak jednou o víkendu a doufám že to tak i zůstane. A můžu vám říct že sem si skoro jistý že to ani netuší. A neděla mi ani velký problém přijt vypálený domů když sou tam naši. Ne že bych byl tak dobrý herec ale prostě to neřešim a myslím si že do toho jim nic není. Každý má přece svojí hlavu schopnou řešit problémy a věřte mi že rodiče vám plno věci taky nikdy neřeknou. Říkat jim to sám nejvetší blbost akorát krok k tomu aby to mezi vámi neklapalo. |
|
|
acheron |
niekedy pred vianocami ´07 mi mama nasla fajfku ....bola znacne citit takze jej hned doslo co je vo veci...tak mi povedala ze co to ma znamenat..tak som si ju po case ked som si rozmyslel moje argumenty zavolal na kus reci :D ...povedal som pre a proti a ze mam vlastnu hlavu a niesom debil a tak proste som to vybalil ako to je a tak to uz je teraz v pohode :) ...raz za cas jej povipravam nejaky ten moj trip a spolu sa zasmejeme ...v najblizsej dobe jej skusim navrhnut ci nechce aj ona skusit nieco new :) ...a casom sa mozno aj dopracujem k indooru ale to je este v nedohladne :) |
|
|
hardluck |
nasi se dozvedeli tak ze u me trochu nasli.bylo to listi ale udelali ze me maximalniho fetaka.diskuzi sem snima ved celkem dlouhou.obcas neco rozjedou-hlavne ze si kurvim zdravi apod. ale jinak vpohode |
|
|
Wokap |
Zdravim... Jak to tu pročítám, tak přihodim i já svůj příběh, protože vám musim povědět, že existují i zcela normální rodiče, který komunismus nepoznamenal, maj vlastní rozum a názor. Zrovna včera večer sem se vrátil domů ze zkoušky s kapelou, mamka seděla v kuchyni, že musíme dát vážnou řeč. Strejda prodává auťák, páč koupil lepčí a mamka nechce abych jezdil v té mé totálně zhnilé Škodě 120, ve který každá nehoda znamená průser. Tak sme to probrali, pořešili, vyřešili, pak se dali smotka bílý vdovy, potlemili se, vychlastali každej 2 litry nějaký limonády a šlo se chrnět. Takže mamka je v klidu ;) :D |
|
|
moswa |
coz o rodice, nasi sou mlady a celkem chapou svet. ale celkem shocking, kdyz si vedle me klekla babca, soupla mi prachy k narozkam, a se slzama v ocich me prosila abych si za to nekupovala travu....oj, bylo mi ji chudinky tak lito, ze sem ji ani nemohla rict ze si to nekupuju :)
a z jinyho soudku, mladyho rodice nam dokonce obcas zavolaj jestli by sme jim nemohli jakoze zaridit naky ty speky...:) velmi radi huli :D |
|
|
Zenga |
Tak to je husty,moji rodice jsou ortodoxni,zaprisahli nekuraci,abstinenti a samozrejme nehulici,ale nasli u me par listu,ktery jsem mel na mliko.Mati v pohode,otec se mnou chtel vyrazit dvere-ze tady fetacky doupe mit nebude atd. |
|
|
danihel |
A co topic "Vedia Vase deti ze hulite?" :p:
Ked si idem do suplika doplnit energitku, mala hned krici: "Tata daj, aj ja cem, daj ovonat tavu" :D:D (ale este ma cas, takych 20 rokov ;)) |
|
|
|
Ja si vubec nestezuju rodice mam uplne v klidu ! Vi ze hulim vi ze pestuju obcas i mamca pomuze , jednou me nacapala v pokoji jak si davam prdy ze skla a rika tuz tak ukaz jak se stoho huli tak jsme si zahulili spolu bylo to sileny. TAKZE ZADNY VETSI PROBLEM:guitarist |
|
|
m4uL |
No mati jsem to jednou večer oznámil a vzala to celkem vklidu, pokecali jsme o tom a dohodli se že to chce jednou taky zkusit :jumper:, ale teď po menších problémech se iluze rozplynuly :rip: a matka netuší že pálím, musel jsem ji to slíbit. Ale Marry je moje laska :heart: a naplnuje muj život, takže rodina musela jít stranou.
Peace |
|
|
Fantasie |
kouri se mnou obcas |
|
|
Wertes |
Chodím ještě na školu tak se nedivte.
řek jsem to mamce jak sadila okurky do skleníku že bych si taky něco rád vypěstil.Jak se zeptala zakázanou rostlinu tak sem řek ze jo. řekla že má už dlouho na mě podezření a začala: že mě bude hlídat a musím jí říkat kam jdu a kdy se vrátím.Druhý den v 1 sem šel s kámošema ven samo že sem jí nic neřek a vrátil sem se v 10 večer hnedka to na mě poznala a od té doby to bylo v klidu jen řekla že s tím mám přestat protože by mě tata nakopal do prdele. |
|
|
speedyam |
no rodiče to ví ale taky ví že s tím nic dělat nemůžou , před týdnem sem půjčoval tatíkovi knížku od JH Spiknutí proti konopí aneb císař nemá šaty přečetl to za 3dny, zahulil si a říkal že pohodka už sem se tak dlouho psychicky neuvolnil , hold dřív byla výchova jiná ,když ti prostě někdo nakecá že to je svinsto a tvrdá droga a nemůžeš si tyhle informace ověřit tak tomu lehce uvěříš... a jinak máti svůj postoj nezmění a měnit ho nebude to sem si jistý a když sem se jí ptal jak vypadá ganja tak řekla podobně jak pažitka ne? :D no a od té doby se z máti o ganje nebavím... |
|
|
mengele |
Začátky jsou vždycky težký,pokud nejsou rodiče tolerantní.Umě to začalo standartně průserem,když to zjistili.Jsou totálně zblblý médii,hrůza co se před pár lety objevovalo v televizi.Nejlíp se mi osvědčila osvěta,prostě jim vysvětlit,ze se to nepíchá a ani nešňupe a neni to takovy strašák.Mámě jsem udělal mastičku a už se jejich přístup změnil.Pomáhají mi s pěstěnim,zhulování tolerujou,ale nefanděj mu.Zatajování je dobré do doby,než se to proflákne a to se stane lehce,stací pomluvy a pár návratů ve zvláštním rozpoložení.připravte je decentní formou na to,že už to tak prostě je.... Kouř s vámi |
|
|
Zombaj |
čau mo žiju jen s matkou a řikal jsem ji to už mnohokrát že hulim ... pak si všimla že asi vážně hulim :_D ale začla se ke měchovat jako k totální fetce ... ale nedalo se s ní ani mluvit a tak jsem šel na chvylku out .... asi na 2 měsíce a pak jsem se vrátil a chovala se ke me už v klidu ... že si o tom prej popemejšlela a tak jsem ji vysvětlil co s toho mám a proč hulim a už je to v klidu :-) dokonce jsem si sní dal z 1. várky brčko (teda jen sifoukla :-) ) |
|
|
silkar |
no to je jasny,ze vi..nikdo o tobe totiz nevi vic,nez rodice:-) |
|
|
xy_SVK |
NO ja tiez zjem z matkou a zatial na to neprisla vzdi ked pridem zhuleny tak si mysli ze som pil co je ironia lebo ludia skor zomieraju na chlast nez na marisku a teraz prviraz idem zacat in tkze dufam ze matka bude nadalej naivna. |
|
|
magic eye |
Rodiče nevěděli,dokud jsem doma na balkóně nezačal pěstovat.Přízemí v paneláku na sídlišti,takže max.dvě rostlinky a roztahovat a držet při zemi.Táta mi pouze oznámil že ví co to je.Odpověděl jsem mu ať to hlavně nikde nevypráví,že by z toho mohl mít problém i on a toho se lekl a byl klid.Máma si myslím tušila asi půl roku(našla mi to v kapse u kalhot). Za oknem jsem měl rostlinky na výsadbu asi 4 roky,spíš jenom na kontrolu klíčení a prvních pár dnů.Pak šli na chalupu,kde měli lepší podmínky a pak do volné přírody. |
|
|
berrea |
no... je mi osmnáct a rodiče ví, že hulim asi od šestnácti... dřív se k tomu stavěli dost negativně, ale systematickým opakováním informací jsem docílil jejich lepšího pochopení a pokud se povedou kytičky, tak si se mnou udělají sušenkový dýchánek :) |
|
|
Homer Jay |
Je mi taky 18(narozeniny mám v den registrace:)) a matka(otec na mě kašle) ví že hulim od 15 let a akceptovala to velice dobře, dáme si občas i špeka. Také věděla že kouřim cigarety(od 12:()a to jako duchaplný rodič ač sama kuřačka nepřijala. Asi tak no. |
|
|
cannaba |
moji rodice to tusi, mysli ze kourim vyjmecne nebo obcas... ale ze kazdy den to netusi....:-) |
|
|
gantali |
Žiju jenom s mámou,do te doby než jsem ji to vysvětlil,tak trochu protestovala,tak jako každy kdo to nezkusil a vydí to za velkou drogu.Tedka to mam před ní na stole a uplna pohoda,akorad se divy že mam větši sklerozu než ona!:frog: |
|
|
|
Tak dřív když něco matka začla tušit, tak první nadávala snažila se mi to zhnusit atd... Ale nepodařilo se jí to :) Pak už pomalu upadaly nadávky atd... A teďka už to mám v pohodě i občas s ní dám špekla :D Jinak mi hodně pomohl web http://konopa.cz/ . A fotr to bylo špatný dřív i teďka... Toho asi jen tak neukecám.... |
|
|
Homer Jay |
Hehe, mamka za mnou přišla, že bude mít teda v úterý na brčko, tak jestli si nedáme. Dáme :rasta: |
|
|
Prdelac |
no, tak do vekoveho rozhrani jiz nezapadam, ale vzhledem k situaci ve ktere ted jsem - bydlim zpet u rodicu.
O dlouhem vikendu jsem byla pryc a kdyz jsem prifrcela v nedeli tak jsem sla do skleniku mrknout na kytky. Mati sla se mnou a rika mi:
Tata se Ti to boji rict, ale se sousedkou vcera vypili flasku rumu a ctvrt flasky slivovice a dostali chut na marjanku. Tak tata vzal tu tvoji litrovku nasusenou a sli si to balit. No jo, jenze nemeli papirky a z dymky nechteli a vodnici si netroufl sestavit. Tak je napadlo to dat do novin - to podpalili a zjistili, ze to je moc tvrdy papir, tak vzali hajzlpapir a ubalili z neho.
No je mi lito, ze nemam fotky. |
|
|
Zombaj |
takový rodiče chci taky :-) |
|
|
Prdelac |
jo, my mame rodinu v klidku
nasi zvykli ze sudu co jsme v nacti u nas poradali a vsichni kamosi se vic tesili na rodice, ze bude show z jejich strany nez-li z nasi. No a to je jim uz pres 60 let a ja si vzdycky rikala, ze zivot ve 40 proste konci a ono ne kdyz je vidim. Kazdym rokem jsou silenejsi. |
|
|
Shooter1 |
Moje rodiče jsou nejvíc v klidku. Asi před 4 lety jsem jim řekl, že jsem si zahulil ve škole na praxi. Řekli mi ať to nedělám.......uplynul nějkej čas a já začal doma pěstovat a mama se o to začla starat. Tata nic neříkal.
Teď si normálně balím špeka na stole před mamou a tatou, řeknu jim, že to kuřím jen 2 do měsíce a oni to berou! A je to pravda |
|
|
Prdelac |
tak musim doplnit historku výše....
večer táta seděl s jiným svým známým na terase a popíjeli soudek. (má vychytanou naprosto lednici, ve které má díru na pípu a rovnou čepuje) no a sedi s tím známým a vypravoval mu jak kouřil marjánku se sousedkou z hajzl papíru. On mu to nechtěl věřit tak na mne zavolal ať jim ubalím. Tak jsem jim tam vrazila K2 ať si užijou. Po 15 minutách jsem byla mrtvá. Známej: hele a ono to fakt voní jako tráva, vy ji jako fakt takhle máte jo? a kde se to dá sehnat prosím tě, já bych to starý taky koupil. A ty dutinky - to nastříháváte z nějakýho papíru na pečení ne? ....no mazec |
|
|
H8nza |
Mnoo tak o mě to ví, je to lepší ale...než ji lhát do obličeje uplně zkouřenej.. Ale nerada o tom slyší že sem dneska hulil atd |
|
|
Homer Jay |
Prdelac: Tak to je super!:eek: Takových postarších lidí jako jsou tvoje rodiče a lidé kolem nich, bylo víc, tak to tady vypadá úplně jinak...:rasta: |
|
|
Ortaniel |
Tak moje máti to ví, letos jsem si mohl předpěstovat v cimře :)
Věděla to už dřív, taky jsem začal až v 21,5 letech. Nekouřím, nepiju (jen decentně, 2-3 pivka tak 2x týdně po práci, nějak mě chlastání nebere, ale lopat dva litry Coly v hospodě se mi teda nechce... navíc je to drahý jak sviňa) jen si dám nějakého toho páfka na chuť :D
Taky věděla, že jak jsem bydlel sám, tak jsem pěstoval indoorek. Sama je vášnivá pěstitelka (máme doma i vlastnoručně roubované citrusy a mandarinky :D ).
No a už jsme spolu i hulil, na Štědrý den 2006 jsem já, moje holka, máti a ségra dali špeka ... já s robkou v hovnech, ségra šla vysmátá domů a máti se psem ... a nevím, asi si to moc nedávala, protože prý byla "smutná" ... tak nevím :( ... třeba to chce víckrát zabaňat :D |
|
|
Bufik |
No rodiče to nevědí, táta k tomu má vyloženě negativní vztah ale myslím že začíná tušit a máma to toleruje. |
|
|
pajong |
Otec ten nevie, že si zapálim a mama sa ma nedavno pri navsteve môjho balkona opýtala : "To čo ti rastie na balkone je Trava???" a ja som povedal ža ano a bolo to....a život ide dalej... |
|
|
barbastell |
Mám štěstí páč rodiče ač jsou již starší tak jsou rozumní a mamina se mnou dokonce sdílí pěstitelské úspěchy:) Takže vědí a není problém, akorát se spotřebou trošičku lžu...:) |
|
|
|
Moja manka si mysli ze pestujem technicke konope a ked tu ganju seknem tak si vymyslim ze mi skapala a a nasadim si dalsiu :D Niekedy ked pride do izby a je tu nahulene tak sa vyhovorim ze to ide z vonku :angel: . Ale myslim si ze to vie ( to by sa dovtipil aj blb) a ticho mi to toleruje. :teef: |
|
|
chUCky_doLL |
No nevedej ale mother zacina neco tusit!Asi vzdycy diky tem krasnym krvavym ocim:-D |
|
|
PineCone |
Máma o tom ví, nelíbí se jí to, ale vyloženě mi to nezakazuje. Ale zahulit si se mnou nechce :smoker: |
|
|
AHM4D |
začalo to asi 50 rostlinami předpěstovávanejch na letošní out na parapetu + x řezů v pařníku...bydlím sám...máti valila voči, kytky v životě viděla snad jen na nově..ale je to můj život mámo;)
nedávno jsem, mírně pokalující, ve společnosti přítelkyně a mámy, vytáh bongo, nabil Bigbáda, a s ledovým klidem podávajíc jí skleněnou vázičku pravím: zahulíme ne?
reakce kladná, dali jsme po prdu, zasmáli se, a situace u nás v rodině ohledně konopí je zase lepší:bravo:
je to horší když člověk bydlí u rodičů, ale...
HLAVNĚ SE S TÍM NESRAT! |
|
|
DarkLight |
Vedej ze si konopi dopravam, neschvalujou to, ale spis nevi ze palim tak casto. Takze tak pul napul. Ale nejdriv byli zasadne i proti kytkam na balkone a nakonec tam drzej a budou drzet az do sklizne, takze jak pravil Ahmad: Nesrat se s tim :p: |
|
|
Irvin |
Otec to pravdepodobne vie ale tvári sa akože nič. Sem tam podpichne nejakou otazkou typu: "Máš sucho v ústach keď fajčíš trávu?" alebo "majú v Prahe lepšiu trávu?" a ja sa pritom tvárim ako by som nevedel očom rozpráva :angel: :D |
|
|
Mixerka |
Rozervali by mě... v žadnem připadě! Kdyžtak počkam až to odezni a pak domu :) Přece se nezhulím pár minut před návratem dom :D |
|
|
DanekRider |
Naši to ví,tatík to neschvaluje a přitom mu samotnému by to šíleně pomohlo na problém se spánkem a nervama.
Máti je víc vpoho,sice si pořád myslí že mi to zničí mozek a budu za chvíli brát peří a herák,ale domluvil jsem se s ní,že budu hulit dál a ona na mě může pozorovat,jestli se teda budu kazit jak ona tvrdí :) ale už ted mi řekli naši,že se měním k lepšímu,takže zatím vedu :D A o pěstování ví taky. Mamka byla dokonce ochotná mi vyčistit uplně zasranou šlukovku:D A to když asi před půlrokem zjistili že hulím,tak mě chtěli poslat na léčení... |
|
|
BullTerier |
Ja nevim ci to vedia . o takichto veciach sa spolu nebavime ale urcite to vedia alebo nieco tusia som s nimi vkontakte len vemi malo
Tot vse:D |
|
|
MadEGGA:() |
mno moji rodice to vi uz leta a to od te doby, co jsem poprve prisel domu zhulenej. mno smirili se stim, ale nemaji to radi.. |
|
|
|
Vedi dlouho, ale hulit s nema to ne-e...
Otec to statecne prehlizi :D A mama vi, ze pestuju temer odjakziva;)
(objevila muj prvni indoor-PCbox-zarivka-rulezZ asi pred 7mi lety...byla dost prekvapena a ja nezletily takze skoncila v kosi kosatice jedna:D)
Oba by asi byli pro dekriminalizaci, osveta funguje.
OT Konopi je droga, stejne jako ostatni lecive byliny holt. |
|
|
|
3 roky pestuju doma...takze vi :), se spotrebou taky mirne mlzim :) |
|
|
CHARoN |
Vedi to uz od mich 16 let :) ted me je 22... |
|
|
Hydrotekk |
vedi us od 13cti kdys sem poprve sklizek doma :D:D
ted bydlim taky s mamou a jedu IN...i....OU |
|
|
wolverin |
o mne vedia vsetci , cela rodina ...este aj babka 88 rocna mi povedala ze ved ona vie ze aj ja to fajcim :D |
|
|
vinczenzo |
Tak u nás to ví naši oba.... mamka víc v klidu i když to nikdy (údajně) nezkoušela.. příští sezónu mi doufám dovolí obsadit skleník nebo aspoň něco malého do kýblu na dvoře.. tatík to ví taky ale ne že by mu to nějak extra vadilo ale neschvaluje to. |
|
|
|
No naši byly velice přísný jako rodiče - takže sem si ganju musel doslova zasloužit:D
Když se poprvý zhulili vypadalo asi takhle ...
Balim si v pokoji řádnýho blunta když naši z obýváku trošku podpořený alkáčem křičej at jim dam zahulit a přinesu marijánu:D mno já toho blanta - tak řikam no tady něco mam tak to skuste ....mezitim sem se šel zbalit že jdu ven a když sem se opět vrátil do obýváku naši třištvrtě blanta zhulenýho, strašnej smích, oba si to museli trhat od úst protože tahali jak najatý:D tak tam přídu začnu se smát a mamka mi podala tu raketu se slovy at to odnesu tam odkud sem to přines a taťka strašnej výsměch ...tak si dam nějaký prdy v tom mě takřka vyhodili za dveře a zavřeli, strašnej smích zpoza dveří mi napovídal že je vše ok - tak z rozjetym blantem nastupuju do výtahu a v tom na poslední chvíli zachytila zavírající se dveře sousedka se svejma dvouma malejma dětma :D vítah naprosto zamlžen já s bluntem v ruce a zpoza dveří stále větší smích :D její reakce - koukam že se vaši baví:D:D:D
no od tý doby mi vždycky taťka tak jednou za půl roku řekne at mu smotnu ale hlavně né do toho doutníku že to byl mazec:D:D:D
sestra semnou nikdy nepálila žije v zahraničí a kdykoliv za ní přijedu vždycky vytáhne místní skéro se slovy že jí to kámoš z maroka dal a jestli chci tak tady to je:D no a já chci:D keep growing ! |
|
|
cypres |
Moje mamka to stale nevi,ač mi je 21 let, stale ziju s rodinou v RD, ovsem dom chodim jen spat,jak se rika :D
...kdyby to vedela,asi by me vyhodila z okna,rozrezala,rozemlela,rozdupala,spalila rozhazela prach po zahrade..to tak ve vyčtu.....nesnasi jakekoliv kuraky, doma si nemuzu dat ani vodara :( musim tahat ke kamosum...:(
takze mati to nevi,ac hulim kazdy den vzdy ze jdu prilozit do kotelny vecer :D:D:D:D a jaksi se tam zdrzim zahulim :D a pak na me mati cumi si pripadam vzdy tak blbe :(
jak rad bych ji to rekl,ovsem ty nasledky ty by byly doslova katastrofalni! |
|
|
|
Původní příspěvek od Host
3 roky pestuju doma...takze vi :), se spotrebou taky mirne mlzim :) |
mirne mlžit se musi pač by naše rodiče klepla pepka:D
sme na tom stejne |
|
|
Rasta_pasta |
No já už tři ročky nežiju doma, ale máti to ví už od střední. Ale dozvěděla se to docela blbým způsobem.
Před nějakejma 8 rokama jí ukradli kolo, tak šla na benga...
Tam se jí ptali na takový ty klasický věci okolo toho a jen tak mezi řečí se jí zeptali, jestli ví že dýluju pálo ?!? Mno co vám mám povídat, půl roku mi nevěřila ani ahoj a měli sme tichou domáctnost :teef:
Paradoxem je, že jsem sice pálil (většinou nějakou siláž), ale neměl jsem své konopí a byl jsem rád když mě někdo pozval na špeka, takže kde ty cajti vzali hlášku že dýluju netuším, ale připravili mi tím celkem šedivé období vztahů s máti...
Takže asi tak |
|
|
Dingo |
Taky pridam trosku do mlyna xD
Palim cca 2 roky, kde prvni rok byl takovej spise seznamovaci. Dalo se obcas nekde s partou, obcas nekdy mezi odpoledkou, obcas kdyz clovek byl doma sam a chtel si tyhle chvilky zprijemnit atd. Kazdopadne slovo pravidelnost, tu nelze jeste pouzit. Coz uz se neda rici o tom 2 roku, kdy clovek ma uz nejaky ty zkusenosti a snazi se je vyuzivat co nejcasteji xD. Zaroven dochazi k obratu, kdy slovo obcas se nam vytraci a nastupuje jednou uz zminovana pravidelnost. Clovek uz tak nejak hleda prilezitosti a uz to lze brat jako prirozenou soucast beznyho zivota. Tak a tedka prejdu uz konecne k tematu. Nasi vedi, ze palim. Vzhledem k tomu, ze dochazelo k castejsi aplikaci, tak se samozdrejme zvysila i % sance mozneho odhaleni xD
Mamce jsem to rekl nejak mezi reci, ze tu travu taky palim a zeptal jsem si ji, zda na mne pocituje nejaky nedostatky ci ma pocit, ze me to nejak zmenilo .... odpoved znela ze ne, a ja palim vesela dal .... Za to s otcem to bylo tezsi, jednou me nacapal na balkone jak si davam osobacka a ptal se me co to mam ... rikam, ze cigaretu ( jsem velkej odpurce kuraku ), tak ho to prekvapilo, ze kourim, ze se na nic nezmohl a odesel ... nevim, mozna je to tim, ze jsem uz davno plnoletej nebo mam zkratka hodny rodice, kteri veri, ze jejich syn je uz rozumnej a vi, co dela :leaf: |
|
|
Gh0$t.G |
tak moji rodiče to nevi na 100% ale určitě maji pochyby když vidi už 3 rok po sobě že mi rostou kytky na zahradě ale maji jen domněni že to pěstuju jen tak pro zabavu |
|
|
Cunas |
Zdravicko.
Tak ja hulim tak 17 a mamka to tusila(si myslim)tak od tech 18neco.
V 19 za mnou prisla do pokoje a ptala se me uz po nekolikaty jestli hulim
A me uz nebavilo ji porad lhat,tak jsem ji na ferovku rek ze hulim.
Zacla radit a rikat tak to teda uz hulit nebude.
Ja ji na to s klidnou hlavou rek ze budu a ze stim nic neudela.Ze je to porad lepsi nez abych bral ZKU.VENY PECKO.
Tak mesic na me byla nastvana,ale pak to nak rozdejchala.
Mozna tomu pomohlo,sice bohuzel,ze bratranek skoncil v lecebne prave kvuli pedru,tak si asi rekla at radshuli nez neco silnejsi.
Kdyz jsem zacal pestovat na zahrade u reky tak zezacatku malej protest,a pak mi pujcovala hnojky na rust i na kvet a rikala ze kdyby to bylo legal ze si to da na svoji zahradku,ak ta kyticka hezka.
No ani nevim jak to vi tata,ale bydli jinde.Myslim kdyz jednou prijel na navstevu tek videl kytky u reky a hned si je sel prohlidnout a jeho prvni slova byly,ze az to sklidim tak jestli mu dam par vzorku.
Ted si s tatou i obcas zakourim.
Vi to vlastne cela rodina a s o rok mladsim bratrankem jsem pestoval u babicky(nejlepsi kyti co jsem mel) a tam i da vala hnojivo ktery si delala na okurky.
Takze si myslim ze to nastesti ma rodinka poprala :-) |
|
|
Cunas |
Jo jinak jsem zapomel ted mi je 24 |
|
|
|