Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 
Vědí vaši rodiče že hulíte?HulÍ S VÁmi ObČas RodiČe? - Klikni zde pro originální téma
greenness
Vím, že moje (plnoleté) děti hulí :cool: :)
Mixerka
greenees: a jaký k tomu máte postoj vy? :)
Hydrotekk
citace:
Původní příspěvek od greenness
Vím, že moje (plnoleté) děti hulí :cool: :)

čuzz
tak to ja bych to asi ani neresil...
sou us dospely tak at si delaji co chteji kdys nebudou delat nejake prusery nebo nepojedou v chem...grogach...(pak us bych asi vrazdil)
ale je to jen nazor a vec pohledu rodicu na sve potonky.

je to tak ze zakazane ovoce chtna nejlepe!!!
vlastni zkusenost...
greenness
citace:
Původní příspěvek od Mixerka
greenees: a jaký k tomu máte postoj vy? :)

Postoj mám pozitivní.;)

Hydrotekk: tak, tak
Hydrotekk
citace:
Původní příspěvek od greenness

Postoj mám pozitivní.;)

Hydrotekk: tak, tak

vim ocem mluvim bydlym s mamkou :)
a taky mi nejak nezakazovala hulit..
ted si to naprikla pjekne valim pod 4 kilem a mamka uplne v poho..
Specik
Nasi vedia ze hulim dokonca cela rodina to vie proste som im to po troch rokoch povedal a museli sa s tym zmierit:D:D:D
c0ga
Tak zrovna včera na to přišli ..:D odpoledne jsem balil jointy doma na vecer pac uválet to v tom větru na to nemam nervy ani skill ... no a jak si tak balim tak koukam mala palička :D tak sem naladoval sklo fouknul ho a asi po dvou hodkach odesel s domova ... vecer mi volá máti "hele co to je za dreveny kolecko na stole? to s tema zoubkama a diovne to smrdi" neni to nahodou na travu ze ne ? rikam neee ja prece nehulim atd atd no a druhej den shodou nahod přijel mámi známej co taky pálí a řekl ji k čemu je drtička :) ale jinak v poho vzali to s usměvem což sem vubec nepochopil a je jim to jedno :)
brat
4cOga

Tak to máš vela v klidu .) Naši už to ví cca od 18 let, to jsem si rekl, ze je na case aby vedeli pravdu. Vpálil jsem jim to do xichtu kdyz jsme byli na vesnicke zabave a ja si pred nema dal krásně velké špášo. Hned jim doslo co to je, ale ja jsem jim vysvetlil, ze to neni spatné atp. Ale tohle záleží čistě na rodičích, jací jsou.
c0ga
citace:
Původní příspěvek od brat
4cOga

Tak to máš vela v klidu .) Naši už to ví cca od 18 let, to jsem si rekl, ze je na case aby vedeli pravdu. Vpálil jsem jim to do xichtu kdyz jsme byli na vesnicke zabave a ja si pred nema dal krásně velké špášo. Hned jim doslo co to je, ale ja jsem jim vysvetlil, ze to neni spatné atp. Ale tohle záleží čistě na rodičích, jací jsou.

Taky jsem měl v plánu jim to "pak" někdy říct :D ze dvou duvodu .. 1) abych to nemusel schovavat 2) abych mohl pěstit :D
brat
cOga mit brko doma a pestovat je vec uplne odlisna. To by mamka asi neskousla, proto se uz tesim az si krasne s titulem budu bydlet daleko od domova ve vlastnim ... ... .-)
Takze ja hulim takrka 10let a prvni dva tri roky jsem to tajil.Sice neco malo tusili,ale pohoda..........casem se to samozrejme provalilo,pac zijem na male dedine a huli nas tu vic a vic...Mama byla desne proti tomu,bala se ze hned pojedu v necem tvrdcim,jak uz ma starsi generace zafixovany v hlave z medii.Proste nic o tom nevi,ale kdyz vidi ze slusne ziju,chodim do prace,pomaham doma,tak je spokojena s tim jaky jsem a to ze hulim ke me proste patri.Tento rok jsem dokonce doma pestoval a pohodicka.No a v nedeli se mama zeptala jaky to je a zeby to taky chtela nekdy zkusit.....
Zedy
citace:
Původní příspěvek od JiriSTI
Takze ja hulim takrka 10let a prvni dva tri roky jsem to tajil.Sice neco malo tusili,ale pohoda..........casem se to samozrejme provalilo,pac zijem na male dedine a huli nas tu vic a vic...Mama byla desne proti tomu,bala se ze hned pojedu v necem tvrdcim,jak uz ma starsi generace zafixovany v hlave z medii.Proste nic o tom nevi,ale kdyz vidi ze slusne ziju,chodim do prace,pomaham doma,tak je spokojena s tim jaky jsem a to ze hulim ke me proste patri.Tento rok jsem dokonce doma pestoval a pohodicka.No a v nedeli se mama zeptala jaky to je a zeby to taky chtela nekdy zkusit.....

Já myslím, že postupnou přirozenou cestou ste došli k parádní rovnováze ne? :) Ještě počkej až bude mít máti ještě víc kytek než ty:teef: Hlavně jí nespal do kaší! Moje máti byla naposledy moc a už nemám šanci s ní kouřit.
citace:
Původní příspěvek od Zedy

Já myslím, že postupnou přirozenou cestou ste došli k parádní rovnováze ne? :) Ještě počkej až bude mít máti ještě víc kytek než ty:teef: Hlavně jí nespal do kaší! Moje máti byla naposledy moc a už nemám šanci s ní kouřit.

JJ tak to je pravda..kdyz si vzpomenu,jak jsem se vzbudil a u postele placici mama a pred ni muj suplik s naradickem a matrosem....tak jsem byl fetak..na coz jsme teda mega alergicky....ale casem zjistila ze jsem normalne uvazujici clovek se srdcem na pravem miste....Jasne ze ju nenecham vypalit domrte.Jedna kamoska uz kvuli temu nehuli a jen se teho boji,protoze nic nic a furt chtela a chtela.......na mati budu opatrenej....dva tri sluky a konec........To si vybavuji jak na si mama a deda jedneho kamosa udelali mliko,pac to nechteli kourit a druhy den az se probrali z mega kasi,tak mu kytky sklidili a spalili...jeho deda tomu rikal dilo satana
cerv.malda
Mno moje mama to ví aji tata i kdyz bydlí dost daleko. Kazdopádně nejvíc hustí jsou moje tchýně s tchánem, kteří mi u nich na zahradě dokonce postavili skleník abych tam mohl pěstit. Tchýně si z toho dělá různý mazání a tchán to má jako antidepresivum. Takže sem nadmíru spokojen!:)
boo4smoke
citace:
Původní příspěvek od psycho
Jo, ale něco jsem nedodal: táta řek, že jakmile zjistí, že jsem se toho svinstva ještě někdy dotknu, tak mi
1)ihned zabalí kufry
2)zpřeráží ruce (aby se mi to hůř neslo)
3) -"- nohy(abych nemoh odejít :-)

(bod 2 a 3 jsem si vymyslel, abych to nějak zlehči... jinak je doopravdy odhodlanej mě vyrazit z domu!!!)

(teď jsem samá sranda, ale před dvěma dny mi moc do smíchu nebylo....dokážete si to snad představit)

jak tu čtu, cos všechno napsal ohledně toho, že vaši zjistili, že hulíš, tak přemejšlim, jestli nejsme sourozenci...
Naši to zjistili včera. Jsou vyloženě proti tomu, nevím proč to berou tak ,,smrtelně''..:-( ale zakázali mi, co mohli, zavřeli mě doma, divim se, že mě pustili dneska aspon na hodku ven. Ovšem s tím, že ze mě neucítí ani cigaretovej kouř, nebo se nehnu z domu. Včera mě matka chtěla dát na léčení, protože když hulím, tak mám přece nějakej PROBLÉM!!..Myslím, že jim to nevysvětlím..:(
hej-rup
Prave se mi stala šílena věc, přijedu domu po týdnu ze školy, přijdu do pokoje a napostá spoušt. Celej pokoj prohledanej, vechny šuplíky vysypaný, krabice s brkem pryč, skleněnky a zapalovače taky v kelu. To matka se činila, prej "uklízela"... Tak super, cca 2OOg vy kélu a já zase budu muset nakupovat brko na ulici.
Kyblik288
Já pěstuju jen půl roku IN.
Táta radši drží hubu a rytmus ale matka nejdřív měla keci tak sem vzal nějakej přebytečnej matroš a udělal jí krabičku mastičky. Namazala se s tim celá a řekla at udělam další sem jí řek že bych potřeboval víc místa na to a až to jelo. Stará lednička na půdě se ze dne na den proměnila na 2 patrovou pěsítrnu. Ted je to OK. Ale řekl sem jí že nehulim.
Jednoho dne měl táta dobrou náladu na píčoviny. Zakazoval mi i kouřit vodnici atd.. Ale prostě sem neodolal a přineslo sem mu pod nos bongo se 20x extrakterm šalvěje.
No a jen si natáhnul a jen se válel po gauči a zemi a hulákal tam sračky atd..
Máma nasraná co sem mu to dal atd...
Asi po 8 minutách byl otec v pohodě a říkal že je to hustý že je to vejlet uplně někam jinam a že je to úlet. Ale stejně že hulí nevim. šalěj je legální a neni návyková jak se dočetl na internetu tak to zkousne v poho s trávou nevim jak by to bylo ale kdyby něco tak to shodim na šalvej a je to.
Máma neměla odvahu dát si práska šalvky ale aspon sem ušetřil :D.
flatboy
tak jedu svuj prvni in... s maminou uz nebydlim, ale vi to... rekla mi ze je to ta nejmensi vec co ji na me vadi :D
My.Lolita
Žiju s matkou a ta o hulení neví. Možná proto, že nejsem pravidelný kuřák, ale občas si nějaké huleníčko donesu i domů. Jednou to u mně našla , a od té doby má docela podezření, sice jsem ji přesvědčila, že marihuana to v žádným případě není :D Je trochu naivní, a uvěřila... Jinak stavy si umím kontrolovat, a dokážu to uhrát takže je to v pohodě :)
A doma si pěstuju šalvěj a taky je to v pohodě, pač matka ani neví co to je ..:D
Shula
Mě máti kytky i přesazuje ze skleníku, když mi to roste na místě kde ona chce rajčata neboco.
A že hulím si jistě myslí, když mi pokládá otázky jako ' a ty to jako kouříííš??? ' a moje odpověď je 'a co jako!' ,
ale zkouřenyho mě asi ještě neviděla (nebo si to nepamatuju:-)
Maxeaux
moja matka mi zalieva ganju, s fotrom som zvykol dat sem-tam jointa (bong nema rad)
Mr.skunk
Moje rodiče otom taky neví,ale dost určitě si myslí,že pálim:-D Jelikož se mě vždycky ptaj když příjdu spálenej co mam s očima:-D A já jim se smíchem řikám,že mě tam něco spadlo:-D
BoBoR
to by zle dopadlo keby nato doma prisli :(
P!rate ][-][unt
Jojo rodiče to už ví.. S matkou byla trochu potíž, měla takové ty typické keci o ilegaliě a vlivu na psychiku a když jsem se zmínil o pěstování outdoor tak málem vyletěla z kůže :o. Na všechno jsem ale měl protiargumenty a tak jsem ji nakonec přesvědčil.. "je mi to jedno, dělej co chceš." :D
Ale otec, ten mě teda překvapil... když se odzvěděl o naší debatě s máti, tak mi pak sám navrhl abych jednu kyti hodil na balkón a hned začal vymýšlet nějaký box, aby to nešlo vidět z venku :beer:
Už se těším až s ním budu pálit. :rasta:
Mixerka
Strašně ráda bych pálila s našima, ale ani jeden z nich nekouří ani je neláká vodní dýmka a nakonec to ani neví :)
FatJoe
u nas to je takto: Ako 1. si to všimla sestra. Ona ma 15 rokov a nikdy predtým nehulila. strasne to chcela vyskusat a tak sme mali rodinnu oslavu na chate a ja si hovorim ze to bude ta správna prilezitost a tak pokial naśi nezaspali o nic som sa nepokusil az potom. zavolal som ju von nech ide na cigo... podal som jej sklo pozerala na to... prilozila k ustam a začala veselo tahat. nabil som jej asi 3 skla lebo jej pochopitelne nic nebolo az tak za pol hodku... Len som počul.. Bratku muj ty si taka pica to co je so mnou... A asi tak za dalšiu pol hodku sa dotykovala...
2. sa to dozvedel foter načapal ma v kotolni s bongom pri hube... asi tyzden sa so mnou nebavil ale uz je to dobre. povedal to matke ale ta to zvladla v poho akokeby vedela čo to je zac....
Rasta_MF
Tak moji rodice o tom,že hulim vědí. U rodičů na zahradě mám svůj záhonek.
Před několik lety jsem v Reflexu četl článek od JXD o nějakém psychologovi a tam se psalo.že je dobré si zahulit s otcem. Odbourá se tím bariera.No tak mě napadlo to zrealizovat. Otec,zarytý motorkář, nebyl proti.Slovo dalo slovo a zčudili jsem se jak zákon káže. Bezvadně jsme si pokecali,probrali práci atd. Prostě pohodička. Od té doby si tatík prý nezačudil.Za měsíc má padesátku,tak mám připravenou další menší ochutnávku
:rasta:
Salatos
čau rodiče už moc neřeším ty to vědí asi 10 let ale tedka řeším co na to řeknou děti a jak jim to vysvětlím
HiGhLaNdEr
Největší zábava na světě s fotrem byla, když zjistil že má ve svým baráku kytku,.. Přiblble se hihňal a prej že si dá pak s náma, ale málo protože by si musel vzít volný kalhoty, aby se to pak dalo vysypat z nohavic,. Je mu 55 let.... Teď furt chodí zalejvá a hnojí. Bio Grow mi krade na nějaký popínavý víno,. A co se týká pravdy k rodičům, tak muj názor je že člověk by mněl být hlavně diplomat,.. S pravdou se má šetřit aby zbyla. A taky ona pravda stejně jednou vyplave na povrch tak přece neni kam spěchat ne ? A taky si myslim že pokud hulim tak je to jen moje věc a nemusim to říkat vůbec nikomu a nikomu ani rodičum do toho nic neni tak zase neni pak důvod jim něco říkat,. PROSTĚ buďte DIPLOMATI.
Libi
Naši už to nějakej ten rok vědí. Na začátku celkem protestovali, ale pak to přestali řešit. Pochopili, že to nejsou žádný tvrdý drogy, co bych si smažil do žíly a že jsem zůstal naprosto normální...
Celkem mě mrzí, že to nemám do pohody jako někteří z vás, že bych si s nima i zahulil. Ale pár venků už jsem vypěstoval a nic neříkali, babča mně to zalejvala a pohoda. Strejda a jeho přítelkyně taky hulí, takže si nestěžuju. :banana:
Sirus
Hulim skoro 9 let, naši to ví 7 let. Moc se jim to nelíbí, ale co nadělaj. Navíc k nám jezdí občas známí, kteří to i po mě chtějí, aby si mohli udělat rúzné mastě a tak.
Občas se docela pobavim, když k nám přijedou nějací známí a přijde na Cannabis řeč. To se to hned otočí na mě a všichní se usmívaj. Jenže pak se to zase vrátí do starých kolejí. Ale aspoň, že mi dovolili indoor, sice jen za podmínek, že budu dělat masti, ale to mi nevadí. Sám mám občas problém se zádama.
JJ vědi :) matce se hulení líbí jako kytka už se mnou i hulila :)
Namer017
Jeto Ok ikdyz matka kdyz pridu zpukany tak rika ze sem nafetovany-ale ja nefetuju ja hulim :D.Stejne to nepochopi ale nesere ji to a tata ten sam nekdy kouri krizkem oznacene cigara a smrdi uz jak prijdu domu takze doma jasna pohodicka.Mam 2kiti za oknem a matka mi tam jeste pridala seminka co mel fotr ve skrini :d takze taky prdel jinak jednou sem i pred mati prebiral na stole v kuchini jak varila obed a spise to vypadalo ze na tom zafarala ja kto vypada smrdi a lepy :D ale lepsi je rict o co de a nevymlouvat se jako vetsina kamosu se vymluvila na to ze je to moje takze sem mel i rozhovory s jinyma rodicema :D
Zlosin*
Vědí to, a sere je to.
Spejsek
Tak s tátou neni naprosto žádnej problém s tim hulíme kdy se dá, ale bohužel už s náma nebydlí. S mamkou to je trosku hosrsi. Kdyz sem ji rekl ze hulim jednou za tri dny tak do me zacla hrotit ze ani nedodelam stredni skolu a ze at si klidne hulim jednou za dva tejdny. Ale na pristi rok uz sem s ni domluvenej na naky ty kytky na chate tak rikala ze prej si pak se mnou dá tu "domácí trávu" :D tak doufam že pak změní názor a uvidí že na tom není nic špatnýho. Jinak hulí dvě moje sestřenice, strejda a jeho současná přítelkyně, potom hulí dvě ségry z tátovo strany. A teta si letos v létě dělala s kámoškama bramboráčky a taky si nestěžovala. Takže si myslím že sem moh dopadnout este hur nez na tom sem. Kdyz sem tedkon v patek slysel kamose jak mi rikal ze mu doma dali testy, rekli mu ze je fetak a ze muze jit bydlet pod most. Tak sem mu poradil naky protiargumenty(statistyky umrtnosti, holandsko, atd.) a oni mu na to rekli ze prej když hulí tak mu to změní myšlení a on prej neví co říká. A prej jeho matka přestane chodit do práce aby ho mohla hlídat aby nebral DROGY!!! a este prej obvolali vsechny babicky a pribuzny aby mu nedavali penize ze prej ted by si za to kupoval ty DROGY... no proste hruza kdyz sem si tady neco precet a jeho slysel tak sem za to jaky to mam doma este docela rád. :D
Peace :rasta:
PS: jo a jeste mu prej vcera rekli ze ho odhlasi ze skoly... coz sem total nepobral, protoze on nepropada nic ma maximalne trojky a nikdo si na nej nestezuje ( z ucitelu ) takze asi tak no... proste demence :hanged: :mutant: :hanged: :mutant: :hanged:
impozant
2 SPejsek: ty voe kamos ma riadne akcnu mamu :D
citace:
Původní příspěvek od Spejsek
Kdyz sem tedkon v patek slysel kamose jak mi rikal ze mu doma dali testy, rekli mu ze je fetak a ze muze jit bydlet pod most. Tak sem mu poradil naky protiargumenty(statistyky umrtnosti, holandsko, atd.) a oni mu na to rekli ze prej když hulí tak mu to změní myšlení a on prej neví co říká. A prej jeho matka přestane chodit do práce aby ho mohla hlídat aby nebral DROGY!!! a este prej obvolali vsechny babicky a pribuzny aby mu nedavali penize ze prej ted by si za to kupoval ty DROGY... no proste hruza kdyz sem si tady neco precet a jeho slysel tak sem za to jaky to mam doma este docela rád. :D
Peace :rasta:

Tak za tohle bych střílel. Vůbec bych se nedivil tomu, kdyby si dotyčný maminka dávala večer před spaním trošku alkáče, aby vůbec usnula.
lucasmizera
mamina to tusila hned od zacatku, kdyz sem prisel prvne zfajcenej a povidal si s vesakem na bundy nebo potom co mi vypadla sklenenka(nastesti cista) na gauci a vlastne pokazdy co sem na ni mzoural cervenyma ocima. Ale kdyz sem to priznal, to bylo revu, ze: konopim to zacina, heroinem konci, ilegalita, dopad na zdravy... jejej nehrosi je, ze mamina neni schopna diskuze, kdyz je pod stresem, zarvala, odesla, zarvala, vratila se a zrvala takle asi 4 dokolecka za minutu. Ted uz je ok a nevadi ji kytky co mam doma, ale tohle svym deckam urcite nikdy neudelam, radej jim dam hoodne slabej outik :rasta:
BLABLA
Je to už víc jak deset let, kdy mi táta našel pytlík s hulením a hned se mě ptal, kam prej si to pícham, a že půjdu na léčení, že to nepotřebuju, že se dokážu bavit i bez toho a kdesi cosi. Když jsem se mu snažil vysvětlit, že jeho každodenní pití alkáče je daleko horší, jen jsem píchl do vosího hnízda. No, rodiče už jsem neviděl pěknou řádku let, nikdy to moc neklapalo, ale co je moc... Štve mě to, to bych kecal že ne, ale přestalo mě bavit poslouchat "chytrý" opilecký kecy. Jo život je boj.
Kadrolinka
....v okamžiku, kdy vypadneš z domova a začneš žít svůj život, ať huliče nebo kohokoliv jinýho.....by jim to mělo bejt jedno. Pokudže můžeš o sobě říct, že jsi soběstačný..... Naši u mě našli v šestnácti papírky, a snad tenkrát dokonce jen listí:-)......a bylo zle. Nejposlednější sociální vrstva. Vyvrhel....narkoman....prostitutka....atd. To už nebyla jen tráva, ale minimálně 2 gramy Heráku intravenózně, a kde bych na to jinde brala, než šlapáním.....blablabla.
O tom, že jsou to papírky na balení trávy, jim řekla až sousedka, bo neznají.....proto jsou tak omezení.....svým způsobem.
A teď jsem matkou i já:-).....dlouho to trvat nebude a příjde čas, vyložit karty na stůl. Já aktivní pokuřovatelka, nehodlám na tom asi ani nic měnit, to doma neschovávám. PROČ?
Ať dají radši brko doma, pod mým dohledem:-)....a pokudže budou normální:-) a slušně vychovaný děti.....AŤ SI HULÍ.......AŤ SE TEBAS POS..RROU:-) ....stejně jim to nezakážu....nemůžu, nejsem v roli, kdy bych měla soudit:-)
Já myslim, že s drogama je to o tom, jak s tím stavem naložíš.....
Ne jak ten stav naloží s Tebou:-)......naopak si myslim, že lidi, keří si nějakým jakýmkoliv způsobem dobrovolně ovlivňují vědomí...jsou bohatší. Zkušenější. Je to o ten pohled na svět bohatší:-)...ne jako vymazanci, kteří každý ráno s čistou nasranou hlavou nadávaj na vše, co potkaj a nejvíc na nás.....
ZivyKvet
no ono sa to da zatlkat ale urcite sa na to pride... teda hlavne ked ides lampu ako ja a mam to zmaknute v pivnici ale urcite to tam mama najde a potom neviem co mi povie ked zbada 4 skrine plne travy??:D no bude to rozhodne zaujimave.... este dodam ze ona je policajtka uz asi 15 rokov a jej priatel co snami zije je tiez policajt a nevychadzam snim bohvie ako... ja sa budem snazit byt najdlhsie TOP SECRET aspon do dekriminilizacii v SR az potom stym mozem vyst von:D kebyze to nieje trestny cin tak to mozem kedy kolvek povedat a nikto ma nenazve fetak:D
Kadrolinka
....ale nazve:-(......protože v tý hlavě těch "druhejch " to bude bloklý dokud neumřou. To bude trvat dlouho, než se k tomu bude přistupovat, ajko k půllitrům.....
Kadrolinka
[QUOTE]Původní příspěvek od Spejsek
[B]

....já bych jí v tom nechala pěkně okoupat....od trávy až po ten heroin, aby věděla o čem je řeč. To je u mě pizda. Ne máma.
lucasmizera
citace:
Původní příspěvek od ZivyKvet
no ono sa to da zatlkat ale urcite sa na to pride... teda hlavne ked ides lampu ako ja a mam to zmaknute v pivnici ale urcite to tam mama najde a potom neviem co mi povie ked zbada 4 skrine plne travy??:D no bude to rozhodne zaujimave.... este dodam ze ona je policajtka uz asi 15 rokov a jej priatel co snami zije je tiez policajt a nevychadzam snim bohvie ako... ja sa budem snazit byt najdlhsie TOP SECRET aspon do dekriminilizacii v SR az potom stym mozem vyst von:D kebyze to nieje trestny cin tak to mozem kedy kolvek povedat a nikto ma nenazve fetak:D
¨tak tvoje nervy bych chtel mit
jalala1
No já v roce 96 začal hulit na vojně (za ten rok- tak 4 jointy), pak jsem přišel do civilu a pěstoval hned na zahradě ve fóliáku uprostřed vsi. Dokud to bylo malý, tak mi to matka i zalévala. Ke konci léta jsem už musel odstranit střechu, vykouklo to ven a málem mi to posekala.
Další rok jsem byl požádán o pár semen, že by si zkusila vypěstovat bonsai na okně. Letos už používá mast, která jí pomáhá na chronicky nemocnej kotník, ale já už to na zahradě nejedu, bo už mám 5-ti letou dceru a to bych si netrouf.
Otec, kterej byl zavřenej od mých 4. let do mých 13., se v poslední době změnil v charakterního zm...(člověka) a je toho názoru, že jsme vypatlaný, že to pěstujem a že nás stejně jednou zavřou. A na to, že si se mnou dal kdysi jointa (nejednoho), si už jaksi nevzpomíná. Žije totiž s jednou velice radikální paní.
Onehdá se mě kámoš zeptal, co budu dělat, až mi dcera přijde domů s jointem v puse. Jsem toho názoru, že když skončí jen u hulení, tak budu radši, než kdyby chlastala a když jí bude 18, tak pokud to ještě moje plíce zvládnou...... - není to ošklivá představa.
Kadrolinka
citace:
Původní příspěvek od jalala1

Onehdá se mě kámoš zeptal, co budu dělat, až mi dcera přijde domů s jointem v puse. Jsem toho názoru, že když skončí jen u hulení, tak budu radši, než kdyby chlastala a když jí bude 18, tak pokud to ještě moje plíce zvládnou...... - není to ošklivá představa.

....věř, že to jednou příjde. Ale myslím, že nejsi takovej omezenec, abys jí vedl k omezenosti...jako se snažili nebo snaží naše generace rodičů-takže to bude v poho. Navíc si myslim, že když už umíš nákládat s tímhle, chápeš o čem to je...dokážeš jednou podat aspoň trochu "pomocnou" ruku, kdyby došlo na horší věci, než že by přišla jen s jointem v ruce. Chraň Bůh!!! Nepřeju nikomu!!!.....
Také se nebráním tomu, dát jednou brčko s dětma-teda pokud budou ready, jak jsem psala a nebudu se muset stydět za to, jak jsou vychovaní---i kdyby za to, jaký jsou to vychovaní huliči:-)
worrapS
Hulím od 16nácti...a moji rodiče mívali problém ani ne tak s trávou, jako obecně s mým stylem života v těch dobách - pozdní návraty, s tím že jsem vodil holky domů a tak.. teď, když jsem na výšce v jiném městě je to fklídku :) Nikdy jsme se spolu o tom nebavili, třeba na to někdy dojde. Steně si myslím že to tak nějak věděli...rodiče o nás ví mnohem víc, než jsme si ochotni připustit ;) Co se týče zkušeností, můj tata je typický případ - "s chlapama jsme to zkoušeli, ale nic nám to neudělalo" :D Jsou zvyklí kalit (a to jinou ligu) a tak asi už nikdy hulit nebudou...Navíc na Valašsku má hodně lidí vlastní palírnu (my taky heč ;)) a tata vypálí co se dá...no a to se od pěstění zase tak neliší, že? ;)
avicenxo
Matka mi otom vie odvtedy ako som prisiel raz domov a mal som moc cervene oci uvidela namne ale nic mi nepovedala pestoval som v zahrade rastlinky a nic mi nato nepovedali zmierily sa stym a som rad
Jpt
V tomto ohledu mam idealni rodice. Kdyz me bylo cca 14-15 ( no proste devata trida), prisla ke me matka a pronesla hlasku kerou si doted pamatuju a jsem rozhodlej pouzit ji i na vlastni deticky.. Cituji:
Chces kourit? Chces Chlastat? Chces hulit? Tak si to delej doma at Te nikdo nevidi a neni z toho pruser.....
rodice to vedí, ale delaji ze to nechcou vedet:D,je to ma věc:D me zdraví:-D
krast
Při vánočním předáváním dárků, kdy jsem daroval konpnou mast došlo i na otázku čazení, které jsem potvrdil. Tatík asi není nejšťastnější, ale ani neměl žádné námitky.
Pro mě docela průlom, jelikož sem to nechtěl skrývat a takto to vyšlo najevo ve vhodnou chvíli. Taktéž sem poté položil otázku jestli bych nemohl příští rok zasadit. Tatík chvíli mlčel a poté: tak seženeme nějaké kýble... Musím přiznat, sem šťastnej jak prase. Ou je!!!!

Mam trochu obavy, aby nazačal nějaké mé neúspěchy připisovat ganje, ale jelikož je to zatim ve škole v cajku a moje běžecké výkony(btw. běhám rekreačně, občas i závodně) jsou lepší tak to bude snad dobré. Dokuď nás živí rodiče, mají právo nám do naše života plně zasahovat.
Azachyel
jak se mamina zeptala tak sme nelhal, rikam jojo´obcas si dam. Nu co stejene s tim nic nenadela, ale brala to v pohode. Jen me sere ze vsude podavaji skjreslený informacea reklami napr. s tim autem jak jedou a huli a nabouraji, lidi si mysli ze to tak doopravdy je ale neni to pravda podavají to hodne s nadsazkou, ale jak proti tomu bojovat?
acheron
mamca to vie uz davno, aj s minulorocnym growom som sa jej pochvalil aj ked nedopadol najuspesnejsie

ale dnes mi prisli semena od clena tu z G a oco sa opytal ze co to je, tak som to vyklopil ze pestujem uz 4-ty rok a tak ....noo zobral to celkom v pohode ... len teraz bude mat problem matka :D : bud bude klamat ze to nevedela alebo povie ze vedela a bude mudiet riesit preco mu to nepovedala xD
durexman
citace:
Původní příspěvek od Azachyel
jak se mamina zeptala tak sme nelhal, rikam jojo´obcas si dam. Nu co stejene s tim nic nenadela, ale brala to v pohode. Jen me sere ze vsude podavaji skjreslený informacea reklami napr. s tim autem jak jedou a huli a nabouraji, lidi si mysli ze to tak doopravdy je ale neni to pravda podavají to hodne s nadsazkou, ale jak proti tomu bojovat?

Rika ti neco preventivni opatreni?? Samo ze to neni secko pravda ALE..

*navic horko tezko dosahnou toho, ze po voceknuti te reklamy se lidi budou chovat jinak.... Jestli budou, tak ne diky jejim reklamam apd. O.O)))
Nesss
O mě to ví celá rodina, jelikož každemu na zahradu šoupnu vždy jednu, dvě kyti s tim že jim pak dam podil na masti. A to se vyplatí...

Všichni se bojí, prý abych nezačal něco horšího (ach ty předsudky) ale nadruhou stranu, každý občas zažebrá, abych mu třeba jednoho umotal.

naposledy jsem daval babče, pro její doktorku, že by prý taky zkusila...
SmallDudeZombie
Máti ví že hulím, a nadává mi že sem feťák a že to v baráku nechce takové svinstvo a že to vyháže a atuomaticky že když hulím zkončím na pervitinu. :D (ale je trošku zabedněná) .. promiň mami. :D :heart:

Táta to neví přímo, ale co byste si mysleli být v jeho kůži a příjit k dredatému synovi do pokoje a na jedné stěně vidět obrovský plakát EXotic Marijuana a na druhé látkovou vlajku s 4 listama, rasta duhou a nápisy jah rastafari aspol. já teda nevím :D :D :rasta:

Peace.
Hrnek
cau lidi s rodiči problém nemam páč už u nich uz nejakej ten rok nejsem ..ale vědi to dlouho ,dokonce když jsem pryč tak se mi máti stará o kýtí.. akorat otec má furt takoví ty řeči abych nespad do drog a tak vždyt to znate ..ale jakmile mu dam konopnou mast na jeho bolaví kolena tak hned spokojenost a jak je to dobry a tak.. :-D
myemi
no ja sem natom asi stejne jak Hrnek akorat že my zase fotrík riká že jednou vyhořim:-D
tronoly
Určitě vaši rodiče vědí že jste zastánci dobře ubaleného špeku tak se vás ptám zdali vaši rodiče dříve nebo i dnes souhlasí a i se aktivně zapojují do vašeho
D..
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=10066
kozí čaj
Moji rodiče sou ze stare generace.Takže sou těšce proi tomu.Nemúžu jich presvědčit žeto neni nic špatneho.
Tak to já se o tom radši ani nezmiňuju :-P
Máti oukej... máš na to věk taxi dělé co chceš..:)daddy si sem tam dá prcka, chce docela často ale většinou když je připité tož to mu ale nedám:)
S mámou jsme jednou dali, když ještě o mě měla strach, na vyzkoušenou konopný dýchánek, který skončil tak, že já byl totálně vymletý a máti odešla v klidu spát. Pak jsme s ní a ještě s manželkou dali na třetiny tripa-po hodině se máti opět jala vyklízet pozice s tím, že jde spát-ale my jsme jí říkali, že asi ještě přijde na kus řeči-přišla ještě asi pětkrát do rána-ale nic to s ní prej nedělalo, tak nevim :)
Ale vod tý doby je v klidu.
U MĚ TO RODIČE VĚDÍ SICE NEHULI ALE DĚLAJI SI S TOHO KONOPNOU MAS ALE NA ŠTĚSTÍ UŽ BYDLIM S PŘITELKYNI DAL OD RODIČU TAK JE TO DOBRY :-)
pogomann
u mě rodiče vědí že hulim ..... nikdy jsem jim neřikal opak ale jednoho krásného dne mě matka vyděla z brkem a asi jí došlo že sem si z ní srandu nedělal :-D po tomhle se ke mě začla chovat jak k feťákovi až to zkončilo tak že jsem asi třičtvrtě roku bydlel u kamarádky .... ale zase sme se sešli a pořádně jsme si to vyříkali pul roku na to se mnou matka dala třígramovího blanta a teď mi do života a do toho co vyhulim nic neřiká ... podle mě je mnohem lepší z rodinou mluvit na rovinu než se přetvařovat a dělat že domu nechodíme z rudýma očkama :D:D:D:D
fananek7
Tak můj otec o mém hulení ví už hodně dávno,je totiž moc tolerantní a učil na škole umnění,takže mněl kolem sebe spoustu nadšených mladých lidí :D
Ale nikdy jsme spolu nemluvili vážně na toto téma,nevím proč,asi to je přirozený respekt.

Maminka o tom věděla a dokonce jsem pěstoval na její,nyní naší zahradě,dokonce mi zalévala kytky.
Do určité doby mi to tolerovala,ale pak byla proti.
Ale teď už to je jendo... :(
ween
přátelé, kamarádi. rodičům jsem postupem času vysvětlil a dokázal, že nejsem feťák, asociál nebo jak to vnímali, jen proto že hulím a vypadám jak vypadám. jak říká pogomann - "je mnohem lepší s rodinou mluvit na rovinu" ... peace
prof.kalitexxx
mám dost tolerantní rodiče o mém koníčku vědí už velice dlouho , vlastně jsem to před nima ani neschovával když postřehli že hulim tak jsme o tom hodily řeč a pohoda :) nevadí jim ani moje zahrádka :)
spíš mamča chodí koukat jak mi to pěkně roste :) a abych jí namíchal nějaký hnojiva projejí růže atd.
Nestydím se za to že hulim neskrývám to ale zase to nekřičim do světa :) normálně by to do mě asi nikdo neřekl ale nosím v uších 20 mm tunely díky nim sem jasnej .
mikkkky
jenom u rodiče bydlím, jsem jen s otcem a hulim od 16 teď je mi 20 a fotr to už tři roky ví, pár krát se mou zkoučel hulit ale byl z toho vždycky hrozně vymrda...ej :) hodinu jsem seděli u krbu a řehtali se jeden druhému :) prostě pohoda:) máti o tom taky ví, ale ta to moc dobře nebere, no prostě klasický pasivní nároz většiny lidí, kteří si myslí, že jsme vyvrhelové. Ale stačí jeden potah a mám je všechny u pí...či
shyk
Abych to upřesnil taky vám určitě někdy řekli rodiče že vypadáte nějak divně. Zeptali se jestli jste nekouřili marihuanu ?
Já dříve zapíral teď už ne. Ale třeba kámoš zapírá pořád a říkal že bude zapírat až do důchodu. Tak jak to máte vy?
Seky
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=54562
shyk
to je o bátí přijítí domů zkůřený a ne o tom když už to na vás rodiče poznajů nebo podle názvu to z toho plyne.
Pflusik
Vašnosto takovejhle témat je tady dvacet, tak se prvně rozhlídnout a potom psát...
OutDoorEr
zatim to vypadá,že kdyby fotr zjistil že hulím tak bych šel na detox... :D to je hrozný ty názory...udajně mládež sedí na městečkuj a šnupe nebo fetuje marihuannu,když viděl v televizi léčitele tak rekl ze je to feták a podobne :D :D se dycky směju jak neví :D
Pflusik
Rodiče si zahulej máálokdy a nikdy se mi s nima nepoštěstilo. Zhulil sem se s babičkou a s dědou, oba říkali, že jim to nic nedělá, ale chovali se notně podivně
BloodyBeer
Rodice nehuli, ikdyz mati ma obcas nejake hlasky, ze mame neco umotat :D Asi v lete predstavim vaporizer :D :D a nebo radeji az po outdoor sklizni ;)

Jinak to mam doma pohodu, co se pestovani tyce, ale ze zacatku se se mnou moc bavit nechteli a dalo mi to hodne presvedcovani, ze to je jenom neskodna kytka a ne brana do pekel jak to popisuji nektera media :D :D
NesQa
Zdravím, neviem či to tu ešte niekto sleduje, ale tak prispejem aj ja trošku no :) Bývam v rodinnom dome no a rozhodol som sa cca po roku že si niečo vypestujem, že skúsim čo s toho bude, tak som si to šupol do tej časti záhrady kde dedkovci moc nechodia, lebo to je časť záhrady mojej krsnej (tá to kôli mojej epilepsii odmieta resp. povedala že nebudem ťa v tom podporovať, keď som sa jej spýtal či si to môžem šupnúť k nej hore na balkón ). Tak som si tam teda dal tri kochlíky, a chodil som si to polievať a tak, je to teraz 12ty deň od vyklíčenia, už majú pár centimetríkov :) Lenže akosi mi na to dedkovci prišli (dva dni dozadu ), babke to moc nevadí, tá sa snažila presvedčiť dedka nech mi to tam nechá rásť že nech to skúsim xD Lenže dedko vpálil ako raketa do mojej izby a začal mi pi*ovať že keď to nevytrhám ja tak mi to vytrhá on a podobné veci, v ten deň to s ním bolo také všelijaké, nebolo moc do reči s ním, teraz už to je v pohode, teda aspoň sa mi to tak zdá, lebo kvetinky som si schoval v izbe tj. som ich nevytrhal ako mi kázal, mám pocit že vie o tom že sú v izbe, ale zatiaľ mi za to nepi*oval, tak neviem čo si mám o tom myslieť. Teta, ktorá tiež býva s nami vie o tom že hulim, a jej to nevadí, tá sa snaží objasniť dedkovi že to nie je také zlé ako všade píšu a tak. Podla toho usudzujem že aj ona hulila kedysi a snaží sa našich obmäkčiť alebo akoby som to nazval. Čiže som sa rozhodol že dneska keď sa vráti dedko s nočnej s ním hodím normálnu reč, príznám sa mu aj keď to už vie, poviem čo je vo veci a dúfam že to zoberú tak normálne :)

Trošku som sa rozpísal večer dám report ako som dopadol po rozhovore :) Zatím čus

PS : Dedkovci preto, lebo žijem s nimi už asi od svojich 8mich rokov, lebo otec je ožran, keď už to tak musím povedať, matku nepoznám.... toť vše :)
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od NesQa
Zdravím, neviem či to tu ešte niekto sleduje, ale tak prispejem aj ja trošku no :) Bývam v rodinnom dome no a rozhodol som sa cca po roku že si niečo vypestujem, že skúsim čo s toho bude, tak som si to šupol do tej časti záhrady kde dedkovci moc nechodia, lebo to je časť záhrady mojej krsnej (tá to kôli mojej epilepsii odmieta resp. povedala že nebudem ťa v tom podporovať, keď som sa jej spýtal či si to môžem šupnúť k nej hore na balkón ). Tak som si tam teda dal tri kochlíky, a chodil som si to polievať a tak, je to teraz 12ty deň od vyklíčenia, už majú pár centimetríkov :) Lenže akosi mi na to dedkovci prišli (dva dni dozadu ), babke to moc nevadí, tá sa snažila presvedčiť dedka nech mi to tam nechá rásť že nech to skúsim xD Lenže dedko vpálil ako raketa do mojej izby a začal mi pi*ovať že keď to nevytrhám ja tak mi to vytrhá on a podobné veci, v ten deň to s ním bolo také všelijaké, nebolo moc do reči s ním, teraz už to je v pohode, teda aspoň sa mi to tak zdá, lebo kvetinky som si schoval v izbe tj. som ich nevytrhal ako mi kázal, mám pocit že vie o tom že sú v izbe, ale zatiaľ mi za to nepi*oval, tak neviem čo si mám o tom myslieť. Teta, ktorá tiež býva s nami vie o tom že hulim, a jej to nevadí, tá sa snaží objasniť dedkovi že to nie je také zlé ako všade píšu a tak. Podla toho usudzujem že aj ona hulila kedysi a snaží sa našich obmäkčiť alebo akoby som to nazval. Čiže som sa rozhodol že dneska keď sa vráti dedko s nočnej s ním hodím normálnu reč, príznám sa mu aj keď to už vie, poviem čo je vo veci a dúfam že to zoberú tak normálne :)

Trošku som sa rozpísal večer dám report ako som dopadol po rozhovore :) Zatím čus

PS : Dedkovci preto, lebo žijem s nimi už asi od svojich 8mich rokov, lebo otec je ožran, keď už to tak musím povedať, matku nepoznám.... toť vše :)

Slib dědovi mast na bolesti kloubů, odřeniny, spáleniny a kdesi cosi a třeba ti bude i zalejvat :)

V těhlech případech, pokud nejsou fakt úplně zarputilí ti lidé, tak by jim to mělo po nějaký osvětě, která je, zrovna u vás, u starších generací určitě potřeba, protože jestli o tom věděj jen to, co jim předkládají televize,tak se není čemu divit, bejt třeba i v pohodě. Ať se daří
MDe_
Tak tak, taky rodina si myslela že je to prostě "droga" co jen o to říkají v TV, ale opak je pravdou, když jim začala pomáhat, jak v mastech, tak i jinak, tak už jednou sme si daly čoudy s tetou, strejdou a jeho kamarádem. Masti co sem dal babičce, dědkovi, tak ti dokonce ukazaly dalším mamarádům, kamarádkám i ti změnily názor ( strejda má problemy s loktem - pokámá. mamka s exémy s práce - pomáhá. babička na klouby - pomáhá. tatka od strejdy na plotýnku - uvolní bolest .. všichni jsou rádi že aspon něco jim pomáhá, když od léků, mastí od dokrotů nic nepomohlo ) . Lidi co se řídí jen televizí, nikdy neuvěří léčivých účinků této rostliny.
Pflusik
Včera jsme s mámou diskutovali, kdo z nás zkusil jaký drogy. Docela jsem se divil. Jinak máti si občas dá, teď měla prý mlíko a povídala, že zážitek parádní. Jsem opravdu rád, že mám tak uvědomělý rodiče. Že se s nima můžu bavit o pěstování a hulení obecně. Asi bych se zbláznil, kdyby do mě někdo každej den hrnul ty sračky, který už takhle musím poslouchat z televize a ostatních důvěryhodnejch médií.
NesQa
No tak opäť sa hlásim :) Nebola to nejaká veľká debata, najprv boli s dedkovej strany také posmešky, ale už to je v pohode, akurát si to mám dať na nenápadnejšie miesto v záhrade, ešte mi to pôjde pomôcť aj presadiť xD :P Takže všetko v pohode :) Growu zdar a veľa šťastia aj ostatným :)
auroraindika
já osobně před mamčou hulim normalně a fotr to vý ale nechce abich před nim hulil.....ale kytky na zahradě zalejvá o sto péro....ale byla to léta práce odříkání....
Zdárek, mám takovej problém nebo tak něco a chtěl bych se vás zeptat na to a tak :D. Prostě 16.1. mám jít už po druhý k psycholožce kvůli hulení, naši na to přišli tak před týdnem a hulím tak cca 1 rok a je mi 18 a naši na to maj svůj názor a tak a prostě nechcou připustit žádný klady nebo něco takovýho. Maj to svoje a to jim stačí. Už sem s něm celkem dostkrát vedle debaty ale celkem bez účelu. Berou to tak že skončím bůh ví kde a že prostě přejdu na něco jinýho a budu na tom "závislej" a tak prostě :D ..už na to nemám nervy. Nevím jak se mám obhájit a tak prostě. Nemá někdo nějaký rady? Nebo co té psycholožce říct aby to bylo nějaký kladný a naši se s tím prostě smířili? Stejně něpřestanu to je jasný :D :). Předem díky :). Jo a ještě nějaký rozumný vysvětlení co se týče závislosti :D a když jim říkám že to dělám pro zábavu a tak což je pravda samozřejmě :) a nebo že prostě nevím jak jim mám popsat to "co mi to dává" :D :). Ale na jednu stranu rodičovskej strach nebo tak něco chápu, ale oni by měli pochopit mě.
Pflusik
citace:
Původní příspěvek od Host
Zdárek, mám takovej problém nebo tak něco a chtěl bych se vás zeptat na to a tak :D. Prostě 16.1. mám jít už po druhý k psycholožce kvůli hulení, naši na to přišli tak před týdnem a hulím tak cca 1 rok a je mi 18 a naši na to maj svůj názor a tak a prostě nechcou připustit žádný klady nebo něco takovýho. Maj to svoje a to jim stačí. Už sem s něm celkem dostkrát vedle debaty ale celkem bez účelu. Berou to tak že skončím bůh ví kde a že prostě přejdu na něco jinýho a budu na tom "závislej" a tak prostě :D ..už na to nemám nervy. Nevím jak se mám obhájit a tak prostě. Nemá někdo nějaký rady? Nebo co té psycholožce říct aby to bylo nějaký kladný a naši se s tím prostě smířili? Stejně něpřestanu to je jasný :D :). Předem díky :). Jo a ještě nějaký rozumný vysvětlení co se týče závislosti :D a když jim říkám že to dělám pro zábavu a tak což je pravda samozřejmě :) a nebo že prostě nevím jak jim mám popsat to "co mi to dává" :D :). Ale na jednu stranu rodičovskej strach nebo tak něco chápu, ale oni by měli pochopit mě.

K tý psycholožce rozhodně běž, pokud není úplně blbá a pokud ty nejsi úplně blbej (tím myslím nesereš na školu, nekradeš doma peníze, neděláš průsery celkově), tak ti to pomůže v tom smyslu, že ona jako psycholožka reálný rizika trávy zná, tím pádem pokud uzná, že to na tebe nemá zhoubnej vliv, řekne to tvým rodičům a od ní tomu budou věřit mnohem spíš než od tebe (vím, je to na hovno, ale je to tak). A co jí máš říkat? To bych neřešil, ona už se zeptá na co bude potřebovat, patrně bude vyzvídat jak jseš na tom ve škole, jaký je to doma a jaká je tvoje míra závislosti... Snaž se být vpohodě, nenucenej a pokud nenarazíš na psycholožku, která je vůči trávě zaujatá (což se taky může stát), měl bys být vklidu. Hodně štěstí přeju
ween
citace:
Původní příspěvek od Host

ahoj.. řešil jsem něco trochu podobného. do puntiku souhlasím s Pflusikem a jenom bych doplnil - bude to hodně o té paní, která Tě bude "šacovat".. já měl smůlu na starou bábu u které marihuana = satan smradlavý špinavý...
Fugazz
Ahoj, k psycholožce určitě běž :-) já sám jsem dostal psycholožku "silně doporučenou" po tom co jsem si delší dobu nacpával rypák peřím.. Teď jsem se vrátíl k trávě a s mojí slečnou psycholožkou (28 letá slovenka) se dá výborně povídat a k hulení má postoj vřelý.. Spíš ti poradí co a jak dělat a co a jak nedělat :-) Ale určitě ti pomůže aspoń v tom se "vykecat".
Onedan
Ja hulil asi dva roky co jsem žil s matkou v pokoji a vydechoval to ven z okna a příjde mi že si toho nikdy nevšimla když přišla dovnitř :D je kuřačka ale určitě ne trávy, ale když jsem přestal a ucítíl jak to smrdí tak sem si říkal že musí hulit taky :D to jsem vydržel asi jen měsíc ale vydržel =)
Ano ví a schvalují mi to. Nepiju alkohol, žiju zdravě a cvičím. Nechali mne i pěstovat, když jsem u nich bydlel :)
Fugazz
Máti o tom ví, nevadí jí to, spíš si z toho dělá srandu... Když přijdu domů většinou nic nepozná, pokud teda do rána není sežraná lednice... Matčin přítel hulíval dost, teď je spíš na to pivko :(, nic moc mu to nedělá,ale rád si dá...

Legrace je s babičkou (která je extrémně militantní antikuřákoholik), ještě větší s dědou, ten si rád dá, a má u toho parádní řeči - nejčastěji vzpomíná a nevím jak Vám, ale mně se tyhle věci poslouchaj strašně dobře...

Jinak máti na to přišla asi tak sama od sebe, když jsem začal častěji vonět, pak jednou našla sklíčko, já ji na "drzovku" řekl jak to je, druhý den jsem ji lehce nalil vínem, dal ji prdíka.. a až na občasné připomínky "aby se neřeklo" jí to fakt neva :-)))
floutek93
Vidím že to máte dost často celkem v pohodě :). Celkem závist no. Mě je 18 a rodiče přišli na to že hulím na přelomu roku 2011/2012. Byli kvůli tomu hrozné debaty a rozhovory, ale to už se uklidnilo :). Jen to asi musím dál tajit, protože mi naši říkali že když budu hulit tak že mě vyhoděj z baráku :/. Nevím co je na tom pravdy. Tak hulím tak, aby o tom nevěděli. Snažím si všechno hlídat :). Nevím no jak to mám řešit, štvě me to. Mají názor že ze mě bude závislák a tak. Štve mě to ultimátum že buď budeš hulit a nebudeš tady bydlet nebo nehulit a budeš tady bydlet :/. Chci bydlet u rodičů protože si chci zatím spořit a tak :). Nevím jak to bude dál no :(.
Blackjack15
citace:
Původní příspěvek od floutek93
Vidím že to máte dost často celkem v pohodě :). Celkem závist no. Mě je 18 a rodiče přišli na to že hulím na přelomu roku 2011/2012. Byli kvůli tomu hrozné debaty a rozhovory, ale to už se uklidnilo :). Jen to asi musím dál tajit, protože mi naši říkali že když budu hulit tak že mě vyhoděj z baráku :/. Nevím co je na tom pravdy. Tak hulím tak, aby o tom nevěděli. Snažím si všechno hlídat :). Nevím no jak to mám řešit, štvě me to. Mají názor že ze mě bude závislák a tak. Štve mě to ultimátum že buď budeš hulit a nebudeš tady bydlet nebo nehulit a budeš tady bydlet :/. Chci bydlet u rodičů protože si chci zatím spořit a tak :). Nevím jak to bude dál no :(.

Som natom podobne jak ty :) aj mne vravia tie reci ze ma vystahuju ked budem hulit a ze trava je brana do sveta tvrdych drog ale proste ja uz som si zvikol a snazim sa ich nepocuvat a snazim sa byt "slusnim chlapcom" a zatial sa mi to dari :D
Spronty
Moji rodiče to odsuzují stejně tak jako ostatní drogy. Kdysi jsem jim to řekl, vědí i že jsem si pěstoval venku. Vadilo jim to a byli proti tomu a skoro vůbec se se mnou nebavili. Tak jsem si dal s tim měsíční pauzu, řekl jsem jim že už nehulim a všechno je v pohodě. Ale hulim dál :D sice ne jak předtim, ale hulim.
Máti nikdy neměla snad v životě v hubě žádnej kouř. Chtěl by jsem aby to zkusila, ale pochybuju že jí přesvědčim. Má nos jak pes, cejtí všechno ! :D Každej sebemnší smrad jí vadí, ikdyž já třeba ani nic necejtim, tak ona ano :D. Nevim zda by si dala když bych jí opil, ona se moc opít ani nenechá. Je hodně rozumná a vždy ví co dělá. Asi bych to ani radši na ní neměl zkoušet :D
Mr.Sordo
[QUOTE]Původní příspěvek od Spronty
Nevim zda by si dala když bych jí opil, ona se moc opít ani nenechá. Je hodně rozumná a vždy ví co dělá. Asi bych to ani radši na ní neměl zkoušet :D [/QUOTE
To určitě nezkoušej!Můj známý takhle jednou, když byl s rodiči na chatě,chtěl zhulit svého otce.Vyrazili si na vesnickou zábavu a že teda daji sklo.Otec napřed o tom nechtěl ani slyšet ,ale po hodině, posilněný slivovicí a pivem,"že teda jako jo".Nebu tady rozepisovat co následovalo ,ale známej včera říkal že jeho rodiče nedávno prodali chatu a že je k nim pozvaný na silvestra.
Z toho vyplývá že opilým rodičům(nehuličům) nepatří hulení do ruky.
Na'vi
Matka o tom věděla a držkovala ale to je normální ale otec to byla jiná ten si semnou do teď dává a to mu táhne na 60
Dead Cat
No ještě za dob studií jsem měl doma na balkóně sazeničky. To že to taky občas hulim našim asi došlo. Neřekli nic. Jednou mi matka řekla,že pani z práce by to chtěla vyzkoušet, jestli bych jí jako trochu nepřines :D. Myslím, že ta pani z práce byla asi máti :biglaugh: . Pak jsem zas pár let nehulil a teď zas pár let jo. Nevim jestli teď ví že hulim a co si o tom myslí, já jí každopádně o tom neinformuju a naštěstí jsem ve věku kdy si nemusim nechat nic povolovat :rasta: .Ale ani když mi v 16 přišli na Startky, tak to žádnej poprask nebyl, páč sami taky kouřej. Takže v poho....
Bullyt
no moja mama to vie a stale mi hovori aby som prestal lebo pojdem na liecenie ... :/ nevie pochopit ani si nic neda vysvetlit zavidim vam niektorim co vam to rodicia toleruju ..

Mozno raz sa mi splni sen a mamka si da zomnou :D
cranked
Matka o tom neví ale jistě tuší ( po příhodě kdy sem si nechal skleněnku na balkoně a ona šla věšet prádlo - odměnila se mi tim že mi jí ucpala nějakym papírem :-D ) no a s tátou si dam když za nim jedu. Nejlepší na tom je že tata growuje :-P takže mi dá vždy okoštovat úrodu :)
Vierin
Naši to u mně našli, když mi bylo 19. To už jsem hulil cca půl roku. Nebyly z toho nadšení, a 2 g. pytlíček putoval na spálení do krbových kamen. Potom se to opakovalo asi ještě dvakrát, až mně to dopálilo a přišel jsem za nimi a řekl jak se věci mají a jak chci pokračovat s marihuanou v budoucnosti. :D To byla chyba. Naši o tom nechtějí ani slyšet, mají svou teorii, o tom co je špatné a co ne. Zrovna včera mi zase prošacovali celý pokoj a jedna celá krabička s kompletním nářadím k ubalení jointa. Putovala zase do krbovek(kromě drtičky, tu si táta odvezl...) Chápu, že rodiče mají špatnou zkušenost neboť brácha z hulení přesedlal na tvrdé drogy, ale nechápu proč do stejného pytle hází i mně. Nechtějí slyšet nic o tom v čem je to zdravé a nezdravé, nezajímá je že přestávám kouřit cigarety, nepiju alkohol, a snažím se dodělat maturitu :(
Táta se neustále ohání tím, že vyhláška silničního provozu to zakazuje, takže jsem mu musel odevzdat klíčky od motorky+ techničák, atd..
aenema
moje děti to vědí a občas se mnou i zahulí, hlavně ta mladší,má holt vlohy po tátovi

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma