Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co si myslite o huleni o samote? Proste ste sami doma(nebo venku to je jedno) a zahulite si. Ja jsem z cetnych pokusu vyzkoumal ze je to o hodne brutalnejsi.
Nevim jestli je to jen muj subjektivni dojem, takze by me zajimaly taky zkusenosti ostatnich. Moje teorie ktera me pred chvili napadla (pote co jsem doma ohlasil ze se du
"projit se psem") je takova, ze clovek kdyz je zhulenej s ostatnima tak treba vubec nuvazuje do hloubky, jako by byl sam. A tak kdyz je sam, vymejsli pak neuveritelny veci.
Jakej na to mate nazor?
2Galendor - Tak to jsme na tom stejně .... já mám ty samé stavy jako ty ... když hulím sám tak se umím ,,do sebe ponořit,, a uvažuji o věcech o kterých bych nikdy neuvažoval a tak každá myšlenka je rozvinuta v něco ,,mystického,, :-)) ... No a když hulím s více lidmi tak se dá říct že skoro vůbec neuvažuji nebo se o to ani nesnažím ... spíš se bavím !!!
No, to bude tim , ře se zapečete sami do sebe a přemýšlíte-dle mého názoru, když už hulit sám tak někde v přírodě (mam strašně rád les i nezhulenej, ale jít na houby s jointem je paráda), já si dát sám někde doma tak bych se zapek a za hoďku bych chrápal (mam hulčo s trochu větším obsahem CBD takže o samotě ne.
Osobacky si davam rad a uz ani nevim proc , napriklad rano o vikendu vstanu najim se a jdu prijemne posedet do parku na blanta. Nebo napriklad zkouseli jste nekdo zahulit ve vane ( napusteny )? Jinak souhlasim s HKOR ze se clovek dokaze ponorit do sama sebe a vse vnima jinak nez kdyz je s vice lidma. Zajimavy treba je pustit si nejakej valecnej film ( nejlepe ty stary) anebo ty novy s letadlovyma lodema. Bavi me na tom posloucaht ty dialogy a pak se zamyslet ze to co rikaji nedava smysl => dnesni filmy jsou jeden velkej blaf a fraska...
PS- Stejne je to nejlepsi ve skole(( hodne predmetu a veci a situaci a ucitelu a dementu{u nas obzvlast}(lidi) ,kteryma a s kteryma se bavis nebo bavit muzes))
Sám hulim fakt rád, radši než s partou.
Nejradši si ubalim šleka u kompu a pařim nějakou hru (quakeIII,gta2,panzer2.....) ještě lepší je když je u mě doma nějakej kámoš (jeden né dva to de do sraček) a dáme liero, nebo wormrealtime. To je fak masírka....
to TheKeptn
hele ve vaně sem si zahulil už párkrát, ale posledně sem šel málem do kolen. Voda byla horká jak sviňa, ale nakonec sem se ponořil a zapálil. Ve vaně bylo vše ok, ale jak sem vylez tak se mi vodkrvil mozek a já myslel že to se mnou sekne... rozdejchával sem to asi 5 minut. Takže bacha....to myslim vážně
To ja posledni dobou hulim casteji sam. Je to tim, ze se stykam mit s lidma, se kteryma hulim. Nevim jestli je to lepsi nebo horsi, ale kazdopadne je to jine. V klidku si poslechnu muziku, podivam se na film nebo pracuju u kompu. Obcas si na nem neco zaparim. Nejlepsi je to v patek vecer, cely vikend prede mnou... Proste pohodicka.
I kdyz je pravda, ze kdyz hulim s kamosema, tak je to mnohem vetsi prdel. Prestoze se to obcas zvrhne a mam z toho spatny pocit.
Proste vsechno ma sve klady a zapory a je na kazdem z nas, co mu vice vyhovuje. Kazdopadne huleni o samote nijak neodsuzuji a netvrdim, ze je to zalezitost zavislaku.
hulim tech 8-9 let a nechapu proc minate svuj cas, inspiraci a v konecnom dusledku i sami sebe takimito banalnimi rozhovormi(sam nebo ne). dat si sam rano 100-koviho jointa nebo 3 bonga z brutalniho stafu je pro mne a pro hodne lidi s istim iq to sami jak dat si rano chleba s maslem...
koncim, lebo uz sem aj tak prekrocil svoje zasady... ...zoberte si radeji 2 slipi, 20 eur , a stop criss cross europa portugal maroko ako si parit rite za compom!!!
girlx: To, ze doma vyhuleny sedim u kompu prece neznamena, ze nedelam nic jineho. Taky to neznamena, ze si jenom parim rit doma a nic jinyho nedelam. Je to jenom dalsi z mnoha veci, ktery se daji delat.
Stejne tak bych mohl rict, ze si jenom vyhulenec, co musi hulit uz od rana.
Sám hulim dost často ... a nevadí mi to ... a okolí mě takovýho bere ... tím ale nechci říct, že si rád nezahulim v dobrý partě ... je to větší sranda )
Teď si zrovna motam špeka dobrýho shitku a jdu na něj ...
P.S.: Už mám chuť ...
No nevim jak vy, ale ja si davam nejradsi brcko tak po sesti pivkach, protoze pak je to uplne nejvetsi mazec!
Doma palim jenom kdyz se chci podivat na nejakej hustej film nebo kdyz pustim nejakej libovej hip-hop......, ale jit sam nekam ven dat si speka koukat hodinu do blba to uz bych si asi nedal, mozna kdyz jsem zacinal hulit.
Samozrejme paleni s partou je klasika!!!(nejlepsi zazitky)
Skoro se vsema souhlasim, je to fakt skvely treba po narocnym tejdnu ve skole (docela ted jedu, tak na speka neni moc casu) si v klydku sam zahulit a delat ruzny veci.S kamosem je to taky hlavne o prdeli to je jasny.
Jen tech 6 piv bych moc nedoporucoval, tuhlenc minulej tejden jsem mel prave zrovna 6, pak sem brutalne zahulil (ten spek byl pan Obr) a skamosema sme cestou do jiny hospody(1h. a pul) jeste jezdili na pucenym kole kole. a kdyz jsem rano vstal mel jsem kalhoty od naky vazeliny ze retezu a od blata, natekly a nasekly koleno a vyvrtlej kotnik u druhy nohy. Ale jinak to byla fakt sranda.
I presto ale zastavam nazor ze kdyz hulit, tak stacej 2-3 pivka. Tak cau.
Cau LIdicky,
myslim,ye huleni o samote je dost v pohode,hlavne kdyz chce clovek premyslet a co se tyce me,tak ja to provozuji hlavne kdyz neco vytvarim rukama hlavne kdyz maluji obrazy,to je fakt hodne dobry,ale kazdy at si v tom najde to svoje
P.S.casem dam nejake do galerky,ty obrazy,jsem zvedavy co si o tom budete myslet