Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak abyste věděli že se neflákám tak postuju fotky co jsem dneska nafotil...Osazenstvo je 4xsweet mendo (thanks man for it ) slunce mi sviti na rust 150W a na kvet 25OW - Tesla SHC , uplně nová, bubler sem sehnal v hornbachu za 165kč a vzduchovani elite maxima se dvěma vývody kde každá vzduchuje dvě kytky... kytky jsou cca 10 dní na růstu a daří se jim jedna vlevo dole trochu pokulhává... jinak jsou dvakrat zastiplé.. Hnojim AH 1,2,3 plus enzymy,booster a final solution vse od ah... pak mam nachystano PKcko, peroxid,stimulaxy,PH- a phytamin...snad sem nic nezapoměl kdyžtak se ptejne... PH ani EC neměřim...
Zdravím Vás
Kytky se docela od 10.dne pohly tak sem se rozhodl , že udělám další fotky... Dále sem se rozhodl osadit skřín ještě čtyřmi řízky a to 2xPower Plant, Orange Bud a Durga Matha... nežaštipoval sem je necham je vyjet nahoru. K další změně které sem se nachal inspirovat zde na groweru je to že přisvicuju jednou 18W zářivkou a jednou 15W spořivkou... A ty bežej non-stop i v noci...Pak jestě přibyl ventilátor s klipsnou z Hornbachu... Jinak kytky se maj neuvěřitelně.. Skvěle se větví , listy krásně , zeleně , obrovské... kořeny krásné ,čisté , bílé... Teplotu držím kolem 25 stupňú a to jedu ventilaci jen na 9V ! Jinak nevím s přepnutím na květ nechal bych to do 20.dne a pak tam šoupl rovnou 250W na květ .Kytky větvím kolínkama a jsou 3x zaštíplé a ty spodky jedou pak neuvěřitelně nahoru, tak ohýbám jak můžu doufám že z toho bude pořádná jugnle... Díky za Pozornost
V prvním příspěvku nahoře píšeš že neměříš Ph a ani Ecto nějak nechápujá myslel že v Bubbleru je nutnost měřit tyto hodnoty
Nebo to bude nejspíš překlep?
To co mám doma já to asi znáš?a tam když ustřelim bud s Ph nebo Ec tak mám pěkný honky abych to dal zase do normálu.Každej rozdíl v hodnotách hned poznáš na kytkách a na kořenovým valu v RW.Ze začátku mi pořád hnědly kořínky,než jsem zjistil že mám poškozený čidlo na Ph metrukoupil jsem nový čidlo,srovnal hodnotu Ph.druhej den byla kytka k nepoznání.proto si nedovedu představit jak to děláš
taky by mě zajímalo, jak to kytí zwládaj, že by magie?
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Zdravíčko Kapitáne,máš to moc pěkný.Přidám se k MANHUNTTovi s otázkou měření EC a pH,bez toho EC to ještě jde - stačí se držet cca 33% (pro bublák)z dané koncentrace na štítku AHček,ale pH je dle mého u bubbleru docela dost důležitý.Nebo požíváš fakt dobrou vodu
Jo a nad jakym patrem zaštipuješ poprvé?
Díkec,měj se.
2 MANHUNTT ,Kwjetoň,Aleš :
Diky za chválu, já vím je to loterie ,ale každou dávku co dávam dávám menší, když je vidět že kytky ješte zvládnou , tak ješte přidám... řídím se podle toho když ještě listy s vytahujou za svetlem tak jeste trochu přidám listy trochu spadnou a zmení tvar z ůčka se jakokdyby víc narovnají ... Když přehnojím popálí se konce a kytka lehce povadne... Dávám hnojiva postupně, je to takový vlastně test jestli to takhle jde... tak 2x týdně kapnu 2ml PH- a zatím se to drží..... Kořenový bal je zatim bílí ,místama trochu žluty ,ale hnědý sliz sem nespozoroval... Zdá se mi, že ty enzymy si s tim poradí... Akorat s nima nechci moc kombinovat peroxid vodíku.. Až budu měnit vodu dám na první den vodu s H2O2 a pak druhej den vymenim vodu a už z hnojkama... Vodu jako mám nevim, asi v poho z PH žádný problémy nemám kytky rostou jako z vody (tež kvalitni genetika) , Ale nevím jestli bude ta nádoba na ty kořeny stačit
Zaštípl jsem když meli cca 5 pater a pak jak vyrostly o dvě a pak jeste jen fakt lehce spicky listů...V podstae ani neni potreba rozvetvovat staci 3x zastipnout a spodky spolehlive dolezou vršet a jakmile dolezou , Přepnout...
Mením jednou týdně , víckrát není potřeba, voda nějak po týdnu vyrazně nezapáchá ani se na stěnách netvoří sliz... Dával bych tomu za vinu Enzymes Plus ....
Tak dnes je 1.den na květu kytky mají 25cm a v pondělí tam přijde 250W.
Přešel sem do druhé fáze hnojení AH. Přidávám enzymy i stimulator podle návodu 1ml/l. Do bubbla dávám cca 10l vody. Přidávám PK1314 5ml/10l,Hydroponex a kápnu 2ml PH- (kyseliny fosforečné)
Takže je tu 20.den květu kytkám e daří skvěle škoda že nemužu postovat jak držim EC a PH ... škoda... dále na listech u palic se dělá pryskyřice což je skvělé. Kytky mají 35cm což znamená že po přepnutí šly od 10cm nahoru. Což není moc a dá se to ukočírovat ,tak, že v den přepnutí vysadíte v mém případě růstovou složku AH... Takže tam je pěkná plantáž... Teplotu ve skříni držím na 25-28 stupnu... Hlavně je venku ted trochu chladno tak to tomu prospívá.
Musím ješrě připomenout že je třeba NEPODCENOVAT ventilaci jak už bylo pedagogicky napsáno v kosmiku...
to TheKeptn:
zatim je to opravdu luxusní,jak říká MANHUNTT,hlavně ty kořenový bali,no prostě paráda,co všechno používáš za chemii?Pěstu Zdar.....
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
yo yo...keptn ukazuje ze aj za malo penazi sa da vela muziky....a 200g je urcite realnych, a my sa mame aspon opat nieco nove naucit, ako to vylepsit. Diki Kapitane!!!