Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec lidičky, napadla mě geniální myšlenka která se vám určitě zalíbí. po tričkách a podobnejch vychytávkách mě napadlo co takhle pozadí na plochu windows ?
Takovej wallpaper grower by měl hromadu kladů. Pokaždý když zapnete komp se na vás usměje a zlepší vám náladu. Představoval byh si to prostě do zelena nejlíp takovej oddálenej pohled na tu zelenou masu.. a někde po straně nápis grower.cz.
viděl bych to podobně jako to bylo s těma trikama - třeba by se udělal thread v galerii kam by se to dalo uploadnout a pak by se vybral nejlepší a ten by se stal oficiálním..
no berte to jako inspiraci, napište co si o tom myslíte
U nas je firma Impromat a tam to delaj. Jinak treba v nejaky reklamni agenture, co polepuje auta atd...
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Pane Dane díky za tipy. Mám tady takovej první pokus. Je to moc velký a nevejde se to do galerie, takže to skejsne tady. Pokud to někomu vadí tak nechť se ozve nebo pošle PM.. je fakt že to načítání stránky trochu přibrzdí. Viděl bych to asi takhle:
to je jen náhled v rozlišení 640x480. Velkou verzi 1280x960 najdete tady.
Noa? tuhle sem ale našel site, kde ty holky nebyly tak moc odvážný - byla to jen velmi soft erotika, jakožto - kompletně nahá roˇšta, kompletně obelená skunkovejma palicema, kde tu a tam kousek kůže rafinovaně koukal.. prostě very soft matroš.... ale nepamatuju si adresu A tym byly wallpapery opravdu nejliboznější...
sakra ake je to pismo ktorym je napisane logo grower-u?? alebo odkial zobrat naj logo grower-u? blba otazka- tak sem z odpovedou, pretoze chystam wallpaper a hotovo!