Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Arizer Extreme - Arizer V-Tower - recenze a zkušenosti
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
HurricaneGeorge
Stálý Člen

Karma uživatele HurricaneGeorge - 49% Pěstitelská

Registrován: May 2010
Příspěvků: 469  

Příspěvek č. 17


Ahoj,
koupil jsem si Arizer Extreme Q. Jsem s ním naprosto spokojen, jednoduchý, malý, lehký a brutálně účinný. Už si ani nepamatuji kdy jsem si dal posledních jointa a vůbec mi neschází.

Kvalitně zpracovaný, titanová sítka, vše příslušenství z borokřemičitého skla. Volcano je sice rychlejší a výkonnější ale je to takové směšné monstum.

Pravděpodobně vhodnější pro menší počet lidí, ale stačilo i na akci 20 lidí .

Na fotce ještě chybí jeden větší a jeden menší balon.


Balkonový Killer Kush

SuperSILENT BB75 CT-MH/HPS250W+FL56W soil GHE TAHOE ALIEN
DR60 CT-MH/HPS250W+FL56W soil GHE MKxSk
KALFAS growbox CFL250Wdual V-BOG

EC a databáze dEC1 hnojiv

Reverzně osmotická filtrační jednotka 310-80M
Terárium pro Avicularia Versicolor s hydroponickým systémem typu bubbler


Hurricane Georges was the seventh tropical storm, fourth hurricane, and second major hurricane of the 1998 Atlantic hurricane season.

Old Post 17-08-2011 v 20:36 PM
HurricaneGeorge je offline   Profil uživatele HurricaneGeorge   Find more posts by HurricaneGeorge   Foto galerie člena HurricaneGeorge   Click here to Send HurricaneGeorge a Private Message   Add HurricaneGeorge to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stromolezec
Nový Člen

Karma uživatele Stromolezec - 0% Pěstitelská

Registrován: May 2011
Příspěvků: 5  

Arizer V-Tower - recenze a zkušenosti Příspěvek č. 18

Zdravím příznivce zeleného léku,

přicházím k vám jako majitel vaporizéru s obchodním názvem Arizer V-Tower. Tento vaporizér se dá pořídit od certifikovaného výrobce za nějaké 4000 Kč včetně poštovného, dražší varianta Extreme Q (5000 Kč) se liší schopností nafukovat balónky. V-Tower neumí nafukovat, vaší jedinou možností inhalace je tedy na způsob vodní dýmky přes hadičku.

http://www.arizer-shop.eu/product/v...rizer-v-tower/2

http://img718.imageshack.us/img718/3843/arizervtower01.jpg

Takto vypadá vaporizér připravený k použití. Nastavovač teploty lze krokovat po 5° C až do hodnoty 260° C (myslím, nejsem si jist), já používám k naprosté spokojenosti teplotu 230° C, kterou se příliš nedoporučuje překračovat. Povšimněte si také skleněné lahvičky s černým gumovým obalem na vrchní straně - tento materiál se nezahřeje tolik jako skleněná část a můžete tedy lahvičku vyjmout bez popálení rovnou po užívání (pokud stejně jako já ji chytnete za sklo, pěkně si spálíte prsty - bacha na to).

Výrobce doporučuje valit rozdrcený materiál do lahvičky, já tento způsob nepoužívám, protože jsem nedosáhl dostatečného množství výparů. Daleko lepší je nabít tu část hadičky, kterou nasazujete na lahvičku, tzv. loket. Materiálu pro nabití tímto způsobem stačí asi tolik, jako na pořádně nabité pouliční "sklo", které koupíte v každé trafice za deset korun. Pro huliče par excellence směšné množství.

(zkušenosti)

Vaporizér nabíjím způsobem výše popsaným, žhavím na 230° C a poté začínám velmi zhluboka nasávat. První potah je vždy "prohřívací", tj. nevyfouknu skoro žádnou páru. Druhý už je podstatně lepší, třetí je absolutně luxusní a při této teplotě vás i polechtá na plicích. Osobně jsem schopen z jednoho nabití vyždímat 5 velice solidních prásků, celkově si potáhnu asi desetkrát.

Stav oproti "sklu" je podstatně jiný: mnohem více si zahulíte (myšleno tak, že vydechnete prostě víckrát než ze skla). Zhulenost je také jiná: chybí okamžitý efekt intoxikace. Já už ho nevnímám, zhulený jsem takřka okamžitě, ale začátečníci s tímto mívají problém. (hypotéza proč tomu tak je je níže)

Náběh zhulenosti do maximální intenzity trvá zhruba patnáct minut od prvního pořádného prásku - pokud si dáváte vapo sami, při skončení budete zhulení jako prasata. Kamarád dlouholetý hulič označil vapo jako "elektronický mor", tak moc byl zhulený. Stav se na své maximální intenzitě udrží zhruba dvě hodiny, potom postupně pomalu klesá. Úplně nezhulený a "v pohodě" se cítím asi po šesti hodinách od ukončení vaporizace. Vzhledem k užitému množství vynikající výsledek.

Materiál po vaporizaci má žluto-hnědou barvu a i když se dá ještě "dohulit" ve sklu, není ani tak dobrý jako nejsprostější čeština, tj. pouze si zaserete plíce a efekt (zhulenost) nulový. Zkrátka v něm už žádné THC není a pokud ano, jedná se o tak směšné množství, že by nezhulilo ani velecitlivého beginnera. Pro huliče bezcenný odpad.

S vaporizérem jsem maximálně spokojen: stačí mi opravdu minimální množství k dosažení stavů, které bych klasickým spalováním prostě nezískal. Nezmínil jsem ještě chuťovou stránku - fajnšmekři ocení fakt, že ganja opravdu "chutná" a není problém od sebe rozlišit jednotlivé modely, pokud už tedy pořádáte koštovačku sklizně. Za sebe dávám 10/10, pokud jako já hulíte skoro denně, není co řešit a dárek pod stromeček máte vybraný - opravdu to STOJÍ ZA TO.

============================================

(* hypotéza)

Při klasickém kouření marihuany (tedy jejím spalováním plamenem) doslova zničíte zhruba 70 % kanabinoidů. Jednoduše se vám do těla dostanou nehodnotné mrtvolky, které nemají efekt. Vaporizér je však schopen díky svému odlišnému způsobu fungování (v zásadě pouze prohání horký vzduch materiálem) poskytnout tělu i ty kanabinoidy, které normálně ničíte.

V důsledku tedy do sebe dostanete i ty druhy kanabinoidů, o které se ochuzujete. Není pouze THC (a CBD, CBN), jsou i stovky dalších. Okamžitý efekt intoxikace při standadrdním kouření dávám za vinu faktu, že do sebe dostanete pouze ty nejagresivnější kanabinoidy co se pohledu na intox týče. Vaporizér vám do těla dodá jakési kanabinoidy "tlumiče", které sice o pár minut odvrátí onen fyzický intox, na druhou stranu ale fungují také jako udržovače, tedy zůstanete intoxikovaní déle.

Snad se vám mé povídání líbilo, rád si s vámi na téma vaporizace vs. kouření zadiskutuji. Hezký den.

Old Post 24-09-2011 v 11:29 AM
Stromolezec je offline   Profil uživatele Stromolezec   Find more posts by Stromolezec   Foto galerie člena Stromolezec   Click here to Send Stromolezec a Private Message   Add Stromolezec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petr55
Nový Člen

Karma uživatele petr55 - 0% Pěstitelská

Registrován: Oct 2010
Příspěvků: 9  

Příspěvek č. 19

Jak je to s tou teplotou? Používám Volcano a při teplotě nad 195C už cítím kouř. K vaporizování mi stačí 191C. A opravdu asi poloviční množství materiálu než při kouření. Je pravda, že druhý sáček už tolik "nechutná" a také vaporizování zabere poměrně víc času než joint.

Old Post 25-09-2011 v 19:55 PM
petr55 je offline   Profil uživatele petr55   Find more posts by petr55   Foto galerie člena petr55   Click here to Send petr55 a Private Message   Add petr55 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KdykolíKdekolík
Stálý Člen

Karma uživatele KdykolíKdekolík - 67% PěstitelskáKarma uživatele KdykolíKdekolík - 67% Pěstitelská

Registrován: Jan 2009
Příspěvků: 62 

Příspěvek č. 20





Diky vsem za prispevky aspon je videt ze se jedna o kvalitni pristroj za rozumny peniz.
Moji novou hrackou je ted od arizeru SOLO...co bych vam k nemu napsal:
Maly, lehky, ucinny... uz na 2jku a to hned po druhem az tretim potahnuti jde videt opar. Kotlik je sice mensi ale dostacujici (da se i rozsirit s trochou vule)

Pardon nechápu sám sebe natož pak vas.

Old Post 29-09-2011 v 13:03 PM
KdykolíKdekolík je offline   Profil uživatele KdykolíKdekolík   Find more posts by KdykolíKdekolík   Foto galerie člena KdykolíKdekolík   Click here to Send KdykolíKdekolík a Private Message   Add KdykolíKdekolík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
extrem112
Nový Člen

Karma uživatele extrem112 - 58% Pěstitelská

Registrován: Mar 2009
Příspěvků: 24  

Příspěvek č. 21

Ahoj,
koupil jsem si Arizer Extreme Q.Absolutni spokojenost:-)..Koupil jsem ho na
http://www.arizer-shop.eu a nechali mi ho za 4000kc..Pac jsem na nej 2tydny cekal..

Old Post 03-12-2011 v 16:36 PM
extrem112 je offline   Profil uživatele extrem112   Find more posts by extrem112   Foto galerie člena extrem112   Click here to Send extrem112 a Private Message   Add extrem112 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od petr55
Jak je to s tou teplotou? Používám Volcano a při teplotě nad 195C už cítím kouř. K vaporizování mi stačí 191C. A opravdu asi poloviční množství materiálu než při kouření. Je pravda, že druhý sáček už tolik "nechutná" a také vaporizování zabere poměrně víc času než joint.



Hele nejdřiv to zkus jen na 180°C a pak přidávej po 5ti stupních , chce to postupně ...

Old Post 03-12-2011 v 17:18 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 23

přidávám se ke kladnýmu hodnocení V-Tower mám na stole, sice jak sem byl zvyklej na jointy, tak první den zkoušky mi 170st skoro nic neudělalo ,při 220st. pár prdů a už sem cejtil ty spálený oříšky a thc každej má rád tu teplotu někde jinde. stav není tak body stoned , ale dobře to dává ideální je teplota 160-170 imo

Naposledy upravil 11-01-2012 v 17:45 PM

Old Post 11-01-2012 v 15:54 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LedGrowFan
Nový Člen

Karma uživatele LedGrowFan - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2010
Příspěvků: 4  

Příspěvek č. 24

Jsem dalsi hrdy majitel Arizer Extreme Q, pouzivam nejvic teplotu 155 stupnu celsia pak pridavam na 160, spotreba je tak o tretinu vetsi nez normalni huleni (muj subjektivni pocit), jinak jsem cetl americkou studii, kde tvrdi ze v pri vaporizaci na 200 stupnu uz kour obsahuje meritelne mnozstvi toxinu (karcinogenu) samozrejme to nemuzete srovnavat se spekem, ale pokud vam jde o zdravi drzte se do 200 stupnu, vazne by me zajimalo jestli je dvakrat drazsi volkano dvakrat lepsi ja pochybuju.. uz nikdy nechci hulit

Old Post 21-03-2012 v 14:03 PM
LedGrowFan je offline   Profil uživatele LedGrowFan   Find more posts by LedGrowFan   Foto galerie člena LedGrowFan   Click here to Send LedGrowFan a Private Message   Add LedGrowFan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H.U.L.
Stálý Člen

Karma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% Pěstitelská

Registrován: Mar 2010
Příspěvků: 234  

Příspěvek č. 25

Já jedu (s Volcanem) většinou na 176-179, hranici 185 jsem zatím nepřekročil a ani se nechystám. Už tak to občas pěkně škrábe... Taky záleží jak suchej je matroš což samozřejmě není nic novýho

Old Post 25-06-2012 v 19:26 PM
H.U.L. je offline   Profil uživatele H.U.L.   Find more posts by H.U.L.   Foto galerie člena H.U.L.   Click here to Send H.U.L. a Private Message   Add H.U.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H.U.L.
Stálý Člen

Karma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% Pěstitelská

Registrován: Mar 2010
Příspěvků: 234  

Příspěvek č. 26

Ještě bych dodal, že jako velkej labužník co si liboval v odlišnosti chutí všech různých odrůd, po pár měsících vaporizace jsem zkusil bong a necítil jsem nic než smrad z dehtu. Je to hrůza jak rychle si člověk odvykne po tolika letech, nevěřil bych. A to byla zrovna nejlepší pálka co jsem měl.

Old Post 25-06-2012 v 19:29 PM
H.U.L. je offline   Profil uživatele H.U.L.   Find more posts by H.U.L.   Foto galerie člena H.U.L.   Click here to Send H.U.L. a Private Message   Add H.U.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od KdykolíKdekolík
Diky vsem za prispevky aspon je videt ze se jedna o kvalitni pristroj za rozumny peniz.
Moji novou hrackou je ted od arizeru SOLO...co bych vam k nemu napsal:
Maly, lehky, ucinny... uz na 2jku a to hned po druhem az tretim potahnuti jde videt opar. Kotlik je sice mensi ale dostacujici (da se i rozsirit s trochou vule)


Ahoj, jsi pořád s Arizer SOLO spokojený i po nějakém čase používání? Všechno drží jak má, baterka vydrží atd?

Máte ho někdo další, kdo můžete pozitivní recenze potvrdit?

Díky

Old Post 05-08-2012 v 09:36 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 28

Zdarec
mám už 2 rokem Arizer Extreme Q ,jedu veškerou Indiku na 190 stupňů a zdá se to akorát ,žádný kouř jen výpary a pára , zkouřenost chuť a síla větší než u jointu ,vapík je stejně kvalitní a výkoný jako volcano a jiné dražší hračky ale je prostě vynikající,nedávno jsem si dal Gnomo léčivku odpal na 4 hodiny prostě totálka ,
navíc odzkoušeno několik druhů automatek ale hlava mě nebolí jak někdo psal že to jsou bolehlavy.

Old Post 05-08-2012 v 09:48 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KdykolíKdekolík
Stálý Člen

Karma uživatele KdykolíKdekolík - 67% PěstitelskáKarma uživatele KdykolíKdekolík - 67% Pěstitelská

Registrován: Jan 2009
Příspěvků: 62 

Příspěvek č. 29

hey, porad jsem spokojeny se SOLO
Vsechno by drzelo jak ma kdyby mi uz parkrat nespadl na zem (trochu to prasklo u sroubku), baterka se zda byt zatim v pohode nevim co vic by se u nej dalo navykladat.
Vlastne ani uz Extreme nepouzivam ted se mi jen tak vali na policce.
Nedavno sem opet zapojil svuj Extreme abych se jen tak nevalel a popravde SOLO mam radeji ale to je individualni.
Nekdo ma rad holky jiny zase vdolky.

Zdar a silu vsem vapikarum .... fuck combustion

Pardon nechápu sám sebe natož pak vas.

Naposledy upravil KdykolíKdekolík 10-08-2012 v 13:45 PM

Old Post 06-08-2012 v 12:14 PM
KdykolíKdekolík je offline   Profil uživatele KdykolíKdekolík   Find more posts by KdykolíKdekolík   Foto galerie člena KdykolíKdekolík   Click here to Send KdykolíKdekolík a Private Message   Add KdykolíKdekolík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Brdaaak_01
Stálý Člen

Karma uživatele Brdaaak_01 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Brdaaak_01 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Brdaaak_01 - 94% Pěstitelská

Registrován: Dec 2008
Příspěvků: 186  

Příspěvek č. 30

používám V-Tower a jsem bezvýhrad spokojenej, začínám na 190 stupních a pak to ještě ke konci zvednu na 220-2250 stupňů a to je pak někdy ještě pěkná bomba do hlavy ... a vzhledem k tomu že jsem ho sehnal bazarovej se vším všudy za cca 1900, tak jsem spokojenej dvakrát

opravdu výborná věc

MŮj První Indoor - sklizeno

Můj outdoorek 2009 aneb poprvé DURBAN POISON

druhé kolo - sklizeno

třetí runda

Old Post 07-08-2012 v 22:57 PM
Brdaaak_01 je offline   Profil uživatele Brdaaak_01   Find more posts by Brdaaak_01   Foto galerie člena Brdaaak_01   Click here to Send Brdaaak_01 a Private Message   Add Brdaaak_01 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kingpinos
Nový Člen

Karma uživatele kingpinos - 2% PěstitelskáKarma uživatele kingpinos - 2% Pěstitelská

Registrován: Jun 2008
Příspěvků: 25  

Příspěvek č. 31

Take to tu obohatim, Solo jsem doporučil kamošovi ktery chtel mobilni vapo. Jen co mu prišel a ja ho vyskoušel, jsem mu ho zavydel. Netrvalo dlouho a presto že mam Aromeda, ktery je jina trida jsem ho musel mit také. Vzal jsem k nemu i ten adapter kterym se da obejit baterie a muzete ho tak pouzit doma aniz by jste si mlatili baterii. Co k nemu dodat, je to mazlik funguje vyborne. Pro ty co rikaji ze vapik jim nic nedela mam radu zkuste na chvilku prestat hulit (prospěje vam to) a pak poznate co dela vapik. Ja uz chapu proč ma Solo tak malej kotel protoze kdyz jen vaporujete tak toho staci min a min. Ted pestuji jen 3 kytky minuli rok jen 2 a jeste mam. Protoze spotreba je fakt mala a to vaporuji kazdy den. Jo a na zahradu prisli čorky vzali samozrejme jen vrchy ale at si je strči do řiťe homoklady me je ve vapiku jedno jestli tam mam vrchy nebo spodky učinek je stejny. Vaporizace mi znechutila koureni jointu za což dekuji. Zavě je jasny mohu jen doporučit. Zdarec všem.

Všechno jde když se chce,(jen malé děti se musi nosit)

Old Post 11-10-2012 v 15:00 PM
kingpinos je offline   Profil uživatele kingpinos   Find more posts by kingpinos   Foto galerie člena kingpinos   Click here to Send kingpinos a Private Message   Add kingpinos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petis__
Stálý Člen

Karma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% Pěstitelská

Registrován: Sep 2009
Příspěvků: 357  

Příspěvek č. 32

Mám už dva měsíce arizer v-tower tak přidám taky nějaké hodnocení.

Vaporizuju většinou na 180°C, což by podle různých informací na netu mělo být optimální pro odpařování THC. Oproti návodu dělám jednu věc jinak. Sušinu nedrtím na jemné kousky, ale jednoduše natrhám na kousky v ruce. Důvod je ten, že čím víc na jemno materiál nadrtíte, tím víc se vám bude ucpávat sítko v "kolínku" a budete to muset často prohrabávat a bude to trochu těžko tahat. Sítko se docela dost zanáší, nechávám ho 1x za 14 dnů vyvařit ve vodě společně s kolínkem, ve kterém se usazuje pryskyřice.

Nabíjím plný kotlík, vaporizuju vždycky večer u filmu a kotlík mi vydrží tak 3 dny, potom už to trochu "smrdí" a beru to jako známku toho, že vše účinné jsem ze sušiny vypotřeboval. Časovač mám vždy nastavený na půl hodiny a úplně to stačí. Doporučuju tahat spíš pomaleji a déle než více a krátkou dobu.

Po těch dvou měsících už mi trochu chybí funkce větráčku, protože to neustálé tahání jako z dýmky mě moc nebaví, ale beru to jako "ústupek" vzhledem k ceně/konkurence.

Celkově Arizeru V-tower dávám hodnocení 4/5.

Nejlevnější se dá momentálně sehnat asi u klečky. Cena u nich je o 200-700,- menší než jinde.

Edit: ještě mě napadla jedna věc. Od doby co mám vapík jsem nijak jinak nehulil. Před 6-7 týdny jsem si zlomil kotník na 4 místech + přetrhal všechny vazy. Následovala okamžitá operace (v kotníku 10 šroubů + výztuž). Teď už nemám ani dlahu a pomalu začínám chodit pomocí francouzských holí a doktoři říkají, že ještě neviděli aby se někomu tolik zlomenin najednou zahojilo tak rychle. Tak si kladu otázku, jestli na tom může mít nějaký podíl právě vaporizování + mazání kotníku každý den konopnou mastí. Ale to jen taková malá osobní spekulace

HM pacháč levně a funkčně
70W 2x Power widow
150W 3x Special queen
150W 4x_ERSB_3x_AK47_3x_WR
150W/250W 7x ERSB 1x BB
250w_WW_SS_MMxGG_DWCh



Naposledy upravil petis__ 26-12-2012 v 21:49 PM

Old Post 26-12-2012 v 20:48 PM
petis__ je offline   Profil uživatele petis__   Find more posts by petis__   Foto galerie člena petis__   Click here to Send petis__ a Private Message   Add petis__ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.1685150 seconds with 27 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív