Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pletivo, stačí bohatě 0,5x1m - cca 30,-
Aktivní uhlí, asi nejdražší položka max. 2kg - 300,-
Řeznou nit, nebo jiný silný provázek - cenu nvím, byla doma
Nůžky na plech se taky hodí
Postup:
Fotka 1,2 - Nejdříve se udělá vnitřní skelet. Z pletiva je třeba střihnout pruh dlouhý jako obvod vašeho odtahu (TT125 - 125mm) a stočit ho na požadovaný průměr. Teď máte válec z pletiva (délku volíte sami podle možností (cca 25cm je na fotce). Jeden konec toho válce nastřihnete na proužky a zahnete nastříhané pletivo dovnitř, vznikne jakoby "dno". Aby to pletivo drželo, stáhl jsme ho řeznou nití, viz fotky.
Měl jsem ho zapojený jak za odtahem, tak i před odtahem a fungoval v obou případech s TT100 i TT125. Pokud nemáte obě ruce levé, tak by vám stavba měla zabrat max. 2 hodiny. Uhlí jsem měnil až po roce a pořád byl funkční (pokud máte utěsněnou pěstírnu).
Výhoda téhle verze pacháče? Profukujou všechny jeho "strany" a řekl bych že tím méně zatěžuje odtahový ventilátor. Určitě dobrá volba pro ty, kteří se snaží co nejvíc ušetřit.
Ahoj, pacháč vypadá dobře! Jasný návod na výrobu.
Po koupi už 3 origo pacháčů asi taky něco takového spáchám ale větší.
Mámrád věci home made, sám si spoustu věcí dělám. A fungují vždy lépe než prodávané předražené věci. Super K+
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Zdar, dík za kladné ohlasy. Já jsem origo pacháč nikdy nekupoval, protože jsem nikdy neměl zbytečné prachy navíc, tak jsem to vyřešil takhle a funguje to
Edit: Dík všem za K+, tak velký ohlas jsem ani nečekal.
luxusni hele a to uhli koukam ze davas nejakej granulat a ja sem videl v tecch kupovanejch vzdycky jen takovou drtku , mas zkusenost ktera smes je lepsi?
zdarec,ja sem si ten pachac podla teba vyrobil,je uzasny,a ked mam vypnuty odtah,tak aktivny pritah(12cm pc fun) mi normalne cez neho fuci,nie moc,ale ked mas vlhku ruku,tak to citis,ze to ide...takze jabych to klido vyskusal aj na ten pc vetracek...