Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Calzone MANHUNTT:
dovolím si odpovědět za něj, je to 6 duálních vzduchovacích motůrků Atman, kterým provzdušňuje těch 6 bubblerů.
pod to se ti podepíšu
citace:
Původní příspěvek od Calzone aspoň vidíš, že jsem nebyl jediný zmatený, kdo přehlédl tvojí signaturu. Měl by jsi si ten topik fakt trošku představit.
vytvořil jsem nové téma, kde jsem se pokusil trochu osvětlit vo co mi vlastně jako jde a jak. odkaz na něj dám na začátek každý galerie, ať to nemusím psát furt dokola (už je i zde v prvním příspěvku). časem tam domrskám nějaký detailnější fotky. a zodpovím případné dotazy
citace:
Původní příspěvek od Calzone Jinak moc hezké využití prostoru, jen co je pravda. Jak pak budeš měnit ale roztok? Pomocí nějakého čerpadla? Tam vzadu to bude asi fuška i tak, ne?
to čerpadlo je moc pěkná přírodní blondýnka o které se nesmí dozvědět moje žena!!!!nebo ona je moje manželka??!! ne, počkat...já vlastně nejsem ženatej. zkrátka ruční práce jednou tejdně.
pic
když jsem to dovezl, tak jsem ještě neměl všecko připravený, no a trochu mi proschly kořeny, takže se to trochu zbrzdilo a proto jsou ty spodní listy takový zažloutlý. každopádně už jsou všechny hezky rozjetý,takže dnes po 10ti dnech na růstu přepínačka na 12/12. holt někdy to nejde úplně hladce podle plánu