Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » můj první indoor :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
niemand007
Stálý Člen

Karma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% Pěstitelská

můj první indoor :) Příspěvek č. 1

full house: 12x white russians.

+ fotka paldy z poslední sklizně (pot of gold - 62 dní na květu). No dobře tak to teda není můj úplně první indoor no...

SETUP

jsem hroznej zmrd a chci bejt nejlepší kámoš tvýho nejlepšího kámoše. ale tebe nemám rád, ty blbečku
mamkárna002
3xNebula,400W,bubler10L
metr čtvereční
táta tě zabije!
jak jsem se na to vysral a přešel na drip
Thread no.040125

Naposledy upravil niemand007 21-11-2008 v 18:21 PM

Old Post 19-11-2008 v 20:58 PM
niemand007 je offline   Profil uživatele niemand007   Find more posts by niemand007   Foto galerie člena niemand007   Click here to Send niemand007 a Private Message   Add niemand007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fošna
Nový Člen

Karma uživatele fošna - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

hehee už sem si říkal jenom podle te prvni fotky.. vypada to luxusněě, přeju hodně štěstí, ale vypada to, že ho ani nepotřebuješ )

konečně prvnii in 70W

Old Post 20-11-2008 v 14:58 PM
fošna je offline   Profil uživatele fošna   Find more posts by fošna   Foto galerie člena fošna   Click here to Send fošna a Private Message   Add fošna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 3

Ty malé modré krabičky,to jsou čerpadílka ?...nebo co to je? a hlavně proč jich tam máš tolik?

HydrologickÉ PĚstovÁnÍ Na Rockwoolu
H.R.GIGER OUTDOOR SKLIZEN
1. 2. 3. 4.
PRVNÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, DRUHÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, TŘETÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, ČTVRTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ PÁTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,ŠESTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,SEDMÝ INDOOR OSMÝ INDOOR DEVÁTÝ INDOOR
MANHUNTTOVA Indoor GALERIE 600W

Old Post 21-11-2008 v 12:08 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

MANHUNTT:
dovolím si odpovědět za něj, je to 6 duálních vzduchovacích motůrků Atman, kterým provzdušňuje těch 6 bubblerů.

niemand007:
aspoň vidíš, že jsem nebyl jediný zmatený, kdo přehlédl tvojí signaturu. Měl by jsi si ten topik fakt trošku představit.

Jinak moc hezké využití prostoru, jen co je pravda. Jak pak budeš měnit ale roztok? Pomocí nějakého čerpadla? Tam vzadu to bude asi fuška i tak, ne?

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Naposledy upravil Calzone 21-11-2008 v 12:28 PM

Old Post 21-11-2008 v 12:21 PM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 5

for:Calzone,už jsem doma...díky.

Old Post 21-11-2008 v 12:36 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
niemand007
Stálý Člen

Karma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

citace:
Původní příspěvek od Calzone
MANHUNTT:
dovolím si odpovědět za něj, je to 6 duálních vzduchovacích motůrků Atman, kterým provzdušňuje těch 6 bubblerů.

pod to se ti podepíšu
citace:
aspoň vidíš, že jsem nebyl jediný zmatený, kdo přehlédl tvojí signaturu. Měl by jsi si ten topik fakt trošku představit.

vytvořil jsem nové téma, kde jsem se pokusil trochu osvětlit vo co mi vlastně jako jde a jak. odkaz na něj dám na začátek každý galerie, ať to nemusím psát furt dokola (už je i zde v prvním příspěvku). časem tam domrskám nějaký detailnější fotky. a zodpovím případné dotazy
citace:
Jinak moc hezké využití prostoru, jen co je pravda. Jak pak budeš měnit ale roztok? Pomocí nějakého čerpadla? Tam vzadu to bude asi fuška i tak, ne?

to čerpadlo je moc pěkná přírodní blondýnka o které se nesmí dozvědět moje žena!!!!nebo ona je moje manželka??!! ne, počkat...já vlastně nejsem ženatej. zkrátka ruční práce jednou tejdně.
pic

jsem hroznej zmrd a chci bejt nejlepší kámoš tvýho nejlepšího kámoše. ale tebe nemám rád, ty blbečku
mamkárna002
3xNebula,400W,bubler10L
metr čtvereční
táta tě zabije!
Thread no.040125

Old Post 21-11-2008 v 18:31 PM
niemand007 je offline   Profil uživatele niemand007   Find more posts by niemand007   Foto galerie člena niemand007   Click here to Send niemand007 a Private Message   Add niemand007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
niemand007
Stálý Člen

10x18/6=1x12/12 Příspěvek č. 7

když jsem to dovezl, tak jsem ještě neměl všecko připravený, no a trochu mi proschly kořeny, takže se to trochu zbrzdilo a proto jsou ty spodní listy takový zažloutlý. každopádně už jsou všechny hezky rozjetý,takže dnes po 10ti dnech na růstu přepínačka na 12/12. holt někdy to nejde úplně hladce podle plánu

mamkárna002
3xNebula,400W,bubler10L
metr čtvereční
táta tě zabije!
Thread no.040125

Naposledy upravil niemand007 29-11-2008 v 22:16 PM

Old Post 29-11-2008 v 22:05 PM
Host
Host

Příspěvek č. 8

a dál?

Old Post 11-03-2009 v 11:23 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prasátko
Stálý Člen

Karma uživatele prasátko - 91% PěstitelskáKarma uživatele prasátko - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

nevim ci moc dobry napad mat ty vzduchovaci motorky u vnitr protoze kdyz tam budes mit vissi teptoty tak ti zvednou teplotu roztoku

Old Post 11-03-2009 v 11:59 AM
prasátko je offline   Profil uživatele prasátko   Find more posts by prasátko   Foto galerie člena prasátko   Click here to Send prasátko a Private Message   Add prasátko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:26 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
13-08-2020 - Môj prvý indoor grow :) - 8 odpovědí
06-06-2020 - Můj PrvnÍ Indoor - 129 odpovědí
02-12-2019 - MŮj PrvnÍ Indoor - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás