Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Setup 400w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
niemand007
Stálý Člen

Karma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% Pěstitelská

Setup 400w Příspěvek č. 1

Protože se začali množit dotazy typu:"co to máš za setup?rozepiš se." tak se tedy rozepisuji. na začátek svých galerií dám odkaz na toto téma.

Pěstební prostor
1x1x1,7m - dřevotříska 20mm.
osvětlení
sodík 400W - značku nevím. zkrátka technické služby. značka svítím. stínidlo mám powerlux s odtahem.
ventilace
přítah pasivní. odtah přímo od lampy přes stínidlo pomocí ufa 365m3/h (k tomu mám nějakej regulátor. je to prej nějakej lepšejší, kterej nepíská a opravdu tomu rozumím). na ofuk mám 2 klipsňáky.
medium
2x bubbler 25 litrů + 2x atman champion 0098 (4,5 l/min.)
4x bubbler 24 litrů + 4x atman champion 0088 (3,5l/min.)
chtěl jsem mít všechny devadesátosmy, ale neměli je. tak jsem vzal za vděk i těmahle šumítkama.
ve víkách jsou vsazený košíčky o straně 11cm. samotný klony pak zasypávám keramzitem.
hnojiva
vyzkoušel jsem snad všechny šampóny, než jsem pořídil hnojiva od firmy atami. nepoužívám kromě základních složek (v květu samozřejmě i PK 13-14) a enzymů vůbec nic. všechny ty blbiny jsem měl, ale neřekl bych že by ty kytky byly víc pocukrovaný, větší, nebo tvrdší. většinu těhle vlastností ovlivníte pouhým výběrem modelu. navíc všechny ty vodičky spolu nějak reagují a ovlivňují pH. čím míň toho lejete, tím větší je šance na správné a hlavně stabilní pH.
růst (na 10 litrů vody) - 10ml A+B BcuzZ hydro, 20ml atazymu, 1ml kyseliny fosforečný
květ (na 10 litrů vody) - max 20ml A+B BcuzZ hydro, při přepnutí hned 2,5ml PK(každý týden zvyšuji o 2,5ml), 1,2ml kyseliny fosforečný (PKáčko zvyšuje pH!)
měřidla
teplota - teploměr
vlhkost - vlhkoměr (kupodivu). nicméně vlhkost nijak učebnicově neřeším. když je zhasnuto, tak to postříkám čistou odstátou vodou (ale to jen jako řízky. jakmile prokoření, tak ne). když potřebuju trochu snížit vlhkost v květu, tak prostříhám pár listů. ale i tak vlhkost prostě nijak moc neřešim - ten hektolitr vody pod víkama se o ni už vždycky postará
pH - neměřím. měl jsem pH metr a řešil jsem desetiný čárky a chcípalo mi to. začal jsem lejt, že jsem na kytky neměl čas a ejhle! nejlepší výsledky. tak jsem pH metr daroval, chvíli jsem blbnul s kapkama a teď už to tam cmrdám po paměti.
EC - vím, že existuje.

Takže asi tak...ono to v tom prostě jede

jsem hroznej zmrd a chci bejt nejlepší kámoš tvýho nejlepšího kámoše. ale tebe nemám rád, ty blbečku
mamkárna002
3xNebula,400W,bubler10L
metr čtvereční
táta tě zabije!
jak jsem se na to vysral a přešel na drip
Thread no.040125

Old Post 21-11-2008 v 18:16 PM
niemand007 je offline   Profil uživatele niemand007   Find more posts by niemand007   Foto galerie člena niemand007   Click here to Send niemand007 a Private Message   Add niemand007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kyblik288
Stálý Člen

Karma uživatele Kyblik288 - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

čoveče to ufo nad tim stínidlem vypadá zajímavě abys jednou nepřišel a kytki nikde (bude to na plnej výkon pěknej vysavač) :-)

Old Post 23-11-2008 v 19:09 PM
Kyblik288 je offline   Profil uživatele Kyblik288   Find more posts by Kyblik288   Foto galerie člena Kyblik288   Click here to Send Kyblik288 a Private Message   Add Kyblik288 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:14 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás