Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám jednu kytku která za měsíc a půl nevyrostla ani o centimetr,je vysoká asi3cm,ale stále zelená.Momentálně naní už nesvítim,protože jsem přepínal na květ zbylím kytkám,kterým se daří krásně.Nevíte náhodou čím to je že neroste.
Nevím proč o takové maličkosti píšeš. Některá semena, jak napsal MaraJade, jsou prostě špatná genetika a všechno nemůže prosperovat i když všem poskytneš stejné podmínky (půda, hnojení, světlo, vlhkost atd.). To se tady stává skoro každému, i těm, kteří kupují ta vyšlechtěná semena od Holanďanů, Britů, Švýcarů apod.
Zbývající kytky, jak se zmiňuješ, jsou relativně v pohodě, tak o tom moc nepřemýšlej a tu jednu prostě odepiš.
Zdarek fšem. Jsem tu novej. Jednou mi taky jedna potvurka nerostla a nechal jsem ji dojít. Byly z ní sice jenom pidikedlubny, ale za to výživný. Pomalej růst jinak řešim dechem. Páč se u ktyek nezdržuju často (bydlej v dílně), na hoďku k nim denně (nebo se aspoň snažim denně) zavřu psa (hovado), kterýho před tim nechám vylítat vedle kola cestou pro noviny (ufuněnej s vyplazenym blemcákem z něj ten dusík lepší leze). Kytkám to jde k duhu.
a to je na substratu? oddeleny kvetniky? co treba nejaky fotos? zkus to nejak rozepsat ne? Takhle to je tady pak jak ve věštírně
nebo se zkus podivat na koreny....za tu dobu bych rekl ze budou uhnilý...měli by být bílé (nebo max.špinave od substratu)...asi bych zkusil prolit koreny roztokem peroxidu vodiku (tak cca 0,5ml/1l vody toho 30%) a postavit nad tu kytku nejakej foliovnicek...treba se probere...
ps. myslim ze ti musi byt jasny, ze hledat chybu ve svetle ci teplote je zcela zbytecny
pps. z toho psa neleze dusík ale oxid uhličitý CO2