Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
zajímalo by mě, co je podle Vás ta nejaromatičtější odrůda cannabis. Prosím, zajímá mě pouze indoor a prosím nepište "já pěstoval to a to a vonelo to hezky..." chci názor někoho, kdo už jel více odrůd.
díky
to se neda objektiwne posoudit zalezi na specifickejch podminkach nawic wonawost taky neni zrowna kriterium podle keryho by se dalo neco posoudit a sice: nos kazdyho cloweka je trochu jinej a nawic wuni i zapachu je mnoho druhu (u konopi napr jeho charakteristicka wune ale treba i owocna wune u nekterych odrud)
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Nejvoňavější byla jednoznačně Belladonna, připomínala mi nějakej silnej parfém, takovej ten, kterým se voněj starší paní a táhne se za nima 5-ti metrovej smradlawej wocas.
Další dobrej "smraďoch" je MendoBog, ten ale nevoní, fakt smrdí. Naopak Sweet MendoBog už je o něčem jiným a taky dokáže zamořit významné území, ale vůně (už nepíšu smrad) je velmi příjemná.
A11xMTF a Cinderella 99 voní jako tropické ovoce. Ideální maskování, smrděj celkem vydatně, ale není to typická cannabis vůně.
AK47 je podle mě hodně aromatická odrůda. To jsi měl asi nějaký divný pheno...
g13 kříženci jsou taky dobrý smraďoši, ale počítej s mizerným výnosem...
Black Domina - smrad jak prase a komatozní účinky!
Jinak naopak co mi přišlo úplně v pohodě, prakticky nesmrdící: Bahia Black Head a Jack Herrer.
...nejbrutálnější co (jsem zazil)... je od samarganty blueberry...
edit: a jeste kdyz teplota nahodou vzroste třeba na 36 stupnu C...si pak normálně začnete balit oblečení do basy...
ale treba co psala statistika strainguide overgrow (kterou do stejnojmeneho prispevku doplni apofis - az mu to dneska dam)) je
nejvic smrďací by měl být "Afghani Special from KC Brains"
Danny boy aka Killer Tako od Subcool Seeds. Kdybych ja hledala nejlepsi vuni a chut, jdu bez vahani do tyhle odrudy. Skoda, ze neni OG a jeho strainguide...:/
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Njn, jenze to je to samy a navic tam ani Danny boye nemaji. Nejlepsi a nejvetsi vyber meli Subcool Seeds vzdy na Heavens Stairway a jejich dcerine seedbance hempqc.com , ktere jsou ale bohuzel ted out of order kvuli tomu zatahu na Overgrow..
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I