Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moje první skříň vyhořela,byla tam čorka lampa 2000W-starej stadion
no,ale zařvalo UPLNĚ všechno,tak jsem se dal do skříně level 2,tentokrát už doma a bez podomácku vyrobený elektroinstalace
Takže,na růst mám dáno 250W rtu´tovou výbojku
Na květ nachystáno 400W sodík
Moje osazenstvo je 5 x Mazar,2 x Euforia(fem.) a 1 x Skunk red hair,ty se ještě nevyklubali,jinak tam mám ještě šest pacientů(4 x Euforia,2 x Skunk red hair).Dostal jsem je od kámoše-ůplně zdestroyovaný,byli v hlíně s EC 4!!!!
Přesadil jsem je,omil kořeny(to co zbylo) a vrazil do hlíny z mího kompostu.V týhle zimě to byl výkon něco našťourat
No,jinak teplota den 25°C,noc 18°C,vlhkost asi nebude dostatečná,ale rosim to a mám tam vaničku s vodou,topením do akvárka a probublávám to,to by snad mělo tu vlhkost trošec vyhnat.Vzduch od lampy táhnu větrákem z digestoře a kolem kytek e o to staraj 2 pc větráčky a ventilátor s termostatem(udržuje v noci teplotu,je to ve sklepě)žere to sice monstrózně,ale inej nápad nemám.
Nevim esli je ta rtuť dobrej nápad,ale má modro-zelený spektrum a 12500lm,to by mělo ten růst trochu pošéfovat,ne?
ja som zas niekde cital ze zelene svetlo rastlina chape ako vecnu tmu
tak neviem neviem ci ti tam nieco pobezi
ja by som satiez priklanal k nazoru tam dat sodik
hele ja jsem proti..... podle me tim neudela dobre kviti....
muzes dolozit fotografii jak to roste pod rtuti kdyz vis o co go ???
Ja vim ze vsechny bezne (vsechny tesla a rtut od philipsu) rtutove HPS vybojky nejsou absolutne vhodne pro rust.... a na kvet mozna tak jako doplnek o hodne vykonejsiho svetla!!!!
Sem uz pod tim neco kutil... narozdil od tebe?
slabsi wattaz na rust je vhodna ale to tak kdybys mel Metlu nebo klasicky sodik.... to ze pod rtuti ti neco vyroste je pravda ale je to bííídáááá!!!! kdyztak si dokup starter a vybojku prislusne wattaze.... domontuj to do balastu (kondik,objimka, tlumivka) ze rtuti a je!
kde se da k takovym vybojkam v CR prijit nez je koupit nove???
ja mluvim o rtutovkach ktera se bezne pouzivaly do verejneho osvetleni na uzemi ceske republiky.... tudiz jsou velice rozsirene... (Tesla RVLX)..
Krom nich znam Philips(info v odkazu)... zadny jiny druh HgHPSvybojek jsem nevidel!!!!
klikni pro odkaz co sem uvedl na hore... myslim ze s tvymi zkusenostmi tam mas co prispet....
Mno,pánové groweři,děkuji za tu obohacující debatu,ale je evidentní že je potřeba nějaký věci objasniti
takže,foťák mího otce stojí při troše dobré vůle za hovno a je to zkreslený.To světlo je bílý a je to TESLA,minulá skrińa sice měla 2 kW,ale vsplála uš tak před dvěma měsícema,odběr byl ilegal,natáhl jsem si kabel od závitu na žárovku,proto to shořelo,uš to tam bejt nemůže,musel jsem dát do kupy věci na novou.Ta rtuť je opět čorka a je v řadiči od toho 4kila,který je kupovaný v growshopu,je to plantastárka...jinak ty mrzáci co tam hekaj jsou něco přez měsíc starý!Tim přehnojením se ouplně zastavily,pod tou rtutí to vypadá že se vspamatovávaj.Já jsem zas někde čet že zastoupení zelenýho spektra podporuje listy a kořeny,tak ti nevim.
Ten sodík tam klidně pošlu,ale ta plantastárka má modrýho spektra velice pomálu a kdyš jí dám do tý skříně,tak to není zdaleka taková záře jako od rtuti.
Jinak to UV co rtuť má je UV c a vyzárí jen kdyš se naruší ta vrchní skleněná bańka,no a tohle záření je DOST nebezpečný,dobrý akorát tak na likvidování upírů
Je to čerstvý,dotách to kámoš,má jich bednu,přišel k nim kdyš jel z Pekelnejch dolů,nebyl schopnej podat info kde to vzal,ale nechal jsem se unést prvním dojmem ze spektra,uš je tam sodík...
Bee black you stoned nega!
PEASE
Hele docela by měc ale zajímalo co to dělá v pokročilejch technikách? To je pěstování pod rtuťovkou nebo zachraňování skoro chcíplejch kytek nějak převratný a inovátorský?