Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarek lidi mam takovej malej problem, v nedeli sem dotahnul rizky, a pychnul je do hliny a mrte zalil, nejak se ale nechtej zpamatovat a sou malinko zvadly...co stim, nikdy sem totiz rizky nepestoval a a tak newim
nestaci dat rizky do vody(vaza nebo tak) aby zakorenili a nebo se to musi dat rovnou do hliny
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Vetsinou se rizky davaji do rockwoolovych kostek, nebo raselinovych tablet a teprve az pusti korinky sadi se do hliny. Urizlou vetvicku dat do vazy pry sice jde (water cloning), ale asi to neni uplne jednoduche, kdyz to skoro nikdo nepouziva.
Máma takhle klonuje všechny kytky a vždycky to vyjde.Prostě to prdneš do vody a vytáhneš s kořenama.Se stimulátorem pro hydroponie by se to mělo zrychlit a zkvalitnit.
skusal som v perlite, pustili korene asi za 17 dni, 2 z 3 pustili korene. potom som dal 3 rezy do vody, boli osetrene stimulatorom plus som pridal aj do vody a po tyzdny mi odumreli korene.skusal som aj do kelimku so zeminou, tiez sa dalo ale nevedel som ci uz su zakorenene. teraz pouzivam raselinove tablety a su v poho, rezy mi zakorenia za cca 2 tyzdne, niektore skor , niektore neskor (zatial som neprisiel na to preco su v tom rozdiely, mozno kvalitov rezu alebo podla toho aky je stara vetvicka). navyse pekne vidim kedy uz maju korene
no jasne ale cannabis nejsou jako kytky od mámy apofiss tohle je trochu neco jinýho nemůžes srovnávat...rížky cannabis ti ve vode nezakoreni ani nahodou ... nemaji vzduch... a nejlepsi je rizkovat do rockwollu na naky raselinovy tablety bych se vysral .... izek musi bejt kvalitni už sem to tu psal sand tisikrat.. ale stejne se na to dycky nekdo zepta .. proste vetvicka musi bejt pruzná lehka na urezani ne moc stara ... pak veřte že vám budou korenit za 7-10 dní nezkousejte neco co nefunguje , ale ZKOUSEJTE NECO CO JE ODSOUSENE A FUNGUJE...PS. POKUSY STRANOU... JINAK KDYBY CHTEL apofiss zkusit tak mue udelat cheaper aero cloner... ale zeptej se radsi mámy jestli to bufe dobrý.. sorry za prudu ... ale desinformace je to nejhorsi co grower postihuje ... nazdáááárek...
kapitan a skusal si to v tej vode? ked mi zakoreni vo vode okrasna rastlina, ktora si ozaj potrpi na podmienky, tak preco nie taka plevel ako je konope? keby sa neskusalo stale nieco nove, tak by sme este zili v jaskyniach. ale
je pravda, ze o klonovani je tu toho ozaj dost a keby kazdy zakladal nove tema o tom istom, tak by tu bol z toho zachvilu riadny bordel(uz teraz je dost velky). asi by bolo dobre, keby v kazdje rubrike to bolo tak ako v bazare, ze najskor by musel mod schvalit zalozenie noveho threadu.
ja sem se k tomu nechtel vyjadrovat a zpochybnovat kapitanovo skusenosti, ale jde to. a vim to na 100%. minulej rok kdyz sem experimentoval s rizkovanim, skusel docela dost veci vcetne kolonovani v ciste vode bez vzduchovaciho kamene ktery by ze dna privadel kdyslik ke tvoricim se korenum. bal sem se, ze kdyz ho tam dam, tak ze mi tenproud toho vzduchu ponici nove korinky (mel sem ten kamen ktery tvori velke bubliny). o, tak sem to zkusil bez nej, a vysledek asi po 10 dnech byli male asi tak 2-3 cm dlouhe korinky. pote sem je klasicky presadil do hliny a kytka z toho byla. letos sem se opet pokousel rizkovat rovnou do hliny a de to porad.
peace
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
ale vemte si schopnost skladovat rížky zakorenene ve vode a v rw... a pak taky jak dlouho vydrží a krom toho že je to pracnější .... jako beru JDE to ale když děláš víc řízků tak se mi to ve vodě zdá neefektivní...
ja newym ja sem zatim delal jenim jeden rizek a ten sem normalne v e skleniku narval do zeme a roste a jeste se mi zda nejvitalnejsi pac fsechny ze semen sem musel podeprit tyckou a ten jeden jedinej rizek(woon to nenji ani rizek ja sem proste pri presazovani ho omylem ufyk vejpul koreny sem zahodil a o ufyknuty sem pichl do zeme) a ani sem ho nemusel privazavat a je i vetci tak nefym
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Rizkovani je tu již popsáno....nikdo neříká že rizek v hline nezakoreni ale bavme se o co nejefektivnejsich zpusobech klonování.. nehledě na to že hlína je dost nesterilní....