Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
http://www.mwm.cz/CD/c1225.htm
Je to asi tak pravdepodobny jako ze cert pojede na bruslich do prace ale kdo vi. Na me se nekoukejte, ja sem to nevymyslel
THC taky zrychluje pohyb řasinkovýho epitelu, tak se pak líp vodkašlává. Ale v tom článku se nebaví o hulení, ale o kouření. A zakládaj si na tom, že máš vod cigaret zadělaný plíce tak, že jiný ehm.. nepořádek se tam už nevejde. je to vytloukání klínu klínem.
Jestliže někde na pláži na vaší pleti náhodou přistane jediná mikroskopická částečka radioaktivního spadu, dostanete rakovinu pokožky. Po vdechnutí jediné částečky téhož smrtícího svinstva vás nevyhnutelně očekává úmrtí na rakovinu plic. Pokud totiž náhodou výjimečně nejste šťastný kuřák cigaret, zaryje se pevná mikroskopická radioaktivní částečka hluboko do plicní tkáně, naprosto udolá omezené tělesné zásoby vitamínu B17, a vyvolá nekontrolovatelné buněčné bujení.
...to už je trochu moc ne?
Hele fakt se mi tomu článku nechce moc věřit, kdyby aspoň dole bylo datum vydání 1.4.
Tyvoe nakonec ještě začnu pálit cíga, abych si zachránil svý šetrný zdraví, tak to mě poser
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
jo tak to je pytlovina jo a vzpomel sem si ze mi kamarad rikal ze by se marihuana nemela michat s mentolovyma cigarama,protoze ten mentol v tom tabaku vam toztahne ty dychaci cesty atd....a marihuana Vam je zasvini .........no vcelku logicky no ale treba nekdo to nevedel-jako ja do ty doby sem to tam cpal porad a bylo to dobry.......
Slušností nikoho neurazíš.
Svoboda jednoho začíná tam, kde končí svoboda druhého. (J. Paroubek)
Ptáme se: Kdy skončí Vaše, pane expremiére? www.policejnistat.cz
No sice to asi není pravda, ale někde jsem četl, že z hulení nehrozí rakovina plic, protože tu způsobuje tabák, keterej obsahuje nějaký 2 radioaktivní izotopy. Je to jen teorie, zato však z rukou seriózních vědců.
engaren: jsem to vylovila někdy předtím, je to v http://grower.cz/forum/showthread.p...3591#post283591
usoudila jsem, že to, že marihuana je více karcinogenní než tabák, pochází zřejmě právě z toho, že obsahuje asi 4x víc dehtu, jenže tohle to ukazuje v ouplně jiným světle
touto temou je skoda sa zaoberat, je to nehorazny vymysel. Pre istotu som to preposlal mojej znamej do zdruzenia 'Stop fajceniu'. Davno o tom vedeli, nebol som prvy ani jediny, kto ich na to upozornil. Kedze maju kontakty na rozne lekarske vyskumne strediska, bolo im zo vsetkych oslovenych potvrdene, ze ten clanok sa absolutne nezaklada na pravde.
tazko povedat, ci je na pluca skodlivejsia marihuana alebo tabak. ako prve by som si tipol, ze marihuana, prave kvoli tomu vysokemu obsahu dechtu, ale malokto zhuli napriklad 20 jointov denne. Pri rovnakom mnozstve splodin si fakt neviem ani tipnut: Marihuanovy dym este nebol preskumany tak detailne ako cigaretovy a do bezneho cigaretoveho tabaku zase mozu pridavat kadejake sracky - mam na to silne podozrenie ked porovnam ako priserne smrdia 'hotove cigariety' oproti fajkovemu alebo cigaretovemy tabaku.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.