Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na OG jsem viděl thread něco ve stylu:"jste tu nový?čtěte zde!
Nešlo by něco takového udělat i zde?
Jakmile by se zalogoval nový člen,automaticky by ho to přesměrovalo do tohodle threadu kde by byly instrukce co kde najde,jak se vůbec orientovat na stránce,případně link na FAQ. na nějaký věci do galerií atd.
Vim že všechno to už tady je,ale stejně pořád má dost lidí problémy a pak se třeba v Outdoru ojeví thread Jak pěstovat venku,Jak zastříhávat atd.
Tyto thready jsou zbytečný,většinou se tam objeví třeba jedna odpověď typu Hledej či čti FAQ,akorát to znepřehledňuje.
Možná je to blbost,ale alespoň něco podobnýho,co by omezilo příval těchto dotazů.
Nebo thread speciálně pro dotazy?-asi zbytečný
Pouze mě to napadlo,protože já v tomto thhreadu na OG našel spoustu zajímavých info+pictures
Není to pitomost. Třeba by jen bylo dobrý udělat, aby je to normálně hned po přihlášení automaticky navedlo třeba do Oznámení a tam by byl informativní thread ohledně FAQ a hledání.
jo, to jsem jednoznacne taky pro, protoze skoro kazdymu, kdo je novy se nejaky ten sek povede a ted kdyz maj pristup jen registrovani, tak to bude o to vetsi hukot.
jasne, dobry napad, uz len to zrealizovat. ja ked som sa prvy krat dostal ku groweru a nemal som skusenosti s forami, tak mi orientacia robila problemy..., urcite by to bol prinos a prevencia k zakladaniu dupl. threadov, ja by som mal pomlcat, ale snad som sa napravil
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
tak mi taky přijde jako dobrej nápad, ať se novej člen musí proklikat faq a pak mu dotazy povolit jen v nějakým speciálním beginners threadu... by se ty duplicity aspoň koncentrovaly na jednom místě a nezasí**** by celej grower
jen by někdo musel mít tu trpělivost jim (vlastně nám ) odpovídat
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Mno...carlos se uz ozval...kazdy novy clen dostane vyse zmineny text jako uvitaci PM..
Akorat jsem cekal, ze to bude mit mezi growerstvem vetsi ohlas...no nic...
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Je to fajn, jen bych podotknul, ze ti kdo to tu nejvice zasiraji jsou ti, kdo takove uvitaci informace nectou. Takze necekejte, ze to nejak vyrazneji pomuze.