Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
niekto si nic neprecita a hned tipne..a potom zisti ze tip je nanic,lebo tuto kamos ma vahu iba cele gramy.....
alebo sa to niekomu neche citat....su aj taky
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
takže pánové je tu konec a málem mě kleplo když jsem zjistil že spravedlnost je vážně slepá a vítězem se stal člověk který jednu dvou vláknovou výbojku už vlastní nic proti 2020 ale je to nespravedlivé a proto jsem se rozhodl podärovat i druhé místo takže prosím člena 2020 a člena pyroman.cz aby prostřednictvím PM zaslali adresu na kterou jim ceny zašlu jinak váha suché a očištěné kytky činila 172g děkuji všem za jejich typy a přeji hoodně štestí někdy příště
neuvěřitelný já pro bych typoval 140g a už sem si říkal že kravnu
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.