Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar chlape! Tak to zase rozjíždíš? Jsem zvědav, jak dopadneš. Proč už nejedeš super skunk, když sis ho tak vychvaloval? A co je to za pletivo? Nikdy jsem podobné neviděl. A co hnojky? Co jim dáváš papat? Jo, a tu fólii máš z gshopu z OV?
Jinak jak vidíš v podpisu, už se mi krásně rozjely řezy, které jsi mi přivezl. Jak to jede Tobě? Kdyžtak pm. K+ je samozřejmost.
2 Moltres: Superskunku jsem mel jen jeden rizek a vymenil jsem ho s kamosem prave za ty ice a jiny sem tak rychle nesehnal.Folie je od klecky ( eshop.klecka.cz ) a je hodne dobra! Jo pletivo je fakt na kraliky,jen jsem si ho poupravil!
2 rasta: ty voe, si ani nedokazes predstavit jak me bolely prsty po tom vystrihavani, sem to delal skoro 4 hodky
2 CoRo:Oka v pletivu jsou udelane kazde ze ctyr puvodnich direk v pletivu pro kraliky, presny rozmer ocek nevim,ale zdalo se mi to takhle akorat. Folie ,jak jsem uz psal je od klecky a stala necelych 70 kc metr delky a je 1.2 metru vysoka
Porid si lepsi stintko, tohle jsem mel taky a jeho odraz svetla neni zrovna optimalni, rozptyloval nerovnomerne a delal prasatka. Jinak se docela divim ze se ti teplota drzi na prijatelnejch hodnotach, ja 250W chladim Eurem2 :-)
A misto toho pc ventilatorku bych tam hodil neco vetsiho.
Úplně slyšim jak ti ty kytky řvou: dej nad nás čtyřkilo!
V kombinaci se stínítkem jak píše lordWilliam by to bylo úplně o něčem jiným, ikdyž to by už pcvětrák fakt nestíhal.
Cestik, mno tak teplota se drzi nizko, protoze je to ve sklepe, kde je normalne 17-18 stupnu i pres leto takze jsem v klidecku.
Stinitko uz mam tyden doma, jen chce trochu zmensit a musim koupit retizek na zaveseni. Pak to hned vymenim, snad to stihnu pres vikend!
Jo a nad 400W jsem uvazoval,ale to uz bych musel koupit silnejsi ventilator na odtah a bohuzel ani na 400W a ani na vetracky nejsou momentalne kacky...
no kdyz bude snaha vydim s tomto growu slusny potencial...ty prachy za 400w a prislusenstvi za to stoji a kdyz si ve sklepe tak si v klidu s teplotou,staci nakej vetrak za 300kc tak se snaz a peace
Cusek, tak jsem dneska zjistil, ze muzu mit 400W uplne novou za 400Kc i s prislusenstvim. Tak 400 mam,ale pak bych musel resit odtah od stinitka a tak a to jsou dalsi prachy.
A prijde mi to zbytecne,protoze na podzim se chci stehovat a uz mam i domluveny byt a tam planuju dat do takove male komurky, tak 1X1,2 m 600W sodik, tak proto se mi do toho nechce uz ted investovat