Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A ted neco k osazenstvu:
Takze ta velka kyti uprostred je misty, tady od Thmch - byla skoro takhle velka, uz kdyz jsem ji koupil!!!
Nalevo v kvetinaci je vzadu chronic a vepredu superskunk od puljec
Napravo v kvetinaci jsou dva Orange budy od kozzyho
Ty tri male kyti vepredu jsou passion1, powerplant a early skunk, budouci maminy pro rizky na outdoor, jsou tu jen docasne,asi na tyden
Jinak ty kvetinace(ty krajni) jsou 30l a ten prostredni ma 20l
substrat: zemina pro pokojove rostliny 50l
zemina pro stale zelene rostliny 30l
jedno baleni perlitu
-- vsechno smichane dohromady a dano do kvetinace
Hnojky planuju pouzivat klasicky Wuxal, ten se mi osvedcil a dokonce se u nas vyrabi! Planuju jeste neco dokoupit,ale jeste uvidime jak budou penize...
Kazdopadne nakonec mam v zaloze final solution
Styl pestovani : chci je co nejvic poohybat pomoci kolinek na tvarovani at naji co nejvetsi plochu a co nejvic vrcholku,scrog uz neplanuju
TO-->cuky
Pokud můžu odpovědět za sicka, tak je to kus polistyrenu,kvůli hluku při vybracích tlumivky..
TO-->sick
vypadá to OK, budu ti to tu průběžně čekovat. Happy grow
nemyslim si, ze je to nejlepsi napad davat pod tlumivku polistyren. Tlumivka totiz vyrabi docela dost hodne tepla a tak bych tam dal spis neco nehorvaleho.
Zdravim,
Takze to pod tlumivkou je skutecne polystyren proti vibracim a osvedcil se mi velice, protoze to vubec neni slyset, mno a to zahrivani opravdu memi az tak hrozne, mel jsem to takhle i pri minulem growu a nebyl problem!
jo a jinak v baumaxu nevim, ja ty velke obchody nemusim, radsi zajdu do tech mensich zahradnictvi, prijde mi tam lepsi atmosfera a ti lidi tam mi vzdycky poradili lip nez v nejakem hypermarketu. Ale treba v Hornbachu v Ostrave sem ho videl
jako lëletrikar ti musim zdelit ze ten polystyren bys mel voddelat zatim se to osvedcilo ale jednou prijdes domu a vlepsim pripade tam budes davat novy polystyren spravne by mela mezi horlavym podkladem min 3 cm mezera nebo NEHOŘLAVÝ material
JA sem taky elekrikar a musim ti ric, ze pod tou tlumivkou by me byt azbest. ale pokud je ten rokwool v pohode a nelze ho zapalit zapalovacem, tak ho tam vraz. Bude to na 100% bezpecnejsi nez ten polistyren.
To ze je azbest rakovinotvorny nas tam ucili taky. Pro me to neni zadna novinka a tudis sem vedel o tom i vdobe jak sem psal, ze tam spravne ma prijit azbest. Ja jen vim co rika ČSN a to je vse. Dejte si tam treba koberec ale hlavne ne polystyren.