Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
N3m3515...
Ohledne tech dvojitejch spinacek:
Tak opravdu doporucuji, jde hlavne o to ze jsou na sobe nezavisle a usetris taky jedno misto pro jinej spotrebic :-)
Podivej se na par rad ohledne upravy od kolegy ,, kutila ,, kterej si pomohl i bez redukce za 5 minut.
W.
Na ty hodiny pozor, koukejte kolim maji Amper (A) Delaj vice druhu a prave ty v akcich dost casto nestihaji lampu takze se nezapnou ale na naky vetraky atd by mohli byt dobry. Nevim ted z hlavy kolik amper potrebuje treba 4kilo, tak jestli vite kopnete to sem.)
Ciao
Ipo, Jack harrer, Orange bud, Belladona, XT, White widow, BlueBerry, Nebula, Santa Maria, NLxHaze Tohle sou modely ktery sem pestil, Rad bych dal mazara ale nedostal se mi jeste do me GrowPopuli
A tady jsem nasel jeden sheft, maji tam levne vetraky ale ceny budou asi bez dph http://www.kvelektro.cz/
Ipo, Jack harrer, Orange bud, Belladona, XT, White widow, BlueBerry, Nebula, Santa Maria, NLxHaze Tohle sou modely ktery sem pestil, Rad bych dal mazara ale nedostal se mi jeste do me GrowPopuli
jo to máš možná pravdu!
já je nekupoval... jen sem okolo nich šel, vypadaly opravdu lacinně, taky za tu cenu...
hodiny sem si koupil v baumaxu(možná bauhaus už nevím byl sem krapet zřízený... ) taky v tom shoppingu!
ale ty stály 99,- jedny už jedou několik dní a vpoho! mám tam 250W.
na to zmíněný 4kilo, bych už kupoval radši něco dražšího..
tak k těm hodinám za 99,-
230V / 50Hz
Max. 16A, 3500W
to stačí určitě, když jahudka zmiňuje přibližně 3A, takže pohoda
yavar - Pokavad se chci kouknout do jejich e-shopu tak bez registrace to nejde,coz nemam rad..To je malinka chybicka..
Jinak 400w jsou cca 1,8A.Kazdopadne je potreba pocitat i s balastem,pripadne ventilatorama.Takze kdyz budete kupovat spinacky pro 400w,doporucuju aby byly minimalne na 2,5A indukcni!!! zateze.Je to tam vzdycky napsany.
díky! tady maj sqělý diody, ale ty ceny ... ehm mno tročku větší...
LED Di 5mm-Červená čirá 10000mCd
Základní cena : 21,00 Kč
LED Di 5mm-Červená - čirá 3500mCd
Základní cena : 12,50 Kč
LED Di 5mm-Modrá čirá 3600mCd
Základní cena : 49,00 Kč
LED Di 5mm-Modrá čirá 3000mCd
Základní cena : 9,00 Kč
LED Di 5mm-Modrá čirá 4000mCd
Základní cena : 31,00 Kč
LED Di 5mm-Modrá čirá 2500mCd
Základní cena : 50,00 Kč