Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim vsetci,
tak ted sem prave po spicku a musim rict ze hned po brku nemam chut teda na jidlo na nejakou tekutinu nevim presne tak nebu du spekolovat o necem co dozraje teprve sveho casu, jinak musim uznat ze moje chutove bunky po koureni toho zdivnovace nebo nekoho ineho dostavaji zabrat sezeru snad vsechno co je po ruce neco co normalne bych do huby nevzal to je pro me najednou hnusny,nechutne smrdici hovno pro mouchy ze slasti utkany ihh(acid house-irvine welsh),"husta knizka i film je povedenej doporucuju ) proste sezeru snad vsechno i kdyz ty hovna to fakt nechm pro gurmany no a jidlo fakt co mi chutna sou knedliky jahodovy s tvarohem a cukrem a pak vlastne ovocny knedliky tak vseobecne ale co je nej tak svickova omac.+knedle housk. a spageti ty sou fak asi ty nejvic..
no nic tak ted mam fakt uz z toho psani zizen jako krava mejte se jumpp
Já včera dostal po špíčku chuť a taxem si udělal obalovanej kuřecí řízek ( no spíš řízky 3 ) s kaší, na to 2 piva a fláklo to se mnou asi okolo desátý večer. V tělě naprostá slast, ráno v 6 sem se probudil a co? Taxem šel do práce, aspoň dneska vypadnu dřív... Eště že máme ten zelený list...
Mě hodně chutná Segedinský guláš...nebo třeba dneska jsem měl brokolici zapékanou se sekanou(doporučuju...když se to trochu přisolí tak to je to pravý)...nebo ještě tousty...občas si dám aji nějakej slabší experiment...např. selskou omeletu se salamem s sýrem...
BomberMan>Lol, raz som bol nasracky a zozral som cez pol hrnca segedinu...
Inak som za zemiekove placky, to je brutalne dobre jedlo, ja mam este vychytavku, dam do nich nejake to ganjove maslo a trochu drtky - ta drtka tomu da uzasnu ganjovu chut (zalezi od travy) - ako korenie, a ked ich po nejakom dobrom brcku zjem z chuti viac, tak stavy sa len zacnu...
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
Myslim,že největší hnus je jíst zhulenej něco suchýho,už sem se qůli tomu málem aji udusil,takže na to seru.Ale taková pizza AlCapone a k tomu pěkně pivečko,sem nejspokojenější.
Jeden typek udelal houbovou pizzu a sezrala se pulka a vsichni na kasi...No a pak se na ni nejak zapomelo a zustala na stole.Pak se slo do hajzlu nekam ulitavat.pak navrat domu a pizza nikde,v pokoji fotr.NEVEDEL. ale jinak miluju Gyros a Gorbace(na zhulenost vzdy slany)
nejlepsi kuchtu jsem delal ve 2:00 rano kdyz jsem si ulitl na groweru a pak jsem smichal uzenou rybu s vajickem okurkou cibuli cesnekem a tvrdym syrem byla to bomba pak jsem si dal cokoladu bramburky zapil to studenym kakaem a byl jsem jak mech a nemohl se hybat pak jsem zalezl do postele pustil film a pak uz nevim bomba MIX
Koukam, ze malokomu se chce udelat si neco poradnyho, a kazdej hned jak ho to chyti, leti vybrakovat lednici...Kdybyste si radsi ubalili dalsiho, a neco si uvarili :-)))
Co takhle "Marinovanej norskej losos v bylinkove cruste s citronovou omackou a rozmarynovejma bramborovejma platkama"?
zdravim te mc.LaRWa,
tak vite co mi fakt chutna kdyz uz sem v opojeni m. budto spagety nebo testoviny nejlepe "panzani" a nebo jahodovy knedliky s tvarohem to je zradylko jako prase sladoucky no mamka
odjakživa sem milovala chleba s hořčicí, no a taky mam rada paštiku no a jednoho dne sme o tom kecali s kamošema a oni se zmínili o chlebu s paštikou a hořčicí, nejdřív sem se na to tvářila dost divně, ale je to fakt mazec!
ej no tak u mě s jídlem vždy záleží na tom s kým jsem a kde jsem... když sme třeba u někoho doma...tak vždy zvétězí prahobyčejný topinky s kečupem, volským okem nebo míchanýma vajíčkama a čajem..
nebo v hospě pivko a chipsy.. a když sme venku ( což je skoro pořád) tak se udělá nálet do nějakýho shopu a tam?no jedině MENTOS...tak na tom si fakt ulítávám když jsem zkouřená...fakt si ho někdy dejte a uvidíte jak je to dobrý:P
jinak když dojdu domů a mám žravku, tak se naštěstí moc nenajím,protože máti má ložnici hned u kuchyně u ledničky..tak by si mě všimla a nadávala by,proto se radši zdržuju jen s lahví vody v pokoji..