Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
.....tak to ja jsem hroznej nenazranec a obzerstvi je me druhe jmeno a zacina me to stvat a chci neco s tim delat protoze nekdy jim, i kdyz nemam hlad a me obzerstvi nezna hranic. Sere me ,ze ac mam negtivni postoj ke konzumu,tak tolik zeru, snazim se s tim neco delat ,ale je to tezky s mou slabou vuli a uz uplne chapu vsechny co maji problemy s vahou. Nejhorsi ,ze nekde jinde ve svete nemaj co do huby a makaj 16hodin denne aby nakrmily aspon svoje deti a ve vyspelejch zemich se zere a vyhazuje!! tolik zradla ,ze by kvuli tomu mohla vzniknout i nejaka mezikulturni valka. Nejvtipnejsi natom je ,ze si spis lidi myslej ,ze vubec nejim nebo ze ,,fetuju´´ale mam rychly spalovani. Skoda ,ze ho nemuzu prodavat ,to bych nemusel vydelavat
Miluju vsechny jidla i ty jenz mela dusi.
Neni nad vyborny gulasek s nahore nasekanou cibulkou a knedlikem nebo jakakoliv kombinace zeli,spenat, maso,knedlik,ryze ,testovina. Ale posledni dobou nemam cas a ted uz ani nekoho kdo by me natolik miloval nebo ho to bavilo kdo by stal pul dne u plotny a vyvarel pro par minut nez to do sebe nahazim.
Ted to jsou parky,tunakovy konzervy, sojovy maso ,kureci a ryby ,ale jsou drahy a chovat se je nevyplaci ,tak si kupuju pizzu
Jinak neni nad mekou vanocku nebo babovku a kava nebo caj nebo mliko...
To mrakoplas: Nauč se vařit, nic na tom neni, zrovna třeba ten guláš je (dle mne) jednoduchej, akorat ženský z toho furt dělaj kovbojku. A to že ti to spaluje je normální, s břibívajícím věkem se to změní ;-)
ja muzu jíst pořád...jsem hrozne nenažranej...nejvíc mám rád kus středně propečený krávy...proste maso na všechny způsoby
člověk je všežravec...a jíst maso je přirozený, nemám rád když mě nekdo nazývá vrahem, dobytkem, hovadem...je každého věc co jíst...nikomu nic neberu ani nenutím...ale obylný klíček mi nic neříká...
dobrou chuť
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
mirex:no nektery zensky domaci prace fakt bavi a tem jen slava a u me maji dvere dokoran a jinak vareni neni zas takovej problem, me to i bavi, ale ted si moc na Jamieho Oliwera, hrat nemohu, neni cas..... a treba dobry gulas neni nijak narocnej ,ale porad je to slozitejsi na suroviny ,cas a pripravu nez testoviny s tunakem a zeleninou.
Ja mam rychly spalovani v rodine ,takze myslim ,ze budu celej zivot vypadat jak z Dachau.
A jinak ve sve podstate clovek nepotrebuje tolik masa kolik ted vetsinou ji ,ale proste chutna a ma to hluboko zakoreneno v presvedceni,ze to je prirozeny ,i kdyz by se dalo o tom diskutovat a ten kdo nevi nebo nevidel nekdy ,jak to v tehle tovarnach na zabijeni zvirat chodi ,tak vycitky nema.
A ti kdo na to maj tak si budou nechavat posilat steaky ze specialne chovnejch farem, kde jsou byci zabijeni ,aby si ruzni pan tatove mohly narvat svoje tlusty pandera. A to nemluvim o zviratech chovany na kuzi pro kozichy, boty ,penezenky manzelek pan tatu
tak ja nejcasteji doma varim klasicky veprovej rizek s bramborem, nebo kdyz se mi chce delat tak s bramborovou kasi.
pak je dost mazecky jidlo chipsy delany ve fritaku, ale problem je dneska sem si uriznul brisko od leveho palce takze na to pozor
dale u rychlych jidel u me vede zapecenej rohlik kterej delam timto zpusobem: rozriznete rohlik na pul, namazete maslem kazdou tu pulku, pak na to sunku, a na to nivu mnozstvi podle chuti, a pak na minutu do mikra nebo do trouby pokud nemate .
jinak sem taky zastancem mlecnych pochutin jako je kakao se slehackou, polarkovy dort, pribinacek nebo bobik . pak jako desert samozrejme prichazi nejaka ta sladkost, pak chipsy, a pak uz vetsionu jenom jim jablka a ovoce a zeleninu a piju 1l za pul hodiny protoze sem desne prezranej .)
a ted sem z toho dostal hlad takze se mejte ja si du pripravit hostinu
-"Muž v černém kráčel pouští, a pistolník mu byl v patách"
-"Tak jdi, jsou i jiné světy než tento"
-"Všehno je devatenáct"
Existujou dvě jídla, který si udělám nejčastějc po tom, co přijdu po nějakym brkotahu naprosto vyhládlej dom a mám chuť a sílu vařit, a sice langoše (to byste koukali, jak dokáže bejt člověk rychlej, když je motivován hladem) a pak tisíc a jedna variace na téma "čínský" těstoviny se sojovkou a zeleninou. Pokud je hlad a chuť enormní, je dobrý mít v lednici sklenici nakládanejch hermelínů či utopenců. Pakliže všechny varianty selžou, přichází náhradní řešení v podobě rohlik se sýrem a tatarkou apod. Všemu tomu se snažim předcházet tím, že na zhulotripy beru preventivně krom pití i nějakej proviant...