Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdárek, potřebuju nutně od někoho poradit, mam kytí, je asi cca 3tejdny stará, poslední 2 tejdny hnojená Plagron Start Up(růstové hnojivo od semínka až po sklizeň) hnojil sem to každejch pět dní, 4ml na litr, voda má ph 7,2 možná to bude tim, ale vodu s menšim ph neseženu, jedině jestli by fungovalo jak dělaj ph - kyselina fosforečná apod. přidáním do roztoku, prostě mi poraďte jestli se tohle někomu nedělo. díkes moc moc moc karma nemine nikoho
Ahojky lidičky, prosím poraďte mi.. pod lampy 26.4, vše bylo OK.. Po cca 14 dnech - necelých pohnojeno podle návodu - 16 kyti - z toho ice OK, skunk red hair také, power plant 3 OK, ale 2 a 1 purple power to nerozdejchali, tohle jim udělali listy, prolila jsem vodou, přesadila - ty dvě budou asi dobrý ale ta poslední death.. Přehnojeno? Nebo velké teplotní výkyvy - občas ujede teplota na 33 st. Nebo vysoké pH?
to iced : nic,nějakou dobu zalévej pouze odstátou vodou pokojové teploty .... až bude vitalita rostliny lepší,můžeš zase začít hnojit ale radši začni s menšíma dávkama a pak zvyšuj
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Ahojky lidičky, trošku se mi to zhoršilo, resp. vůbec nevím co dál a co s tím - nehnojím od posledního přehnojení, několikrát však teplotní šok, takže možná spálené? nevím, kyti jsou úžasné pošlu fotku nějaké dobré, světlo sice mámvysoko ale kyti se netáhnou, ta poslední fotka to byl ostřih po spálení hnojivem, proto taková chabá kyti - dokonce to rozdejchala, posílám fotky, na levé polovině boxu mám takové spálené listy a na té druhé ty oranžovo-hnědé skvrnky na listech - už jsem z toho blázen..
Vážení, u mých krasotinek se objevily mooc nepekny veci na listkach. nejsem si stoprocentne jisty, co by to mohlo byt. Jen dodam, ze bile flicky jsou nektere jakoby vyzrane do listu a jine naopak takove naslizle prilepene na listech,ale nejdou vycistit.. na listech jsem objevil i cerne tecky (mym fotakem ale nezachytitelne).. Prosim, odpovezte, zavisi na vas zivot (tech kyticek a pak vsech mych kamaradu a matky a babicky :-) ... thanks...
Smokii --->>>
Takze svetle tecky na listech budou asi svilusky ... podivej se pod listu jestli tam chodi malinkaty broucci a delaji pavucinky ... tak mas doma svilusky