Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau lidi, polovina už je sklizená, fotky sou udělaný, takže hoďte tipy a za pár dní můžem koštovat, kdo se chce stavit na košt tak pm - brno - brk bude dost...
Sou tu nějaký fotky ze sklizně, až tak moc toho není, ale špatný to nebude.
Zatím je udělaná jen jedna polovina, druhá se bude sklízet až za pár dní, fotky budou taky...
Kořeny ke konci trochu zežloutly...
Aby to bylo trochu zajímavější otočím to ještě jednou, už se chystaj B52, momentálně jsou týden a půl v kalfas nízkotlakým aeru, než sklidím zbytek a vyčistím systém, ještě trochu povyrostou a za chvílli se tu bude konat druhý kolo
Tudhle genetiku jsem viděl v hlíně a moc se mi to líbilo, sice to není hotový za 52 dní (spíš za 60), ale je to moc dobrý a dělá to pěkný palice . Abych to udržel kompaktní (aby se ty paldy nevytáhly jak v minulým kole) udělám pokus a kytky dostanou zpoloviny květovej roztok s květovým stimulátorem už poslední týden na růstu a na květu jen a pouze květovej roztok.
Má někdo zajímavý tipy jak udržet kytky kompaktní po přepnutí v hydru?
Přemýšlel jsem o zmenšení rozdílu teplot den/noc.
O změně živin - (Hnojivo s menším množstvím dusíku - Např AH čistej květ), Taky o periodě - že bych po přepnutí dal jen 10H denně... ale to spíš ne, přijde ni to jako zbytečnej šok.
Zalaborovat zkusím se stimulováním kytek směrem ke květu už na růstu. Jak jsem psal výše. Stejně tak s teplotou, klimatizaci stáhnu na 22°C (u vrcholů kytek cca 24) a topení v noci na 20°C
EDIT: možná budu ještě o kousek drastičtější. Je to potřeba, po porovnání se stejnejma kytkama v hlíně a bubbleru je jasné že problém s nízkým výnosem je danej enormím roztaháním kytek do délky v tagu.