Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To hydrocodon - je to sice pekne, ale keby si mal stale sex drogy a rock n roll, tak by ti to uz ani nedoslo vzacne a hovno by si o zivote vedel, ja si myslim, ze v zivote je ovela viac ciest a zaujimavejsich, ktorymi sa da kracat, aj ked niesu tak lahko dosiahnutelne. Podla mna cim viac usilia zo seba vydas na dosiahnutie nejakeho ciela, tym viac uspokojenia ti to prinesie, ked ho dosiahnes.
To ragnar : to je mi teda nesmysl. Jen si kracej po nesnadnych cestach, nakonec pred smrti zjistis, ze tvuj zivot byl na hovno, ze sis vubec neuzil. Smysl zivota je : "uzivej si jak jen to jde, tahle hodina muze byt tva posledni, neber zadne ohledy"
Smysl zivota je : "uzivej si jak jen to jde, tahle hodina muze byt tva posledni, neber zadne ohledy"
Dúfam,že ľudí s Tvojím zmýšľaním nie je na svete veľmi veľa
to hydrocodon : Neviem, sice ako to mam chapat, ale tvoje strohe vysvetlenie mi pripada dost devastujuce a znicujuce, ako ked rozbehnes auto na plne pecky a napalis ho do stromu, kde okrem teba tvojou vinou zomrie vela nevinnych ludi.
Původní příspěvek od hydrocodon To ragnar : to je mi teda nesmysl. Jen si kracej po nesnadnych cestach, nakonec pred smrti zjistis, ze tvuj zivot byl na hovno, ze sis vubec neuzil. Smysl zivota je : "uzivej si jak jen to jde, tahle hodina muze byt tva posledni, neber zadne ohledy"
A jéje, tady se nám zas vyjadřuje Hydrocodon...hochu už mi fakt začínáš lízt na mozek...vidim že úplně všude kecáš lidem do názorů a snažíš se jim vnutit ten svůj...Neber to jako nenávist...není pravda že tě nenávidim...já už tě totiž můžu jenom litovat...
já si myslím, že smysl života je v nás....v lidech......i v těch zlých, i v těch kreténech....zastávám názor, že každý člověk je ve svojí podstatě dobrý....a jestli to dobro budeme hledat, už záleží jen na nás......ono je totiž hrozně jednoduchý člověka odsoudit a hledat u něj chyby...ale zkusit najít to dobro, to už dá sakra nákou práci.....