Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Denne je kontroluji a zatim vypadaj v poradku
vlhkost mne trapi za tmi, vylitne to az na 70% coz je moc
tak jim alespon dopravam nelitostnou saharu snad to pomuze
pred par mesici jsem cetl tvuj tr. o tom jak si holky zamknul v koupelne
a vim na co dat pozor
Takhlé krasný kytky sem na groweru už dlouho neviděl,a ty fotky na srovnání s krabičkou cigár,fakt stoji za to si je zvětšit,myslel sem že mi vypadnou oči z dulku(vypadaj monstrozně!
Je je to vážně masakr, objemově jsou kyti vážně špička, možná už bych je vážně setnul, kdy to plánuješ??
2MOD: Tento thread bych se nebál zařadit do Síně slávy, je to jeden z nejzajímavějších thredů tady na Groweru.
Peace a nezapomeň vše důkladně zvážit, na to sem vážně zvědavej. bobek
Na zloutnuti bych necekal, touz je moc pozde. Oni stejne zezloutnou behem suseni, ale jde o to, aby to melo aspon nejakej zhulovaci ucinek a ne jenom uspavaci a vytuhavaci...nebo takhle to mas rad? To je pak jak prasky na spani :-)
r-man
ja bych rad obe moznosti takze chci skosit na dva tahy
dneska jsem koukal pres mikroskop a par trich. ma mlecnou barvu
uz sto skousel kosit na dvakrat ?
škoda toho bubble gumu, pokud vím má nasládlou chuť
jinak pěkný dokument jednoho šťastného člověka!
budu se asik opakovat, ale nic takového sem tu ještě neviděl a už vůbec né, aby se 1grow tak vyvedl (i já sem začínal chabě, protže noname je noname a genetika genetika...)
chronik je crazy genetika asi jako ostatní špičkové rostlinky
ale o těch si můžu nechat zdát...
každopádně díky za rozšíření mých obzorů!
mít prachy a čas, stavím se za tebou!
měj se tam hezky někdy se k nám do čech klidně stav, myslím, že se tu najde pár lidí co by dalo zcuka u pivka a svého vzorku
dej na sebe pozor! ty cajti jsou jako ti štíři co se ti promanádujou ve sprše
na pohled se zdají směšný, ale bodnout umí a štípe určitě pekelně...
jak řekl kdosi:
"užívej života plnými doušky, dokud tu jsi..."
a někdo by zase namítl:
"jak se říká všeho z mírou..."
ale sem radši pro ten první... člověk nikdy neví co ho čeká za rohem...
takže díky moc K+++++ samože, měj se tam fajn a GL
kaamoo ak je to tak,,co si tu napisal...tak si u mna carodejnik a mas moj obdiv a respect....na prvykrat,,,pod 600w,,,hlina,,,70percentna vlhkost v kvete,,,,a este THAJSKO...
Vse probehlo dle planu
skosil jsem je pred 10 dni v70 dni kvetu touto dobou jsou jiz celkem dobre suchy necham je jeste tyden a pak sup do sklenic
Klimozka s prehledem drzi teplotu na 18 stupnich
skosil jsem vse az na jednu tu jsem dal pod okno na slunecko a mam ji tam do ted z duvodu ciste vedeckeho
toos na posledni fotce je bubble gum jeho zivot jsem nedokumentoval
jak sam vidis nebylo proc
Je to pekelný .........ale to se dalo čekat kolego .Docela mě zajímá kolik toho bude ,ale nechám to na tobě jestli se budeš chtít o to podělit .Co plánuješ na přístě???
Predem dik
vazit budu pouze z vedeckeho ucelu
podle oka to vypada tak na 40 g na kytku +- 10g coz s mima 6 kusy
znamena 300g pri trose stesti
na 600w je to slabsi vynos
ale o vynos neslo , slo o to aby neco vyrostlo a to se zdarilo
Smekam a respekt pred tebou... na po 1. ? tak to jsi u me boss... jinak jeden z nej treadu co jsem cetl... ted koncim skolu a doufam ze si to vychytam jak ty... nemuze byt nic lepsiho nez cestovat po sveta a pri tom si pestovat
Když někdo něco dělá poprvé ne vždy se daří.V Tvém případě je to naprostý opak.A čeho si na Tvým trýdu nejvíce važím? Neptal jsi se,studoval a předvedl.A výsledek opravdu stojí za to!!! K tomu není opravdu co dodat.A ještě ke všemu z Thajska..Fakt klobouk dolů.