Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No já mam taky ten problém dycky když si vyhulim držku tak se mi chce za chvilku spát když nic nedělám. Ale třeba ten komp je dobrej...nejhorší je si sednout k bedně to tam pak sedíš jak přikovanej a usneš.
Zkoušel sem i silnej zelenej čaj...usnul sem a pak druhej den sem zas nemoh spát. Pak sem zkoušel pít litry coly..nic. Kafe nic... Hašiš skoro to samý...Když další brko tak někdy usnu s brkem v hubě.
Nejlepší je asi to hulení si připravit na dobrou příležitost jako třeba minule sem šel na výstavu a to bylo dobrý..běhal sem tam a skákal a bral si katalogy a tak . Ale stejně sem pak byl trochu unavenej... No tak neivm co s tim... Někdy se mi spát nechce ( to je ale málo kdy, většinou sem unavenej a celej večer je v prdeli )
Třeba sem chtěl zkusit vyhulit se a jíz jezdit ty motokáry do auta si nechci sedat... Jo je to svinstvo...takže du si vypěstovap ultramega skunk... se zatoč
hulit dobrý modely (sativa?), dát si kafe... ale jelikož sem od přírody línej člověk, milerád únavě podléhám horší je žravá, tu mám i bez hulení a potom, no škoda mluvit, z mé relativně "vysportované" postavy se během pár let stává klasický český pivas ale plánuju s tím něco dělat a mařky zatím moc nekecaj
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
ja myslim ze to na kazdeho posobý inak ale jahodka bereš to moc važne sak hul a bav sa je fakt ked si clovek za papkáááááááááá tak je to hustý al e u mne vetšinou kamoši spravia svoje ale ked je to už po piate v jeden den to sa neda nič jen si zdriemnut caf JAH
Mno myslim ze je pravda, ze to zalezi dost od modelu, a ked mam "utlm", taq bud dam dalsieho speka, alebo si dam kafe pripadne redbulla, ale vacsinou vyhra dalsi spek a ked uz je vecer, taq tu unavu len ocenim pretoze mozem sladko zaspat
Takze hulenim pre zdravy spanok !
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
virgill: preco okrada? je v spanku po trafke nejaky rozdiel oproti normalnemu spanku? mal by to byt normalny, pomerne hlboky spanok. mas o tom nejake presnejsie info?
to je určitě individuální s tim spánkem. Já mám vypozorováno u sebe, že nemůžu spát, když je úplněk. Ani když si pomůžu hulčem.
Ale co na únavu po trávě - zkusili jste už studenou sprchu?