Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
potřeboval bych pomoct z hnojením koupil jsem si ghe 3 flasky na rust na kvety a posledni stadium anevim jestli to mam zalejvo tou vodou v ktery je naredeny to hnojivo tak plz napiste rada se mi hodi
Flintak: koňský hnůj je opravdu velmi dobrým hnojivem. Jak píšu ve svém starším příspěvku v tomto threadu, smísí-li se s hnojem ovčího skotu, je směs ještě účinnější než prostý součet obou složek.
Jen bych chtěl upozornit, že kdo chce pracovat s koňským hnojem nebo se vůbec pohybuje v místech, kde jsou nebo byli ustájeni koně, pracuje s hlínou, do které byl již v minulosti přidáván koňský hnůj ap., měl by se ujistit, že je aktuálně přeočkován proti tetanu. Původce tohoto mimořádně bolestivého smrtelného onemocnění je schopný infekce desítky i stovky let!
Zdar potřeboval bych poradit s výběrem hnojiva chtěl bych bud od Advanced Hydroponics of Holland a to na růst-Dutch formula Grow a na květ Dutch formula Bloom.
A nebo Plagron na růst Alga Grow a na květ Alga Bloom a nevim furt jaké poradte prosim četl jsem tu onich už dost ale furt nejsem jistej.Chtěl bych to outdoor a taky bych to chtěl koupit už ted dokud má škváru předem dík Vyhulda
tak to byl fakt dost dobrej příspěvek-souhlasim(s rezervou)se slonkkem :-))),já jedu z obyč.Krystalonu a myslim,že celkem v poho,jinak s hnojkama nemam bohužel moc zkušeností,zatim čus a ať to roste !!!
ted to zkusim ja....pokud vim, je potreba kytkam dat vsechno co chtej, v mnozstvim jaky chtej, a v kombinaci jakou chtej, pokud chcesh, aby byly dobry.
Na outdoor to byva jednodussi. Pokud je totiz kvalitni zemina venku, staci treba jen prihnojit na kvet, obcas nejakej postrik a mnohokrat se osvedcily ty slepicince (ci netopyri guano).
Na indoor je to uz jinak. Pokud hydro, je potreba tomu dat vsechno z hnojiv, protoze ve vode samotne nic neni. Ani v kupovanych mixech hliny+necodalsiho moc zivin neni. Nevahal bych proto, a zkusim bych si tu procist nektere growy v hall of fame...
Pokud pojedesh ten outdoor, urcite ti doporucim ty slepicince a obcas nejakej postrik a enzymy. Spis teda doplnky k hnojivum, ty tri zakladni slozky mozna nebudesh potrebovat, pokud je kvalitni zemina...
Hnojivo je důležité , ale 90= úspěchu je hlína. Kámoš zasadil stejné odrůdy jako já z holandu do hliny na zahradě a nehnojil , já je zasadil do substrátu a hnojil,výsledek - on je mněl asi 1,3m vysoké a ubohé a já 4-5 metru vysoké a to jsem musel zaštipovat vršky, úroda super.
Hlína byla ny pelargonie plus kompost z OBI a perlit,skoro jako na indor,hnojivo na hlínu od Bcuzz a+b a na květ PK 13/14 a můžu doporučit.
na grower mě taky přivedlo hledání hnojky a jelikož máme doma slepičky bylo vystaráno.jenom dodám,protože najít tady poměr bylo to nejtěžší,co jsem zažil (edit: thx to děda mrázů)
takže recept:
hovínka mixni v kýbli na půl s vodou, nech odstát asi týden, výslednou močku řeď ze začátku 1:15 s vodou, později můžeš přidávat na 1:10 i míň.když jsem měl kytky větší, tak snášeli bez známky spálení i 1:6.rubal jsem to od oka a po troše cviku se to dá.takže pokud máš tu možnost,jdi do kur
Jay-Jay pekny slepicky + peknej navod..
Vyhulda promin ze se ti sem tak vrypnu ale taky mam dotazek jestli tu nekdo nema zkusenost s ulezelim kravskym hnojem, to by mohlo podle me bejt doost dobry ne ..