Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od frek Od GHE jsem jel v zemi a nemůžu si stěžovat. Určitě bych je bral znova.
tak ze staci jen toto?
500 ml FloraGro - základní hnojivo pro růst
500 ml FloraBloom - základní hnojivo pro kvetení
500 ml FloraMicro HW - doplněk makro a mikroprvků
Doplňky jsem žádné neměl. To Micro je samo o sobě doplněk. A věci typu Green Sensation, Bloombastic a atd. jsou učinné jen minimálně. Spíš fungují jako placebo efekt
Tyto 3 složky Ti budou jisto jistě stačit. Já jsem ani to FloraMicro neměl.
Čau groweři :-), už jsem toho načetl hodně a momentálně se snažím dát dohromady sadu hnojiv na nadcházející grow (indoor). Kdyby byl někdo zkušený ochoten podělit se o svůj názor, moc by mi to pomohlo...
Rád bych věděl, zda-li nebude kytkám něco chybět (minule mi kupříkladu zežloutnuly listy a květy byly celkem řídký), nebo zda-li těch hnojek nebude naopak až moc -> tím mám na mysli, jestli mezi těma jednotlivejma hnojkama nejsou 2 (nebo víc) produktů, který obsahujou +/- to samý a není to pak zbytečný, nebo přehnojený...
Šlo by to takhle kombinovat?
BioBizz Růst
BioBizz Květ
Bcuz P-K 13 14 (četl jsem, že k základu od BB není v květu na škodu)
AH enzymy
BioBizz - Root Juice
Plagron - Green Sensation (mám ještě nějakej zbytek / popřípadě AH Growth/Bloom Excellerator)
Plagron - Royal Sugar (mám taky zbytek / popřípade BB Top Max)
BioBizz Alg-A Mic (uvažuju / nebo guano, wurmhumus)
AH - Final Solution
Málem bych zapomněl doplnit, že jedu v hlíně a sázim rovnou do 11l květníků. Uvažuju nad Plagron Promix, kterej jsem měl minule, nebo Light-mix, u kterýho ale nevim od kdy začít hnojit a jestli by ten substrát na ty semena od úplnýho počátku nebyl moc velkej kalibr...
Btw: Vim, že substráty jsou trochu mimo téma. Snad těmahle dvěma otázkama nikoho neurazím :-)
Původní příspěvek od Resonance Čau groweři :-), už jsem toho načetl hodně a momentálně se snažím dát dohromady sadu hnojiv na nadcházející grow (indoor). Kdyby byl někdo zkušený ochoten podělit se o svůj názor, moc by mi to pomohlo...
Rád bych věděl, zda-li nebude kytkám něco chybět (minule mi kupříkladu zežloutnuly listy a květy byly celkem řídký), nebo zda-li těch hnojek nebude naopak až moc -> tím mám na mysli, jestli mezi těma jednotlivejma hnojkama nejsou 2 (nebo víc) produktů, který obsahujou +/- to samý a není to pak zbytečný, nebo přehnojený...
Šlo by to takhle kombinovat?
BioBizz Růst
BioBizz Květ
Bcuz P-K 13 14 (četl jsem, že k základu od BB není v květu na škodu)
AH enzymy
BioBizz - Root Juice
Plagron - Green Sensation (mám ještě nějakej zbytek / popřípadě AH Growth/Bloom Excellerator)
Plagron - Royal Sugar (mám taky zbytek / popřípade BB Top Max)
BioBizz Alg-A Mic (uvažuju / nebo guano, wurmhumus)
AH - Final Solution
ani necitam lebo su to kokotiny.. jedine co ti treba na indoor je predhnojeny substrat a po 2 tyzdnoch plagron alga grow 1x
Samorejme aj phitamin je dobra vec, do 2 tyzdna kvetu aplikuj, potom prestan a alga grow vymen za tu verziu na kvet...a top max do dennej zalievky... potom len vodička cista fajna vodicka.....
chovaj sa k tomu ako k prirode ne ako k laboratornej myši lol
Zdravím
Nemáte někdo zkušenost s plagron sugar royal??Mělo by to uspíšit dozrávání kytek.
Prej o týden až deset dní a to je u outu při sklizni někdy v řijnu k nezaplacení.Jenom jestli to tak je...Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Hoja, potřebuju maličkost ohledně METROPu a jeho životnosti konkrétně MR2 který už mám cca 2 roky a začíná jakby "pískovatět". Je to na závadu? Vím že jde o minerál ale určitě odsad pocad Neví někdo jestli ted není ve fázi kdy by mohl ovlivňovat vlastnosti jinak? Díky
Původní příspěvek od pAliCZaKoff Hoja, potřebuju maličkost ohledně METROPu a jeho životnosti konkrétně MR2 který už mám cca 2 roky a začíná jakby "pískovatět". Je to na závadu? Vím že jde o minerál ale určitě odsad pocad Neví někdo jestli ted není ve fázi kdy by mohl ovlivňovat vlastnosti jinak? Díky
U Metrop to tak je běžné, že krystalizuje , pokud to nesmrdí, tak je ok.
Zdar lidi, potreboval bych se zeptat, letos planuju na skudce a plisen od atami zamek a klic, ale nenasel jsem kdy zacit pouzivat, jestli kazdy tyden (od jake doby) nebo az se objevi problem tak zacit strikat dokud nezmizi, nebo od zacatku rustu/kvetu, dik za odpoved, at to roste. A sory jestli to pisu blbe, v sekci nemoci jsem nevedel kde.
Naposledy upravil Alpinestars 02-05-2015 v 13:57 PM